Cokoladica ja sam uzimala indijske, a u ima tjedan dana sam uzela i brazilske pa pojedem i jedan taj. Sad pijem samo folnu odnosno folat pa racunam da mogu jest i njih.
Naravno da mozes, ja sam ti htjela samo reci da je brazilski taj koji se preporuca.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
FridaFredovaJa recimo nemam takvo iskustvo, ja sam nakon tri neuspješna transfera (negativne bete), bez ikad ostvarene trudnoće kamoli pobačaja dobila cijeli popis proširenih pretraga za obaviti (kariogram, trombofilije itd) i to je pravilo u mpo-u, ako kojim slučajem dr "zaboravi" treba gaSaniisuper si ovo napisala… Realno gledajući, sve je tako kako si rekla. Samo da se nadovežem na pgd analizu, koliko sam (malo) kopala, pronašla sam to što kažeš da rezultati testova dolaze lažno pozitivni ili negativni, embrij se prilikom testiranja može oštetiti, a u nekim zemljama je sama pretraga i zabranjena. Prije postupka se naravno kao i svuda potpisuje masa privola, to je uopće nepotrebno extra navoditi. Koliko god mi je na početku zvučalo super, mislim da ipak ne bih išla s time. Nego, postoji vani pretraga naziva "kir genotype test" pronašla sam na Rodinom forumu tj frendica pa mi je poslala. Žena piše kako je u Beču radila taj test koji pokazuje da li njeno tijelo zapravo odbacuje plod, što bi recimo mogao biti kod mene slučaj (imunološki sustav napada plod). Liječenje su inekcije Nivestim koje su testnog tipa i potpisuje se masa papira na sve moguće rizike (hm, hm…). Ženi je tada trudnoća uspjela, a samo testiranje košta oko 160 eura. Kod nas nema tog testa, slala sam bila upit u Breyer imaju li vani suradnike i mogu li odraditi tu pretragu međutim nemaju, a i vjerujem kako bi bilo najjeftinije sjesti u auto i otići van u neku privatnu kliniku tako da mi je to neki idući okviran plan ako se pokaže da je ovo kod mene ipak blighted ovum.
Javi ako saznao više informacija ili se odlučiš na taj korak. Ja sam imala dva bligheda i naravno da nitko ne zna zašto dolazi do toga.. sretno danas! ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sretno danas svima ( sam htjela napisati) ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Simbalija da naravno da ne znaju...za sve su krivi kromosomi Javim... iako ne znam što ću s tom informacijom i ako odem na vađenje jer ne bi sigurno uzimala neke testne inekcije. Budemo malo istražili dok dođe vrijeme
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Dreamer, Saniii, Tanjanja27 cure sretno danas🤞🏼🍀
Kawa bila sam na dva postupka u KBC-u kod dr. Mrsica i onda sam se prebacila u Cita kad je i on otišao. Imam pravo na još dva postupka preko HZZO-a, ali od doktora koji su ostali bi eventualno išla kod dr. Mimice. Problem je kod njih što kad tvog doktora nema, preuzme te neko drugi pa sam zato otišla. Inače mi je iskustvo iz KBC-a super, svi su bili preljubazni, od sestara, embriologica, doktora, stvarno sve pohvale.
Ja sam jutros bila na drugom ultrazvuku, uveo mi je dodatnu injekciju (ganirelix). Sutra sam navečer u 19h opet na pregledu pa ćemo vidjeti hoće li aspiracija biti u četvrtak ili petak. Koliko sam čula najveći folikul mi je 15, ostali su tako 13-14, a jedan je zapeo na 10.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Mala držim 🤞🏻 da te 4 kvalitetne mrvice dočekaju u utorak 🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️❤️❤️
Sanjushka mislim da to ne bi trebao biti problem☺️ja sam svoje kupila u već spomenutoj ljekarni Filipović na Zagorskoj, a primjetila sam da postoji razlika u cijenama između te na Zagorskoj i one na Radničkoj za neke lijekove, tek sam kasnije saznala da nije isti vlasnik, a isto je ime ljekarne🫣sretno sutra i da dobiješ zeleno svjetlo 💪🏻🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️☺️
Bebolina to vam mogu poslije transfera napisati, sve ovisi koliko će ih ostati za zalediti. Platili smo do sad 2780 eura plus na dan transfera još 650 eura, prva dva embrija za zaleđivanje smo platili, sve što će još biti za zalediti je 100 eura po embriju. Tako je, postoji i opcija donacije jajne stanice. Oni su za sve opcije, vi odlučujete o tome hoćete li kao mi biti cijelo vrijeme tu ili otići pa se vratiti na transfer☺️❤️🍀ja ti od ♥️ želim da bude uspješno u Repromedu 🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️
FridaFredova od ♥️želim da Fridi sljedeći postupak bude uspješan🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️
Dreamer sretno na UZV 🤞🏻🍀🤞🏻🍀
Sanii Pupo naša, sretno od ♥️, nek se mrvica čvrsto primi i ne pušta🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️napišem kasnije pretrage
Tanjanja sretno na aspiraciji danas, neka bude što više zrelih i lijepih stanica🍀🤞🏻♥️🍀🤞🏻♥️
Lucky sretnooo🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
Koalice tako je, znači da imaš po dva folikula na svakom jajniku, super, neka samo lijepo rastu i dalje🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️👏🏻
Sani stvarno korisne informacije dijeliš, svaka čast❤️👏🏻
Marisha bravo na pozitivi, samo hrabro🍀💪🏻☺️♥️
Medena kraljice, nasmijala si me s ovim Ugssicama po doma🤣🤣🤣♥️♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Marisha ides na histeroskopiju kod Petre Kejle? Ona je inace moja ginekologica 🥰 nju ti je jako Skvorc htio zaposliti, ali ju je Sinteza prije njega ‘uzela’. Tamo su ti svi jako dragi. A doktorica ti je u rangu dr. Lane - jako njezna i jako dobra i draga, a vrlo strucna. ❤️ ja cu morati ponoviti briseve i papu i bas se veselimi ici kod svoje Petre😅🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Žuži super, nadam se da će se i taj manji pokrenuti. Sretno sutra, javi se 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Simbalija da naravno da ne znaju…za sve su krivi kromosomiJavim… iako ne znam što ću s tom informacijom i ako odem na vađenje jer ne bi sigurno uzimala neke testne inekcije. Budemo malo istražili dok dođe vrijeme
Da tako su i meni rekli. S tim da su mi rekli i da je rijetkost da se blighed ponovi, pa evo mene za primjer 😀
Ja tek čekam 1.IVF pa ne znam što da očekujem, pogotovo jer sam u Ri i pogotovo što je doktorica rekla da su šanse jednake i u IVFu za blighed. Samo će izabrati "ljepše" stanice i spermiće, tj. koji se naoko bolje dijele do blastice.
Kad ti je opet pregled? Koliko si sad trudna?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Marisha ides na histeroskopiju kod Petre Kejle? Ona je inace moja ginekologica 🥰 nju ti je jako Skvorc htio zaposliti, ali ju je Sinteza prije njega ‘uzela’. Tamo su ti svi jako dragi. A doktorica ti je u rangu dr. Lane - jako njezna i jako dobra i draga, a vrlo strucna. ❤️ ja cu morati ponoviti briseve i papu i bas se veselimi ici kod svoje Petre😅🙈
Ajme bravooo, baš si mi uljepšala dan ovom informacijom Da, da kod nje ću ići
I ja moram briseve, taman će sve biti friško za rujan. Stavila me doktorica na listu, tako da sam mirna
Jesi vadila betu?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji