Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Annboleyn a koji datum je bio transfer?
    BikMik superrr, sretno dalje!

Sti se tice kila, ja sam u prve dvije stimulacije dobila cak 15 kila. Kombinacija hormona i jos je tad bila korona pa je i to utjecalo na manjak kretanja. Prije treceg postupka skinula sam 8 kila, ostalo mi 7 kila vise, tad sam ostala i trudna, izgubila u prva tri mjeseca 3-4 kile zbog povracanja i skoro se vratila na staro, ali mi je onda propisano strogo mirovanje samo do wc-a i natrag i do kraja trudnoce dobila 22 kile. Sad stojim na jos 10 viska i plan mi je prije feta bar 3-4 kile skinuti. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

tinčica1703

Žuži

tinčica1703

Cure imam jedno pitanje, evo 2 godine se mučim sa IVF bez prestanka, inače sam oduvijek bila mršavica , moglo bi se reći i preko mjere na visinu 178 bila sam teška 63 kg, međutim u ove 2 godine šopanja hormonima, stvari su počele izmicati kontroli preko svake mjere, sada sam došla do 79 kg 😱😱, stomak mi je izražajno napuhnut i dobila sam dosta sala u području trbuha… Dali je i vama tako od silnih pikalica?? Ako ima koja cura da mi da preporuku za plan ishrane, što jesti , što ne, ovim tempom 90 kg ću lako natući… Ajme meni… A nije mi ni za plodnost ovo ok , kud godine , AMH loš, nekvalitetne jajne stanice sad još i ovo… Iskustva i savijeti dobrodošli
    Draga Tinčice, nemam ti neki poseban plan prehrane, samo se javljam da ti kažem da nisi jedina. Znaci i ja sam jednako visoka (1,78) i prije ovog sam imala 63 kg. Nedavno sam prvi put u životu došla do 70 kg šta sam mislila da nikad necu. Prije ovog sam mislila da žene pretjeruju kad kažu da su se udebljale od postupaka i hormona, ali bome kili su došli🙈. Najgore mi je sta mi je stomak uvijek bio ravan, ni govora o salu, a sad uvik napuhan, sve me hlače stežu. Uzas, kao da to vise nisam ja. Došla sam do zaključka da nama koje smo u ovome trudnoća ne traje devet mjeseci nego godinu, dvi, tri… hoću reci da smo mi opterećene, pune hormona, debljamo se puno vise od devet mjeseci koliko traje trudnoća. A nekad nagrada za svu žrtvu i ne dođe. Nadam se da nama hoće.. a da se vratim na kile, ja sam se vratila laganim treninzima (pilates), pratim neke stranice vezano za neplodnost pa pokušavam jesti sto vise zdravih namirnica.. zasad se fokusiram na to, a tijelo ću valjda jednom vratiti u normalu 🤷🏻‍♀️💪🏼🤗
    Hvala na odgovoru, baš tako, meni je isto stomak bio skroz ravan, ali preko 2 godine šopanja hormonima ostavilo je trag.. Kile idu… Sad je stvarno alarm za uzbunu i da se resetiram pod hitno…

I ja sam se udebljala par kila od januara zbog laparoskopije i stimulacije i osjecas se totalno bezvezno pored avih ostalih osjecaja 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

annboleyn

Lunolina zao mi je za betu, navijam jako da “upali” prirodni postupak 🤞🤗
    Wildflower odlican broj stanica, neka ih se sto vise oplodi ibrazvija 🤞
    Hypnoticpoison sretno ubsubotu, bice to dobro ovaj put 🙏❤️
    Medolina vidi se sjena, neka tamni 🤞
    Loli bravo za endometrij, sretno sa FET-om
    Rolica ti si PUPO ili cekas transfer? Sretnonu svakom slucaju 🤗
    Svima zaista zel da sve ide po planu 🤗
    Kod nas nije najbolja situacija, od preksinoc je pocelo neko krvarenje, prvo veoma oskudno, pa povremeno nesto obilnije, uglavnom smedje i roze ali ponekad je prisutna i crvena krv… isla jutros na kliniku, pogledao me UZ, u uterusu se vidi GV promjera 9,3 mm, bez zumanjcane i ploda. Doktor kaze da je jos rano, da treba sacekati, meni to za 5+3 kolika je trudnoca danas ne zvuci obecavajuce ali vidjet cemo, u utorak ponovo idem…
    Vadila Progesteron i Estrogen, nalazi dobro pa nije dodao depo Progesteron.
    U ova dva dana sam dosta toga na emotivnom planu prosla, tesko je, osobito obzirom i na prethodna iskustva ali nastojim ostati pribrana koliko je moguce

Jako mi je zao za situaciju, ma da koliko se sjecam nisu ni meni odmah vidjeli na prvom uktrazvuku u 5. Sedmici i poslije se pojavimo, ma da neslavno zavrsilo. Dat ce Bog da sve bude okej 🍀❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Rolica

Broj poruka: 744

Prijavi adminu

Annboleyn ja sam sad pupo, bila sam u utorak na transferu :) Nadam se da će se ti sve biti dobro, probaj razmišljati pozivitno. Držim fige da sve bude dobro  Btw u kojoj si ti klinici kad su ti vadili progesteron i estrogen? Valjda samo meni nisu vadili već me našopali sa svime, znači trbuh mi je već sad pun modrica od tih glupih inekcija  
    BikMik super, sretno daljeee! 
    Medena, Giselle sretno danas!
    Sretno svimaaaa! 🙏🙏

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Medolina

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Jutro drage moje, nakon jucerasnjeg tracka nade jutros veliko razocarenje kad sam ponovila test. 
    https://ibb.co/YTP8hS5 
    Nije ista vrsta testa, ali mislim da to i nema neke veze. Trenutno sam koma jer sam bas nekako vjerovala da ce biti sve uredu, no dobro, sto je tu je, treba se danas pribrat i nastavit dalje. Mislim da mi nema smisla radit novi test sutra kad sam kao trebala po planu.
    Annboleyn necu ti davati laznu nadu ali mozda ti moja prica iz prve trudnoce vrati optimizam. Naime kod mene nista nije bilo uredu, bilo je da se plod ne razvija u skladu s tjednima, taj pocetak trudnoce mi je bio uzasan em sam bila jadna od povracanja em me salju od doktora do doktora i svaki novi ultrazvuk pokazuje isto. Znaci prognoze nisu bile nimalo dobre, na kraju sam rodila zdravo dijete kojem nista ne nedostaje niti ne zaostaje. Savrsen da ne moze biti savrseniji. Meni je jako dobro poznat taj osjecaj koji sad imas i strah, ali pokusaj se smiriti, ako ne zbog sebe onda tvoje mrvice. 

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Medolina clearblue je definitivno najgori test koji najkasnije pokaze. Ne zelim ti buditi laznu nadu, ali stvarno mislim da si trebala isti test koristiti. Ponovila bi na tvom mjestu sutra ujutro s mullerovim

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

LaIslaBonita

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Medolina

Jutro drage moje, nakon jucerasnjeg tracka nade jutros veliko razocarenje kad sam ponovila test.
    https://ibb.co/YTP8hS5
    Nije ista vrsta testa, ali mislim da to i nema neke veze. Trenutno sam koma jer sam bas nekako vjerovala da ce biti sve uredu, no dobro, sto je tu je, treba se danas pribrat i nastavit dalje. Mislim da mi nema smisla radit novi test sutra kad sam kao trebala po planu.
    Annboleynnecu ti davati laznu nadu ali mozda ti moja prica iz prve trudnoce vrati optimizam. Naime kod mene nista nije bilo uredu, bilo je da se plod ne razvija u skladu s tjednima, taj pocetak trudnoce mi je bio uzasan em sam bila jadna od povracanja em me salju od doktora do doktora i svaki novi ultrazvuk pokazuje isto. Znaci prognoze nisu bile nimalo dobre, na kraju sam rodila zdravo dijete kojem nista ne nedostaje niti ne zaostaje. Savrsen da ne moze biti savrseniji. Meni je jako dobro poznat taj osjecaj koji sad imas i strah, ali pokusaj se smiriti, ako ne zbog sebe onda tvoje mrvice.

Medolina, bas mi je jako zao Postotka uspjesnosti IUI raste do 3-4 pokusaja. Mozda da si das priliku pokusati jos jednom, dva puta. Mi smo odlucili da nam ovaj 3 IUI bude zadnji. 

37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
    2 prirodne trudnoce - jedno dijete
    3 x IUI
    Cekanje bete 25.4.

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Jutro, kraljice!😘😘🤗🤗
    Annboleyn ajooooj... Nikad mira u svemu ovome.😔🥺 Od ❤ se nadam da će biti sve u redu!🙏🙏❤ Probaj ostati smirena koliko možeš. Drži mi se!❤ Grliiiiiim na najjače 🫂
    Giselle i Medena sretno na ultrazvucima i da bude puuuunooooo lijepih folikulića.🤞🤞🍀🍀❤❤ Javite nam se tokom dana.🥰
    BikMik super da se sve vratilo u normalu, baš mi je drago.❤ Sad samo 💪.🤞🤞🍀🍀❤❤
    Curice moje, mene od ranog jutra pere neopisiva nervoza i strah.🥺😔 Toliko me nije ni u prvom, ni u drugom postupku.🥺
    Svima želim sreću do neeeeeeba!🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Medolina žao mi je, ali isto napravi sutra test kad si i trebala po planu.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

TraTinčica

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Drage moje curke, evo meni je prof danas potvrdio da mi je ovu nedjelju UZV umjesto ponedjelja ❤️
    Nije me bilo neko vrijeme jer sam se zaokupila poslom.
    Hypnoticpoison zelim ti svu srecu i samo pozitivno. Nema mjesta strahu u najboljim si rukama 🍀❤️
    Rolice drago mi je da si pronasla najbolji „nivo“ trbuha koji ne boli. Ja sam si neki dan dala mrvicu nize i toliko me bolilo da se nisam mogla sagnuti. Danas moram kupiti nove ampule i iglice pa planiram uzeti ove od 0,3 mm.
    Marice i Dodo kako ste?
    Medolina ja bi isto preporucila da uzmes Müllerove trakice i njih koristis. Sretno
    BikMik i Annboleyn saljem puno pozitivne energije 🍀
    Tincice ja sam u dvije godine dosla od trbuha gdje su se misici ocrtavali do balona. 😞 plan mi je nakon poroda se vratiti koliko ce biti moguce.
    Sve ostale cure pratim i citam i svima zelim puno snage i srece 🍀❤️ niste same ❤️

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.