Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    20. Svibanj 2024. 11:49

Simbalija

Rolica

Simbalija da naravno da ne znaju…za sve su krivi kromosomiJavim… iako ne znam što ću s tom informacijom i ako odem na vađenje jer ne bi sigurno uzimala neke testne inekcije. Budemo malo istražili dok dođe vrijeme

Da tako su i meni rekli. S tim da su mi rekli i da je rijetkost da se blighed ponovi, pa evo mene za primjer 😀
    Ja tek čekam 1.IVF pa ne znam što da očekujem, pogotovo jer sam u Ri i pogotovo što je doktorica rekla da su šanse jednake i u IVFu za blighed. Samo će izabrati "ljepše" stanice i spermiće, tj. koji se naoko bolje dijele do blastice.
    Kad ti je opet pregled? Koliko si sad trudna?

Simbalija da, u ivf-u odaberu najbolje s obje strane, ali opet ne vide kromosome pa je sve moguce 🫣 Vani rade te pretrage kromosomskih testiranja embrija, što smo iznad pisale. Držim ti fige da uspije sve super iz prvog postupka ♥️🙏
    Sutra cu biti 8 tt, taman imam sutra predvecer pregled pa se javim s novostima 😬🙏💪🫣

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    20. Svibanj 2024. 11:51

Cure dobila sam na e-mail ponudu za ivf iz Praga, sve je detaljno opisano uz cjenik i ostale detalje pa javite tko želi da proslijedim na e-mail 😊🍀

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Kawa
    20. Svibanj 2024. 11:58

Žuži

Dreamer, Saniii, Tanjanja27 cure sretno danas🤞🏼🍀
    Kawa bila sam na dva postupka u KBC-u kod dr. Mrsica i onda sam se prebacila u Cita kad je i on otišao. Imam pravo na još dva postupka preko HZZO-a, ali od doktora koji su ostali bi eventualno išla kod dr. Mimice. Problem je kod njih što kad tvog doktora nema, preuzme te neko drugi pa sam zato otišla. Inače mi je iskustvo iz KBC-a super, svi su bili preljubazni, od sestara, embriologica, doktora, stvarno sve pohvale.
    Ja sam jutros bila na drugom ultrazvuku, uveo mi je dodatnu injekciju (ganirelix). Sutra sam navečer u 19h opet na pregledu pa ćemo vidjeti hoće li aspiracija biti u četvrtak ili petak. Koliko sam čula najveći folikul mi je 15, ostali su tako 13-14, a jedan je zapeo na 10.

hvala ti, mene trenutno vodi Mimica i dosad smo sve tempirali da bude u vrijeme kad je i on tamo. Jedino zbog njega bi i probala IVF tamo, inace da nije njega preskočila bi kbc i išla odmah u Cita. I ja sam oduševljena sestrama i organizacijom na humanoj, jedino me eto malo brine mala uspješnost. Probat cemo jos jednom iui pa cemo vidit za dalje, ako me jos nesto bude zanimalo ja cu ti se bit slobodna javit  rezultate ti vidim iz potpisa, je li ti trudnoca iz ovog feta u '23 bila u kbc ili cito? i jesi aih isto radila u kbc ili ? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

FridaFredova
    20. Svibanj 2024. 12:03

Ja bi rado,al prvo trebam otkrit na koji način šaljem privatnu poruku,da pošaljem mail adresu :)

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Žuži
    20. Svibanj 2024. 12:35

MKawa

hvala ti, mene trenutno vodi Mimica i dosad smo sve tempirali da bude u vrijeme kad je i on tamo. Jedino zbog njega bi i probala IVF tamo, inace da nije njega preskočila bi kbc i išla odmah u Cita. I ja sam oduševljena sestrama i organizacijom na humanoj, jedino me eto malo brine mala uspješnost. Probat cemo jos jednom iui pa cemo vidit za dalje, ako me jos nesto bude zanimalo ja cu ti se bit slobodna javitrezultate ti vidim iz potpisa, je li ti trudnoca iz ovog feta u '23 bila u kbc ili cito? i jesi aih isto radila u kbc ili ?

Nemoj da te brine uspješnost, mislim da su i oni poprilično stručni, evo na primjer, meni su dvije prijateljice uspjele ostvari trudnoće u KBC-u. Jedna ima dvoje djece (jedan iz ET-a, drugi iz FET-a nakon tri godine), druga jedno dijete. Aih sam radila u KBC-u, a trudnoća iz feta je također iz postupka kod njih. Javi se slobodno ako te još nešto bude zanimala, ako budem znala, rado ću ti odgovoriti.❤️
    Angel eyes 😘

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

sanjushka
    20. Svibanj 2024. 12:44

Rolica, šibni meni na mail molim te da se nađe, stavila sam ga u potpis.. 😘
    Frida nemamo opcije privatne poruke ovdje. Ili napiši u objavi ili stavi u potpis pa poslije pobriši.. 😉

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Lunolina
    20. Svibanj 2024. 12:47

Marisha

Ajme bravooo, baš si mi uljepšala dan ovom informacijomDa, da kod nje ću ićiI ja moram briseve, taman će sve biti friško za rujan. Stavila me doktorica na listu, tako da sam mirna
    Jesi vadila betu?

Super je Petruska, vidjet ces! ☺️ 
    I nemoj se iznenaditi, ona ti ima medicinsku sestru koja je stalno s njom - meni je to na prvu bilo cudno, a kasnije sam se navikla.
    Ma da, beta je negativna, ocekivano, ali dobro. Kako je tako je.
    Je li ti doktorica rekla do kad su na godisnjem? Meni je problem sto ja necu moci ici u rujnu jer imam na poslu nekakva putovanja ☹️ pa cu bas morati gadjati kolovoz. Mislim da cu si nastimavati M malo s progesteronom. Vec sam racunala da si svaki ciklus moram produziti za 2-3 dana🙈 a taman tako i bude kad koristim progesteron nakon ovulacije.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Rolica
    20. Svibanj 2024. 12:53

sanjushka

Rolica, šibni meni na mail molim te da se nađe, stavila sam ga u potpis.. 😘
    Frida nemamo opcije privatne poruke ovdje. Ili napiši u objavi ili stavi u potpis pa poslije pobriši.. 😉

Možeee, šaljem :) Šaljem svima kako ćete se javljati. 
    Frida otvori neki xyz e-mail samo za ove potrebe ;)

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Marisha
    20. Svibanj 2024. 12:58

Lunolina

Marisha

Ajme bravooo, baš si mi uljepšala dan ovom informacijomDa, da kod nje ću ićiI ja moram briseve, taman će sve biti friško za rujan. Stavila me doktorica na listu, tako da sam mirna
    Jesi vadila betu?

Super je Petruska, vidjet ces! ☺️
    I nemoj se iznenaditi, ona ti ima medicinsku sestru koja je stalno s njom - meni je to na prvu bilo cudno, a kasnije sam se navikla.
    Ma da, beta je negativna, ocekivano, ali dobro. Kako je tako je.
    Je li ti doktorica rekla do kad su na godisnjem? Meni je problem sto ja necu moci ici u rujnu jer imam na poslu nekakva putovanja ☹️ pa cu bas morati gadjati kolovoz. Mislim da cu si nastimavati M malo s progesteronom. Vec sam racunala da si svaki ciklus moram produziti za 2-3 dana🙈 a taman tako i bude kad koristim progesteron nakon ovulacije.

Ok, hvala ti.
    A jbga baš mi je žao 
    Nisam ju pitala, znam da su od 15.07. na GO a kada se vraćaju, ne znam. Možda da zvrcneš i pitaš, da si znaš računati 🤞🏼

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Tanjanja27
    20. Svibanj 2024. 13:25

Cure hvala vam svima..zvanicno zavrseno..bila mi je jutros poprilicna trema.. Od 5 folikula dobili smo 3 jc..brine me sto je suprug morao dva puta dati uzorak 😔 sigurna sam da to nije dobar znak.. Danas cu odmarati..nema druge, nego razmisljati, bit ce kako bude 🤞🍀🙏

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.