Evo samo da javim pa čitam kasnije malo detaljnije.
Mi odustajemo od ovog ciklusa. Dr.R. nije zadovoljan. Imam samo dva folikula na desnom jajniku od kojih je jedan već skoro zreli za vadit, a drugi još nije, tako da je rekao da nema smisla da lovimo taj jedan i da predlaže da odustanemo.
Lijevi jajnik nije ni mogao naći od mog punog crijeva 🙈, ali ono što misli da je vidio nema ništa..
Imam nekoliko antralaca koji se uopće nisu probudili tako da kaže da je vjv loš ciklus..
Moram se javiti čim dobijem stvari pa krećemo s enlovom.
Nisam baš nešto previše razočarana, nekako sam imala feel da neće bit ništa, predobro sam se osjećala. 😁
Samo mi je žao što ode 1000€ u vjetar ali šta je tu je. Tako je valjda trebalo bit.. 🤷🏻♀️
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Pebbles iz Dubrovnika sam ☺️ kako si ti?
Ruža dobrodošla, žao mi je što se to dogodilo, nadam se da će ova jedna makar biti ok 🤗
Hypnoticpoison 🤗🤗 nadam se da će se mučnine smanjiti da možeš uživati u trudnoći ❤️
Sirena sretno s pretragama i da idući postupak bude napokon uspješan 😘
Eee onda sam nesto pobrkala 😄 ali sta si rekla, dobro ce doci i kao neki izletic za okupat se i malo gustat, malo odmora za psihu 🫣 a ja sam dobro, nemam nikakve mucnine ni nista pa kao nisam pametna, sve se promislim da nije nesto lose al onda se utjesim da bi se valjda nekako pokazalo da su stvari krenule nizbrdo 🫣 aaa kad mislim da bi mi mogla biti malo mukica nesto coknem i dobro je, doci cu na 100 kila 😅 i tako, ugl. u iscekivanju drugog uzv 13.06. 🫣
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Evo samo da javim pa čitam kasnije malo detaljnije.
Mi odustajemo od ovog ciklusa. Dr.R. nije zadovoljan. Imam samo dva folikula na desnom jajniku od kojih je jedan već skoro zreli za vadit, a drugi još nije, tako da je rekao da nema smisla da lovimo taj jedan i da predlaže da odustanemo.
Lijevi jajnik nije ni mogao naći od mog punog crijeva 🙈, ali ono što misli da je vidio nema ništa..
Imam nekoliko antralaca koji se uopće nisu probudili tako da kaže da je vjv loš ciklus..
Moram se javiti čim dobijem stvari pa krećemo s enlovom.
Nisam baš nešto previše razočarana, nekako sam imala feel da neće bit ništa, predobro sam se osjećala. 😁
Samo mi je žao što ode 1000€ u vjetar ali šta je tu je. Tako je valjda trebalo bit.. 🤷🏻♀️
Ajoj, baš mi je žao što ti je ispao takav loš ciklus. Ali bolje onda ne forsirati , bit će sigurno dobro u sljedećem ciklusu.. ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
MiliPe strasno mi je zao da se to dogodilo, sad je kasno, moras cekat sljedeci ciklus? 😢🤞🍀
Sanjushka a jooj bas mi je zao, ali drzim fige da sljedeci put bude bolje 🤞🍀❤️
Rolica jesi bila na uzv??
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bok cure, na brzinu sam proletjela par stranica. Zapamtila sam da je netko imao nisku betu pa samo da iz vlastitog iskustva kažem da visina beta nije bitna, bitno je pravilno duplanje. Ja sam u uspješnom postupak na 9Dpt imala nisku beta (cca. 50) ali duplala se pravilno i evo prgavica mala svakodnevno gleda da izludi mamu. Trudnice koje muku mučite s mučninama nadam se da če brzo proći . Koliko god teško izdrži se i uskoro stiže najveća nagrada. Ostale cure sretno, puno vas je novih a ja nisam nešto aktivna pa da ne izostavim koju. Bik… mislim da se ti i Dreamer pratite. Dreamer ponuda za clexane i dalje stoji. A. će ti objasniti kada bude prilika na poslu kako sam shvatila da si ti nick iz foruma. Isto tako ako ti bilo kad zatreba hitno neki lijek , vikendom ili slično (estrofem, cyclogest, folacin, prolutex)javi se A. da ti da broj, ja uvijek imam doma zalihu koja mi ostane jer se testiram dosta rano i najkasnije 8DPT prestajem s terapijom pa mi uvijek ostane. Sani ❤️❤️❤️❤️ Bubica 😘 Bebolina kako si ti?
Ja danas javila svom primarijusu da opet ništa, čekam njegove upute za dalje, dogovor je da napravimo još histeroskopiju. Ako je koja bila u Vg na histeroskopiji molim neke smjernice.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Medena i Hpoison da Vas utjesim meni su mucnine i povracanje prosli id ovog tjedna 12tt
Prije dva tjedna sam bila na jednom panelu govornik i jedva izdrzala da na pozornici dusu ne ostavim. Ali zato sam obiljezila svaku pumpu od Sibenika do Zagreba 🙈✌🏻
Meni su pomogle Kvikove ribice 😊 njih sam dvije tri pojela kada bi mi bilo muka.
Sanjushka drzim fige za iduci ciklus 🍀❤️
Rolice kako si?!?
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Sanjuska Zao mi je. Nama je ovaj dan definitivno los 😔 Navijam da tebi iduci ciklus donese srecu 🙏🤞🏻🍀
Cokoladica Nazalost moram cekati iduci ciklus.. imam u petak termin videcu sta ce biti..
Angel eyes Hvala ti 🙏
Jedino je dobro sto su rekli da umjesto 1500€ cu iduci put platiti 500€ i necu morati platiti cuvanje embrija 220€ za iducih 6 meseci.
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Bok cure, na brzinu sam proletjela par stranica. Zapamtila sam da je netko imao nisku betu pa samo da iz vlastitog iskustva kažem da visina beta nije bitna, bitno je pravilno duplanje. Ja sam u uspješnom postupak na 9Dpt imala nisku beta (cca. 50) ali duplala se pravilno i evo prgavica mala svakodnevno gleda da izludi mamu. Trudnice koje muku mučite s mučninama nadam se da če brzo proći . Koliko god teško izdrži se i uskoro stiže najveća nagrada. Ostale cure sretno, puno vas je novih a ja nisam nešto aktivna pa da ne izostavim koju. Bik…mislim da se ti i Dreamer pratite. Dreamerponuda za clexane i dalje stoji. A. će ti objasniti kada bude prilika na poslu kako sam shvatila da si ti nick iz foruma. Isto tako ako ti bilo kad zatreba hitno neki lijek , vikendom ili slično (estrofem, cyclogest, folacin, prolutex)javi se A. da ti da broj, ja uvijek imam doma zalihu koja mi ostane jer se testiram dosta rano i najkasnije 8DPT prestajem s terapijom pa mi uvijek ostane. Sani ❤️❤️❤️❤️ Bubica 😘 Bebolina kako si ti?
Ja danas javila svom primarijusu da opet ništa, čekam njegove upute za dalje, dogovor je da napravimo još histeroskopiju. Ako je koja bila u Vg na histeroskopiji molim neke smjernice.
Hei. Hvala ti na ponudi 🥰 Rekla sam A. da ću se javiti jer imam za 20 dana, a do onda će biti i beta pa ako će daj Bože biti pozitivna i trebati će mi dalje, javim se.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Sanjuhska i Milipe bas mj je žao šta vam je tako ispalo. Nadam se i jednoj i drugoj da će sljedeći mjesec biti bolje🤞🏼🍀 Ja sam planirala bila postupak u travnju pa su me iznenadili loši nalazi hormona i morala sam odgoditi za svibanj. Bio mi je sok, ali vrijeme je proslo brzo, vjerujem da će tako i vama ❤️ Samo glavu gore, držite se 💪🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Marice nema na čemu, javi jesi li što riješila❤️😘
Angeleyes uuuu bit će uzbudljivo ovo ljeto na forumu🎉neka ti ljeto donese opuštenost i dobitni postupak ❤️🤞🏻🍀😘🎉
Boogie žao mi je🫂❤️ne znam kakav posao radiš, ali ako imaš dobru ginekologicu može ti otvoriti bolovanje pa da u miru to odradiš, bez stresa. Sretno od ♥️, da sljedeći bude dobitan 🍀🤞🏻🥰😘
Žuži držim 🤞🏻 i dalje da sutra ugledaš plusić 🫂❤️🍀🤞🏻😘
BikMik super simptomi😍veselim se suboti♥️🤞🏻🍀😘
Koalice i tvoj testić jedva čekam vidjeti, super simptomi isto♥️🤞🏻🍀😘
Medena nadam se da će te brzo pustiti te mučnine🍀🤞🏻♥️
Ružo dobrodošla. Žao mi je, nadam se da će te ta jedna dočekati. Držim 🤞🏻 i sretno🍀😘
Hypnoticpoison i ti muku mučiš 😔žao mi je, neka te brzo prođu mučnine♥️🤞🏻🍀
MiliPe jako mi je žao, ne mogu vjerovati da netko može zaboraviti javiti da se embriji odlede. Aljkavost, ništa drugo. Drži se i neka idući bude dobitan🫂❤️😘super što ćeš manje platiti❤️
Bubice hvala ti, je stigla je. Pišem na kraju❤️😍lijepo je čuti vas "stare" da još pratite, divno ❤️😘
Sanjushka 🥺😏😔baš mi je žao🫂držim 🤞🏻 da sljedeći ciklus bude dobar🍀🤞🏻❤️
Pebbles neka si ti dobro, nasmijala si me sa ovim nešto coknem i 💯 kila🤣🤣🤣sve me strah, ja se riješila cigareta pa stalno nešto jedem🤭🐽❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji