Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Simbalija

Jurky mislim da bih otišla u KBC pod onom pretpostavkom da oni to rade svaki dan pa imaju puno više iskustva. Ne znam koliko često žene odlaze na amnio u privatne klinike.
    Inače, nedavno sam bila poslovno u Skopju, i pričali smo o sindromu down. Rekli su mi da je kod njih praksa da baš svaka trudnica odradi amniocentozu bez obzira je li trudnoća uredna ili sumnjaju na nešto.

Hvala na mišljenju 🤗

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Jurky ne znam koliko će ti pomoći moje mišljenje, ali izmedju riječkog kbc-a i privatnika, bez imalo razmišljala bih odabrala privatnika 🫣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Medolina

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Minnieus

Čestitke svima na pozitivnim betama i testovima.Medolina, išli ste na inseminaciju na Vuk Vrhovec?
    I mi imamo dijete i jedan spontani iza nas, nalazi svi uredni, jedino niži amh zbog godina vjerojatno, iako dok.kaže da jajnici odlično izgledaju, puno bolje nego što amh prikazuje i ne zna zašto ne dolazi do trudnoće. Savjetuje prirodni postupak ili inseminaciju. Od inseminacije me svi odgovaraju jer je "gubljenje vremena". Nakon tvog pozitivnog ishoda, mislim da ćemo ipak pokušati barem s 1 inseminacijom.

Da, ja idem na VV. I kod nas isto sve uredu, prirodnim putem sam uspjela zatrudniti 3 puta, ali samo prvu trudnocu sam uspjela iznijeti do kraja.  Ne znam, idi po osjecaju, ja sam vise bila za opciju da probamo s najjednostavnijim postupkom i tek ako ne bude islo onda cu uzet u razmatranje nesto drugo. Znam da je postotak uspijeha malen, ali nije nemoguc tako da ja bih svakako probala. Ja sam jos u oprezu, ne zelim se prerano veseliti, ponovit cu test drugi dan, sad sam ko na žeravici 🙈

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

• marica36

Broj poruka: 308

Prijavi adminu

Drage žene ako koja želi podijeliti iskustvo s uzv prvog i da li se još što dodatno radi na tom prvom  te kako ste provodile vrijeme do čekanja uzv ukoliko niste radile?
    Eto ja željno iščekujem te knjige čitam pa Tv i tako lagano po kući i tako to 😛😇
    Svima sretno ove dane i lijepe vijesti neka budu 🥰🎉♥️🤗

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Lunolina sretno u novom postupku 🤞🤞
    Wildflower neka ih se što više oplodi 🙏🤞
    Hypnoticpoison sretno u subotu, da bude dobra berba i neka ih se što više oplodi 🙏🤞

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Pebbles Flintstones

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Wildflower top! da se sta vise oplodi 🥳 ja sam uvik 4-6 tako da mi je 11 nepojmljivo 😄ostalim curama isto sretno, nadamo se dobrom vijestima 🥰🤞🏼

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• eni233

Broj poruka: 1835

Prijavi adminu

Lunolina

Cure, ja se nisam osjecala trudno i stvarno mislim da dovoljno poznajem svoje tijelo da mogu reci kad se nesto dogadja. Napravila sam par testova, bili su negativni i jutros sam isla vaditi betu (iako bih trebala u subotu) i 0,3 je. Dakle, nema sanse da u subotu postane pozitivna. To je to za sad. Tuzna jesam, ali je bilo ocekivano pa nije sok.
    Zapravo ce mi sad malo goditi odmor od postupaka pa cemo gadjati da odemo u iduci postupak nakon ljetnog godisnjeg🥰Nastavljam tipkati s vama neovisno o ovom ishodu i pauzi koju cu imati☺️

Lunolinka moja 😭😭 baš mi je žao baš sam se nadala da će biti plus :( , ali nema predaje , malo se odmori, nauživaj jer si zaslužila , i onda u nove pobjede 🥰🥰❤️❤️❤️🫀🫀🫀🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

korni

Jurky ne znam koliko će ti pomoći moje mišljenje, ali izmedju riječkog kbc-a i privatnika, bez imalo razmišljala bih odabrala privatnika 🫣

Daa, Rijeka je malo specifična.. hvala ti svakako ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Pixi

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

Jurky32

Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
    Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
    😘😘😘😘😘😘😘😘

Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Lunolina

Broj poruka: 1549

Prijavi adminu

Kawa nama ti IUI ne dolazi u obzir jer nam je spermiogram postao katastrofa. To je bila opcija u slucaju da ne uspije ovaj postupak, ali nam je to otpalo. 
    Wildflower jako si me nasmijala sa svojim postom🤭 drago mi je da ti je sve dobro proslo i da si se usput nasmijala na male nesporazume! Bravo za super berbu!
    Cure hvala vam svima na lijepim rijecima. Naravno da imamo mali obrat situacije. Cula sam se s doktorom i malo mi je vratio optimizan i rekao da probamo s prirodnim ciklusom. Marisha ti si iduci ciklus nakon stimulacije isla na UZV pa su rekli da je O prerano ili si odmah preskocila ciklus? I zapisala sam se za kolovoz za stimulaciju. Vracaju se 10.-15.8. s godisnjeg.
    Nista od mog predaha. Pas mater😂🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.