Preporučite pedijatra!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    09. Veljača 2016. 18:38

Pozdrav cure,

molim vas preporuku za pedijatra- Osijek!
    Iskustva i dobra i loša ,ako imate.
    Hvala 

uykmyjh
    29. Studeni 2016. 12:33

Mi smo kod Dr. Brekalo u Splitu, preporucujem 

Barkleys
    20. Listopad 2017. 19:54

Pozdrav, ako netko ima neku preporuku za pedijatra na području Trnja (ZGB). Bila bi mu jako zahvalna! :D

Marijana07
    21. Listopad 2017. 12:00

Pozz..mene zanima za Zagreb zapad...preporuka za pedijatra.

Ugolina
    21. Listopad 2017. 12:18

Mi smo kod dr. Danijele filko u dz siget..zna biti otresita i djeluje malo bahato,ali je bas dobar dijagnosticar..sestra vrlo draga..jako sam zadovoljna...
    Mala mi sa sest mjeseci imala dva bronhitisa jednog za drugim,sve smo rijesili ambulantno,bez bolnice 💪
    Takoder,sad ima 16 mj,jos nije bila na antibiotiku.. Kad god zeli potvrditi svoje,posalje vaditi krv,nikad atb unaprijed

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.