Sanjsuhka najbolje ti je nazvati ljekarne i usput pitati cijene. Zapisi si na papir lijekove i pitaj cijene. Ja sam prolutex placala u pabla u zg-u 74 eura, u splitu u jednoj ljekarni 68 eura, a u drugoj 63 eura. Nisu imali na stanju u splitu nego su mi narucivali. Al kao sta vidis cijene se dobro razlikuju.
Hvala ti. ❤️
Ma da, čekam utorak da mi kaže šta će mi uopće trebati od lijekova pa krećem sa zivkanjem. Od slovenije i mađarske do lokalnih ljekarni.. 😁 I računica na papir pa ćemo vidjeti gdje ćemo po lijekove.. 😉
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Nikaa ja ti mogu reci za Beta+ i za Rijeku. U B+ radiš test 14 dana nakon aspiracije odnosno ovulacije. Ako je blastocista u pitanju, to bi bilo 9 dnt. Ako je test pozitivan, odmah ideš vaditi betu. Imaš i na njihovoj stranici referentne vrijednosti po danima..
A Rijeka je posebni slučaj, oni traže vađenje bete 3 tjedna nakon transfera.. 🙄
Cure, jedno pitanje.. Je li moguće naručiti lijekove u neku ljekarnu u Hr koja nije u Zagrebu, npr. u Rijeci. Je li netko kupio lijekove negdje, a da to nije Zg? Zanima me čisto informativno.. Uvijek se spominju dvije ljekarne u Zg-u i to je to..
Hvala na odgovoru
Pozdrav drage borilice.Kada ste najranije radili betu poslje Feta blastocita.Meni je na otusnom pismu pisao datum 17.5.to je 8 dan poslje Feta(Da li doktor greškom dao tako rano ne znam)beta je bila 9.Receno da ponovimo u ponedeljak.Da li je moguće da veća količina hcg jos nije došla do krvotoka ili da otpisem postupak .hvala
Nika, meni je beta 12 dnt blastice. 8 dnt je stvarno rano, ne znam zasto tako rano traze neke klinike. Svakako ponovi, drzimo fige ipak 🤞🤞🤞nemoj jos nista otpisivati.
I meni je pre pre rano.Sta je doktor ocekivao ovako rano ne znam ,ali mi je stvarno zadao muke
Nikaa,u Njemackoj je isto tako rano i to traze prvo test ujutro da uradis, ako ima nesto onda dodjes na betu tek. Ja nor javila taj dan test negativan, nisu ni trazili da dodjem.
Angel eyes, super, drzimo fige 🍀❤️
U Njemackoj je takodje skoro sve u trbuh, niko ruku nije spomenuo nikad 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Nije imala indikaciju. Ali je taman kod nje bila cura koja je bila u Turskoj u postupku i nisu je želili primit u embrijo transfer bez nalaza unutrašnjosti maternice. I onda je ona meni predlozila ako se slažem da bi i ona meni tako napravila. Meni je naravno sve davalo nadu i prihvatila sam odma.
Moram napisat da drA jako volim,kod nje sam već pa skoro 25 godina,ali malo mi je čudan način rada poliklinike Cito. Pa da ja krenem redom,a vi me ispravite,ako moja laička razmišljanja idu u krivom smjeru. Frida je kod "staroga" i isto je za sad odradila samo dijagnostičku histeroskopiju,bez uzimanja uzoraka i briseva.
Doktorica je prvo odradila dijagnostičku histeroskopiju,pod anestezijom i naplatila je. Onda je nakon 3 neuspješna FETa napravila biopsiju maternice i poslala uzorak na phd analizu. Je li i to naplaćeno isto kao i prva dijagnostička histeroskopija? Super da su oba nalaza bila uredna i da je došlo do implatacije,al mi nikako nije jasno zašto nije odradila sve prvi put i šta bi dalje radila da do implatacije nije došlo.
Ono što sam ja do sad istražila je da se u "unutrašnjosti Maternice" može raditi: dijagnostika,tj. ubacit oči malo dublje unutra i zaključit da ima nešto,ili da je nalaz uredan viđen golim okom, da se može raditi biopsija maternice, mikrobiološka analiza kavuma uterusa i biopsija endometrija na NK i plazma stanice. Po meni bi to bila kompletna obrada maternice, što se tiče fizičkog dijela priče. Ispravite me,ako griješim. Ne mogu u glavi zaključit taj dio priče, jer ne znam postoji li u Hrvatskoj poliklinika koja sve to skupa radi na jednom mjestu i u jednoj anesteziji. Googlajući naišla sam na informaciju da poliklinika Priska med obavlja sve gore navedeno i uz to uskoro će u ponudi imati i Era test. Ono što mene odbija vezano za tu polikliniku je to što ne znam koji ginekolog radi sve te pretrage, ima li iskustvo i znanje u mpo vodama.
Moje pitanje glasi,jel neko od vas odradio sve navedene testove na području Hrvatske i gdje i kako sve to skupa ide.
Anice,hvala na odgovoru želim ti urednu i mirnu trudnoću :)
Angel eyes i Leona hvala na toploj dobrodošlici :)
Sve ostale cure pozdravljam i želim od srca da što prije dođu do svog cija
Malo mi je nezgodan ovaj forum, već sam bila napisala dugi tekst,al mi ga je izbrisalo, nadam se da će ovaj bit vidljiv i da vas nisam umorila dužinom.
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Angel eyes idemo korak po korak, i nadam se da ce biti sve ok! Drzim nam 🤞 🙏🍀
Frida dobro nam dosla!
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Curke Novalac je na akciji 30% ako nekome treba, ostavljam link;
https://apoteka.hr/collections/novalac-prenatal-i-catafertyl?fbclid=PAAaa264EMVSE_4eehQvvJA_RRa3QE2wf4beVTp_qmTuSGYbGns21psIOSWkI_aem_AeNp3_QPzfkSDGTJk23H8llrWmFCtyWOftTqLCaG1IYpwUQPuUK3vEGJUbS7ZW9YXxdpdF2y4Sj-B3r8G0FP79fC&utm_source=facebook&utm_medium=paid&campaign_id=23856182409230714&ad_id=120210271801210715
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala vam 🥰🥰
Mala super, neka se svih 4 lijepo razviju ovaj put 😘😘
Žuži sretno sutra, javi se, možda se sretnemo na aspiraciji 😊 ja sam odmah u 8 u četvrtak.
Rolica hvala
Tanjanja 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Lucky785 eto i ja prvi put sad cula inace ovdje sam stalno citala trbuh zato mi je i bilo cudno hahahag
Angel eyes hvala tii🥰
Jurky32 uff ja danas pocinjem pa cemo vidjeti ocu moc sama i hvala tii🥰
Leona89 hvalaa🥰
E sad curke zanima me jos nešta msm možda je glupo pitanje al bolje pitat nego skitat sto bi se reklo, ugl cetrotide se mjesaju same, e sad sestra kad je pokazivala nije spominjala da se treba prvo stisnut da izade zrak pa tek onda ic pikat, ja msm da bi mozda trebalo prvo istisnut zrak, ali eto vi bolje znate pa sto vi kazete😊
I naravno sretno svima i da uskoro krenemo svi na vedrije teme🥰
Vezano za pikanje u ruku što je Koalica pitala, ja sam se isto pikala u ruku.. čak sam u jednu ruku bemfolu a u drugu cetrotide. Normalan mi je bmi. Neznam zašto im je takva politika.
Nadam se da odmarate i uživate u nedjelji i da će naredni tjedan biti svima uspješan ☺️🤗🌺🥰
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji