Saniii sretnooooo 🤞🤞🤞🍀🍀🍀❤️❤️❤️
Dreamer, Tanjanja sretno cure 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Čokoladice pupiceeee kako si?😘🤗 Jesi uspjela istempirati one sve utriće i cikliće?😊😊🤭🤭
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
anica, hpoison cestitam na lijepim vijestima
rolica drzim fige da see i tebi lijepe vijesti nastave
lunolina, marisha, zao mi je.. ali vidim da ste zadrzale optimizam obje, i zelim vam puno srece u buducim postupcima
sto se tice suncanja i i vit D, ja zivim na moru, tamnoputa sam i bas se cesto kupam i suncam pa mi je svejedno vit D bio 75 u 9.mj. Ne mora nista znaciti ali eto, samo primjer.
zuzi, jesi ti koji postupak odradila u kbc st ili si odmah isla u cita ?
sanii zelilm ti svu srecu danas
Kod mene 3dc, u petak sam dobila blagu crticu na kinezu (prvu ikad u zivotu), ali par sati kasnije mullerov test negativan i procurila.. nastavljam dalje sa klomifenom i idemo na jos jedan iui. ako mm opet bude los uzorak ici cemo na IVF da ne gubimo vrijeme.
hvala zenici koja je poslala link za novalac, obnovila sam zalihe, i catafertyl za mm
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Dreamer, Tanjanja sretnooo cure danas!🍀
Sanii PUPice, neka se mrva cvrsto primi! ❤️💪🏻
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dreamer, Tanjanja sretno cure 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞Čokoladice pupiceeee kako si?😘🤗 Jesi uspjela istempirati one sve utriće i cikliće?😊😊🤭🤭
Hypnoticpoison evo dobro, hvala ti na pitanju. Cas jako pozitivna, kao nesto se dogada. Drugi tren opet negativne misli, ma nema sanse da meni to uspije 🙄🙈 ugl, trpam vaginalete po cijele dane 🤣🤣 pocela sam vec i umisljat simptome iako je tek 3 dana proslo i prerano je za to. Cak sam sinoc sanjala da sam trudna 🤣🙈🤞 ma ovo cekanje ubija, znate i same.
Kako si ti?❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Dobro jutro curke, i sretno vam danas
Ja ću vjerojatno na histero u polikliniku Sintezu, ako je netko bio tamo neka se javi sa dojmovima
Ja sam prije svega sretna da smo došli do oplodnje u prirodnom ciklusu i žao mi je naravno da se ništa nije izdešavalo ali sad sve nade polažem u rujan, nema mi druge nego uživati u ljetu i biti pozitivna. Samo hrabro curke, svima će nam se ostvariti želja samo pitanje kad. Jutros čitam u novinama, jedna ženskica iz 20tog IVF-a, koja lavica od žene. 💪🏻
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Ja sam isto imala nizak vitamin D, dr R se uopce nije zamarao tim, mislim da mi je bio 57. I sama sam na svoju ruku uzela olevit d kapi i pila svaki dan 5 kapi sa kruhom umocenim u maslinovo ulje. Inace zivim u St, pijem kave vani i setam a opet mi je bio nizak.
E i sto se tice ivfa, jedem odavno vec 2-3 indijska orascica (mislim da su slicni brazilskim) dnevno i pazila sam da su mi noge stalno tople jer sam procitala da je to bitno, doma sam hodala u uggsicama.😅
Dreamer, Tanjanja sretno cure 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞Čokoladice pupiceeee kako si?😘🤗 Jesi uspjela istempirati one sve utriće i cikliće?😊😊🤭🤭Hypnoticpoison evo dobro, hvala ti na pitanju. Cas jako pozitivna, kao nesto se dogada. Drugi tren opet negativne misli, ma nema sanse da meni to uspije 🙄🙈 ugl, trpam vaginalete po cijele dane 🤣🤣 pocela sam vec i umisljat simptome iako je tek 3 dana proslo i prerano je za to. Cak sam sinoc sanjala da sam trudna 🤣🙈🤞 ma ovo cekanje ubija, znate i same.
Kako si ti?❤️
Čokoladice, ajmeeee kako si me nasmijala s ovime da trpaš vaginalete po cijele dane.😂😂🤭🤭 Znam da ubija čekanje.😔😔 Kad smo u postupku, stalno se nešto događa, odlasci na folikulometrije, bockanje, aspiracija i dani prolaze, a kad to sve prođe, nakon transfera nastupa mir i živa koma koliko dugo onda traje to čekanje. Ja sam sigurna da će se mrvica izboriti. Vidjet ćeš!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Dobro sam, lagane mučnine, nagon za povraćanjem, ali naravno, ne mogu povratiti i podrigivanje non-stop.🤭🤭 I profesor mi je pojačao prolutex na svaki dan kroz 10-ak dana. Već me sve boli, ali za mrvicu sve.🙏🙏❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Ja sam isto imala nizak vitamin D, dr R se uopce nije zamarao tim, mislim da mi je bio 57. I sama sam na svoju ruku uzela olevit d kapi i pila svaki dan 5 kapi sa kruhom umocenim u maslinovo ulje. Inace zivim u St, pijem kave vani i setam a opet mi je bio nizak.
E i sto se tice ivfa, jedem odavno vec 2-3 indijska orascica (mislim da su slicni brazilskim) dnevno i pazila sam da su mi noge stalno tople jer sam procitala da je to bitno, doma sam hodala u uggsicama.😅
Medena, mislim da ti indijski i brazilski orascic nisu slicni. Ja sam uzimala 2-3 brazilska radi stitnjace i velikog sadrzaja selena u njima. Sad ih vise ne uzimam jer vec imam selen u prenatalu pa nisam htjela pretjerivati 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
FridaFredovaJa recimo nemam takvo iskustvo, ja sam nakon tri neuspješna transfera (negativne bete), bez ikad ostvarene trudnoće kamoli pobačaja dobila cijeli popis proširenih pretraga za obaviti (kariogram, trombofilije itd) i to je pravilo u mpo-u, ako kojim slučajem dr "zaboravi" treba gaSaniisuper si ovo napisala… Realno gledajući, sve je tako kako si rekla. Samo da se nadovežem na pgd analizu, koliko sam (malo) kopala, pronašla sam to što kažeš da rezultati testova dolaze lažno pozitivni ili negativni, embrij se prilikom testiranja može oštetiti, a u nekim zemljama je sama pretraga i zabranjena. Prije postupka se naravno kao i svuda potpisuje masa privola, to je uopće nepotrebno extra navoditi. Koliko god mi je na početku zvučalo super, mislim da ipak ne bih išla s time. Nego, postoji vani pretraga naziva "kir genotype test" pronašla sam na Rodinom forumu tj frendica pa mi je poslala. Žena piše kako je u Beču radila taj test koji pokazuje da li njeno tijelo zapravo odbacuje plod, što bi recimo mogao biti kod mene slučaj (imunološki sustav napada plod). Liječenje su inekcije Nivestim koje su testnog tipa i potpisuje se masa papira na sve moguće rizike (hm, hm…). Ženi je tada trudnoća uspjela, a samo testiranje košta oko 160 eura. Kod nas nema tog testa, slala sam bila upit u Breyer imaju li vani suradnike i mogu li odraditi tu pretragu međutim nemaju, a i vjerujem kako bi bilo najjeftinije sjesti u auto i otići van u neku privatnu kliniku tako da mi je to neki idući okviran plan ako se pokaže da je ovo kod mene ipak blighted ovum.
Čitala sam o tome, ali taj lijek je još u eksperimentalnoj fazi i nema studija o tome tj učinkovitosti, tako da...
Ali to je ono što pokušavam reći, nama koje imamo neuspjehe iza sebe sve novo nam daje nadu, ali činjenica je da ono što vrijedi za jednu ne vrijedi za drugu pogotovo kad je u pitanju ljudska fiziologija..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Cokoladica ja sam uzimala indijske, a u ima tjedan dana sam uzela i brazilske pa pojedem i jedan taj. Sad pijem samo folnu odnosno folat pa racunam da mogu jest i njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji