Cure današnja beta 4040, od uzbuđenja nisam ni pitala trebam li ju ponavljati, ginekologica nije ništa rekla tako da neću, možda privatno ako me pukne🤣🎉🎉UZV 20.06.🙏🏻♥️🍀🤞🏻😍♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Žuži, čekamo testić s tobom 🤞🥰
Kawa, hvala ti ❤️ i držim 🤞 da ovoga puta bude uspješno 🤞🥰
Wildflower, jesi obavila uzv? 🤞🥰
Boogie, žao mi je 😔
Koalica, BikMik, čekamoo, sretno 🤞🥰
RužaFT, žao mi je što ti se to dogodilo, nadam se da će ti embriolog dati odgovore na pitanja.. i držim 🤞 za tu jednu 🥰
MiliPe, baš mi je žao, koja glupa pogreška..neka ti vrijeme do idućeg puta što brže prođe 🤞🥰
Bubica, hvala ti ❤️
Sanjushka, žao mi je, više sreće drugi puta 🤞🥰
Leona, wow, odlično..čekamo sad prvi uzv ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Tratincica koliko si puta dnevno povracala? Jesi sve ili? Ajme meni je jako iscrpljujuce. Sutra ili prekosutra cu opet na infuziju. Nekad jedno ne povratim integralni stapic ili slanac. Ostalo sve ide van. A najgore mi sto tekucinu nenormalno. Zeljna sam se napit vode.
Tratincicakoliko si puta dnevno povracala? Jesi sve ili? Ajme meni je jako iscrpljujuce. Sutra ili prekosutra cu opet na infuziju. Nekad jedno ne povratim integralni stapic ili slanac. Ostalo sve ide van. A najgore mi sto tekucinu nenormalno. Zeljna sam se napit vode.
Medena kako kad. Nekad kao ti sve, a nekad nista ali me mucnina ubijala da nisam mogla funkcionirati 🤢😵💫
Da i ja sam bila zeljna da se napijem vode i normalno pojedem nesto. Zelim ti da sto prije prodje ❤️❤️❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Curke samo da javim da nema embrija, isto sve kako je i bilo. Upalili su i 3D da vide ima li nekog znaka prokrvljenosti, ali nista, sve pusto. Tako da ne znam sto je ovaj jucer vidio, a jos gore zasto je komentirao. Eto spuhala 70 eura tek tako 🤣 Uglavnom, sad vjerojatno za vikend tabletice i gotovo. Nudili su mi aspiraciju pa si i to jos mozgam. Rekli su da mogu i cekati mengu tako da se i dalje dvoumim. Citam vas detaljno sutra 🥰🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Leona wauuuuu čestitam..odlično 🤗🎉
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Boogie žao mi je.. 😔
MiliPe ajme užas, nevjerojatno da se tako nešto može dogodit.. ali i oni su ljudi, očito može iako bi i ja bila luda od muke.. Idući ciklus je naš 😉❤️
Bubica ❤️🥰❤️ kako ste ti tvoje curke?
Leona topčina! Odlična beta, čestitam, neka bude uredna i školska trudnoća! 🥳🥰
Hvala cure, valjda će biti u sljedećem ciklusu bolje.
I mene malo čudi jer sam do sad imala u svakom ciklusu menopur i dobro sam reagirala na njega pa mi sad malo čudno da na pergoveris ne reagiram kako treba, a praktički su isti lijek.
Rekao mi je da krajem srpnja idu na GO pa se nadam da će mi M doći na vrijeme. Ovulacija bi trebala biti za jedno 5 dana jer toliko treba hipofizi da se oporavi, a M da očekujem za nekih 2 i pol tjedna.
Medena znam da si ti imala isti slučaj, isto ti je prekinuo postupak i prebacio na elonvu. Daj me malo podsjeti kako je to kod tebe bilo?
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Cure današnja beta 4040, od uzbuđenja nisam ni pitala trebam li ju ponavljati, ginekologica nije ništa rekla tako da neću, možda privatno ako me pukne🤣🎉🎉UZV 20.06.🙏🏻♥️🍀🤞🏻😍♥️😘
Top beta 🥳💪🏼💪🏼 a sta cu, da preduhitrim mucnine pa cu se kasnije borit s kilama … a potajno sam se cak i nadala mucninama ne bi li skinila koje kilo 😂 al kad vidim kod nekih cura koja je to muka, bolje onda ovako 😄🐷
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Bok cure, na brzinu sam proletjela par stranica. Zapamtila sam da je netko imao nisku betu pa samo da iz vlastitog iskustva kažem da visina beta nije bitna, bitno je pravilno duplanje. Ja sam u uspješnom postupak na 9Dpt imala nisku beta (cca. 50) ali duplala se pravilno i evo prgavica mala svakodnevno gleda da izludi mamu. Trudnice koje muku mučite s mučninama nadam se da če brzo proći . Koliko god teško izdrži se i uskoro stiže najveća nagrada. Ostale cure sretno, puno vas je novih a ja nisam nešto aktivna pa da ne izostavim koju. Bik…mislim da se ti i Dreamer pratite. Dreamerponuda za clexane i dalje stoji. A. će ti objasniti kada bude prilika na poslu kako sam shvatila da si ti nick iz foruma. Isto tako ako ti bilo kad zatreba hitno neki lijek , vikendom ili slično (estrofem, cyclogest, folacin, prolutex)javi se A. da ti da broj, ja uvijek imam doma zalihu koja mi ostane jer se testiram dosta rano i najkasnije 8DPT prestajem s terapijom pa mi uvijek ostane. Sani ❤️❤️❤️❤️ Bubica 😘 Bebolina kako si ti?
Ja danas javila svom primarijusu da opet ništa, čekam njegove upute za dalje, dogovor je da napravimo još histeroskopiju. Ako je koja bila u Vg na histeroskopiji molim neke smjernice.
Iako mi je ovo utjesno za procitati ali meni je 13dnt beta 64.9🙄 to je ipak malo prenisko. Imam iskustva (losa) sa niskim betama i to zbilja rijetko kad ispadne dobro. Sva sam danas na iglama od sutrasnjeg vadenja i stalno imam neke crne scenarije u glavi al bit ce kako bude. Javim vam se zenice❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Leona čestitkeee ❤️❤️❤️
Sunce12 nadam se da će nam sutra pisati sretne vijestiii 🫶🏻🙏🤞🤞🤞🫂