Evo mene s pregleda, sve je ok, ciste su se smanjile, polako curkaju i nestaju.
Nema zabrane odnosa (iako mi još nije do ničega, ako me razumijete), ali ima zabrane trudnoće, 3 mjeseca trebam(o) baš jako paziti.
Taman ću se cijepiti za kozice, smršavjeti i malo dovesti u red za postupak.
Ono što mene zanima je li već sad ok koristiti suplemente, kaže dr da se hormoni sigurno nisu još smirili.
ja trenutno imam brazilske oraščiće, catafertyl za oboje, smokve se odmaču 🤣, al dobro njih ionako ne mogu početi prije 7.mj trošiti...
Smije li se dhea piti ako je dhea nalaz ok?
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Dodo razumijem da ti nije do odnosa, ja ne pamtim kad smo ih imali 🤣🙄 Kako to da morate strogo paziti toliko dugo, zbog kiretaze ili? 😬
Leona ooooo divni su testici, bravoooo 🥰🥰 Ma joj, jos me leđa drze iako je bolje. Kako se ti osjecas? 😍
Boogie hehehe bas je saga, hvalaaa ti, a nekako ce se dovrsiti, mora 😆💪 Tebi sretnoooo! 🍀♥️
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Marica36 probati cu veceras popiti kamilicu, kazu da je dobra za san. Ajde barem ti se popravio i san i mucnine, nadam se da ce i meni tako. Danas mi se bas gadi hrana, pojela malo kruha i masla cisto nesto. Nadam se da ce mi biti sve ok na uzv pa da cu barem malo zaboraviti na ovo. Dugo mi je razdoblje cekanja od bete do prvog uzv.
Rolice, da, mislim, dok sam čitala ona iskustva žena, neke su i nakon kiretaže zatrudnjele ciklus, dva nakon.
Mislim da preporuke postoje s razlogom.
Radit ću po osjećaju, ali trenutno nisam baš za akciju, MM je ok po tom pitanju.
Ali s obzirom da ću se cijepiti za kozice i da je bila kiretaža, meni 3 mj stvarno pašu.
Samo se nadam da će u klinici imati mjesta za mene 🙂
🧔♂️1987 sve OK
2. FET 2023., beta ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pobjegla mi je poruka bez da sam završila.
Kako se ti osjećaš? Nadam se da će ti samo od sebe krenuti (imam osjećaj da bi tebi to najbolje odgovaralo 🤗)
🧔♂️1987 sve OK
2. FET 2023., beta ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Lucky čestitaaam! Nek se dalje lijepo dupla!!! Supeeeer vijesti 🥰🥰🥰
Čokoladice baš mi je žao… daj si sad vremena pa smisli plan za dalje 🙏♥️🍀
Marisha 🥰🥰 Kako si ti draga 😘
.
Ja pokupila tablete, na izlasku odlucila da ih necu uzimati jos, nakon sto sam cula sve moguce ishode (povracanje, proljev, nesvjestica, krvarenje za hitnu…). U pon mi se vraca s godisnjeg moj stari doktor koji mi je zadnji puta s malo grubljim pregledom potencirao mengu pa cu se jos njemu javiti. Razmislit cu i o Podobniku jer ovo je bas nehumano 🫥🫥 Tablete se btw uzimaju cijeli dan do ponoci, to nije 1 tableta 😆 I tako, moja saga se nastavlja, ali necu vam vise dosađivati s time, samo cu javiti kad bude rjeseno 🤣💪
Rolica, i ja sam tako uzimala, od jutra do 1 poslje ponoci. Sta se tice ovih proljeva i nesvjestica, ja nisam imala apsolutno nista osim jakih grceva. 🤞🤞🍀🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Rolice, da, mislim, dok sam čitala ona iskustva žena, neke su i nakon kiretaže zatrudnjele ciklus, dva nakon.
Mislim da preporuke postoje s razlogom.
Radit ću po osjećaju, ali trenutno nisam baš za akciju, MM je ok po tom pitanju.
Ali s obzirom da ću se cijepiti za kozice i da je bila kiretaža, meni 3 mj stvarno pašu.
Samo se nadam da će u klinici imati mjesta za mene 🙂
Da, jednoj poznanici se dogodilo. Držim fige, Rolice! 🫂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Čokoladica, Sadiegreen žao mi je 😔 meni je došla M samo 3 dana kasnije nego što bi u standardnom ciklusu.
Milipe ma kakva statistika, moraš se nadati da će barem 1 uspjeti, sretno dalje 😘
Marica divno, već 12 tt, dobro si izgurala. Sretno dalje ❤️
Boogie nadam se da ćete beta iznenaditi 😘
Rolica ne dosađuješ nam, kad bi bar samo krenulo da ne moraš prolaziti teror 🙏🙏
Leona samo ti stavljaj testiće, divno ❤️
Dodo drago mi je da je kontrola prošla ok, saf malo čekanje ali nije bez razloga 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Čokoladica, Sadiegreen žao mi je 😔 meni je došla M samo 3 dana kasnije nego što bi u standardnom ciklusu.
Milipe ma kakva statistika, moraš se nadati da će barem 1 uspjeti, sretno dalje 😘
Marica divno, već 12 tt, dobro si izgurala. Sretno dalje ❤️
Boogie nadam se da ćete beta iznenaditi 😘
Rolica ne dosađuješ nam, kad bi bar samo krenulo da ne moraš prolaziti teror 🙏🙏
Leona samo ti stavljaj testiće, divno ❤️
Dodo drago mi je da je kontrola prošla ok, saf malo čekanje ali nije bez razloga 🤗🤗
Hvala ti 🤗
Ah medena strpljen spašen ..a vidi kad sam ja imala Kraj4 mj uzv i sad tek u 6tom mjesecu. Strpljenja samo. 😐🫣🙏 Ako su mučnine i sve skupa ne može bit loše .🙃.mislim da sam ja imala prvi uz 6+4 il' 6+3 al da načeka se čovjek al i navikneš s vremenom čekati ..nema druge
Kamilica da kao dobra za san meni je bila za mučnine a san valjda nezz trebala bih bila neš jače...kamilica je blaga 🤣al okej sve je iza mene i tako će tebi brzo proći i kako koji dan biti .neće svaki dan baš muka od do pa ...budeš ti to 🤞💪
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Drage žene , evo mene s prvog ultrazvuka , i sad kad su se malo emocije slegle , malo je reći da sam razočarana. Znači uzimala sam letrozol 2x1 od 3-7dc . Imam jedan folikul na lijevom jajniku 11mm, drugi na 15mm na desnom . Endometrij svega 1.5mm na 9 dc . Istina meni menge traju 6 dana i baš su mi obilne ali malo sam uplašena da se neće stici zadebljati 😭😱😱 ja u posljedna 3 ciklusa kad mi se pratila folikulometrija sam na 11dc imala 8mm endometrij i na 12dc- 7.5 mm, jednom na 14 dc 11mm .. sljedece ovulacije su mi bile 18 dc inace, a ova posljednja 20dc, dosta kasnije. Evo neznam , doktorica mi ništa nije komentirala osim da je to još početak i da dođemo u subotu. Jel imate kakvi savijet ?! Bilo što da me
Umirite evo ja neznam 🙄😏 imam osjećaj da ništa od postupka baš me sad neka depra primila
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌