Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    30. Svibanj 2024. 09:21

Bebolina imala sam adresu na receptu, mada teta u ljekarni nije nešto proučavala recept 🤣
    Tratinčica ja ću isto definitivno u trbuh pa šta bude. A ovo za zrak budem probala kao što sam radila sa cetrotidama. ☺️

Ako se planira ET u petak onda me danas definitivno trebaju zvati. 🫣 A i nestrpljiva sam jer sam u neznanju što se dešava sa oplodnjom.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2; ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄
    1. ET 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: Gonal, Cetrotide, Ovitrelle~3bc

Medena33
    30. Svibanj 2024. 09:26

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..

Hypnoticpoison
    30. Svibanj 2024. 09:36

Jutro, curkice!🥰🥰🤗🤗
    Rolice joj, ne moraš ništa zahvaljivati. Mi smo uz tebe i želimo znati što se događa.❤️ Možda bi sad već i lagano mogla menstruacija sama krenuti. Koliko to mrzim reći, ali ovaj put navijamo da dođe.🤞🤞 Čuvaj se!❤️
    Nina neopisivo mi je žao.😞😞 Grliiiiiimmmm 🫂
    Tratinčice drago mi je da su popustile mučnine.💪💪 Sad samo polako. Uživaj!🤰❤️❤️🤗🤗🥰🥰 Pitala sam neki dan, ali vjerojatno ti je promaknulo pitanje. Još si kod profesora?
    Ženoline moje uživajte u ovom danu!😊🌞⛱️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Jurky32
    30. Svibanj 2024. 09:36

MiliPe, sretno 🤞🥰
    Boogie, 🤞 da te beta ili test ipak iznenadi 🥰
    Rolica, nisi dosadna.. samo piši.. tu smo.. drži se ❤️
    Dodo, drago mi je da je kontrola prošla dobro.. sad polako 🥰
    Eni, 🤞 da se endo zadeblja 🥰
    Nina, žao mi je 😔
    Dreamer, nadam se da će ti uskoro javiti 🤞🥰
    Leona, gdje je današnji testić? 🤭🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Saniii
    30. Svibanj 2024. 09:40

Curke hvala vam svima na podršci ❤️, znam da najbolje vi razumijete ,od ❤️ hvala.
    Ja sam jučer izvadila betu na 9dpt i negativna je, dogovor je mjesec dana pauze pa u FET. 
    I jedna info, krv sam izvadila u 7:30 nalaz došao u 9 ,Petrova labos, dakle ne da su brzi...
    Giselle u Repromedu embrioglue ide po defaultu, GRATIS..
    Wildflower meni to zvuči kao logično objašnjenje od dr, da si alergična na progesteron dosad bi već znala. Pogotovo sad u trudnoći tijelo ti proizvodi progesterona na izvoz. Nadam se da si bolje 🤗.
    Slee meni papa I brisevi uredno dođu kroz 2 tjedna na e-građani, a radim ih kod soc gina 🤷‍♀️..
    Tanjanja kasnim sa odgovorom ali utrogestan u kapsulama od 100mg se može piti a od 200mg ne,  pise na uputstvu, s tim da je puno bolja apsorbcija vaginalno, i uz to su moguće vrtoglavice od oralnog uzimanja. 
    Žuži PUPO sretno 🤞🙏
    Aries 😘❤️
    Čokoladica žao mi je 😔.
    Lucky super beta, sretno dalje 🤞
    Leona super testovi, vidno tamne 😍.
    Nina1985 žao mi je 😔,suosjećam. Ja sam betu vadila 9dpt i to nije rano, taj dan sam prestala sa terapijom kad je stigao negativan nalaz. Prolutex sam zadnji piknula dan ranije.
    Bebolina pisala sam već nekoliko puta ,dok se koristi sprej (minimalno 5 dana) jajnici uopće ne rade jer je hipofiza pod supresijom, dakle ne proizvode fsh/lh kao u prirodnom ciklusu ,znači folikuli uopće ne mogu rasti i  jajnici su u tzv "nultoj poziciji" sve dok se ne krene sa injekcijama (zato se može krenuti I 2,3,5,7i dc sa injekcijama apsolutno je svejedno jer jajnici ne rade), bez obzira na krvarenje . Pojednostavljeno rečeno prvi dan pikanja injekcija je prvi dan "ciklusa" bez obzira na M krvarenje. I nemoj porediti prijašnje protokole s ovim jer nisu ni slični. I bez brige, dr zna što radi :). Btw ako si recept dobila u Repromedu to je to ništa drugo ne treba. Sretno 🤞
    Sretno svima ostalima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

sanjushka
    30. Svibanj 2024. 09:41

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️    
    SVIBANJ 2024.
    31.5. pet
    NICAIVO - ultrazvuk fet
    KOALICA2 - transfer
    DREAMER - transfer
    LUCKY785 - beta2

LIPANJ 2024.
    1.6. sub
    BIKMIK - transfer
    3.6. pon
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    LEONA89 - beta
    4.6. uto
    MARICA36 - ultrazvuk 
    MEDENA33 - ultrazvuk
    JURKY32 - ultrazvuk 
    5.6. sri
    WILDFLOWER - ultrazvuk
    SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
    7.6. pet
    MILIPE - transfer
    10.6. pon
    KORNI - ultrazvuk
    11.6. uto
    SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk 
    12.6. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    18.6. uto
    JABUKICA - ultrazvuk 
    25.6. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk

SRPANJ 2024.
    2.7. uto
    WILDFLOWER - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Malo kasnim ali danas ionako nema nikoga na listi pa ne zamjerite.. ☺️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

wildflower
    30. Svibanj 2024. 09:57

Sani kako se drzis? 🫂🫂 nadam se da ce dr R imati neku novu ideju za tebe u FETu....

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

TraTinčica
    30. Svibanj 2024. 09:58

Medena33

TraTincica jesi li uz mucnine i povracala? Ja sam sinoc povracala i odmah jutros cim sam se digla. Sad sam morala nesto pojesti pa cu viditi ocu stalno ili ce se malo smiriti. Joj..

Medena jesam tu i tamo ali generalno su mi mucnine bile ili pocnu ujutro pa kroz dan do nekog trenutka popodne. Ili pocnu navecer pa traju cijelu noc, a ne mogu povratiti. Strasno i znoj me uz to oblijevao. Sada kako mi je maknuo svu terapiju i ostavio samo Duphaston se ne znojim vise toliko. Nadam se da ce ti biti bolje ❤️🍀

Hypnoticpoison oprosti stvarno mi je promaknulo, puno je bilo zaostataka za pregledati. Jesam kod profesora sam ❤️ a ti?

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Giselle
    30. Svibanj 2024. 10:10

Saniii

Curke hvala vam svima na podršci ❤️, znam da najbolje vi razumijete ,od ❤️ hvala.
    Ja sam jučer izvadila betu na 9dpt i negativna je, dogovor je mjesec dana pauze pa u FET.
    I jedna info, krv sam izvadila u 7:30 nalaz došao u 9 ,Petrova labos, dakle ne da su brzi…
    Giselle u Repromedu embrioglue ide po defaultu, GRATIS..
    Wildflowermeni to zvuči kao logično objašnjenje od dr, da si alergična na progesteron dosad bi već znala. Pogotovo sad u trudnoći tijelo ti proizvodi progesterona na izvoz. Nadam se da si bolje 🤗.
    Slee meni papa I brisevi uredno dođu kroz 2 tjedna na e-građani, a radim ih kod soc gina 🤷‍♀️..
    Tanjanjakasnim sa odgovorom ali utrogestan u kapsulama od 100mg se može piti a od 200mg ne, pise na uputstvu, s tim da je puno bolja apsorbcija vaginalno, i uz to su moguće vrtoglavice od oralnog uzimanja.
    ŽužiPUPO sretno 🤞🙏
    Aries 😘❤️
    Čokoladicažao mi je 😔.
    Luckysuper beta, sretno dalje 🤞
    Leona super testovi, vidno tamne 😍.
    Nina1985 žao mi je 😔,suosjećam. Ja sam betu vadila 9dpt i to nije rano, taj dan sam prestala sa terapijom kad je stigao negativan nalaz. Prolutex sam zadnji piknula dan ranije.
    Bebolina pisala sam već nekoliko puta ,dok se koristi sprej (minimalno 5 dana) jajnici uopće ne rade jer je hipofiza pod supresijom, dakle ne proizvode fsh/lh kao u prirodnom ciklusu ,znači folikuli uopće ne mogu rasti i jajnici su u tzv "nultoj poziciji" sve dok se ne krene sa injekcijama (zato se može krenuti I 2,3,5,7i dc sa injekcijama apsolutno je svejedno jer jajnici ne rade), bez obzira na krvarenje . Pojednostavljeno rečeno prvi dan pikanja injekcija je prvi dan "ciklusa" bez obzira na M krvarenje. I nemoj porediti prijašnje protokole s ovim jer nisu ni slični. I bez brige, dr zna što radi :). Btw ako si recept dobila u Repromedu to je to ništa drugo ne treba. Sretno 🤞
    Sretno svima ostalima 🤞

Žao mi je.. 😔ti ćeš onda u 7.mj FET?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

koalica2
    30. Svibanj 2024. 10:11

Jutro curke🥰
    Nina zao mi je😔
    Curke zanima me koliko dana nakon aspiracije su kod vas trajali bolovi u jajnicima. Ja sam onako malo napuhana i sve ovisi šta pojedem tako se i napušem, ali me nekako još probada, nekad samo jajnici nekad trbuh, tipa kad se smijem il tako nesta onda osjetim bol, e sad bilo me strah od ohss-a, ali nekako mislim da bi ti sve bilo jače.
    Inače dobila sam cyclogest i estrofem pa si mislim možda je napuhanost i zbog toga.
    Kakvih vi iskustva imate nakon aspiracije?
    Uzivajte u današnjem danu, a sutra nam svima želim sreću🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.