Slee, Sanjushka, drago mi je da za ginekologiju u RI imate ljepše riječi nego za humanu 🤗
Annboleyn, navijam jako da ipak sve bude dobro 🤞🥰
BikMik, super sretno 🤞🥰
Giselle, sretno danas 🤞🥰
Medena, super, sretno dalje 🤞🥰
Medolina, žao mi je 😔
Hypnoticpoison, nervoza je normalna, proći će i to, sretnoo 🤞🥰
TraTinčica, čekamo nedjelju s tobom 🤞🥰
Wildflower, brojka je 🔝 sretnoo dalje 🤞🥰
Sretno svima 😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Lunolina definitivno mislim sa trebas u subotu izvaditi betu. Mozda je stvarno prerano 🤞Wildflower hvala ti na izvještaju 😀 znači nam svima toooo ❣️ samo neka ih se sto više oplodi 🍀Simbalija nisam bas sigurna dal je KBC Rijeka uopce krenula s ičim. Sutra cemo zvati pa pitati jesu li krenuli raditi spermiogram. Kad smo zvali 8.4.rekli su da ne rade i da probamo krajem mjeseca zvat, ali ja ne mogu docekat pa cemo sutra i onda ti javim 🙂
Hvala ti javi 😀 i moj mora ponoviti.. meni su samo poslali da doktorica nema termina za konzultacije i da će me zvati za idući mjesec. Ali ne znam mogu li nakon konzultacija u postupak sa mengom od kraja svibnja kao što sam planirala.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Tratinčice super da u nedjelju imaš ultrazvuk i druženje sa mrvicom ili mrvicama.🥰🥰❤ To je sad začas.🤗 Ooooobaveznooooo nam javi.❤❤
Medolina jooooj, ne clearblue test. Ne volimo ga nimalo.🤬 Radije ti uzmi ove trakice iz Mullera, a i najbolje je da se testiraš sa trakicama/testovima kakvima si i krenula. Držim 🤞 na najjače!🙏🙏❤❤
Wildflower jeeeeeej, pa ti si rasturila.💪😊 Super! Čestitam!🤗 Napeto čekamo razvoj situacije.🤞🤞🙏🙏❤❤
Medena sad neka folikulići i dalje lijepo rastu. Bit će sve super, vidjet ćeš!🤞🤞🍀🍀❤❤
Marisha joj, mislim da antibiotici jako utječu na spermiogram.😞 Ali možda će curke bolje znati. U svakom slučaju, držim 🤞 na najjače!🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Odlicno Medena🥰 pojavit ce se tu jos koji folikulic
Simbalija nazalost ovaj put je jos losiji spermiogram - oligoteratozoospermia😞 prije je bio oligozoospermia, stoga je isao ICSI.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Pozdrav svima. Evo za sve koje vas zanima poliklinika Mia je otvorena ali samo za konzultacije, za sada čekaju inspekciju pa da mogu raditi postupke, i sto se tice hzzoa nisu jos sigurno da li Ce imati preko njih.
Imam jedno pitanje, suprug mi je dobio nalaz spermiograma i pise da ima asthemozoospermia. Da li tko zna da li je to jako strasno?
Hvala
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
26.09.-Prohodnost jajovoda(uredno)
05.12.2022.- Prva inseminacija neuspješna
6/23 Drugi pokusaj u prirodnom ivf-u, ali je ipak napravljena inseminacija(neuspjesno)
✨✨✨
Wildflower, čestitam super broj 🥰🥰 Čekamo razvoj situacije ❤️
Medena, dobro je to, bit će još više u ponedjeljak sigurno 🥰
Kod mene endometrij 8. Imam 11 folikula, u ponedjeljak ultrazvuk ponovno.
Od silne nervoze uopće ne znam veličinu, budala nisam pitala, a dr je samo pričao kako je super i kako je jako zadovoljan i da je znao da će tako biti. Onda je valjda i veličina dobra.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
1.ivf 4/24 neuspješan,
7/24 FET neuspješan
4❄️
Drage moje curke, evo meni je prof danas potvrdio da mi je ovu nedjelju UZV umjesto ponedjelja ❤️
Nije me bilo neko vrijeme jer sam se zaokupila poslom.
Hypnoticpoison zelim ti svu srecu i samo pozitivno. Nema mjesta strahu u najboljim si rukama 🍀❤️
Rolice drago mi je da si pronasla najbolji „nivo“ trbuha koji ne boli. Ja sam si neki dan dala mrvicu nize i toliko me bolilo da se nisam mogla sagnuti. Danas moram kupiti nove ampule i iglice pa planiram uzeti ove od 0,3 mm.
Marice i Dodo kako ste?
Medolina ja bi isto preporucila da uzmes Müllerove trakice i njih koristis. Sretno
BikMik i Annboleyn saljem puno pozitivne energije 🍀
Tincice ja sam u dvije godine dosla od trbuha gdje su se misici ocrtavali do balona. 😞 plan mi je nakon poroda se vratiti koliko ce biti moguce.
Sve ostale cure pratim i citam i svima zelim puno snage i srece 🍀❤️ niste same ❤️
Ej ej ja sam dobro .nemam više nekih bolova dolje .nezz jel to okej il' nije .😐🤔🙏🥰.ugl spavam podrigujem jedem hahaha ..dobila skoro 2 kg i tako .....dobro je ali jedva čekam tjedan dana još do uzv. Kako si ti??? 🥰☀️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pozdrav svima. Evo za sve koje vas zanima poliklinika Mia je otvorena ali samo za konzultacije, za sada čekaju inspekciju pa da mogu raditi postupke, i sto se tice hzzoa nisu jos sigurno da li Ce imati preko njih.
Imam jedno pitanje, suprug mi je dobio nalaz spermiograma i pise da ima asthemozoospermia. Da li tko zna da li je to jako strasno?
Hvala
To ti znači da mu je pokretljivost spermija smanjena. Nije to ništa strašno. ICSI metoda oplodnje to rješava bez problema.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji