Mi zivimo na Pescenici al pedijatrica nam je u Dubravi,Ljubijska ulica kod Garden Malla.Dubravka Tomic Brekalo..bila je prvom i sad je drugom sinu,samo sve pohvale i sestri i njoj,ima poseban pristup djeci koji nisam jos nikad vidjela i jako nam je dobar dijagnosticar+podrzava dojenje sto je bitno!I ja sam čula da je ova doktorica odlična i razmišljala sam da se k njoj prebacim iako nam je naša na dvije minute udaljenosti.
Super je!Neces pozaliti ako se prebacite!!
Ako imate i ako mozete, bi li mi molim vas dali malo vise informacija o dr.Dubravki Zelic ako je ikako moguce. Ne mogu doci nigdje do nikakvih informacija.
U potrazi sam za pedijatrom, a zivim u Preckom.
Ako ima tko preporuku u ovom krugu( spansko do knezije) molim vas napisite!
HVALAAAAAA
Dream Love Hope
Zmajek-ja sam ti u Španskom, ali sam u Domu zdravlja Prečko kod ginekologice Bokić! Ondje ima super pedijatrica, zaboravila sam ime, ali budam pogledala na internetu, a mogu i pitati u četvrtak kada idem na ginekološki pregled imaju li još mjesta! Možeš mi ostaviti i svoj broj pa da ti ja javim!
Bi li mi molim vas mogli napisati ime te odlicne pedijatrice?
I ja sam kod dr.Bokic. Jako sam zadovoljna.
Unaprijed hvala!
Dream Love Hope
Dr Stipe Cular!Dobio nagradu za naj doktora 2015!Strucno objasnjava sve sto vas zanima!Isproba sve opcije,ako nista ne uspij3 tek onda dsje antibiotik!Sestra je predobra,sva cast!On je u dz Spansko-ali je pun tak da ne znam dal se moze prebacit kod njega!Najbolje nazvat i pitat
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo kod dr. Danijele filko u dz siget..zna biti otresita i djeluje malo bahato,ali je bas dobar dijagnosticar..sestra vrlo draga..jako sam zadovoljna...
Mala mi sa sest mjeseci imala dva bronhitisa jednog za drugim,sve smo rijesili ambulantno,bez bolnice 💪
Takoder,sad ima 16 mj,jos nije bila na antibiotiku.. Kad god zeli potvrditi svoje,posalje vaditi krv,nikad atb unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji