Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pebbles Flintstones

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Medena33

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..

Medena tebe je bas posteno uhvatilo 🫣 citala sam da je djumbir dobar ili u vodu da stavis malo limuna … a kazu i ako cesce nesto grickas, malo slanih stapica ili mozea tost i maslo i tako nesto da bi trebalo ublazit mucnine. Meni je sutra 7 tjedana kao ali Bogu hvala jos nista od mucnina 🤞🏼

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• bubica26

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Devojke, molim vas, pomozite.
    Pre same trudnoće treba li kakve rezultate da izvadim?
    Pre 3 meseca smo hteli bebu i htela sam da se pregledam da vidim da li je sve okej. Otišla sam kod ginekologa, uradila vaginalne briseve po preporuci ginekologa i sve je bilo okej, dala mi je da pijem folnu par meseci, pa tek onda da planiram trudnoću..međutim bila sam bolesna jedno vreme, pila jake antibiotike, pa smo zbog toga odustali od bebe. Sad bismo hteli ponovo da pokušamo, ali ne znam treba li kakve analize da radim, ima li potrebe da se javim kod ginekologa, da li uopšte mora da postoji neka priprema za trudnoću? Šta vi mislite?💫

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

TraTinčica

Hypnoticpoison

TraTinčica

Hypnoticpoisonobavezno kada dodjes inzistiraj da te prof vodi jer da, on radi UZV. Nemoj pristati na dva nema potrebe.Wildfliwermeni gotovo svo meso i riba smrdi 🤦🏻‍♀️ ribu sam obozavala sada nema sanse 🤢 meso isto jedino nekako piletina ali i to je upitno. A suhomesnati proizvodi njih osjetim valjda i kod susjeda 😂 tako da je suprug jadan morao izvaditi sve iz frizidera. Tako da 🤷🏻‍♀️ ja ne jedem, ali ne jer ne bi nego jer mi smrdi 😂🙈
    Tratinčice naravno da želim da me profesor vodi i dalje. Mislim, nemam ništa protiv doktora Maričića divan je, zaista, ali kod profesora sam već godinu i pol.❤️ To ću ja odmah na pultu pitati i riješiti. Nešto si mislim, možda profesor ne radi ultrazvuk preko abdomena? Kakav je tebi ultrazvuk sad zadnje radio? Oprosti mi što te zamaram sa glupostima.😞😞
    Sada ovaj tjedan je jos bio vaginalni od iduceg puta ide izvana. No opet smo naruceni kod prof. Tako da stvarno ne znam. Nama je u proslosti dr. Maricic samo uletio ako prof nije bio tu, ali je prof taj koji sve radi i vodi. Drzim fige i samo pitaj ❤️

Tratinčice hvala!❤️ Napisat ću u ponedjeljak što i kako je bilo.🙏🙏❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Pebbles Flintstones

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Wildflower ja sam jela, zaredalo se malo pireva, krstenja i tako to 😅 kobasice sam malo coknila al ko da mi ne bi sjela najbolje, a prsut mi je skroz ok. Salatu jedem svakako. Jedino sta ne jedem a nisam ni prije bila ljubitelj je tuna, skoljke itd. , a tatar biftek i sushi  inace obozavam ali to cu preskociti za sada 🥲 Tako da, ja nekako sve kao i do sada vise manje, ubacila sam malo vise voca i to je to u principu. A kad ides razmisljat negdi se mozes napit vode pa dobit bakteriju, ko ce to znat 🫣 a ne valja previse razbijat glavu. 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Pa bas to... moze i voda biti zagadena...
    moze i pice u kaficu, sjetimo se drame s romequelle vodom....
    Kao, nista nije sigruno, ali treba lijepo umjereno i po intuiciji i bit ce to sve ok💕
    Hvala cure na podijeljenim iskustvima!

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Wildflower tako je, sa svih strana može nešto biti, treba umjereno sve i s malom dozom opreza za neke namirnice 🙂
    Nažalost, nije dobro završilo, i takvi slučajevi su rijetki, te ne želim time plašiti, već je to meni "nametnulo" neku barijeru, pa sam (možda i neopravdano) opreznija 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Razumna

Broj poruka: 1815

Prijavi adminu

Marisha

Jutro curke, dugo me nije bilo, sretno svima danas 🌺Pohvatala sam lijepu brojku kod Dreamer i došla sam vidjeti da li su se javile Sani i Čokoladica sa dobrim vijestima. Leona tvoje testiće sam vidjela, držim fige da lijepo tamne. Razumna što ima kod tebe, dugo nisi ništa tipkala. Sorry cure puno sam toga izostavila pa se nemojte ljutiti što vas nisam navela 💕Tinčicedrago mi je da je sve ok sa trudnoćom.

Draga moja, ja sam upravo u Međugorju. Vjerujem da će naša Majka Marija intervenirati i da će ovaj fet biti ispunjenje naših želja 💙🙏💚. 
    Čekam mjesečnicu a ona baš kasni (čak razmišljam da nisam možda trudna jer sam u vrijeme ovulacije bila sam mužem na Cresu na GO, a znate kako je to na GO, puno se toga u strasti dogodi 😂😂😂) 
    Dr mi je za fet propisala femaru 2x1. I bas sam sad u čudu. Pitala sam je jeli dobro skuzila da idem u fet a ne u postupak i rekla je da je. Evo ne znam što da mislim. 
    Nikad nisam pročitala da netko za fet pije femaru.
    Jeli netko pio femaru u Fetu? 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

IKAR0808

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Razumna

Marisha

Jutro curke, dugo me nije bilo, sretno svima danas 🌺Pohvatala sam lijepu brojku kod Dreamer i došla sam vidjeti da li su se javile Sani i Čokoladica sa dobrim vijestima. Leona tvoje testiće sam vidjela, držim fige da lijepo tamne. Razumna što ima kod tebe, dugo nisi ništa tipkala. Sorry cure puno sam toga izostavila pa se nemojte ljutiti što vas nisam navela 💕Tinčicedrago mi je da je sve ok sa trudnoćom.

Draga moja, ja sam upravo u Međugorju. Vjerujem da će naša Majka Marija intervenirati i da će ovaj fet biti ispunjenje naših želja 💙🙏💚.
    Čekam mjesečnicu a ona baš kasni (čak razmišljam da nisam možda trudna jer sam u vrijeme ovulacije bila sam mužem na Cresu na GO, a znate kako je to na GO, puno se toga u strasti dogodi 😂😂😂)
    Dr mi je za fet propisala femaru 2x1. I bas sam sad u čudu. Pitala sam je jeli dobro skuzila da idem u fet a ne u postupak i rekla je da je. Evo ne znam što da mislim.
    Nikad nisam pročitala da netko za fet pije femaru.
    Jeli netko pio femaru u Fetu?,

Hej, ja sam u jednom od FETa pila femaru. Ona kao poboljšava ovulacija,  bolja ovulacija,  bolji endo. Ostalo sve ko u prirodnom fetu 😉

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovodi ✂️
    1. IVF 11/13❌️2. IVF 11/14❌️ 3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, beta 10dpt 57,8 ➡️ 12dpt 101,7 ➡️ 01/16 🩷
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna 4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧, 1. fet beta ❌️, 2.fet beta ❌️, 3.fet beta ❌️ 5. IVF - 4/23 ❌️, 🐧🐧, 4. fet beta ❌️, 5.fet ❌️ 6.IVF -2/24 ❌️, 🐧🐧6. fet beta ❌️7.fet❌️

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Saniii žao mi je zbog negativne bete, neka ti FET donese sreću 🤞🤞
    Hvala na pojašnjenju vezano za sprej i hormone, malo sam se zabrinula.
    Nina žao mi je zbog testića.
    Sanjuška sad ti započni pozitivan niz. Ali ja mislim trenutno na programu smo ti i ja ovaj mjesec. Mislim da nije više nitko u stimuliranom postupku.
    Stigli i mi iz Mađarske lijekovi su na sigurnom u frižideru, 3 kutije Pergoverisa 900 ispalo 1060 eura. Pitala sam je odmah telefonski koliko je da točno pripremim da mi ne vraćaju forinte.
    Ikar napravili smo onako kako si rekla, nakon Goričana upisala adresu ljekarne i stigli bez problema.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Joooj zene imam pitanje vezano uz Utrogestan.
    Naime, kako smo promijenili Cyclogest u Utrogestan (3x200) prije tjedan dana zbog alergije koju sam imala, primjecujem da sam jako napuhana i povezujem mozda sa Utrogestanom..Naime, nisam bila napuhana od Cyclogesta.. A sada... trbuh vec kao da sam trudna.. A nije jos vrijeme da ponosno isticem svoj trbuscic🤣🤣🤣 
    Danas mi je tocno 8tt i cekam jos barem 4 tjedna kad se necu vise ostvrtati na odjecu.. Sad pokusavam kamuflirati sirokim majicama..
    Znaci trbuh mi je napuhan od jutra do navecer.. Nema veze s hranom, ja bi rekla..
    Ko sto nekad znam neku hranu jesti pa mi se napuse do kraja dan.. Ovo nije to...
    A prerano je da bi bio trudnicki..
    Bas se osjecam ko balon🎈🫣

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.