mi smo kod dr. Gulić u Retkovcu i prezadovoljni smo sa doktoricom!! sa djecom je odlična, sve lijepo objasni, nista joj nije tesko... a i sestra Sandra je prva liga!! moje preporuke! :))
I mi smo kod njih, preljubazne su i sestra i doktorica, ali strucnost joj je upitna...U nasem slucaju nije prepoznala akutni brohnitis,pa smo zavrsili na srebrnjaku i skoro ostali na bolnickom ljecenju.Ali je svejedno bez vadjenja krvi prepisala 2 antibiotika ( od jednog smo imali reakciju ) koji su po njenom bili " preventive " radi...rijec je o djetetu od godinu dana... tako da smo sad u potrazi za nekim ipak strucnijim pedijatrom.
U Krapini su dvije pedijatrice, a naša je dr. Elmira Tabaković. Predivna je s djecom i iako joj svakodnevno dolazi mnogo djece ona prepoznaje svako dijete. Nakon posjeta njoj sigurni ste da je dijete dobro liječeno i mirniji ste. Naravno, naša pedijatrica je nama NAJ NAJ, ali isto tako sve je u najboljem redu jer s njom u timu je i najbolja medicinska sestra, sestra Ivana.
u dz Šestine..odlicna i jakooooooooooo strucna jednostavno najbolja dr. Milana Smiljanić Gabrešnik... <3 <3 <3
Pozdrav , nama hitno treba novi pedijatar na području Centra Zagreba. Da li netko zna dobrog pedijatar na tom području ? Hvala puno
Knežija - Metka Regan
U početku sam bila prilično nezadovoljna jer sam kao prvi put mama očekivala očito previše od socijalnog pedijatra :)
Nije žena kriva, jednostavno nema vremena posvetiti se toliko svakom djetetu
Sad otkatko je maleni veći, idemo samo kad smo bolesni - i s te strane sam zadovoljna, dobro dijagnosticira, ne trpa ga antibioticima, šalje vadit krv skoro svaki put, dobro me savjetuje
Imala je i divnu sestru Anu koja je nedavno otišla i to mi je izuzetno žao - ta je svako djete znala po imenu
u Osijeku pedijatrica Elena Dushanich. ja sam vidjela preporuku ovdje na forumu i otišla kod nje. Malena mi je imala neku vrstu gljivica na palcu nožnom, doktorica je to prepoznala iz prve, mazali smo i vrlo brzo je sve bilo ok. Doktorica je ispunila moja očekivanja. Sestra je mlada, sve se dogovorite telefonski i brzo ste gotovi :)
Pozdrav svima ! Dižem temu, dugo se nije komentiralo pa možda koja "nova" forumašica ima komentar...
Prijedlozi za pedijatra/icu u Splitu?
Ima li netko iskustva s dr. Zoricom Vukušić (na Lokvama)?
Happiness is choice for today :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji