Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica!
    19. Svibanj 2024. 08:37

FridaFredova

Sani, hvala na dobrodoslici 😊
    Evo da postavim prvo pitanje, mozda netko od vas ima slicnu situaciju. Moja draga osoba, zvat cemo je Frida ima povisen prolaktin, magnet odraden, uredan nalaz, dobila terapiju koju vec dugo pije i pod kontrolom je. Inace jako me nervira sto doktori u njenom slucaju lijece posljedicu, al ne traze uzrok tako visokog nalaza prolaktina, obzirom da je iskljucen adenom hipofize, sto jos moze uzrokovat tako visok prolaktin?
    Inace Frida je do sad prosla 6 stimuliranih postupaka , 1 postupak s Elnovom aspirirano je 6 js, ni jedna nije bila dobre kvalitete, oplodene su sve. al zbog fragmentacije i loseg dijeljenja u tom postupku nije bilo transfera. 3 puta je bio transfer po dva trodnevna osmostanicna embrija , ocijenjeni kao odlicni, u zadnjem postupku Klomifen, Letrozol, 4 js, 3 oplodene su se razvile do blastociste, 1 vracena 5. dan. 2 zamrznute, Do implatacije nikad nije doslo, sve bete 1,2
    Imam pitanje za Anicu, u potpisu vidim da je dr Aracic radila dijagnosticku histeroskopiju, nalaz uredan, nakon 3. neuspjesna FETa odlucuje se za biopsiju matenice. Jel biopsiju radila da odradi jos i to, il je imala neku indikaciju , jer vidim da je i nalaz biopsije uredan.
    Moja Frida je isto u poliklinici Cito, kod “staroga” 😊

Nije imala indikaciju. Ali je taman kod nje bila cura koja je bila u Turskoj u postupku i nisu je želili primit u embrijo transfer bez nalaza unutrašnjosti maternice. I onda je ona meni predlozila ako se slažem da bi i ona meni tako napravila. Meni je naravno sve davalo nadu i prihvatila sam odma.

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

sanjushka
    19. Svibanj 2024. 08:47

Marisha žao mi je sto beta nije ipak iznenadila.. ❤️

Ja sam čekala na prve konzultacije u Repromedu nekih 3 tjedna. Tako da da, čeka se nešto duže. Ali meni je to taman odgovaralo.. 

Peja par stranica unatrag je bilo govora o vitaminu D, trebala bi ga podignuti, on utječe na implantaciju tako da ima veliku ulogu i u fetu. Trebao bi biti iznad 100.

Angel eyes ti već i ultrazvuk obavila.. Super.. 🥰 Nećeš imat još neki uzv u međuvremenu? Štoperica ti je utorak?

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

sanjushka
    19. Svibanj 2024. 08:49

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️    
    SVIBANJ 2024.
    20.5. pon
    DREAMER - ultrazvuk ivf
    SANIII - transfer
    TANJANJA27 - aspiracija 
    21.5. uto
    SANJUSHKA - konzultacije ivf
    SRCULENCE - beta
    LEONA89 - transfer
    BIKMIK - ultrazvuk fet
    ROLICA - ultrazvuk 
    NINA1985 - transfer
    22.5. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    23.5. čet
    JABUKICA - anomaly scan
    ANGEL EYES - aspiracija 
    27.5. pon
    KORNI - ultrazvuk
    28.5. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk 
    29.5. sri
    ČOKOLADICA - beta

LIPANJ 2024.
    3.6. pon
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    4.6. uto
    MARICA36 - ultrazvuk 
    MEDENA33 - ultrazvuk
    JURKY32 - ultrazvuk 
    5.6. sri
    WILDFLOWER - ultrazvuk
    11.6. uto
    SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk 

SRPANJ 2024.
    2.7. uto
    WILDFLOWER - ultrazvuk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Angel eyes riješila pregled dok smo mi spavale 😁 pa evo updateano za ponedjeljak.. 😁

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Medena33
    19. Svibanj 2024. 08:55

Angel eyes super da si vec obavila uzv, drzimo fige. 

angel eyes
    19. Svibanj 2024. 09:06

Tko rano rani.... to je to od pregleda do punkcije, zadnji put sam imala jedan više, ali bila sam skoro u hiperstimulaciji. Sad nazad put Dubrovnika, da stignem uzivati s mojim deckima u lijepoj sunčanoj nedjelji ☀️☀️☀️😎😎
    Dreamer, Sani, Tanjanja, Žuži sretno sutra 😘😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Jurky32
    19. Svibanj 2024. 09:29

Leona, super je to brojka, biti će tu i smrzlića 🤞🥰 uživajte ❤️
    Tanjanja, dobro je to, sretnoo sutra 🤞🥰
    Mala33, 🤞 da ih se što više oplodi 🥰
    Nina1985, neka i dalje lijepo napreduju 🤞🥰
    Marisha, žao mi je..
    Koalica2, to je na Sv. Duhu jednostavno tako, uvijek traže pikanje u ruku.. i ja imam tanke ruke pa me nije bolilo ništa jače nego pikanje u trbuh, samo je nezgodno što ne možeš sam, barem ja nisam mogla.. sretnoo 🤞🥰
    Peja, sretnooo 🤞🥰
    FridaFredova, dobrodošla i sretno tvojoj Fridi 🤞🥰
    Angel eyes, ti si nam vrijedna i vikendom 😁😍 super, sretnoo 🤞🥰
    Sretno svima, uživajte u ostatku vikenda 😘😘😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Leona89
    19. Svibanj 2024. 10:09

Hypnoticpoison ja sam odlično, hvala na pitanju. Jako mi je drago zbog tebe i da ste vidjeli otkucaje❤️♥️❤️♥️❤️♥️neka se i dalje sve nastavi lijepo i uredno, čestitam ☺️❤️😘✨🍀✨🍀✨
    Žuži super, neka lijepo rastu i dalje 🍀 🤞🏻 🍀 🤞🏻 ❤️
    Rolice 😍😍😍😍 držim 🤞🏻 da na kraju ipak bude sve u redu i da će se mrvica izboriti🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻♥️♥️♥️
    Jurky❤️❤️❤️
    Lucky pozdrav i svu sreću ti želim🍀🍀🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
    Anice drago mi je što ste čuli ❤️ i što je sve u redu, neka se tako i nastavi ♥️❤️♥️❤️♥️🍀
    Sani drago mi je da je dr. to iskomunicirao s tobom na kraju i objasnio ti sve, te preuzeo odgovornost. Super za sedmu mrvicu, neka se sve lijepo dijele i dalje🙏🏻❤️♥️❤️♥️❤️🍀🤞🏻 hvala ti☺️🥰🙏🏻🍀iskreno nemam pojma koliko ih se inače smije oploditi i da li postoji ograničenje🤷🏻‍♀️
    Slee također navijam za Šogi❤️❤️❤️❤️🍀super za nalaze🍀🍀🍀ja sam pila kapsule od 25000 jedinica✅ mislim da možeš slobodno pojačati,ja kad sam kapi pila bilo je 15 kapi ☺️
    BikMik hvala puno🍀☺️🍀♥️
    Angeleyes hvala puno🍀☺️🍀❤️
    Tanjanja super rezultat 🎉🍀🎉🤞🏻 sretno u ponedjeljak 🍀♥️
    Mala super rezultat, držim 🤞🏻 da se sve lijepo oplode 🍀 🍀 🤞🏻 ❤️
    Nina drago mi je da se lijepo dijele. Imamo isti dan transfer, nek nam je sretno🍀🎉🍀🎉🍀♥️
    Marisha žao mi je što je beta negativna, drži se🫂😔♥️♥️😘
    Koalica pozdrav i sretno u postupku. Kad smo muž i ja bili na obuci za pikanje na Sv.Duhu isto nam je sestra rekla da se pika u ruku, ali meni su iz Praga rekli u trbuh. Svaka klinika ima svoju politiku valjda. Na Sv.Duhu se pika u popodnevnim satima, a u Pragu traže u jutarnjim satima 🤷🏻‍♀️
    FridaFredova dobrodošla, naravno da te primamo. Puno sreće ženicama kojima si podrška. Jako mi se sviđa tvoj potpis 😍😍😍❤️❤️😘
    Lunolina neka ti kolovoz donese sreću💪🏻🎉🍀❤️😘
    Sani hvala ti🍀❤️🍀❤️🤞🏻i tebi sretno od ❤️sutra si PUPO😍😍💪🏻🍀🤞🏻
    Peja pozdrav, iskusnije cure će ti pomoći oko odgovora. Ako se ne varam dvit je bitan za implantaciju i mislim da je preporuka za MPO da je iznad 100, neka me cure isprave ako sam nešto krivo rekla. Želim ti sreću u novom postupku❤️🎉❤️🎉❤️🍀🤞🏻
    Rolice hvala ti❤️🎉❤️🎉❤️🎉🍀
    Angeleyes lijepo sve napreduje, puno sreće u četvrtak 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️
    Jurky hvala ti😍😍😍❤️❤️❤️🍀🍀🍀🤞🏻
    Sretno svima sutra, uživajte u ostatku vikenda ❤️😘🍀🍀🍀💪🏻

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Hypnoticpoison
    19. Svibanj 2024. 10:35

angel eyes

Jutro drage moje. Obavila uzv, 2x14 i 2x12mm, endo 9mm, sve napreduje kako treba prema doktoru, nastavljam dalje s antagonistom i Pergoverisom, aspiracija u četvrtak 23.5.,molim te na listu Sanjushka. Taman imam 3 radna dana da pozavršavam neke stvari na poslu pa uzimam od četvrtka bolovanje.

Angel eyes super!💪💪 Jako mi je drago da ide sve po planu.😘😘 Držimo 🤞 i navijamo na najjače od sada pa do kraja!🙏🙏🍀🍀❤️❤️💪💪 Uživaj u ovom prekrasnom danu!🌞⛱️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• nikaa555
    19. Svibanj 2024. 11:10

Pozdrav drage borilice.Kada ste najranije radili betu poslje Feta blastocita.Meni je na otusnom pismu pisao datum 17.5.to je 8 dan poslje Feta(Da li doktor greškom dao tako rano ne znam)beta je bila 9.Receno da ponovimo u ponedeljak.Da li je moguće da veća količina hcg jos nije došla do krvotoka ili da otpisem postupak .hvala 

Mala 33
    19. Svibanj 2024. 11:26

Cure pozdrav, meni javljeno iz klinike da je oplodjeno 4 od 8JS i da ce tranfer biti u utorak. Bojim se zbog prethodnog IVF jer sam imala 10 js ali zbog lose kvalitete zametka nije ostalo nista za ❄️ i to me bas obeshrabrilo. Inace i meni i njemu su nalazi uredni ali kako sam shvatila spoj njih nije dobar. Ovaj put su isli na metodu ICSI sad hoce li bit vise srece ovaj put vidjet cemo.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI