Drage žene , evo mene s prvog ultrazvuka , i sad kad su se malo emocije slegle , malo je reći da sam razočarana. Znači uzimala sam letrozol 2x1 od 3-7dc . Imam jedan folikul na lijevom jajniku 11mm, drugi na 15mm na desnom . Endometrij svega 1.5mm na 9 dc . Istina meni menge traju 6 dana i baš su mi obilne ali malo sam uplašena da se neće stici zadebljati 😭😱😱 ja u posljedna 3 ciklusa kad mi se pratila folikulometrija sam na 11dc imala 8mm endometrij i na 12dc- 7.5 mm, jednom na 14 dc 11mm .. sljedece ovulacije su mi bile 18 dc inace, a ova posljednja 20dc, dosta kasnije. Evo neznam , doktorica mi ništa nije komentirala osim da je to još početak i da dođemo u subotu. Jel imate kakvi savijet ?! Bilo što da me
Umirite evo ja neznam 🙄😏 imam osjećaj da ništa od postupka baš me sad neka depra primila
eni nema ti druge nego napadaj ananas i ciklu i nadaj se naboljem
Sretno🍀🤞🏻Zanimljivo da ginekolozi mahom daju Letrozol jer on "ne tanji endometrij"
Iskreno, ti si dobro reagirala na klomifern, ne vidim razlog zasto ti ga je mijenjala...
Meni dr R nije htio klomifen mijenjat jer je rekao, iskustveno, da su bolji rezultati s klofimenom..
Iako je dr Bolanca nakon tog mjeseca kad nisam ovulirala sa 50 mg klomifena, htio mi je Femaru prepisati...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Drage žene , evo mene s prvog ultrazvuka , i sad kad su se malo emocije slegle , malo je reći da sam razočarana. Znači uzimala sam letrozol 2x1 od 3-7dc . Imam jedan folikul na lijevom jajniku 11mm, drugi na 15mm na desnom . Endometrij svega 1.5mm na 9 dc . Istina meni menge traju 6 dana i baš su mi obilne ali malo sam uplašena da se neće stici zadebljati 😭😱😱 ja u posljedna 3 ciklusa kad mi se pratila folikulometrija sam na 11dc imala 8mm endometrij i na 12dc- 7.5 mm, jednom na 14 dc 11mm .. sljedece ovulacije su mi bile 18 dc inace, a ova posljednja 20dc, dosta kasnije. Evo neznam , doktorica mi ništa nije komentirala osim da je to još početak i da dođemo u subotu. Jel imate kakvi savijet ?! Bilo što da me
Umirite evo ja neznam 🙄😏 imam osjećaj da ništa od postupka baš me sad neka depra primilaeni nema ti druge nego napadaj ananas i ciklu i nadaj se naboljem
Sretno🍀🤞🏻Zanimljivo da ginekolozi mahom daju Letrozol jer on "ne tanji endometrij"
Iskreno, ti si dobro reagirala na klomifern, ne vidim razlog zasto ti ga je mijenjala…
Meni dr R nije htio klomifen mijenjat jer je rekao, iskustveno, da su bolji rezultati s klofimenom..
Iako je dr Bolanca nakon tog mjeseca kad nisam ovulirala sa 50 mg klomifena, htio mi je Femaru prepisati…
Ja kad sam čitala za letrozol piše da blokira estrogen 😭 a estrogen je zaslužan za zadebljenje endometrija .. pa si mislim da možda mi ga je malo poremetio .. evo ni ja neznam , baš sam razočarana 😭😭😭ugl kupila sam 2 litre soka 100% ananas , 2 litre soka od cikle , plus svjezi ananas pa cemo vdijeti ali nekako su mi nade potonule😏😏😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Cure evo mene iz Mađarske, podigla Prolutex. E sad, moooolim vas upute kakve moram kupiti šprice/igle? Po videima kolko sam gledala treba 1 za navlačenje lijeka i 1 za ubrizgavanje u tijelo.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Cure evo mene iz Mađarske, podigla Prolutex. E sad, moooolim vas upute kakve moram kupiti šprice/igle? Po videima kolko sam gledala treba 1 za navlačenje lijeka i 1 za ubrizgavanje u tijelo.
Uzmi smeđe, one su tanke i za pikanje a ako se ne varam za ubrizgavanje su iste zelene, pitaj u ljekarni za pomoć. Nedavno su cure stavile i slike tih igli ali Boga pitaj na kojoj je stranici. Sretno
Lucky super za betu Čokoladice žao mi je, šaljem zagrljaj
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Cure evo mene iz Mađarske, podigla Prolutex. E sad, moooolim vas upute kakve moram kupiti šprice/igle? Po videima kolko sam gledala treba 1 za navlačenje lijeka i 1 za ubrizgavanje u tijelo.Uzmi smeđe, one su tanke i za pikanje a ako se ne varam za ubrizgavanje su iste zelene, pitaj u ljekarni za pomoć. Nedavno su cure stavile i slike tih igli ali Boga pitaj na kojoj je stranici. SretnoLucky super za betuČokoladice žao mi je, šaljem zagrljaj
Da, sjećam se da je bila rasprava o tome ali meni nije bilo ni na kraj pameti da će i meni to biti propisano i sad sam u brizi 🙄
Pošto je sutra neradni dan, trebam dns to nabaviti ako ću ići u petak na transfer, mada me još nisu dns zvali s informacijama kako se razvijaju.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Evo i mene sa ultrazvuka. Sve ke super i dobro na ultrazvuku, u petak je stoperica od ponedeljka pocinjem sa utrogestanom i prolutex a ako bog da 7.6 je transfer 🙏🤞🏻 Imam 2 u pocetnom stadiju a statistika kaze da od 4 jedna uspije do 5 dana. Malo me to poljulalo ali videcemo sta ce biti nadam se najboljem. I vadili su krv ako me ne zovu u toku dana sve je super eti to je za sad od mene.
Lunolina Cestitam, prekinula si negativan niz.. neka nastavi se lepo duplati 🙏
Cokoladice Zao mi je 😔
Jesi ti u Njemackoj? Isto prolazim, imam 4 zaledjene i sutra ce mi javiti jel se razvijaju. Sretno ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Marica36evo dusu sam ispovracala al sad mi je lakse. Cini mi se da me bas dobro drze simptomi mucnina i povracanje. Joj. A znam da ce proci, pomalo cu, dan po dan.
Drž se...tako je dan po dan. Tako nam je suđeno ...lagano samo
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Čokoladice neopisivo mi je žao.🥺🥺 Drži se!❤️🫂 Sad malo odmori, pa onda odluči da li ćeš možda napraviti kakvu pretragu čisto da se vidi je li sve u redu.
Rolice mi želimo da nam pišeš i uopće ne dosađuješ.❤️ A joj, nadam se da će stvarno možda i krenuti krvarenje samo od sebe. Prošli tjedan si prestala sa lijekovima?
Dodo drago mi je da je sve u redu.❤️ Sad samo polako. Čuvaj se!❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji