Cokoladice ti si isto oleovit kapi uzimala? Koliko si ti onda kapi stavljala?
Jesam jedno vrijeme, ali sam presla na tablete. Meni je endokrinologica dala da pijem 10-15 kapi, ali meni se nije dalo toliko kapati i bocica mi je jako kratko trajala 🤣🤣 pa sad kupujem u kapsulama. Samo da napomenem da je njen cilj bio da ja dodem na 100 - 150 vit d, kao priprema za trudnocu.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure pozdrav, odradila i ja danas svoju aspiraciju, imam 8 jajnih stanica, cekam koliko ce ih se oplodit, za terapiju sam dobila Cyclogest i folnu kiselinu.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure mojeevo ja se vratila ..UZV je danas pokazao da imam 5 folikula, 18,19,19,19,21, endometrijum 9 mm, sta vi mislite? U ponedeljak u 10 mi je zakazana aspiracija.. 🤞
Nasmijale ste me sa " spontanim" odnosom 🤭🤭
Odlično!
I ja sam ih imala 5. 🙂
U čet. bila aspiracija, imamo dvije oplođene i danas mi embriolog javlja da se lijepo dijele, te pikiramo utorak za transfer.
Neka je sa srećom u ponedjeljak! 🍀
🧑 39 godina, nizak AMH
🧔 40 godina, spermiogram uredan
1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌
Bok curkice, sretno vidim da je bilo aspiracija i da vam se lijepo oploduju jajne stanice🫶🏻😍 Neka se tako i nastavi🤗 Rolice drzim ti fige najvece za utorak. Lunolina jesi vadila betu? Moja je negativna, mislim da je ovaj put to teze palo muzu nego meni. Vracam se treninzima i sad se nadam da ce menga pokasniti taman da imam mirno ljetovanje u lipnju. Citam vas i dalje😘
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Cure mojeevo ja se vratila ..UZV je danas pokazao da imam 5 folikula, 18,19,19,19,21, endometrijum 9 mm, sta vi mislite? U ponedeljak u 10 mi je zakazana aspiracija.. 🤞
Odlično!
I ja sam ih imala 5. 🙂
U čet. bila aspiracija, imamo dvije oplođene i danas mi embriolog javlja da se lijepo dijele, te pikiramo utorak za transfer.
Mnogo hvala..ja bih bila presrecna da imam dvije oplodjene 🙏
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Lucky mislim da se tebe sjecam od pred tri godine, vidim da i ti imas dvogodisnjaka!
—
Hvala cure na savjetima za d vitamin, pitat cu malo doktoricu pa pojacati dozu. Ne znam ima li smisla odgadjati fet ako mi se ne popne d vitamin, a mozda ovo suncano vrijeme pomogne.
—
Nadam se da uzivate u ovom lijepom vikendu. I da ce pasti i koji odnos. Spontani, dakako
Moguće, baš smo bile blizu s postupcima. 🙂
Netko je pitao može li se predozirati s vitaminom D. Na webinaru od 'ma.ma.farmaceut' je rečeno da bi se morale uzimati ogromne količine vitamina D dugo vremena da bi došlo do predoziranja. Valjda ne postoji velika opasnost za predoziranje. 🤷♀️
A sunce nam pomaže jedino ak sunčamo veći dio tijela bez ikakvog faktora, osobito mineralnih.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Odlično!
I ja sam ih imala 5. 🙂
Nina superiška! Neka se i dalje lijepo dijele.🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Od utorka si nam pupo.💪💪🤗🤗🥰🥰
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Bok curkice, sretno vidim da je bilo aspiracija i da vam se lijepo oploduju jajne stanice🫶🏻😍 Neka se tako i nastavi🤗 Rolice drzim ti fige najvece za utorak. Lunolina jesi vadila betu? Moja je negativna, mislim da je ovaj put to teze palo muzu nego meni. Vracam se treninzima i sad se nadam da ce menga pokasniti taman da imam mirno ljetovanje u lipnju. Citam vas i dalje😘
Marisha jako mi je žao.😔😔 Baš sam se nadala da će beta iznenaditi. Lijepo se odmori, napuni baterije i onda u nove pobjede.🤗🤗😘😘🤞🤞🍀🍀 Samo 💪.❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Pozdrav ženice evo i ja napokon krecem u postupak. Jučer sam bila napokon na dogovoru i s obzirom da mi je već počela menga odma mi je uvela femara tablete jučer i danas po 4 tab. i onda od sutra krećem sa pikanjem ovaleap 150 i onda u ponedjeljak da dodem na pregled inace 6-ti dan ciklusa.
Jučer kad sam preuzimala inekcije sestra mi je odma dala i cetrotide kao kasnije će mi i one bit uvedene, te štopericu. E sad zanima me koliko vas je uspjelo sa tom terapijom i gdje ste se morale pikati, meni je sestra rekla da se pikam u ruku, a znam da se većinom pika u trbuh.
Zao mi je mnogo..ali vidim i da si bas heroj u ovoj situaciji 💪
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji