Leona, super je to brojka, biti će tu i smrzlića 🤞🥰 uživajte ❤️
Tanjanja, dobro je to, sretnoo sutra 🤞🥰
Mala33, 🤞 da ih se što više oplodi 🥰
Nina1985, neka i dalje lijepo napreduju 🤞🥰
Marisha, žao mi je..
Koalica2, to je na Sv. Duhu jednostavno tako, uvijek traže pikanje u ruku.. i ja imam tanke ruke pa me nije bolilo ništa jače nego pikanje u trbuh, samo je nezgodno što ne možeš sam, barem ja nisam mogla.. sretnoo 🤞🥰
Peja, sretnooo 🤞🥰
FridaFredova, dobrodošla i sretno tvojoj Fridi 🤞🥰
Angel eyes, ti si nam vrijedna i vikendom 😁😍 super, sretnoo 🤞🥰
Sretno svima, uživajte u ostatku vikenda 😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hypnoticpoison ja sam odlično, hvala na pitanju. Jako mi je drago zbog tebe i da ste vidjeli otkucaje❤️♥️❤️♥️❤️♥️neka se i dalje sve nastavi lijepo i uredno, čestitam ☺️❤️😘✨🍀✨🍀✨
Žuži super, neka lijepo rastu i dalje 🍀 🤞🏻 🍀 🤞🏻 ❤️
Rolice 😍😍😍😍 držim 🤞🏻 da na kraju ipak bude sve u redu i da će se mrvica izboriti🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻♥️♥️♥️
Jurky❤️❤️❤️
Lucky pozdrav i svu sreću ti želim🍀🍀🍀🤞🏻🍀🤞🏻♥️
Anice drago mi je što ste čuli ❤️ i što je sve u redu, neka se tako i nastavi ♥️❤️♥️❤️♥️🍀
Sani drago mi je da je dr. to iskomunicirao s tobom na kraju i objasnio ti sve, te preuzeo odgovornost. Super za sedmu mrvicu, neka se sve lijepo dijele i dalje🙏🏻❤️♥️❤️♥️❤️🍀🤞🏻 hvala ti☺️🥰🙏🏻🍀iskreno nemam pojma koliko ih se inače smije oploditi i da li postoji ograničenje🤷🏻♀️
Slee također navijam za Šogi❤️❤️❤️❤️🍀super za nalaze🍀🍀🍀ja sam pila kapsule od 25000 jedinica✅ mislim da možeš slobodno pojačati,ja kad sam kapi pila bilo je 15 kapi ☺️
BikMik hvala puno🍀☺️🍀♥️
Angeleyes hvala puno🍀☺️🍀❤️
Tanjanja super rezultat 🎉🍀🎉🤞🏻 sretno u ponedjeljak 🍀♥️
Mala super rezultat, držim 🤞🏻 da se sve lijepo oplode 🍀 🍀 🤞🏻 ❤️
Nina drago mi je da se lijepo dijele. Imamo isti dan transfer, nek nam je sretno🍀🎉🍀🎉🍀♥️
Marisha žao mi je što je beta negativna, drži se🫂😔♥️♥️😘
Koalica pozdrav i sretno u postupku. Kad smo muž i ja bili na obuci za pikanje na Sv.Duhu isto nam je sestra rekla da se pika u ruku, ali meni su iz Praga rekli u trbuh. Svaka klinika ima svoju politiku valjda. Na Sv.Duhu se pika u popodnevnim satima, a u Pragu traže u jutarnjim satima 🤷🏻♀️
FridaFredova dobrodošla, naravno da te primamo. Puno sreće ženicama kojima si podrška. Jako mi se sviđa tvoj potpis 😍😍😍❤️❤️😘
Lunolina neka ti kolovoz donese sreću💪🏻🎉🍀❤️😘
Sani hvala ti🍀❤️🍀❤️🤞🏻i tebi sretno od ❤️sutra si PUPO😍😍💪🏻🍀🤞🏻
Peja pozdrav, iskusnije cure će ti pomoći oko odgovora. Ako se ne varam dvit je bitan za implantaciju i mislim da je preporuka za MPO da je iznad 100, neka me cure isprave ako sam nešto krivo rekla. Želim ti sreću u novom postupku❤️🎉❤️🎉❤️🍀🤞🏻
Rolice hvala ti❤️🎉❤️🎉❤️🎉🍀
Angeleyes lijepo sve napreduje, puno sreće u četvrtak 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻❤️❤️❤️
Jurky hvala ti😍😍😍❤️❤️❤️🍀🍀🍀🤞🏻
Sretno svima sutra, uživajte u ostatku vikenda ❤️😘🍀🍀🍀💪🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jutro drage moje. Obavila uzv, 2x14 i 2x12mm, endo 9mm, sve napreduje kako treba prema doktoru, nastavljam dalje s antagonistom i Pergoverisom, aspiracija u četvrtak 23.5.,molim te na listu Sanjushka. Taman imam 3 radna dana da pozavršavam neke stvari na poslu pa uzimam od četvrtka bolovanje.
Angel eyes super!💪💪 Jako mi je drago da ide sve po planu.😘😘 Držimo 🤞 i navijamo na najjače od sada pa do kraja!🙏🙏🍀🍀❤️❤️💪💪 Uživaj u ovom prekrasnom danu!🌞⛱️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav drage borilice.Kada ste najranije radili betu poslje Feta blastocita.Meni je na otusnom pismu pisao datum 17.5.to je 8 dan poslje Feta(Da li doktor greškom dao tako rano ne znam)beta je bila 9.Receno da ponovimo u ponedeljak.Da li je moguće da veća količina hcg jos nije došla do krvotoka ili da otpisem postupak .hvala
Cure pozdrav, meni javljeno iz klinike da je oplodjeno 4 od 8JS i da ce tranfer biti u utorak. Bojim se zbog prethodnog IVF jer sam imala 10 js ali zbog lose kvalitete zametka nije ostalo nista za ❄️ i to me bas obeshrabrilo. Inace i meni i njemu su nalazi uredni ali kako sam shvatila spoj njih nije dobar. Ovaj put su isli na metodu ICSI sad hoce li bit vise srece ovaj put vidjet cemo.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Nikaa ja ti mogu reci za Beta+ i za Rijeku. U B+ radiš test 14 dana nakon aspiracije odnosno ovulacije. Ako je blastocista u pitanju, to bi bilo 9 dnt. Ako je test pozitivan, odmah ideš vaditi betu. Imaš i na njihovoj stranici referentne vrijednosti po danima..
A Rijeka je posebni slučaj, oni traže vađenje bete 3 tjedna nakon transfera.. 🙄
Cure, jedno pitanje.. Je li moguće naručiti lijekove u neku ljekarnu u Hr koja nije u Zagrebu, npr. u Rijeci. Je li netko kupio lijekove negdje, a da to nije Zg? Zanima me čisto informativno.. Uvijek se spominju dvije ljekarne u Zg-u i to je to..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Tko rano rani….to je to od pregleda do punkcije, zadnji put sam imala jedan više, ali bila sam skoro u hiperstimulaciji. Sad nazad put Dubrovnika, da stignem uzivati s mojim deckima u lijepoj sunčanoj nedjelji ☀️☀️☀️😎😎
Dreamer, Sani, Tanjanja, Žuži sretno sutra 😘😘
Uživaj u nedjelji, super šta već znaš termin aspiracije pa se stigneš organizirati. Ja mislim da ću ja biti na programu u četvrtak ili petak. Javit ću se sutra nakon pregleda🤗
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Pozdrav drage borilice.Kada ste najranije radili betu poslje Feta blastocita.Meni je na otusnom pismu pisao datum 17.5.to je 8 dan poslje Feta(Da li doktor greškom dao tako rano ne znam)beta je bila 9.Receno da ponovimo u ponedeljak.Da li je moguće da veća količina hcg jos nije došla do krvotoka ili da otpisem postupak .hvala
Nika, meni je beta 12 dnt blastice. 8 dnt je stvarno rano, ne znam zasto tako rano traze neke klinike. Svakako ponovi, drzimo fige ipak 🤞🤞🤞nemoj jos nista otpisivati.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Angel eyes supeeeer sve napreduje, uživaj u predivnom danu 😍😍🍀🍀🍀
.
Sretno svim curkama i zelim vam divnu nedjelju 🥰♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sanjsuhka najbolje ti je nazvati ljekarne i usput pitati cijene. Zapisi si na papir lijekove i pitaj cijene. Ja sam prolutex placala u pabla u zg-u 74 eura, u splitu u jednoj ljekarni 68 eura, a u drugoj 63 eura. Nisu imali na stanju u splitu nego su mi narucivali. Al kao sta vidis cijene se dobro razlikuju.
Sortiraj odgovore
Najstariji