Sani, nalazi štitnjače su uredni, bar joj je tako rečeno. Tsh je 1,3, antitijela uredno. Da Frida je low responder i uz to joj je smanjena rezerva js amh joj je 6 pmol/L. Kažeš da je uzorak za phd jedno,a uzorak biopsije drugo, evo ja sam do sad mislila da je to jedno te isto,sad sam zbunjena,al čovik uči dok je živ :) Frida je odradila dijagnostičku histeroskopiju,tako to zovu u Cita,pod anestezijom, jer kao postoji mogućnost da otkriju polip,miom,ili neke drugo anomalije. pa to odmah usput bezbolno i otklone. Uzorke ni briseve nisu uzimali. na toj histeroskopiji,što je meni suludo. To će sad naknadno morat odradit, na svoju ruku,još ne zna gdje. Prvi postupak je bio u kbc Firule.a tamo je luda kuća,nakon toga sve privatno u Cita.
Radila je i obradu za trombofiliju,nalaz uredan. Nalaz partnera savršen. Da ja isto mislim da je vrijeme za mijenjati kliniku,al sad tu ima 2 smrzlića, pa prije FETa evo istražujemo što se još može odraditi od pretraga,da uzalud ne troši svoja dva teško dobivena embrijića. Hvala ti na odgovoru.
Anice neopisivo mi je drago što ti je uspjelo i što ne moraš u Sarajevo :)

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Eh da zabiravila sam napisat, da su radili i kariogram, uredan muski i zenski kariotip. Vitamin D joj je bio 34, nakon terapije 110, kontrolira redovno i odrazava ga na toj brojci, Fsh 6, lh 3, dhea 3, pije kapsule od swansona, valjda sam dobro napisala :D Nije radila pretragu za inzulinsku rezistenciju, kazu da je i taj nalaz jako bitan za implataciju, obavit ce i to, Ostale hormone ne mogu napamet pisat, neman nalaze ispred sebe, al svi su u referentnim vrijednostima. Oplodnju rade ICSI metodom, bez obzira sto je spermiogram uredan, mozda zbog malog broja js, ne znam. Svi embriotransfero su bili 3. dan, jer ih embriolog nije pustao do 5. dana valjda isto zbog malog broja js, u zadnjem postupku 3 js embriolog odlucuje po prvi put da ih pusta do 5. dana i sve 3 uspijevaju. Eto jednu su “potrosili” dvije cekaju :)

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Hvalaa ❤️ i ja se nadam da Frida nece morat mjenjat kliniku jer da ce ova dva smrzlica bit dobitna.
Nemam pametni savjet jer koliko vidim vecina nalaza je tu.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
FridaFredova da, to su dvije različite stvari. To znam jer sam pred koji mj obavila histeroskopiju a dr me prije toga tražio biopsiju endometrija i isto sam ga pitala jel se to može ujedno obaviti i objasnio mi je da uzorak biopsije ide na citologiju (na ureaplasme, mycoplasme...slično kao cervikalni brisevi al opet nije isto 😁)I bitno je da je uredan da se eventualne beštije nebi unijele dublje u maternicu dok uzorak za phd od histero ide na patologiju (tu mogu naći kroničnu upalu, endometrisis...) . Ne znam koliko uopće ima smisla da ona sad ponovno ide na histero samo da bi uzeli phd uzorak, ni sama histero nije toliko bezazlena jer se dosta širi cervix ,mislim ako ima uredan endometrij, ako nije imala spontani pobačaj da nema smisla ići još ako i dr na samom pregledu histeroskopom nije vidjela ništa sumnjivo. Ja sam obje pretrage obavila jer sam imala krvarenje u sred ciklusa i nekoliko mjeseci problem sa zadebljanjem endometrija,a opet nalazi su došli uredni. Inače skidanje polipa i priraslica ne boli jer isti nemaju nervne završetke, a miomi su inače vidljivi na dobrom UZVu.
Znam kako je to hvatati se za slamke u nadi da će se nešto iskopati, bila sam i još sam u toj koži, ali ne znači ako se embrij ne primi da su oni "uzalud potrošeni" nego da vjerojatno nisu bili kromosomski ispravni, jer dobar izgled (ocjena) embrija ne znači da su i kromosmski ispravni.
Nažalost nizak amh sam po sebi je dijagnoza i to doslovno znači da se troše zadnje rezerve js, a to znači da su one "najbolje" (kromosomski ispravne) velikim dijelom potrošene i sada se troši zadnja rezerva, to naravno opet ne znači da ih nema nego se samo mora više potruditi za uloviti ih :).
Jel provjeravala feritin i najvažnije koliko Frida ima godina?
Svu sreću joj želim u sljedećem transferu 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Sanii pijemsad od 100 ug a doktorica mi je preporucila da pijem samo 50ug...znači biti D ne uzrokuje biokemijske...ajd bar malo mi je lakše...hvala ti na odgovoru...iskreno se nadam da ćes i ti uskoro vidjeti taj pozitivan test 🤗
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Vidim da je bilo svakakvih događanja,aa meni vikend pun stresa pa nisam baš uspjela popratiti sve.
Želim svima sreću u kojoj god da ste fazi.
Sanii sretno sutra. Drago mi je da te doktor R zvao i porazgovarao s tobom o nastaloj situaciji, jako lijepo od njega.
Neka ti samo donesu sreću i sve drugo onda više neće biti važno.
Leona neka se i dalje lijepo dijele. Pratimo tvoju situaciju. Koliko će te sve to na kraju ispasti?
U toj klinici se može i po donirane jajne stanice? Vjerujem da onda bi morali kraće ostajati da moramo na tu opciju. Jednom muž ode tamo i da uzorak, oni ih oplode i drugi put dođemo samo na transfer.
Sad kad smo pri kraju ovog puta nekako padaju druge ideje na pamet. Ne znam vidjet ćemo za sada kako ćemo proći u Repromedu i hoćemo li imati volje za dalje ako bude neuspješno.
.
Meni su rekli da se taj nulti UZV radi između 19. i 22. DC pa su mene naručili 19.dc. Ja idem onaj tjedan iza kod njih. Isto se spominjalo da bi išao dugi protokol. Kojeg dana ciklusa ste kretale sa Supercure sprejom?
Mislim da ću njega morati ovdje kupiti jer bi tek 30. mogla za Mađarsku ili 1. u subotu, naravno ako potvrde da je sve ok i da krećemo u postupak. Ako idemo možemo povesti nekoga sa sobom.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
FridaFredova
Jel provjeravala feritin i najvažnije koliko Frida ima godina?
Svu sreću joj želim u sljedećem transferu 🤞
Hvala ti na iscrpnom odgovoru. Kako god okrenemo, vratimo se na lose embrije i igru pokusaj/ promasaj. Prateci sve i svasta, vidim da vanka odredene klinike idu samo na blastociste na kojima odrade pgd analizu, znaci transferiraju samo kromosonski ispravne embrije, pa ipak izostaje implatacija. Ne mogu jos zauzet stav da je sve do embrija, kako nam se u Hrvatskoj namece, jer cinjenica je da ustvari puno toga sto je vanka preduvjet za krenut u mpo borbu, ovde u Hrvatskoj je jos samo san i ceznja.
Pa kod nas zena mora proci 3 pobacaja da bi dobila uputnicu za trombofiliju, kad dobiju dijagnozu vode borbu da dobiju lijek, Nakon 5,6 neuspjesnih postupaka, presloze eventualno neku pretragicu ….teska vam je borba, al bas zbog svga toga vi ste moji idoli i stvarno i od srca vam zelim da iz ove teske borbe i muke na kraju izadete kao pobjednice sa bebom u rukama. <3
Fridi je feritin uredan i ima 35 godina.

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SVIBANJ 2024.
20.5. pon
DREAMER - ultrazvuk ivf
SANIII - transfer
TANJANJA27 - aspiracija
21.5. uto
SANJUSHKA - konzultacije ivf
SRCULENCE - beta
LEONA89 - transfer
BIKMIK - ultrazvuk fet
ROLICA - ultrazvuk
NINA1985 - transfer
22.5. sri
NPELICA - ultrazvuk
23.5. čet
JABUKICA - anomaly scan
ANGEL EYES - aspiracija
27.5. pon
KORNI - ultrazvuk
28.5. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
29.5. sri
ČOKOLADICA - beta
LIPANJ 2024.
3.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
4.6. uto
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Jutro, curkice!😘😘🤗🤗
Dreamer sretno danas na ultrazvuku!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Javi nam se.🤗🤗
Saniiii pupiceeeee sretno danas! Neka se mrvica lijepo smjesti i ne pušta te na miru!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tanjanja sretno na aspiraciji i da budu lijepe jajne stanice!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Javi nam kasnije kako je prošlo.😘😘🤗🤗
Svim kraljicama također sretno u svemu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SVIBANJ 2024.20.5. pon
DREAMER - ultrazvuk ivf
SANIII - transfer
TANJANJA27 - aspiracija
21.5. uto
SANJUSHKA - konzultacije ivf
SRCULENCE - beta
LEONA89 - transfer
BIKMIK - ultrazvuk fet
ROLICA - ultrazvuk
NINA1985 - transfer
22.5. sri
NPELICA - ultrazvuk
23.5. čet
JABUKICA - anomaly scan
ANGEL EYES - aspiracija
27.5. pon
KORNI - ultrazvuk
28.5. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
29.5. sri
ČOKOLADICA - beta
LIPANJ 2024.3.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
4.6. uto
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Sanjushka, možeš dodati moju betu 29.5.
Danas mi je 7dpt, ali tek 29. vadim betu. 🤷♀️ Valjda je povezano s time što je embrio bio dvodnevni i četverostanični.
Jučer sam bila uvjerena da se nista ne događa jer mi se trbuh malo ispuhnuo i jajnici su mi se skoro skroz normalizirali, ali evo, danas osjećam nešto u trbuhu. Nešto slično jako blagim grčevima pred menstruaciju.
Ako idem uspoređivati sa prošlim dobitnim simptomima nema puno nade ovaj put. 🙈
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji