u dz Šestine..odlicna i jakooooooooooo strucna jednostavno najbolja dr. Milana Smiljanić Gabrešnik... <3 <3 <3
Pozdrav , nama hitno treba novi pedijatar na području Centra Zagreba. Da li netko zna dobrog pedijatar na tom području ? Hvala puno
Knežija - Metka Regan
U početku sam bila prilično nezadovoljna jer sam kao prvi put mama očekivala očito previše od socijalnog pedijatra :)
Nije žena kriva, jednostavno nema vremena posvetiti se toliko svakom djetetu
Sad otkatko je maleni veći, idemo samo kad smo bolesni - i s te strane sam zadovoljna, dobro dijagnosticira, ne trpa ga antibioticima, šalje vadit krv skoro svaki put, dobro me savjetuje
Imala je i divnu sestru Anu koja je nedavno otišla i to mi je izuzetno žao - ta je svako djete znala po imenu
u Osijeku pedijatrica Elena Dushanich. ja sam vidjela preporuku ovdje na forumu i otišla kod nje. Malena mi je imala neku vrstu gljivica na palcu nožnom, doktorica je to prepoznala iz prve, mazali smo i vrlo brzo je sve bilo ok. Doktorica je ispunila moja očekivanja. Sestra je mlada, sve se dogovorite telefonski i brzo ste gotovi :)
Pozdrav svima ! Dižem temu, dugo se nije komentiralo pa možda koja "nova" forumašica ima komentar...
Prijedlozi za pedijatra/icu u Splitu?
Ima li netko iskustva s dr. Zoricom Vukušić (na Lokvama)?
Happiness is choice for today :)
Mi smo na Krugama (ZG) kod dr. Vukšić. Jako sam zadovoljna. Ne daje antibiotike bezveze (u skoro 4 godine 1 je bila na antibiotiku i to sa 3,5 godine). Srećom ja imam prilično zdravo dijete, ali meni se čini skroz ok.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Pozdrav mene bi isto zanimale preporuke za pedijatra/icu u Splitu, hvala
TODAY is a new BEGINNING :)
Sortiraj odgovore
Najstariji