Bok curkice, sretno vidim da je bilo aspiracija i da vam se lijepo oploduju jajne stanice🫶🏻😍 Neka se tako i nastavi🤗 Rolice drzim ti fige najvece za utorak. Lunolina jesi vadila betu? Moja je negativna, mislim da je ovaj put to teze palo muzu nego meni. Vracam se treninzima i sad se nadam da ce menga pokasniti taman da imam mirno ljetovanje u lipnju. Citam vas i dalje😘
Marisha zao mi je 😢 uzivaj na ljetovanju, odmori se.. Pa onda u nove pobjede 🍀
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav, ženoline moje!🤗🤗😘😘
Evo i mene.
Lunolina i Marisha neopisivo mi je žao.😔😔 Držite se curke!❤️ U idućem postupku vas dvije ćete nas sve oboriti s nogu.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Čokoladice pupice, sretno i da se mrvica čvrsto primi i ne pušta te na miru!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Jesi se našodrala krumpirića?🍟🤭🤭
Nina sad neka se dvije mrvice nastave lijepo razvijati.🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Saniii baš, baš mi je žao sto je na kraju tako ispalo.😔😔 Ali razmišljaj o tome da si kroz par dana naša pupica, pa kad odeš tamo na transfer, probaj razgovarati s njima, jer ovo je baš neprofesionalno.😔 Sad se samo smiri i misli na svoje mrvice.❤️❤️
Medena betuška je superiška!💪💪❤️❤️
Leona napeto čekamo rezultate iz Češke.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Kako si danas?
Prošao je naš prvi ultrazvuk. Za sada je sve u redu, profesor je jako zadovoljan.❤️ Vidjeli smo početne otkucaje srčeka.❤️ Samo neka bude i dalje sve u redu.🙏🙏❤️❤️ Sljedeći ultrazvuk imamo 03.06.🙏🙏
Svim kraljicama želim sreću najveću na svijetu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Hypnoticpoison, cekam da se javis cijeli dan. Jako mi je drago da je sve ok ❤️❤️❤️❤️❤️ i da ste vidili srceko 😊😊😊😊😊
Cure, molim pomoc. Dobila sam 3x2 utrogestan i 2x1 cyclogest, kako da to rasporedim tokom dana, moraju li biti razmaci izmedu jednog i drugog lijeka? Oboje ide vaginalno… 3x2 utrogestan je pretpostavljam od 100mg, meni je dr pustio od 200mg.
Čokoladica utrogestan ide od 200mg bar sam ja uvjek tako koristila... a kako da to rasporedis bude se javila neka od cura koje znaju
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Pozdrav drage i hrabre buduce majke. Pobozno vas citam vise od godinu dana. Do sad nisam pisala, al iskreno i od srca sam se radovala svim vasim pozitivnim testovima, velikim betama, isto tako suosjecala kad nije bilo onako kako ste prizeljkivale, a najvise se divila vasoj hrabrosti i snazi na putu do bebe. Ja nisam jedna od vas, al trudim se bit podrska dvjema meni predragim zenama, da dodu do svog cilja i ostvare se kao majke. Nadam se da me primate u drustvo 😊
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Marisha zao mi je zbog negativne bete. Zao mi je i sto je muzu tesko palo☹️
Ja svoju nisam ni vadila🙈 znam, neodgovorno, ali testovi su negativni i bas mi se nije dalo ici danas i da si unistim vikend😄. Rekla sam si da cu otici u ponedjeljak, tako i tako mi je dr rekao da biram hocu li danas ili u ponedjeljak vaditi. Nisam raspolozena danas gledati tu glupu nulu na nalazu😬
Nas dvije cemo uspjeti u kolovozu, vidjet ces! Imat cemo i smrzlice. 💪🏻🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav ženice evo i ja napokon krecem u postupak. Jučer sam bila napokon na dogovoru i s obzirom da mi je već počela menga odma mi je uvela femara tablete jučer i danas po 4 tab. i onda od sutra krećem sa pikanjem ovaleap 150 i onda u ponedjeljak da dodem na pregled inace 6-ti dan ciklusa.
Jučer kad sam preuzimala inekcije sestra mi je odma dala i cetrotide kao kasnije će mi i one bit uvedene, te štopericu. E sad zanima me koliko vas je uspjelo sa tom terapijom i gdje ste se morale pikati, meni je sestra rekla da se pikam u ruku, a znam da se većinom pika u trbuh.
Možda je došlo do nekog nesporazuma? Sve su to hormonske injekcije koje se daju u trbuh. Ispravite me ako nešto ne znam. Ja se nikad nisam pikala u ruku niti znam za takve primjere. Cetrodite kontrolira razvoj jajnih stanica. A štoperica je važna dan/dan i pol prije aspiracije jajnih stanica, isto se daje u trbuh.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Pozdrav ženice evo i ja napokon krecem u postupak. Jučer sam bila napokon na dogovoru i s obzirom da mi je već počela menga odma mi je uvela femara tablete jučer i danas po 4 tab. i onda od sutra krećem sa pikanjem ovaleap 150 i onda u ponedjeljak da dodem na pregled inace 6-ti dan ciklusa.
Jučer kad sam preuzimala inekcije sestra mi je odma dala i cetrotide kao kasnije će mi i one bit uvedene, te štopericu. E sad zanima me koliko vas je uspjelo sa tom terapijom i gdje ste se morale pikati, meni je sestra rekla da se pikam u ruku, a znam da se većinom pika u trbuh.
Možda je došlo do nekog nesporazuma? Sve su to hormonske injekcije koje se daju u trbuh. Ispravite me ako nešto ne znam. Ja se nikad nisam pikala u ruku niti znam za takve primjere. Cetrodite kontrolira razvoj jajnih stanica. A štoperica je važna dan/dan i pol prije aspiracije jajnih stanica, isto se daje u trbuh.
Meni su rekli za sve injekcije da moze u ruku..
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Cure mozete li mi reci kakvi su ovi nalazi ako koja zna vise za ocijenit?
Vitamin D- 100 nmo/L
FSH- 6,04 IU/L
PROGESTERON - 47,09 nmo/L
AMH - 11,5 pmo/L
Radi se o osobi od 33 godine.
Ps ja sam isto cula od nekih cura da im je receno za davat u ruku ali nekako mi je logicnije u trbuh jer kad vidis i te videozapise na YT kako se pripremaju i bockaju sve ih daju u trbuh,ali valjda znaju zasto i kazu nekom u ruku, nije svaki slucaj isti, meni je isto logicnije u trbuh ali,...
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Darliv 😘🤗, kako si ti, ima li što novo? ❤️
Stela tako je kako je i tu se ne može ništa, preostaje mi samo da se uzdam u svoju mrvu/mrve 😘🤗❤️
Nina kako je embriolog imao kapu i masku ni ja nisam skužila tko je, još si kontam kad je to S obrijao bradu 🙈. Hvala ti, i tebi sretno ❤️
Suncica kod tebe su velike šanse da bude ekipa na okupu 🤞, svakako javi i sretno 🤞
Slee točno tim riječima mi je i dr rekao, Dejana je sam Stanić odobrao i drR tvrdi da su rame uz rame po znanju , pa bumo vidjeli 😁.
Ja sam inače konze kod drR čekala oko 2 tjedna i isto mi prošlo kroz glavu otkud toliko dugo, ali mislim da to ovisi od perioda do perioda, sam drR mi rekao da nekad ne znaju gdje im je glava od posla, a nekad jedva ispune dan.
Vezano za šogoricu, žao mi je što ja tako ispalo, ovisi i koja joj je dijagnoza pa nek odvagne pluseve i minuse obe poliklinike, po meni osobno to su najbolja 2 dr u svom području :).
Vezano za Oleovit kapi, nakapaj ih u žličicu maslinovog ulja 5-8 kapi, jer je vit D topiv u mastima I bolja mu je apsorbcija.
Za predoziranje nema bojazni za nas koje pratimo stanje, ali da se može, može.
I da, dovoljno je 10 min jutarnjeg sunca za dnevnu dozu vitD, najbolja je izložiti suncu zapešće ruku, sunčanje u podne bez spf faktora donosi više štete nego koristi :)
Lucky 785 dobrodošla natrag I sretno :)
Leona super brojka, za što više 🤞🤞
Tanjanja super su ujednaceni, taman za stopericu, sretno u pon 🤞
Mala33 za što više oplođenih 🤞
Koalica iz nekog samo njima znanog razloga samo SD daje upute svima da se pika u ruke 😏. Smisla ima samo ako je bmi previsok i ima previše masnog tkiva na trbuhu jer onda je lošija apsorbcija lijekova.
Marisha žao mi je 😔
FridaFredova dobrodošla :)
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
I meni je bilo čudno kad je sestra objasnjavala i pokazivala na ruci i ja je pitam kao jel dajem u trbuh ili ruku i ona kaze da bolje u ruku jer neke zene znaju imat vise masnih naslaga kao što Saniii kaže pa ide sporije, što je meni opet nekako bilo čudno jer moj bmi je u normali i imam 62 do 3 kile na visinu od 164 cm sto je sasvim uredno, dok evo jedna zenskica koju zna ima visak kila, ali receno joj je da se pika u trbuh, sto se slazem da je i logicnije, a i iskreno meni bi bilo draze pikat se u trbuh jer mi se cini da bi manje bolilo, pogotovo sto ja na rukama imam samo kost i koza tako rekuci🤣
Pozdrav cure.... Nakon dosta dugo vremena da se i ja javim. Vidim ima dosta novih cura malo manje starih, iskreno se nadam da su sve stare cure dobile što su priželjkivali a i da nove uskoro pozitivno krenu na veselije teme 😊 ja nakon 3 biokemijske sam uzela malo dužu pauzu a i sve nakaze sam pripremila. Ugl. pitanje imam svu nalazi su mi uredni osim vitamina D koji je 26 bio, već ga sad mj dana pijem no moje je pitanje koliku ulogu on igra kod transfera smrzlica? Planiram ići u 6 mj u novi postupak, tako mi je doktorica ubiti predložila, ali opet mene kopka taj vitamin D..jel moguće da su mi biokemijske bile radi niskog vitamina? 😶 I još jedno pitanje....za trombozu me nisu htjeli testirati jer su rekli da slučaj spontanih je u višim stadijima trudnoće, budući da se ne lijecim u Hr samo me zanima kakvo je mišljenje naših liječnika povodom ovoga? Hvala 🥰
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji