TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..Medena jesam tu i tamo ali generalno su mi mucnine bile ili pocnu ujutro pa kroz dan do nekog trenutka popodne. Ili pocnu navecer pa traju cijelu noc, a ne mogu povratiti. Strasno i znoj me uz to oblijevao. Sada kako mi je maknuo svu terapiju i ostavio samo Duphaston se ne znojim vise toliko. Nadam se da ce ti biti bolje ❤️🍀Hypnoticpoison oprosti stvarno mi je promaknulo, puno je bilo zaostataka za pregledati. Jesam kod profesora sam ❤️ a ti?Tratinčice ništa. Stranice lete, pa je teško sve popratiti.😊 I ja sam još uvijek kod profesora, u ponedjeljak idemo i jako se bojim tog drugog ultrazvuka, nemam lijepa sjećanja na nj. I koliko god me profesor hrabrio, opet mi dolaze ružne misli.😞😞 Jedino mi nije jasno, prvo sam naručena kod profesora, a nakon toga kod doktora Maričića, a ne znam zašto.🤷♀️🤔
Hypnoticpoison nemoj se bojati, misli pozitivno jer ovog puta ce biti sve u najboljem redu ❤️ vidjet ces. Stvarno ne znam zasto si narucena i kod dr. Maricica 🤔 jel ti i do sada on nesto radio pored profesora? Mozda su cure na pultu zeznule zabunom…
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..Medena jesam tu i tamo ali generalno su mi mucnine bile ili pocnu ujutro pa kroz dan do nekog trenutka popodne. Ili pocnu navecer pa traju cijelu noc, a ne mogu povratiti. Strasno i znoj me uz to oblijevao. Sada kako mi je maknuo svu terapiju i ostavio samo Duphaston se ne znojim vise toliko. Nadam se da ce ti biti bolje ❤️🍀Hypnoticpoison oprosti stvarno mi je promaknulo, puno je bilo zaostataka za pregledati. Jesam kod profesora sam ❤️ a ti?Tratinčice ništa. Stranice lete, pa je teško sve popratiti.😊 I ja sam još uvijek kod profesora, u ponedjeljak idemo i jako se bojim tog drugog ultrazvuka, nemam lijepa sjećanja na nj. I koliko god me profesor hrabrio, opet mi dolaze ružne misli.😞😞 Jedino mi nije jasno, prvo sam naručena kod profesora, a nakon toga kod doktora Maričića, a ne znam zašto.🤷♀️🤔Hypnoticpoison nemoj se bojati, misli pozitivno jer ovog puta ce biti sve u najboljem redu ❤️ vidjet ces. Stvarno ne znam zasto si narucena i kod dr. Maricica 🤔 jel ti i do sada on nesto radio pored profesora? Mozda su cure na pultu zeznule zabunom…
Doktor Maričić mi je radio zadnje dvije aspiracije. I sestra na pultu me prvo naručila kod profesora, ali je rekla da profesor ne radi ultrazvuk i onda je nazvala profesora nešto su pričali i rekla je da kasnije idem kod doktora Maričića. A zbunilo me to, jer znam da profesor radi ultrazvuke. A ja nisam pitala jer tamo su nam svi čestitali i bila je gužva i tako smo onda samo otišli. I sad mene još i to muči.😞😞🤔🤔
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Evo dobila poziv iz poliklinike. Od 7 oplođenih 5 se i dalje razvija. Transfer će biti u nedjelju (ako dobro računam to je 6ti dan) 🤷♀️
Najvjerojatnije će mi prepisati i heparin jer embriologica smatra da se trudnoća sa 6 blastica već trebala ostvariti. Iako nisam bila do sada poslana na testiranje jer dr. nije smatrao da treba pa ćemo to u nedjelju sve dogovoriti.
Nadam se da će ovih 5 opstati i da ćemo imati i nešto za zamrznuti 🤞
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Evo dobila poziv iz poliklinike. Od 7 oplođenih 5 se i dalje razvija. Transfer će biti u nedjelju (ako dobro računam to je 6ti dan) 🤷♀️
Najvjerojatnije će mi prepisati i heparin jer embriologica smatra da se trudnoća sa 6 blastica već trebala ostvariti. Iako nisam bila do sada poslana na testiranje jer dr. nije smatrao da treba pa ćemo to u nedjelju sve dogovoriti.
Nadam se da će ovih 5 opstati i da ćemo imati i nešto za zamrznuti 🤞
Transfer 6. dan? Mislim, napominjem mislim da u svojih 11 godina koliko sam u IVFu nikad nisam čula da se transfer radi 6 dan. Znam da znaju zamrznuti ukoliko neka blastica kasni 6. dan ali ovo mi je sada potpuno novo. Javi će se Sani, ona sigurno zna. I ja se pikam trenutno s prolutexom i heparinom , boli za poludjet ali preživi se. A i sama sam si kriva kad sam si tako složila da u isto vrijeme pikam i jedno i drugo 🙄
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovodi ✂️
1. IVF 11/13❌️2. IVF 11/14❌️ 3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, beta 10dpt 57,8 ➡️ 12dpt 101,7 ➡️ 01/16 🩷
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna 4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧, 1. fet beta ❌️, 2.fet beta ❌️, 3.fet beta ❌️ 5. IVF - 4/23 ❌️, 🐧🐧, 4. fet beta ❌️, 5.fet ❌️ 6.IVF -2/24 ❌️, 🐧🐧6. fet beta ❌️7.fet❌️
Malo offtopica za trudnice…
Jel vi jedete suhomesnate proizvode i suseno meso (tipa prsut, panceta i sl).
Ok jasno mi je da nije preporuceno, isto tako kada citam po forumima i pricala sam s prijateljicama, rekle su cure da ponekad jedu. Znaci ne cesto, al ono jednom mjesecno kad se zazele..
Kako sam trenutno jos uvijek na antialergijskoj dijeti (bez jaja, mlijeka, glutena, orasastog) jako mi je tesko vise sto da jedem, stoga sam bas jucer kupila prsut marke Vostane jer racunam to je proizvod iz trgovine, mora biti kontroliran.
I taman sad citam na Halo, inspektore na Facebooku da su nasli u nekakvoj pecenici marke Dobro bakteriju listeriju (Dobro - Pečenica naresci od 90g s rokom trajanja do 03.08.2024., LOT 24-00807 kojeg proizvodi ŽITO D.O.O., Đakovština 3,ž iz Osijeka.)
Znaci ipak nista nije sigurno...
I nama bi bilo najsigurnije zapravo jesti sve termicki obradeno..
Realno, bakterija moze biti bilo gdje i u jogurtima, mlijeku, na salati, kupusu, u tjestenini (npr salmonela) znaci bilo bilo gdje....
Ali valjda za termickom obradom se one ubiju?
Zalosno je da uopce nismo sigurni sto jedemo....
Sto vi ostale kazete?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Nadam se da će ovih 5 opstati i da ćemo imati i nešto za zamrznuti 🤞Transfer 6. dan? Mislim, napominjem mislim da u svojih 11 godina koliko sam u IVFu nikad nisam čula da se transfer radi 6 dan. Znam da znaju zamrznuti ukoliko neka blastica kasni 6. dan ali ovo mi je sada potpuno novo. Javi će se Sani, ona sigurno zna. I ja se pikam trenutno s prolutexom i heparinom , boli za poludjet ali preživi se. A i sama sam si kriva kad sam si tako složila da u isto vrijeme pikam i jedno i drugo 🙄
Bilo je cura koje su imale transfer 6.dan i mislim cak uspjesan.
Tako da, bez brige dreamer.
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Nadam se da će ovih 5 opstati i da ćemo imati i nešto za zamrznuti 🤞Transfer 6. dan? Mislim, napominjem mislim da u svojih 11 godina koliko sam u IVFu nikad nisam čula da se transfer radi 6 dan. Znam da znaju zamrznuti ukoliko neka blastica kasni 6. dan ali ovo mi je sada potpuno novo. Javi će se Sani, ona sigurno zna. I ja se pikam trenutno s prolutexom i heparinom , boli za poludjet ali preživi se. A i sama sam si kriva kad sam si tako složila da u isto vrijeme pikam i jedno i drugo 🙄
Evo neznam, ja isto nisam to čula do sada. Ali zvoni mi nešto kad sam bila na aspiraciji da mi je embriologica govorila da u subotu nema doktora. I cura kaj je samnom bila ona je odmah znala da će transfer biti u nedjelju jer se njen gin razgovarao sa Škvorcom (dal na kongresu ili negdje)
Evo sva sam zbunjena 🥹
3. FET➡️01/25 ⏳️
Nadam se da će ovih 5 opstati i da ćemo imati i nešto za zamrznuti 🤞Transfer 6. dan? Mislim, napominjem mislim da u svojih 11 godina koliko sam u IVFu nikad nisam čula da se transfer radi 6 dan. Znam da znaju zamrznuti ukoliko neka blastica kasni 6. dan ali ovo mi je sada potpuno novo. Javi će se Sani, ona sigurno zna. I ja se pikam trenutno s prolutexom i heparinom , boli za poludjet ali preživi se. A i sama sam si kriva kad sam si tako složila da u isto vrijeme pikam i jedno i drugo 🙄Bilo je cura koje su imale transfer 6.dan i mislim cak uspjesan.
Tako da, bez brige dreamer.
❤️ hvala ti
3. FET➡️01/25 ⏳️
Jooooj cure, nemojte nepotrebno stvarati paniku drugim curama.. mislim da stvarno nije ni vrijeme ni mjesto :)
Znaju doktori sto rade.. Zasto mi stalno sumnjamo u doktore a vjerujemo svemu ovdje napisanom? :D
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
BikMik Lepe vesti za tebe danas, dala si mi nadu 😂 Neka ti sve 4 dodju do blastica navijam 🤞🏻🤞🏻🍀
Sanii Zao mi je, drzi se nadam se da ce ti sledeci Fet boti dobitan zasluzila si to 😔🍀
Ostalim curama sretno. 🤞🏻🍀
Za negativne testove i bete zao mi ke drzite se 😔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji