Rolice samo nam piši, tebi je ipak trenutno najteže. Mi smo tu za svaku i kad su dobre vijesti i kad su loše. Drži mi se🫂
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Lucky odlična beta, 🤞🤞 da se lijepo dupla.
Leona hvala na testićima, mi ih jako volimo 😘
Kad vadiš betu? Neka i onda bude lijepa kao i testići.
Čokoladica i Sadiegreen žao mi je.
Milipe sretno.
Eni 🤞🤞 da se endometrij podeblja.
Sanjuška i mene je iznenadilo što još moramo vaditi sve te markere. Budemo za koji dan.
Sutra moram provjeriti u ljekarni jesu mi stigle pikalice i ako jesu krećemo na put.
Supercur sam uzela 1 za početak ( platila gotovinom i punu cijenu 88 eura u Zagorskoj). Doza je 1-2-1 zaboravila sam pitati jel to ide na svakih 8 sati.
Vidim da mi piše UZV po papirima 7.dan stimulacije, to bi moglo biti već i 10., 11.dc ( jer su rekli da pikalice mogu krenuti i od 5.dc) pa se bojim da ne bude bilo prekasno za štopericu i sve ako prebrzo narastu. U prva dva postupka sam imala aspiraciju 12.dc.
Dreamer baš te drže u neizvjesnosti. Ti još ne znaš ni koliko se oplodilo?
Jesi išla u Letenye u ljekarnu i ako jesi, jesi lako našla?
Mi ćemo ići po uputama koje je Ikar dala pa se nadam da ćemo naći. Hvala za upute Ikar ako se nisam zahvalila.
Jesam u Letenye sam išla. Lako je bilo za naći. Dala recept i bez puno razgovora dobila 🤣 Da, osim što mi je jučer rečeno da je 7 pušteno u oplodnju i da su 2 već napredna ostalo ništa neznam. P.s. gledala sam videee kako se aplicira prolutex. Pa to nešto navlače zrak, ovo ono. Sva sam se izgubila 🙂 Sad neznam, na videu se pikaju u guzicu.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Sanjuška i mene je iznenadilo što još moramo vaditi sve te markere. Budemo za koji dan.
Sutra moram provjeriti u ljekarni jesu mi stigle pikalice i ako jesu krećemo na put.
Supercur sam uzela 1 za početak ( platila gotovinom i punu cijenu 88 eura u Zagorskoj). Doza je 1-2-1 zaboravila sam pitati jel to ide na svakih 8 sati.
Vidim da mi piše UZV po papirima 7.dan stimulacije, to bi moglo biti već i 10., 11.dc ( jer su rekli da pikalice mogu krenuti i od 5.dc) pa se bojim da ne bude bilo prekasno za štopericu i sve ako prebrzo narastu. U prva dva postupka sam imala aspiraciju 12.dc.
Pitala sam ja tu već cure, sprej ide svakih 8 sati, ja si špricam 7-15-23.
E pa o tome sam ti ja pričala, meni je isto u dvije prošle stimulacije bila aspiracija 11dc, a sad 11dc idem na prvi uzv.
A javit ću ti sljedeću srijedu situaciju, ako taj sprej radi posao kako treba i ako sve skupa funkcionira.. ☺️😉
Kad krećeš sa sprejem?
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
7dpt https://ibb.co/Jvdpw7d jučer
8dpt https://ibb.co/rfwGQxB danas
Evo za vas koje volite gledati testiće, ako ih ne želite gledati recite🙈🎉🥰❤️☺️
Divnoooo 🥰❤️😍
Obožavamo testiće, samo šalji.. ☺️
Ako netko ne voli nek ne gleda 🤣
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Boogie hvala 😍😍😍❤️❤️❤️🎉
Dodo super vijesti, drago mi je da je sve u redu❤️😘🥰😍
Rolice hvala❤️❤️ dobro sam, danas se rasplakala zbog neke gluposti, sva sam neka osjetljiva. Leđa me i dalje bole, bolje je, ali boli kad ustanem. Šetnja pomaže. I tako 🤣 inače ok, uživam❤️❤️❤️😘nadam se da će se nešto pokrenuti kod tebe🤞🏻🍀😘
Angeleyes budem😍❤️🥰🎉😘
Eni kako su ti cure rekle, cikla i ananas i udri. Sretno od❤️🍀🤞🏻😘
Dreamer drago mi je da si se snašla za iglice, sretnoo🤞🏻🍀😘
BikMik za lijepe vijesti sutra🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️❤️
Čokoladice bravo, samo pozitivno, nema predaje💪🏻❤️❤️❤️😘
Sadiegreen ja nemam dobro iskustvo sa tim štapićima, bolje su mi trakice. Uzmi Gravignost duo(2 trakice) ili Gravignost Mini( 1 trakica). Držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 🍀 🤞🏻 😘
Bebolina piškiti ću do kraja tjedna da imam za uspomenu pa vam ljepim, a u ponedjeljak idem vaditi betu. Hvala ti puno❤️❤️❤️🥰😍😘🍀🤞🏻
Sani u mislima si cijeli dan. Nadam se da je sve ok. Javi se kad ćeš moći😘♥️🫂
Sanjushka molim te promijeni na listi betu za ponedjeljak. Neću čekati četvrtak ☺️🙈hvala ti♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
7dpt https://ibb.co/Jvdpw7d jučer
8dpt https://ibb.co/rfwGQxB danas
Evo za vas koje volite gledati testiće, ako ih ne želite gledati recite🙈🎉🥰❤️☺️Divnoooo 🥰❤️😍
Obožavamo testiće, samo šalji.. ☺️
Ako netko ne voli nek ne gleda 🤣
Hvala draga Sanjushka, hoću❤️❤️❤️😘😘😘🙈
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Evo i mene sa ultrazvuka. Sve ke super i dobro na ultrazvuku, u petak je stoperica od ponedeljka pocinjem sa utrogestanom i prolutex a ako bog da 7.6 je transfer 🙏🤞🏻 Imam 2 u pocetnom stadiju a statistika kaze da od 4 jedna uspije do 5 dana. Malo me to poljulalo ali videcemo sta ce biti nadam se najboljem. I vadili su krv ako me ne zovu u toku dana sve je super eti to je za sad od mene.
Lunolina Cestitam, prekinula si negativan niz.. neka nastavi se lepo duplati 🙏
Cokoladice Zao mi je 😔Jesi ti u Njemackoj? Isto prolazim, imam 4 zaledjene i sutra ce mi javiti jel se razvijaju. Sretno ✌️
Sretno i tebi. Sad sam htela postaviti pitanje ja sam imala samo danas ultrazvuk i rekla je da je sve super, vadili su i krv sve je uredu jer me nisu pozvali. I rekli su stoperica u petak transfer sledeci petak. Jel je normalno imati samo jedan ultrazvuk? Ovo mi je prvi fet nisam upucena sta i kako ... Nadam se da ce se tvoje a i moje razvijati. Drzim nam fige 🤞🏻
Ostalim curama hvala na podrsci zelim vam sreck 🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Evo i mene sa ultrazvuka. Sve ke super i dobro na ultrazvuku, u petak je stoperica od ponedeljka pocinjem sa utrogestanom i prolutex a ako bog da 7.6 je transfer 🙏🤞🏻 Imam 2 u pocetnom stadiju a statistika kaze da od 4 jedna uspije do 5 dana. Malo me to poljulalo ali videcemo sta ce biti nadam se najboljem. I vadili su krv ako me ne zovu u toku dana sve je super eti to je za sad od mene.
Lunolina Cestitam, prekinula si negativan niz.. neka nastavi se lepo duplati 🙏
Cokoladice Zao mi je 😔Jesi ti u Njemackoj? Isto prolazim, imam 4 zaledjene i sutra ce mi javiti jel se razvijaju. Sretno ✌️Sretno i tebi. Sad sam htela postaviti pitanje ja sam imala samo danas ultrazvuk i rekla je da je sve super, vadili su i krv sve je uredu jer me nisu pozvali. I rekli su stoperica u petak transfer sledeci petak. Jel je normalno imati samo jedan ultrazvuk? Ovo mi je prvi fet nisam upucena sta i kako … Nadam se da ce se tvoje a i moje razvijati. Drzim nam fige 🤞🏻
Ostalim curama hvala na podrsci zelim vam sreck 🍀🥰
Nisu bas najprecizniji definitivno 😅. Imala sam 4 situacije, jednom mi je na prvom UZ odmah sve pasalao i nakon vadjenja rekli daj odmah spricu (folikulometrija sa stopericom), u prvom FETu sam isla dva puta na UZ i odustali, sad sam morala na tri. Tako da mislim da ti se sve poklopilo, prate i oni mislim sve parametre, samo su traljavi u pripremi (vitamin D, feritin, DHEA...). Sretno 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lucky odlična beta, 🤞🤞 da se lijepo dupla.
Leona hvala na testićima, mi ih jako volimo 😘
Kad vadiš betu? Neka i onda bude lijepa kao i testići.
Čokoladica i Sadiegreen žao mi je.
Milipe sretno.
Eni 🤞🤞 da se endometrij podeblja.
Dreamer baš te drže u neizvjesnosti. Ti još ne znaš ni koliko se oplodilo?
Jesi išla u Letenye u ljekarnu i ako jesi, jesi lako našla?
Mi ćemo ići po uputama koje je Ikar dala pa se nadam da ćemo naći. Hvala za upute Ikar ako se nisam zahvalila.Jesam u Letenye sam išla. Lako je bilo za naći. Dala recept i bez puno razgovora dobila 🤣 Da, osim što mi je jučer rečeno da je 7 pušteno u oplodnju i da su 2 već napredna ostalo ništa neznam.P.s. gledala sam videee kako se aplicira prolutex. Pa to nešto navlače zrak, ovo ono. Sva sam se izgubila 🙂 Sad neznam, na videu se pikaju u guzicu.
Super onda kad je lako za naći.
Jesi imala adresu na receptu jer sam pročitala da mora bit,i a na mom je ime i prezime, godina rođenja i naziv lijeka na latinskom.
Sanjuška da i mene je to malo zabrinulo. Jer su rekli da se može i 5. dan krenuti pikati i 7.dan stimulacije prvi UZV i to mi je već 12.dc. Sad me to malo brine, a stvarno želim što manje stresa ovaj put.
Nadamo se da će biti sve ok.
Krećem za par sati sa sprejem, ujutro prvi potisak.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Jutro curke!
Evo, na 9. dpt negativan test.
Betu imam tek u ponedjeljak..😵💫
Grčeva nemam, al od jučer je počelo opako pikanje u jajnicima i preponama tak da valjda stiže menga
(jučer je bio 14. dan od aspiracije).
Pitanje je jeste li u tom slučaju možda ranije otišle vadit betu i prestale sa Prolutexom?
P.s. uživajte u neradnom danu! 🌸
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji