I mi smo kod njih, preljubazne su i sestra i doktorica, ali strucnost joj je upitna...U nasem slucaju nije prepoznala akutni brohnitis,pa smo zavrsili na srebrnjaku i skoro ostali na bolnickom ljecenju.Ali je svejedno bez vadjenja krvi prepisala 2 antibiotika ( od jednog smo imali reakciju ) koji su po njenom bili " preventive " radi...rijec je o djetetu od godinu dana... tako da smo sad u potrazi za nekim ipak strucnijim pedijatrom.
Knežija - Metka Regan
U početku sam bila prilično nezadovoljna jer sam kao prvi put mama očekivala očito previše od socijalnog pedijatra :)
Nije žena kriva, jednostavno nema vremena posvetiti se toliko svakom djetetu
Sad otkatko je maleni veći, idemo samo kad smo bolesni - i s te strane sam zadovoljna, dobro dijagnosticira, ne trpa ga antibioticima, šalje vadit krv skoro svaki put, dobro me savjetuje Imala je i divnu sestru Anu koja je nedavno otišla i to mi je izuzetno žao - ta je svako djete znala po imenu
u Osijeku pedijatrica Elena Dushanich. ja sam vidjela preporuku ovdje na forumu i otišla kod nje. Malena mi je imala neku vrstu gljivica na palcu nožnom, doktorica je to prepoznala iz prve, mazali smo i vrlo brzo je sve bilo ok. Doktorica je ispunila moja očekivanja. Sestra je mlada, sve se dogovorite telefonski i brzo ste gotovi :)
Mi smo na Krugama (ZG) kod dr. Vukšić. Jako sam zadovoljna. Ne daje antibiotike bezveze (u skoro 4 godine 1 je bila na antibiotiku i to sa 3,5 godine). Srećom ja imam prilično zdravo dijete, ali meni se čini skroz ok.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji