Simbalija evo zvala sam jutros. Počeli su raditi spermiogram. Mog muža su naručili 26.4., znači drugi petak u 8:00. Tako da nazovi. A ja sam probala na nekoliko brojeva i nitko mi se nije javio dol nisam na centralni nazvala pa me prespojila. Kod koje si ti doktorice? Ja sam kod dr.Smajle. poslat cu joj mail u ponedjeljak pa cu vidjeti dal ce me uspjeti ugurati.
A za postupak s mengom ne znam stvarno. Jesi obavila hsg? Ja još nisam jer je rekla da kad vidi kakav je 2.spermiogram i ako bude bolji od proslog, da ce me poslati na taj pregled jer nema smisla, kako je rekla, da me muči s tim pregledom ako njegov spermiogram nije pogodan za IUI.
Hvala ti puno na javljanju! Reći ću mu da zove u ponedjeljak da se naruči. Ja sam kod Višnić.
Meni zapravo ne misle da treba napraviti HSG jer bez problema ostanem trudna..zapravo nisam ni trebala histeroskopiju, ali eto rekoh da i to provjerim. Kako sam imala dva bligheda žele odmah stimulaciju da vide kako se razvijaju embriji ili zašto se ne razvijaju.
La isla ajme super, držim fige da beta bude visoka!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Annboleyn, drago mi je da se krvarenje smirilo ❤️
LaIslaBonita, držim 🤞 da potamni 🥰
Hypnoticpoison, sretno danas 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
HYPNOTICPOISON sretno danaaas! Javi nam dok si gotova
Svim curama super vikend želim! 😁
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hypnoticp sretno danas i javi nam se.
Ja sam jutros krenila s pergoverisom 150.
Danas su se malo slegli dojmovi mi i strah, nadam se da ce se dalje nastavit sve po planu.
Wildflower kako si ti? Zovu li oni i vikendom?
Hvala curke! Radila sam i clearblue isto pozitivan. Proslu trudnocu sam isto tako 5 dana prije ocekivane menstruacije napravila test i bio je pozitivan. Nadam se da je ovo stvarno pozitivan test a ne stoperica. Iako citam da do 10 dana moze biti stoperica u tijelu ali sve je to individualno. Radit cu novi test za 2 dana pa cu biti pametnija.
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Hvala curke!Radila sam i clearblue isto pozitivan. Proslu trudnocu sam isto tako 5 dana prije ocekivane menstruacije napravila test i bio je pozitivan. Nadam se da je ovo stvarno pozitivan test a ne stoperica. Iako citam da do 10 dana moze biti stoperica u tijelu ali sve je to individualno. Radit cu novi test za 2 dana pa cu biti pametnija.
E meni je stoperica 13 dana bacala sjenu i davala nade, ali sjena je bila doooosta svjetlija nego tvoja, tako da mislim da se mozes lagano radovat, sretno 🤗🍀❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hypnoticpoison sretno 🍀❤️🍀❤️🍀
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Hvala curke!Radila sam i clearblue isto pozitivan. Proslu trudnocu sam isto tako 5 dana prije ocekivane menstruacije napravila test i bio je pozitivan. Nadam se da je ovo stvarno pozitivan test a ne stoperica. Iako citam da do 10 dana moze biti stoperica u tijelu ali sve je to individualno. Radit cu novi test za 2 dana pa cu biti pametnija.
E meni je stoperica 13 dana bacala sjenu i davala nade, ali sjena je bila doooosta svjetlija nego tvoja, tako da mislim da se mozes lagano radovat, sretno 🤗🍀❤️
Uf. Da ne zelim se veseliti jos. Ali potajno se nadam
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Hypnoticpoison sretno danas 🤞❤️
La Isla Bonita meni ovo izgleda kao crtica 🥳
Lunolina nisam ponavljala jutros test, kroz san sam jutros rano ustala piškit i zaboravila uzet urin za test . Tako da mislim sa sam propustila voz za danas. Ujutro cu ako prije ne dode vjestica.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Nije tako ni loša crtica. Da isto mislim kao i Lunolina da bi štoperica bila jedva vidljiva sjena koju mi ne bi baš ni vidjele preko slike. 🤞🤞 Sad samo neka tamni.
Wildflower hvala. Sad baš ima dosta cura kod njih pa ću vidjeti hoće li transfer biti ranije ako je manje stanica.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji