Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Saniii

Broj poruka: 1133

Prijavi adminu

Curke hvala vam svima na podršci ❤️, znam da najbolje vi razumijete ,od ❤️ hvala.
    Ja sam jučer izvadila betu na 9dpt i negativna je, dogovor je mjesec dana pauze pa u FET. 
    I jedna info, krv sam izvadila u 7:30 nalaz došao u 9 ,Petrova labos, dakle ne da su brzi...
    Giselle u Repromedu embrioglue ide po defaultu, GRATIS..
    Wildflower meni to zvuči kao logično objašnjenje od dr, da si alergična na progesteron dosad bi već znala. Pogotovo sad u trudnoći tijelo ti proizvodi progesterona na izvoz. Nadam se da si bolje 🤗.
    Slee meni papa I brisevi uredno dođu kroz 2 tjedna na e-građani, a radim ih kod soc gina 🤷‍♀️..
    Tanjanja kasnim sa odgovorom ali utrogestan u kapsulama od 100mg se može piti a od 200mg ne,  pise na uputstvu, s tim da je puno bolja apsorbcija vaginalno, i uz to su moguće vrtoglavice od oralnog uzimanja. 
    Žuži PUPO sretno 🤞🙏
    Aries 😘❤️
    Čokoladica žao mi je 😔.
    Lucky super beta, sretno dalje 🤞
    Leona super testovi, vidno tamne 😍.
    Nina1985 žao mi je 😔,suosjećam. Ja sam betu vadila 9dpt i to nije rano, taj dan sam prestala sa terapijom kad je stigao negativan nalaz. Prolutex sam zadnji piknula dan ranije.
    Bebolina pisala sam već nekoliko puta ,dok se koristi sprej (minimalno 5 dana) jajnici uopće ne rade jer je hipofiza pod supresijom, dakle ne proizvode fsh/lh kao u prirodnom ciklusu ,znači folikuli uopće ne mogu rasti i  jajnici su u tzv "nultoj poziciji" sve dok se ne krene sa injekcijama (zato se može krenuti I 2,3,5,7i dc sa injekcijama apsolutno je svejedno jer jajnici ne rade), bez obzira na krvarenje . Pojednostavljeno rečeno prvi dan pikanja injekcija je prvi dan "ciklusa" bez obzira na M krvarenje. I nemoj porediti prijašnje protokole s ovim jer nisu ni slični. I bez brige, dr zna što radi :). Btw ako si recept dobila u Repromedu to je to ništa drugo ne treba. Sretno 🤞
    Sretno svima ostalima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️    
    SVIBANJ 2024.
    31.5. pet
    NICAIVO - ultrazvuk fet
    KOALICA2 - transfer
    DREAMER - transfer
    LUCKY785 - beta2

LIPANJ 2024.
    1.6. sub
    BIKMIK - transfer
    3.6. pon
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    LEONA89 - beta
    4.6. uto
    MARICA36 - ultrazvuk 
    MEDENA33 - ultrazvuk
    JURKY32 - ultrazvuk 
    5.6. sri
    WILDFLOWER - ultrazvuk
    SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
    7.6. pet
    MILIPE - transfer
    10.6. pon
    KORNI - ultrazvuk
    11.6. uto
    SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk 
    12.6. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    18.6. uto
    JABUKICA - ultrazvuk 
    25.6. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk

SRPANJ 2024.
    2.7. uto
    WILDFLOWER - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Malo kasnim ali danas ionako nema nikoga na listi pa ne zamjerite.. ☺️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Sani kako se drzis? 🫂🫂 nadam se da ce dr R imati neku novu ideju za tebe u FETu....

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Medena33

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..

Medena jesam tu i tamo ali generalno su mi mucnine bile ili pocnu ujutro pa kroz dan do nekog trenutka popodne. Ili pocnu navecer pa traju cijelu noc, a ne mogu povratiti. Strasno i znoj me uz to oblijevao. Sada kako mi je maknuo svu terapiju i ostavio samo Duphaston se ne znojim vise toliko. Nadam se da ce ti biti bolje ❤️🍀Hypnoticpoison oprosti stvarno mi je promaknulo, puno je bilo zaostataka za pregledati. Jesam kod profesora sam ❤️ a ti?

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Saniii

Curke hvala vam svima na podršci ❤️, znam da najbolje vi razumijete ,od ❤️ hvala.
    Ja sam jučer izvadila betu na 9dpt i negativna je, dogovor je mjesec dana pauze pa u FET.
    I jedna info, krv sam izvadila u 7:30 nalaz došao u 9 ,Petrova labos, dakle ne da su brzi…
    Giselle u Repromedu embrioglue ide po defaultu, GRATIS..
    Wildflowermeni to zvuči kao logično objašnjenje od dr, da si alergična na progesteron dosad bi već znala. Pogotovo sad u trudnoći tijelo ti proizvodi progesterona na izvoz. Nadam se da si bolje 🤗.
    Slee meni papa I brisevi uredno dođu kroz 2 tjedna na e-građani, a radim ih kod soc gina 🤷‍♀️..
    Tanjanjakasnim sa odgovorom ali utrogestan u kapsulama od 100mg se može piti a od 200mg ne, pise na uputstvu, s tim da je puno bolja apsorbcija vaginalno, i uz to su moguće vrtoglavice od oralnog uzimanja.
    ŽužiPUPO sretno 🤞🙏
    Aries 😘❤️
    Čokoladicažao mi je 😔.
    Luckysuper beta, sretno dalje 🤞
    Leona super testovi, vidno tamne 😍.
    Nina1985 žao mi je 😔,suosjećam. Ja sam betu vadila 9dpt i to nije rano, taj dan sam prestala sa terapijom kad je stigao negativan nalaz. Prolutex sam zadnji piknula dan ranije.
    Bebolina pisala sam već nekoliko puta ,dok se koristi sprej (minimalno 5 dana) jajnici uopće ne rade jer je hipofiza pod supresijom, dakle ne proizvode fsh/lh kao u prirodnom ciklusu ,znači folikuli uopće ne mogu rasti i jajnici su u tzv "nultoj poziciji" sve dok se ne krene sa injekcijama (zato se može krenuti I 2,3,5,7i dc sa injekcijama apsolutno je svejedno jer jajnici ne rade), bez obzira na krvarenje . Pojednostavljeno rečeno prvi dan pikanja injekcija je prvi dan "ciklusa" bez obzira na M krvarenje. I nemoj porediti prijašnje protokole s ovim jer nisu ni slični. I bez brige, dr zna što radi :). Btw ako si recept dobila u Repromedu to je to ništa drugo ne treba. Sretno 🤞
    Sretno svima ostalima 🤞

Žao mi je.. 😔ti ćeš onda u 7.mj FET?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

koalica2

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Jutro curke🥰
    Nina zao mi je😔
    Curke zanima me koliko dana nakon aspiracije su kod vas trajali bolovi u jajnicima. Ja sam onako malo napuhana i sve ovisi šta pojedem tako se i napušem, ali me nekako još probada, nekad samo jajnici nekad trbuh, tipa kad se smijem il tako nesta onda osjetim bol, e sad bilo me strah od ohss-a, ali nekako mislim da bi ti sve bilo jače.
    Inače dobila sam cyclogest i estrofem pa si mislim možda je napuhanost i zbog toga.
    Kakvih vi iskustva imate nakon aspiracije?
    Uzivajte u današnjem danu, a sutra nam svima želim sreću🥰

IKAR0808

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Bebolina2024

Lucky odlična beta, 🤞🤞 da se lijepo dupla.
    Leona hvala na testićima, mi ih jako volimo 😘
    Kad vadiš betu? Neka i onda bude lijepa kao i testići.
    Čokoladica i Sadiegreen žao mi je.
    Milipe sretno.
    Eni 🤞🤞 da se endometrij podeblja.
    Sanjuška i mene je iznenadilo što još moramo vaditi sve te markere. Budemo za koji dan.
    Sutra moram provjeriti u ljekarni jesu mi stigle pikalice i ako jesu krećemo na put.
    Supercur sam uzela 1 za početak ( platila gotovinom i punu cijenu 88 eura u Zagorskoj). Doza je 1-2-1 zaboravila sam pitati jel to ide na svakih 8 sati.
    Vidim da mi piše UZV po papirima 7.dan stimulacije, to bi moglo biti već i 10., 11.dc ( jer su rekli da pikalice mogu krenuti i od 5.dc) pa se bojim da ne bude bilo prekasno za štopericu i sve ako prebrzo narastu. U prva dva postupka sam imala aspiraciju 12.dc.
    Dreamer baš te drže u neizvjesnosti. Ti još ne znaš ni koliko se oplodilo?
    Jesi išla u Letenye u ljekarnu i ako jesi, jesi lako našla?
    Mi ćemo ići po uputama koje je Ikar dala pa se nadam da ćemo naći. Hvala za upute Ikar ako se nisam zahvalila.

Draga Bebolina , molim. Nije nikakav problem naći ljekarnu , samo prati upute koje sam ti napisala i nemoj se zbuniti starom cestom i makedamom. To je dobar put. I pazi na to zadnje skretanje u Hrvatskoj. Znači , makedanski put , teta navigacija će pričati skrenite lijevo a znak je za zabranu skretanja ali ti skreni i onda ti granica i nekih 5-10 min do ljekarne. Primaju kartice (jedino mislim da ne primaju diners) i gotovinu, ali ako plaćaš gotovinom eurima vraćaju ti forinite.  Mojoj Sani sam dala iste upute i našla je bez problema. Ja sam tamo kupila I igle za protulex. Ok su. Ako trebaš još kakvu pomoć pitaj. 
    Ostale cure, sretno svima i samo hrabro. Nisam više aktivna na forumu, puno vas je pa nisam upratila nikome ali svakoj želim da čim prije vidite svoj plus. 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovodi ✂️
    1. IVF 11/13❌️2. IVF 11/14❌️ 3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, beta 10dpt 57,8 ➡️ 12dpt 101,7 ➡️ 01/16 🩷
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna 4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧, 1. fet beta ❌️, 2.fet beta ❌️, 3.fet beta ❌️ 5. IVF - 4/23 ❌️, 🐧🐧, 4. fet beta ❌️, 5.fet ❌️ 6.IVF -2/24 ❌️, 🐧🐧6. fet beta ❌️7.fet❌️

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Nina žao mi je.. 😔❤️
    Sanii znam da si bila spremna na negativnu betu ali baš mi je žao, nadam se da će dr.R smisliti nešto i da je sljedeći smrzlić dobitan! ❤️❤️
    Joooj, prvo su bili svi neki dobri rezultati iz Repromeda, sad su se zaredali negativni. Tko zna šta nas čeka.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

TraTinčica

Medena33

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..
    Medena jesam tu i tamo ali generalno su mi mucnine bile ili pocnu ujutro pa kroz dan do nekog trenutka popodne. Ili pocnu navecer pa traju cijelu noc, a ne mogu povratiti. Strasno i znoj me uz to oblijevao. Sada kako mi je maknuo svu terapiju i ostavio samo Duphaston se ne znojim vise toliko. Nadam se da ce ti biti bolje ❤️🍀Hypnoticpoison oprosti stvarno mi je promaknulo, puno je bilo zaostataka za pregledati. Jesam kod profesora sam ❤️ a ti?

Tratinčice ništa. Stranice lete, pa je teško sve popratiti.😊 I ja sam još uvijek kod profesora, u ponedjeljak idemo i jako se bojim tog drugog ultrazvuka, nemam lijepa sjećanja na nj. I koliko god me profesor hrabrio, opet mi dolaze ružne misli.😞😞 Jedino mi nije jasno, prvo sam naručena kod profesora, a nakon toga kod doktora Maričića, a ne znam zašto.🤷‍♀️🤔

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Zao mi je za negativne testove i bete 😥
    Rolica, dobro sam, hvala ti na pitanju. Maloprije zvala laboratorija, da se sve 4 razvijaju i da je transfer u subotu u 10:30h, a ja se kao prokletinja nadam da ce biti jos i embrio za zamrznuti 🥹😅. Samo se molim i mantram pozitivu ✌️
    Bas mi je zao sto ti se tako sve oduzilo, ali sigurno jos koji dan i nocna mora se zavrsava ❤️
    Koalica, ja sam bila pred hiperom, mene je ujutro znalo toliko boliti kad je pun mjehur i crijeva dok ne ispraznim, jer udaraju u uvecane jajnike (kod mene je bilo i krvi okolo, naknadni sam saznala). Tako da sve je normalno, samo se pazi ✌️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.