Preporučite pedijatra!

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta

Broj poruka: 1180

Prijavi adminu

Pozdrav cure,molim vas preporuku za pedijatra- Osijek!
    Iskustva i dobra i loša ,ako imate.
    Hvala 

mayathequeen

Broj poruka: 272

Prijavi adminu

Mary36

mayathequeen

Mi zivimo na Pescenici al pedijatrica nam je u Dubravi,Ljubijska ulica kod Garden Malla.Dubravka Tomic Brekalo..bila je prvom i sad je drugom sinu,samo sve pohvale i sestri i njoj,ima poseban pristup djeci koji nisam jos nikad vidjela i jako nam je dobar dijagnosticar+podrzava dojenje sto je bitno!
    I ja sam čula da je ova doktorica odlična i razmišljala sam da se k njoj prebacim iako nam je naša na dvije minute udaljenosti.

Super je!Neces pozaliti ako se prebacite!!

• chacorro

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

nena1409  sto znas o dr. mikecin?

chaco

• Irchy

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Ako imate i ako mozete, bi li mi molim vas dali malo vise informacija o dr.Dubravki Zelic ako je ikako moguce. Ne mogu doci nigdje do nikakvih informacija.
    U potrazi sam za pedijatrom, a zivim u Preckom.
    Ako ima tko preporuku u ovom krugu( spansko do knezije) molim vas napisite!
    HVALAAAAAA

Dream Love Hope

• Irchy

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Igorovabebica

Zmajek-ja sam ti u Španskom, ali sam u Domu zdravlja Prečko kod ginekologice Bokić! Ondje ima super pedijatrica, zaboravila sam ime, ali budam pogledala na internetu, a mogu i pitati u četvrtak kada idem na ginekološki pregled imaju li još mjesta! Možeš mi ostaviti i svoj broj pa da ti ja javim!

Bi li mi molim vas mogli napisati ime te odlicne pedijatrice?
    I ja sam kod dr.Bokic. Jako sam zadovoljna.
    Unaprijed hvala!

Dream Love Hope

mamika3

Broj poruka: 3071

Prijavi adminu

Dr Stipe Cular!Dobio nagradu za naj doktora 2015!Strucno objasnjava sve sto vas zanima!Isproba sve opcije,ako nista ne uspij3 tek onda dsje antibiotik!Sestra je predobra,sva cast!On je u dz Spansko-ali je pun tak da ne znam dal se moze prebacit kod njega!Najbolje nazvat i pitat

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

sandrichx3

Broj poruka: 797

Prijavi adminu

Mi smo kod Dr. Brekalo u Splitu, preporucujem 

Barkleys

Broj poruka: 1723

Prijavi adminu

Pozdrav, ako netko ima neku preporuku za pedijatra na području Trnja (ZGB). Bila bi mu jako zahvalna! :D

Marijana07

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Pozz..mene zanima za Zagreb zapad...preporuka za pedijatra.

Ugolina

Broj poruka: 4926

Prijavi adminu

Mi smo kod dr. Danijele filko u dz siget..zna biti otresita i djeluje malo bahato,ali je bas dobar dijagnosticar..sestra vrlo draga..jako sam zadovoljna...
    Mala mi sa sest mjeseci imala dva bronhitisa jednog za drugim,sve smo rijesili ambulantno,bez bolnice 💪
    Takoder,sad ima 16 mj,jos nije bila na antibiotiku.. Kad god zeli potvrditi svoje,posalje vaditi krv,nikad atb unaprijed

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.