Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Medena33
    20. Travanj 2024. 16:00

Bebolina2024 je jedna kutija kako je rekla hyponticp. Meni je 8.dan dodat pergoveris. Vidis njoj su i prije dodali. Mozda cak i bolje. Pari mi da mi je mogao jos jacu stimulaciju al vidjet cemo sto cemo dobiti s ovom. 

Jurky32
    20. Travanj 2024. 16:22

Hypnoticpoison

Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗
    Evo mene napokon.
    LaIslaBonita woooow, prekrasna je crtica.😊 Sad navijamo na najjače da nastavi lijepo tamniti.🤞🤞🍀🍀❤❤
    Imamo 12 jajnih stanica, ali neće biti klasičan party u labosu, već se zbog prošlog neuspjeha ide na ICSI. Sutra će mi javiti kakva je situacija.🙏🙏 Baš sam zabrinuta još od prošli put.🥺🥺😞😞
    Svim lavicama želim svu sreću ovog svijeta!🤞🤞🍀🍀❤❤

Wow, super.. 🤞🤞 da ih se čim više oplodi 🥰❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Bebolina2024
    20. Travanj 2024. 17:04

Medena33

Bebolina2024je jedna kutija kako je rekla hyponticp. Meni je 8.dan dodat pergoveris. Vidis njoj su i prije dodali. Mozda cak i bolje. Pari mi da mi je mogao jos jacu stimulaciju al vidjet cemo sto cemo dobiti s ovom.

Možda je i mogao, ali opet bi možda odgovor bio sličan. Koliko se piše o njima i uspjehu možda ti ni neće ni trebati novi postupak nego ćeš se kao i Slee uz smrzliće vratiti po bracu ili seku kroz koju godinu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lauren
    20. Travanj 2024. 18:07

Bok svima, evo da se javim s današnje folikulometrije 5.dan ciklusa. Imam jedan folikul od 17mm, a endometrij je 11. Doktoru ništa nije jasno i procjenjuje da će mi ovulacija biti vrlo brzo i da bi ovaj ciklus mogao trajati 21-22 dana. Nikada nisam imala tako kratak ciklus ni tako velik folikul 5.dan, a ni samo jedan folikul bez obzira na stimulaciju, zadnji uzv prije stim. ih je bilo 4, a sa stimulacijama isto, a sad jedan veliki 5.dan.
    Zna li netko šta bi se tu moglo događati? Je li možda stimulacija iz prethodnog ciklusa nešto poremetila?

JA 35g , 2019 prirodna tr
    drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO - neuspješno
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula

TraTinčica
    20. Travanj 2024. 18:10

Hypnoticpoison cestitaaaaaam ❤️ bit ce sve super
    Rolice pa kako nisi nasla 😞 jesi iz Zagreba? Ja sam kupila kod Petrove u jednoj ljekarni, a ima i Zvonimirova. Ja se moram pikati prva 3 mjeseca trudnoce 🙈

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

TraTinčica
    20. Travanj 2024. 18:13

Rolice ljekarna Curkovic kod Petrove ima

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Tinker 🌸
    20. Travanj 2024. 18:28

Bok curke, 
    Spremajući se za prvi IVF/AIH, ostala sam prirodno trudna nakon godinu i pol pokušavanja… Iako stalno imam osjećaj da ću dobiti, išla sam ipak napraviti test jutros, 12 dpo. S obzirom na dan, čini mi se nekako svijetla crtica… kako vam se čini? Izvaditi ću svakako betu u pon. 

https://ibb.co/ygt58p1 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• marica36
    20. Travanj 2024. 19:22

Tinker 🌸

Bok curke,
    Spremajući se za prvi IVF/AIH, ostala sam prirodno trudna nakon godinu i pol pokušavanja… Iako stalno imam osjećaj da ću dobiti, išla sam ipak napraviti test jutros, 12 dpo. S obzirom na dan, čini mi se nekako svijetla crtica… kako vam se čini? Izvaditi ću svakako betu u pon.

https://ibb.co/ygt58p1

Svjetla da ali crtica je🎉 ..u pon željno iščekujem lijepu betu ♥️😀

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Fionci99
    20. Travanj 2024. 19:28

Marisha

wildflower

Dobro jutro svima
    Embriolog me upravo zvao i imamo 10 oplodenih🥰🥳
    Sada cekamo da vidimo kako ce se razvijati stvari, ali embriolog je jako pozitivan i rekao da ocekuje u utorak transfer.
    Dr R se sa mnom stalno zezao da imam js za izvoz🤣
    .
    Medolina, slazem se sa curama… Ponovi sutra opet isti test kao i prvi, a ne clearblue. Drzimo ti fige🤞🏻🤞🏻
    Hypnoticpoison vidit ces da se na kraju biti sve ok🙏🏻 drzi se.. probaj se opustiti do aspiracije❤️

WOOOOOW koja brojka🥳🥳🥳🥳 Izvještavaj nas za daljeMedolina i ja bih ti savjetovala da ponoviš sa istim testom 🤞🏻
    Tinčice mi smo onda vrlo slične konstitucijeJa sam u prvoj stimulaciji primijetila da mi je puno teže pala nego druga u smislu da mi se puno vode nakupilo u nogama i rukama i trbuh je bio poprilično napuhan dok u ovoj minimalno vode je bilo i lakše sam došla k sebi i odmah krenula vježbati. Slatko inače ne konzumiram pa mi to ne predstavlja problem.
    Rolice sviđa mi se tvoj plan prehrane💪Lunolina jesi zvala, što su ti rekle sestre?🙏🏻
    Dodo, Marice, Fionci kako se vi osjećate?

Curke imam pitanje - muž je od danas na Klavocinu radi upale zuba, da li nam to može predstavljati problem kroz 3tj kad krenemo sa novim ciklusom?

Hej, hvala na pitanju ja sam ti super :) cak sam imala 2 dana sa minimalnim mucninama pa mi je to bilo cudno 😂 jos se navikavam na to da mi hrana gotovo i ne treba al se trudim jesti malo pametnije no ima dana kad skroz podbacim ali se sjetim da puno cura skoro nis ne jede zbog mucnina, pa su bebe najzdravije tak da si ne zelim to zamjerati 😁
    Sve ostalo uobicajeno, veselim se i strahujem od pregleda koji dolaze kao i sve curke 😅
    Znam da me jos neka pitala kako sam taman nakon sto sam bila odgovorila pa nisam pisala opet..hvala kaj se sjetite 😊 ja sve pratim iz sjene 🤭

Toliko mi je lijepo vidjeti pozitivnih testica 😍 vidim da ima i novih cura sa lijepim pricama u startu a i onih koji tek krecu u borbu. Svima zelim najvise srece 🤗

Marisha odgovor ti ne znam al se nadam iskreno da nece utjecati. 🤞

Vidjela sam da je i bilo i nekoliko aspiracija sa odlicnim rezultatima 🥳

wildflower
    20. Travanj 2024. 19:29

Medena da, zovu i vikendom ocito. Danas me embriolog zvao i rekao da ih i dalje imamo 10, sve su prosle prvu diobu. 🥳Javlja mi se opet u ponedjeljak da javi stanje. Rekao je da ima par lose kvalitete i nekoliko jako dobrih. To je sve normalno. Ali vidjet cemo do kraja sto ce biti.
    Hypnoticpoison super🥳 i neka ih se sto vise oplodi... Mi se bas pratimo, i po danima i po js i po metodi oplodnje 🤣
    Tinker jako lijepa prica... Kad ste se najmanje nadali vjerojatno :) Cestitke i sretno dalje🥰

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.