Čokoladice neopisivo mi je žao.🥺🥺 Drži se!❤️🫂 Sad malo odmori, pa onda odluči da li ćeš možda napraviti kakvu pretragu čisto da se vidi je li sve u redu.
Rolice mi želimo da nam pišeš i uopće ne dosađuješ.❤️ A joj, nadam se da će stvarno možda i krenuti krvarenje samo od sebe. Prošli tjedan si prestala sa lijekovima?
Dodo drago mi je da je sve u redu.❤️ Sad samo polako. Čuvaj se!❤️
Hvala cure svima na rijecima utjehe 😊 bas sam se nadala ovaj put 😒 ali nema veze, idemo dalje... odlucila sam se naruciti na konzultacije pa vidit sa dr sta cemo, meni je nekako u glavi da radim dijagnosticku histeroskopiju jer nikako ne dolazi do zaceca iako imamo dobre stanice. U meduvremenu cemo i sami probati, nikad se ne zna 😊 Ako netko ima nesto za preporuciti slobodno pisite. Doci ce i moje vrijeme, samo ne smijem odustati ❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Lucky čestitaaam! Nek se dalje lijepo dupla!!! Supeeeer vijesti 🥰🥰🥰
Čokoladice baš mi je žao… daj si sad vremena pa smisli plan za dalje 🙏♥️🍀
Marisha 🥰🥰 Kako si ti draga 😘
.
Ja pokupila tablete, na izlasku odlucila da ih necu uzimati jos, nakon sto sam cula sve moguce ishode (povracanje, proljev, nesvjestica, krvarenje za hitnu…). U pon mi se vraca s godisnjeg moj stari doktor koji mi je zadnji puta s malo grubljim pregledom potencirao mengu pa cu se jos njemu javiti. Razmislit cu i o Podobniku jer ovo je bas nehumano 🫥🫥 Tablete se btw uzimaju cijeli dan do ponoci, to nije 1 tableta 😆 I tako, moja saga se nastavlja, ali necu vam vise dosađivati s time, samo cu javiti kad bude rjeseno 🤣💪
Hej draga.. pokusaj pricekati.. ja ih isto nisam htjela piti i krenulo
Je samo.. bilo je bolova i kao jaca menga, sad jos smedjari.. mislim da tijelo moze odraditi samo, meni je cak jedna doktorica rekla da ne treba nista, da ce najkasnije s mengom otici.. jedino u slucaju jako jakih bolova i tenperature da odem opet na hitnu.. drzim fige da samo krene . Kakav ti je plan za dalje? Ja nemam pojma sto i di cu 🤣🫣
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Slee, Leona89 Gravignost za rano otkrivanje. Je li to ok ili trebam neki drugi? Ne znam ništa o tome.Ma izgubila sam svaku nadu jer nema baš ništa, ni sjene nikakve, ništa. Simptome si objašnjavam kombinacijom utrogestan + anksioznost.Čokoladica, ne znam što reći osim drži se 🫂
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Dreamer ja i Tratincica smo koristile tanke iglice 0,3 uopce ne osjetis ubod, ali dulje traje dok uđe sadrzaj jer je gusto. Ostale cure su koristile deblje te smeđe iglice. Kupi si mozda par jednih i drugih pa probaj 😊
Dodo ma da najbolje po preporuci i super, taman ce tijelo i sve doci na svoje 🥰 Sad lijepo odmor od svega 🥰🍀 Da, navijam za mengu koja bi sama krenula jer sam to vec prosla pa mi je poznato 🤣 Sad sam pametnija pa sam se opskrbila jacim lijekovima protiv bolova.
Lola ma zapisala sam se za 08 mj u Beta+ preko hzzo, ali vidjet cu jos do tada kako cu biti sa svime 🤣 Treba vremena da tijelo i psiha dodju na svoje 😬
.
To bi bilo super da samo krene, mozda na kraju to i pricekam. Sa terapijom sam prestala prije 10 dana tako da bi sad vec moglo lagano. Hvala vam cure sto me slusate, sama sebi sam vec dosadna sa svim kombinacijama 🤣♥️♥️♥️
.
Sretnoooo svima! 🥰🍀🍀🍀
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
O mila moja enice ti nikako na zelenu granu s tim tableticama za poticanje ovulacije. Ja bih na tvom mjestu 2 ili 3x kroz dan pila ciklu i jela ananas. Nemoj se iznenaditi ako ti sve pocrveni i kad piskis i kad 💩😂🙈
Zao mi je sto je tako, ali se nadam da ce te u subotu pozitivno iznenaditi UZV. Ima jos vremena da se endo zadeblja. Drzi se❤️
Dreamer uzmi najvecu igu za isisavanje, a za pikanje mislim da su cure rekle smeđu. Moja ljekarna ih nema pa sam ja koristila sive i bile su mi cisto okej😬
Inace, mogla si i u Skvorcu pitati da ti daju par komada dok se ne snađes ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Čokoladica, jako mi je žao! Nadam se da će dr.G imati neki dobar savjet za pretrage ❤️🤞🏼 šaljem zagrljaj!
Lucky, beta je rasturila! Držim fige za dobro duplanje 🍀🤞🏼🍀
Sadiegreen, žao mi je, uvijek postoji nada za betu 🤞🏼🤞🏼
Rolica, držim fige da sve samo krene. Iako, ja nisam imala s tabletama prevelikih problema, kao vrlo jaka menstruacija i u tim najgorim grčevima me znoj oblio. Ostalih nuspojava nije bilo, držim fige da ti prođe čim brže i lakše 🤞🏼❤️
Dreamer, u ljekarni pitaj, dat će ti dobro, treba ti šprica, igla za navlačenje i igla za bockanje. Ja sam se bicikala sa smeđima i bilo je okej, zna boljeti mjesto uboda po par sati (čak i dana) pa se nemoj iznenaditi. Sretno! 🍀🤞🏼❤️
Jedna je pisala za mučnine, ne znam koja 🙈🙈 probajte što češće nešto prigristi - tipa slanac ili neke slane krekere. Meni je pomogao i isosport. Ali bez uljepšavanja, najviše pomogne kad povratiš, ali prođe i to 💪🏼💪🏼❤️❤️
Ne znam jesam li nešto zaboravila, ali sretno svima! 💪🏼💪🏼🍀🍀❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
O mila moja enice ti nikako na zelenu granu s tim tableticama za poticanje ovulacije. Ja bih na tvom mjestu 2 ili 3x kroz dan pila ciklu i jela ananas. Nemoj se iznenaditi ako ti sve pocrveni i kad piskis i kad💩😂🙈
Zao mi je sto je tako, ali se nadam da ce te u subotu pozitivno iznenaditi UZV. Ima jos vremena da se endo zadeblja. Drzi se❤️
Dreamer uzmi najvecu igu za isisavanje, a za pikanje mislim da su cure rekle smeđu. Moja ljekarna ih nema pa sam ja koristila sive i bile su mi cisto okej😬
Inace, mogla si i u Skvorcu pitati da ti daju par komada dok se ne snađes ☺️
Pa iskreno neznam ni ja šta bi rekla , niti ne kužim zašto uopce moram nešto uzimati kad kad ja ovako i onako ovuliram svaki mjesec . Ovaj letrozol mi baš nikako nije sjeo evo 😏🙄 u subotu ću biti pametnija nadam se jer trenutno sam koma 😭😭😭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Dreamer ja i Tratincica smo koristile tanke iglice 0,3 uopce ne osjetis ubod, ali dulje traje dok uđe sadrzaj jer je gusto. Ostale cure su koristile deblje te smeđe iglice. Kupi si mozda par jednih i drugih pa probaj 😊
Dodo ma da najbolje po preporuci i super, taman ce tijelo i sve doci na svoje 🥰 Sad lijepo odmor od svega 🥰🍀 Da, navijam za mengu koja bi sama krenula jer sam to vec prosla pa mi je poznato 🤣 Sad sam pametnija pa sam se opskrbila jacim lijekovima protiv bolova.
Lola ma zapisala sam se za 08 mj u Beta+ preko hzzo, ali vidjet cu jos do tada kako cu biti sa svime 🤣 Treba vremena da tijelo i psiha dodju na svoje 😬
.
To bi bilo super da samo krene, mozda na kraju to i pricekam. Sa terapijom sam prestala prije 10 dana tako da bi sad vec moglo lagano. Hvala vam cure sto me slusate, sama sebi sam vec dosadna sa svim kombinacijama 🤣♥️♥️♥️
.
Sretnoooo svima! 🥰🍀🍀🍀
Evo u našoj ljekarni imaju 0.4×13 a za ubrizgavanje uzela zelenu 0.8x40. Uzela par komada pa budemo vidjeli 🙂 Dns me biologica nije zvala pa sam poslala mail i odgovorili su mi da ću pravovremeno biti obaviještena o terminu eta.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Dreamer meni se pokazalo bitnim da se ne piknem puno ispod nivoa pupka, onda zna boliti i biti osjetljivo da ne mozes hlace zakopcati. I obavezno ubod mora biti okomito na trbuh pod 90stupnjeva, nikako koso. Iglice za pikanje imas 0,35 0,40 i 0,45 kao sto je Rolica rekla sa tanjima ti duze treba dok prodje tekucina jer je gusta. Sve ces sam vidjeti 😊
Rolice drzi se i tu smo za Tebe, samo se javljaj ❤️
Čokoladice jako mi je zao 😞🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Lucky odlična beta, 🤞🤞 da se lijepo dupla.
Leona hvala na testićima, mi ih jako volimo 😘
Kad vadiš betu? Neka i onda bude lijepa kao i testići.
Čokoladica i Sadiegreen žao mi je.
Milipe sretno.
Eni 🤞🤞 da se endometrij podeblja.
Sanjuška i mene je iznenadilo što još moramo vaditi sve te markere. Budemo za koji dan.
Sutra moram provjeriti u ljekarni jesu mi stigle pikalice i ako jesu krećemo na put.
Supercur sam uzela 1 za početak ( platila gotovinom i punu cijenu 88 eura u Zagorskoj). Doza je 1-2-1 zaboravila sam pitati jel to ide na svakih 8 sati.
Vidim da mi piše UZV po papirima 7.dan stimulacije, to bi moglo biti već i 10., 11.dc ( jer su rekli da pikalice mogu krenuti i od 5.dc) pa se bojim da ne bude bilo prekasno za štopericu i sve ako prebrzo narastu. U prva dva postupka sam imala aspiraciju 12.dc.
Dreamer baš te drže u neizvjesnosti. Ti još ne znaš ni koliko se oplodilo?
Jesi išla u Letenye u ljekarnu i ako jesi, jesi lako našla?
Mi ćemo ići po uputama koje je Ikar dala pa se nadam da ćemo naći. Hvala za upute Ikar ako se nisam zahvalila.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji