Hypnoticpoisonobavezno kada dodjes inzistiraj da te prof vodi jer da, on radi UZV. Nemoj pristati na dva nema potrebe.
Wildfliwermeni gotovo svo meso i riba smrdi 🤦🏻♀️ ribu sam obozavala sada nema sanse 🤢 meso isto jedino nekako piletina ali i to je upitno. A suhomesnati proizvodi njih osjetim valjda i kod susjeda 😂 tako da je suprug jadan morao izvaditi sve iz frizidera. Tako da 🤷🏻♀️ ja ne jedem, ali ne jer ne bi nego jer mi smrdi 😂🙈
Tratinčice naravno da želim da me profesor vodi i dalje. Mislim, nemam ništa protiv doktora Maričića divan je, zaista, ali kod profesora sam već godinu i pol.❤️ To ću ja odmah na pultu pitati i riješiti. Nešto si mislim, možda profesor ne radi ultrazvuk preko abdomena? Kakav je tebi ultrazvuk sad zadnje radio? Oprosti mi što te zamaram sa glupostima.😞😞
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower ja sam jela povremeno suhomesnato i normalno sam jela salatu i kupus i evo prase ima 4 mj, izbjegavala sam sirovu hranu, divljač, tunu itd.. s tim da sam kasnije znala pojesti Rio mare tunu jer ju baš volim 🤷♀️ bitno je povrće dobro oprati i to je to...
Dreamer bilo je već primjera gdje se embriji puštaju do 6 dana i to je max što smiju tako sa ne brigaj ima raznih primjera u Ivf-u i ne treba sve secirati i previše slušati druge, držim 🤞❤️
Netko je pitao za prof Šimunića inače on minimalno odrađuje uzv/aspiracije itd ipak je on star i to treba uzeti u obzir, više odrađuje konze/piše protokole i tu i tamo uletio ako nema tko, ali sve drugo odrađuju drugo liječnici...dr Maričić je vrhunski doktor i u sigurnim ste rukama ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hypnoticpoisonobavezno kada dodjes inzistiraj da te prof vodi jer da, on radi UZV. Nemoj pristati na dva nema potrebe.
Wildfliwermeni gotovo svo meso i riba smrdi 🤦🏻♀️ ribu sam obozavala sada nema sanse 🤢 meso isto jedino nekako piletina ali i to je upitno. A suhomesnati proizvodi njih osjetim valjda i kod susjeda 😂 tako da je suprug jadan morao izvaditi sve iz frizidera. Tako da 🤷🏻♀️ ja ne jedem, ali ne jer ne bi nego jer mi smrdi 😂🙈Tratinčice naravno da želim da me profesor vodi i dalje. Mislim, nemam ništa protiv doktora Maričića divan je, zaista, ali kod profesora sam već godinu i pol.❤️ To ću ja odmah na pultu pitati i riješiti. Nešto si mislim, možda profesor ne radi ultrazvuk preko abdomena? Kakav je tebi ultrazvuk sad zadnje radio? Oprosti mi što te zamaram sa glupostima.😞😞
Sada ovaj tjedan je jos bio vaginalni od iduceg puta ide izvana. No opet smo naruceni kod prof. Tako da stvarno ne znam. Nama je u proslosti dr. Maricic samo uletio ako prof nije bio tu, ali je prof taj koji sve radi i vodi. Drzim fige i samo pitaj ❤️
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Wildflower ja sam jela povremeno suhomesnato i normalno sam jela salatu i kupus i evo prase ima 4 mj, izbjegavala sam sirovu hranu, divljač, tunu itd.. s tim da sam kasnije znala pojesti Rio mare tunu jer ju baš volim 🤷♀️ bitno je povrće dobro oprati i to je to…
Dreamer bilo je već primjera gdje se embriji puštaju do 6 dana i to je max što smiju tako sa ne brigaj ima raznih primjera u Ivf-u i ne treba sve secirati i previše slušati druge, držim 🤞❤️
Netko je pitao za prof Šimunića inače on minimalno odrađuje uzv/aspiracije itd ipak je on star i to treba uzeti u obzir, više odrađuje konze/piše protokole i tu i tamo uletio ako nema tko, ali sve drugo odrađuju drugo liječnici…dr Maričić je vrhunski doktor i u sigurnim ste rukama ❤️
Stela hvala!❤️ Ja sam pitala za profesora. Sve ja to jako dobro znam, ipak sam profesorova pacijentica već godinu i pol i znam što sve on radi i da tu i tamo odradi pokoju aspiraciju i transfer, ali evo, na ovom transferu mi je htio biti on.❤️ Zbunilo me to što sam prvo naručena kod njega, a nakon toga kod doktora Maričića, pa sam pitala Tratinčicu da li je njoj profesor radio ultrazvuk. Znam da je doktor Maričić vrhunski, imala sam ga prilike upoznati na aspiracijama i zaista je divan i pažljiv.❤️
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..
Medena tebe je bas posteno uhvatilo 🫣 citala sam da je djumbir dobar ili u vodu da stavis malo limuna … a kazu i ako cesce nesto grickas, malo slanih stapica ili mozea tost i maslo i tako nesto da bi trebalo ublazit mucnine. Meni je sutra 7 tjedana kao ali Bogu hvala jos nista od mucnina 🤞🏼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Devojke, molim vas, pomozite.
Pre same trudnoće treba li kakve rezultate da izvadim?
Pre 3 meseca smo hteli bebu i htela sam da se pregledam da vidim da li je sve okej. Otišla sam kod ginekologa, uradila vaginalne briseve po preporuci ginekologa i sve je bilo okej, dala mi je da pijem folnu par meseci, pa tek onda da planiram trudnoću..međutim bila sam bolesna jedno vreme, pila jake antibiotike, pa smo zbog toga odustali od bebe. Sad bismo hteli ponovo da pokušamo, ali ne znam treba li kakve analize da radim, ima li potrebe da se javim kod ginekologa, da li uopšte mora da postoji neka priprema za trudnoću? Šta vi mislite?💫
Wildfliwermeni gotovo svo meso i riba smrdi 🤦🏻♀️ ribu sam obozavala sada nema sanse 🤢 meso isto jedino nekako piletina ali i to je upitno. A suhomesnati proizvodi njih osjetim valjda i kod susjeda 😂 tako da je suprug jadan morao izvaditi sve iz frizidera. Tako da 🤷🏻♀️ ja ne jedem, ali ne jer ne bi nego jer mi smrdi 😂🙈Tratinčice naravno da želim da me profesor vodi i dalje. Mislim, nemam ništa protiv doktora Maričića divan je, zaista, ali kod profesora sam već godinu i pol.❤️ To ću ja odmah na pultu pitati i riješiti. Nešto si mislim, možda profesor ne radi ultrazvuk preko abdomena? Kakav je tebi ultrazvuk sad zadnje radio? Oprosti mi što te zamaram sa glupostima.😞😞
Sada ovaj tjedan je jos bio vaginalni od iduceg puta ide izvana. No opet smo naruceni kod prof. Tako da stvarno ne znam. Nama je u proslosti dr. Maricic samo uletio ako prof nije bio tu, ali je prof taj koji sve radi i vodi. Drzim fige i samo pitaj ❤️
Tratinčice hvala!❤️ Napisat ću u ponedjeljak što i kako je bilo.🙏🙏❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower ja sam jela, zaredalo se malo pireva, krstenja i tako to 😅 kobasice sam malo coknila al ko da mi ne bi sjela najbolje, a prsut mi je skroz ok. Salatu jedem svakako. Jedino sta ne jedem a nisam ni prije bila ljubitelj je tuna, skoljke itd. , a tatar biftek i sushi inace obozavam ali to cu preskociti za sada 🥲 Tako da, ja nekako sve kao i do sada vise manje, ubacila sam malo vise voca i to je to u principu. A kad ides razmisljat negdi se mozes napit vode pa dobit bakteriju, ko ce to znat 🫣 a ne valja previse razbijat glavu.
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Pa bas to... moze i voda biti zagadena...
moze i pice u kaficu, sjetimo se drame s romequelle vodom....
Kao, nista nije sigruno, ali treba lijepo umjereno i po intuiciji i bit ce to sve ok💕
Hvala cure na podijeljenim iskustvima!
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower tako je, sa svih strana može nešto biti, treba umjereno sve i s malom dozom opreza za neke namirnice 🙂
Nažalost, nije dobro završilo, i takvi slučajevi su rijetki, te ne želim time plašiti, već je to meni "nametnulo" neku barijeru, pa sam (možda i neopravdano) opreznija 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji