Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Dreamer super i sretnooo s pikanjem, kako kaže Tratinčica pripazi i na mjesto uboda jer zna dosta boliti ako pikaš prenisko, isprobale smo sve ahahah 
    Eni meni su htjeli dati prije FET-a Estrofem (3x na dan tabletice) za koji sam čitala da se daju u slučajevima ako nema ovulacije, nije redovita, endometrij pretanak i još par stvari koje ja sve uredno imam pa sam dogovorila s njima da idemo u prirodan FET bez toga. Nisam popratila točno u kojoj si fazi, ali svakako možeš pitati ako bi nešto izbjegla. Imam osjećaj da većina doktora to sve daje po navici ili je njima sigurnije da si naštimaju datume i slično. Sretnoooo!
    Tratinčice 🥰❤️ Jesi li ti bolje?
    Bebolina hvala ti :) Sretnooo u novom ciklusu! Mantram da bude dobitan 🥰❤️
    Leona samo polako, proći će i leđa :)) Emocije su valjda dobar znak, pravi trudnički simptom hehe ❤️❤️
    BikMik kako si ti draga? 
    .
    Svima super dan želim! 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

I hvala vam što slušate moja kukanja i promjene scenarija, sad malo odmora od svega, čekam mengu pa ako ne dođe onda opet mijenjam planove ❤️❤️❤️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Sreca najveća

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Leona mila jesi primila ovitrelle? Ako nisi onda su ovo ok testici sretnoooo!

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

nina1985

Jutro curke!
    Evo, na 9. dpt negativan test.
    Betu imam tek u ponedjeljak..😵‍💫
    Grčeva nemam, al od jučer je počelo opako pikanje u jajnicima i preponama tak da valjda stiže menga
    (jučer je bio 14. dan od aspiracije).
    Pitanje je jeste li u tom slučaju možda ranije otišle vadit betu i prestale sa Prolutexom?
    P.s. uživajte u neradnom danu! 🌸

Žao mi je. 😔Ja sam ranije vadila betu, javila se u kliniku i sami su mi rekli da mogu prestati koristiti prolutex I cyclogest. 

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Rolica

Dreamer super i sretnooo s pikanjem, kako kaže Tratinčica pripazi i na mjesto uboda jer zna dosta boliti ako pikaš prenisko, isprobale smo sve ahahahEni meni su htjeli dati prije FET-a Estrofem (3x na dan tabletice) za koji sam čitala da se daju u slučajevima ako nema ovulacije, nije redovita, endometrij pretanak i još par stvari koje ja sve uredno imam pa sam dogovorila s njima da idemo u prirodan FET bez toga. Nisam popratila točno u kojoj si fazi, ali svakako možeš pitati ako bi nešto izbjegla. Imam osjećaj da većina doktora to sve daje po navici ili je njima sigurnije da si naštimaju datume i slično. Sretnoooo!
    Tratinčice🥰❤️ Jesi li ti bolje?
    Bebolina hvala ti :) Sretnooo u novom ciklusu! Mantram da bude dobitan🥰❤️
    Leona samo polako, proći će i leđa :)) Emocije su valjda dobar znak, pravi trudnički simptom hehe❤️❤️
    BikMik kako si ti draga?
    .
    Svima super dan želim!

Rolice joj ljubica konacno mi popustile mucnine hvala Bogu. Od ponedjeljka sam u 12tt tako da je ocito popustilo. Dobro sam inace 😊❤️ hvala ti na pitanju. Tebi zelim od srca da ti sve prodje u najboljem redu i da ti se na kraju sav taj trud i muke isplate za jednu malu mrvicu. Ona te ceka sigurna sam ❤️🍀❤️Dreamer ja sam se pikala u trbuh obzirom da sam cula da boli guza, a i lakse ti je manevrirati trbuh. Zrak je uzasno bitno izbaciti iz sprice nakon sto izvuces tekucinu, a prije nego se piknes 😊 slobodno pitaj

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Nina zao mi je! Ja sam uvijek vadila betu na 9dnt, tj. na 14. dan od aspiracije.
    Rolice samo ti pisi, ne davis! Koji si ti ono danas tjedan? Znam da u Podobniku obavljaju vakumski do 10.tt pa samo vodi racuna o tome ako planiras tamo, a mozda sam pobrkala da si pisala da razmisljas o njima.
    Leona kakvi su danas testici? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Bebolina imala sam adresu na receptu, mada teta u ljekarni nije nešto proučavala recept 🤣
    Tratinčica ja ću isto definitivno u trbuh pa šta bude. A ovo za zrak budem probala kao što sam radila sa cetrotidama. ☺️Ako se planira ET u petak onda me danas definitivno trebaju zvati. 🫣 A i nestrpljiva sam jer sam u neznanju što se dešava sa oplodnjom.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Medena33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Jutro, curkice!🥰🥰🤗🤗
    Rolice joj, ne moraš ništa zahvaljivati. Mi smo uz tebe i želimo znati što se događa.❤️ Možda bi sad već i lagano mogla menstruacija sama krenuti. Koliko to mrzim reći, ali ovaj put navijamo da dođe.🤞🤞 Čuvaj se!❤️
    Nina neopisivo mi je žao.😞😞 Grliiiiiimmmm 🫂
    Tratinčice drago mi je da su popustile mučnine.💪💪 Sad samo polako. Uživaj!🤰❤️❤️🤗🤗🥰🥰 Pitala sam neki dan, ali vjerojatno ti je promaknulo pitanje. Još si kod profesora?
    Ženoline moje uživajte u ovom danu!😊🌞⛱️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

MiliPe, sretno 🤞🥰
    Boogie, 🤞 da te beta ili test ipak iznenadi 🥰
    Rolica, nisi dosadna.. samo piši.. tu smo.. drži se ❤️
    Dodo, drago mi je da je kontrola prošla dobro.. sad polako 🥰
    Eni, 🤞 da se endo zadeblja 🥰
    Nina, žao mi je 😔
    Dreamer, nadam se da će ti uskoro javiti 🤞🥰
    Leona, gdje je današnji testić? 🤭🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.