Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Annboleyn zao mi je zbog stresa, ali se nadam da je ipak sve ok. Nedavno sam tu pisala o svom iskustvu krvarenja u trudnoci. Vidim da imamo iste mutacije, mozda si i spominjala pa se ne sjecam, se bodes heparinom?
    Pixi meni ce ovo biti drugi fet u zivotu, ali se osjecam kao da mi je prvi put jer je proslo sad vec tri i pol godine od zadnjeg. Mi planiramo ic s onom menstruacijom koja ce doc krajem 5., pocetkom 6. mjeseca

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

annboleyn

Broj poruka: 535

Prijavi adminu

Slee da, primam Clexane, i ja sam to uzimala u obzir kao moguci razlog krvarenja, otisla sam prije svega da bih provjerila progesteron, treba li dodatna terapija. 
    Sad me vise brine ta ultrazvucno manja trudnoca za cak 5 dana (na UZ je pisalo da trudnoca odgovara starosti 4+5), obzirom da mi u IVF-u tacno znamo kad je doslo do oplodnje i da mi je test vec 5dnt pokazao sjenu (nije dakle bila tzv. kasna implantacija).
    Kako god, jos gajim nade ali se psihicki pripremam i da mozda nece biti dobro…

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Annboleyn pokušaj ostati pozitivna, vjerujem da je teško, razumijem te u potpunosti. Iskreno se nadam da će ipak sve biti dobro. Šaljem zagrljaje 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Simbalija

Broj poruka: 1305

Prijavi adminu

Annboleyn mislim da je još rano i da ima nade unatoč tome što se zna kada je transfer bio. Beta ti se pravilno dupla? Na fejsu, u grupi roda plodnost, ima stvarno puno svjedočanstava gdje je u početku bilo sve loše, ali mrva je bila ok kasnije. Meni kad sam imala blighed je beta bila jako visoka, ali se nije pravilno duplala.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Jutro cure, sretno svima danas 🤗🍀
    Evo ja sa UZ, kaze da se sve super vratilo u normalu, folkul 16mm, endometrium ljep trolinisjki i 6mm. Izvadili su krv i na osnovu nje ce reci jel ide stoperica za dva dana ili u ponedeljak opet UZ. Pitala sam je za jake bolove gdje nisam mogla ni ustat prosle sedmice, jel se endometrioza vec vratila. Kaze da imam jos malo krvi i kao modrice oko jajnika, sto boli, da sumnja da je endo. Tako da ja navaljuje na ciklu, ananas i sok od nara jos vise i molim se da blastokultura bude dobra ❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

sanjushka

Broj poruka: 1144

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️    
    TRAVANJ 2024.
    19.4. pet
    BIKMIK - ultrazvuk fet
    GISELLE - ultrazvuk ivf
    MEDENA33 - ultrazvuk ivf
    20.4. sub
    HYPNOTICPOISON - aspiracija
    22.4. pon
    TINČICA1703 - ultrazvuk ivf
    TRATINČICA - ultrazvuk 
    NICAIVO - beta
    23.4. uto
    ANNBOLEYN - ultrazvuk
    LOLI2020 - transfer
    24.4. sri
    NPELICA - ultrazvuk
    25.4. čet
    JABUKICA - ultrazvuk 
    LALI28 - ultrazvuk
    LAISLABONITA - beta
    ČOKOLADICA - beta 
    KAWA - ultrazvuk iui
    ROLICA - test
    26.4. pet 
    MARICA36 - ultrazvuk
    29.4. pon
    KORNI - ultrazvuk
    DODO87 - ultrazvuk 

SVIBANJ 2024.
    2.5. čet
    SANJUSHKA - konzultacije ivf
    6.5. pon
    JURKY - amniocenteza
    7.5. uto
    ANA_ - ultrazvuk 
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Sretno danas svima na pregledima 🍀🤞🏻
    Annboleyn stvarno se nadam da ti je jos rano i da će sve biti ok do utorka.. 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Bikmik odlično, neka i dalje bude sve dobro 🙏
    Giselle, Medena sretno danas.
    Tinčica razumijem te u potpunosti, ja sam samo u jednom postupku dobila 3-4 kila, sad ovaj mjesec pauze koristim da izgubim što više jer lako se naslažu kila jedno na drugo. Znam da nisu restriktivne dijete dobre, mogu poremetiti sve hormone tako da treniram, hodam i pazim na zdravu prehranu bez slatkiša i gluposti, kombinacija brojanja kalorija i intermittent fastinga, ali sve umjereno. 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

djetelina13

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

Dobro jutro cure. 
    Anboleyn želim da ti stvarno sve bude ok i da je krvarenje samo reakcija na stres koji si imala ali da ništa neće oštetiti plodu. 🤞
    Cure, imate li vi nakon ovulacije bolove u podrucju maternice i jajnika kao da vas netko nožem bode? Tj nisu ni bolovi nego onaj osjecaj bockanja kad kašljete ili jednostavno dok sjedite ili hodate. Ja osjetim to skoro uvijek nakon ovulacije, ali ovaj put mi je nekako izražajnije i češće. Danas mi je 4 dpo i pretpostavljam da ne mogu osjetiti ništa ako se kojim slučajem događa oplodnja.  

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

tinčica1703

Cure imam jedno pitanje, evo 2 godine se mučim sa IVF bez prestanka, inače sam oduvijek bila mršavica , moglo bi se reći i preko mjere na visinu 178 bila sam teška 63 kg, međutim u ove 2 godine šopanja hormonima, stvari su počele izmicati kontroli preko svake mjere, sada sam došla do 79 kg 😱😱, stomak mi je izražajno napuhnut i dobila sam dosta sala u području trbuha… Dali je i vama tako od silnih pikalica?? Ako ima koja cura da mi da preporuku za plan ishrane, što jesti , što ne, ovim tempom 90 kg ću lako natući… Ajme meni… A nije mi ni za plodnost ovo ok , kud godine , AMH loš, nekvalitetne jajne stanice sad još i ovo… Iskustva i savijeti dobrodošli

Draga Tinčice, nemam ti neki poseban plan prehrane, samo se javljam da ti kažem da nisi jedina. Znaci i ja sam jednako visoka (1,78) i prije ovog sam imala 63 kg. Nedavno sam prvi put u životu došla do 70 kg šta sam mislila da nikad necu. Prije ovog sam mislila da žene pretjeruju kad kažu da su se udebljale od postupaka i hormona, ali bome kili su došli🙈. Najgore mi je sta mi je stomak uvijek bio ravan, ni govora o salu, a sad uvik napuhan, sve me hlače stežu. Uzas, kao da to vise nisam ja. Došla sam do zaključka da nama koje smo u ovome trudnoća ne traje devet mjeseci nego godinu, dvi, tri… hoću reci da smo mi opterećene, pune hormona, debljamo se puno vise od devet mjeseci koliko traje trudnoća. A nekad nagrada za svu žrtvu i ne dođe. Nadam se da nama hoće.. a da se vratim na kile, ja sam se vratila laganim treninzima (pilates), pratim neke stranice vezano za neplodnost pa pokušavam jesti sto vise zdravih namirnica.. zasad se fokusiram na to, a tijelo ću valjda jednom vratiti u normalu 🤷🏻‍♀️💪🏼🤗

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Žuži

tinčica1703

Cure imam jedno pitanje, evo 2 godine se mučim sa IVF bez prestanka, inače sam oduvijek bila mršavica , moglo bi se reći i preko mjere na visinu 178 bila sam teška 63 kg, međutim u ove 2 godine šopanja hormonima, stvari su počele izmicati kontroli preko svake mjere, sada sam došla do 79 kg 😱😱, stomak mi je izražajno napuhnut i dobila sam dosta sala u području trbuha… Dali je i vama tako od silnih pikalica?? Ako ima koja cura da mi da preporuku za plan ishrane, što jesti , što ne, ovim tempom 90 kg ću lako natući… Ajme meni… A nije mi ni za plodnost ovo ok , kud godine , AMH loš, nekvalitetne jajne stanice sad još i ovo… Iskustva i savijeti dobrodošli
    Draga Tinčice, nemam ti neki poseban plan prehrane, samo se javljam da ti kažem da nisi jedina. Znaci i ja sam jednako visoka (1,78) i prije ovog sam imala 63 kg. Nedavno sam prvi put u životu došla do 70 kg šta sam mislila da nikad necu. Prije ovog sam mislila da žene pretjeruju kad kažu da su se udebljale od postupaka i hormona, ali bome kili su došli🙈. Najgore mi je sta mi je stomak uvijek bio ravan, ni govora o salu, a sad uvik napuhan, sve me hlače stežu. Uzas, kao da to vise nisam ja. Došla sam do zaključka da nama koje smo u ovome trudnoća ne traje devet mjeseci nego godinu, dvi, tri… hoću reci da smo mi opterećene, pune hormona, debljamo se puno vise od devet mjeseci koliko traje trudnoća. A nekad nagrada za svu žrtvu i ne dođe. Nadam se da nama hoće.. a da se vratim na kile, ja sam se vratila laganim treninzima (pilates), pratim neke stranice vezano za neplodnost pa pokušavam jesti sto vise zdravih namirnica.. zasad se fokusiram na to, a tijelo ću valjda jednom vratiti u normalu 🤷🏻‍♀️💪🏼🤗

Hvala na odgovoru, baš tako, meni je isto stomak bio skroz ravan, ali preko 2 godine šopanja hormonima ostavilo je trag.. Kile idu... Sad je stvarno alarm za uzbunu i da se resetiram pod hitno... 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.