Pozdrav svima. Evo za sve koje vas zanima poliklinika Mia je otvorena ali samo za konzultacije, za sada čekaju inspekciju pa da mogu raditi postupke, i sto se tice hzzoa nisu jos sigurno da li Ce imati preko njih.
Imam jedno pitanje, suprug mi je dobio nalaz spermiograma i pise da ima asthemozoospermia. Da li tko zna da li je to jako strasno?
Hvala
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Wildflower, čestitam super broj 🥰🥰 Čekamo razvoj situacije ❤️
Medena, dobro je to, bit će još više u ponedjeljak sigurno 🥰
Kod mene endometrij 8. Imam 11 folikula, u ponedjeljak ultrazvuk ponovno.
Od silne nervoze uopće ne znam veličinu, budala nisam pitala, a dr je samo pričao kako je super i kako je jako zadovoljan i da je znao da će tako biti. Onda je valjda i veličina dobra.
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Drage moje curke, evo meni je prof danas potvrdio da mi je ovu nedjelju UZV umjesto ponedjelja ❤️
Nije me bilo neko vrijeme jer sam se zaokupila poslom.
Hypnoticpoison zelim ti svu srecu i samo pozitivno. Nema mjesta strahu u najboljim si rukama 🍀❤️
Rolice drago mi je da si pronasla najbolji „nivo“ trbuha koji ne boli. Ja sam si neki dan dala mrvicu nize i toliko me bolilo da se nisam mogla sagnuti. Danas moram kupiti nove ampule i iglice pa planiram uzeti ove od 0,3 mm.
Marice i Dodo kako ste?
Medolina ja bi isto preporucila da uzmes Müllerove trakice i njih koristis. Sretno
BikMik i Annboleyn saljem puno pozitivne energije 🍀
Tincice ja sam u dvije godine dosla od trbuha gdje su se misici ocrtavali do balona. 😞 plan mi je nakon poroda se vratiti koliko ce biti moguce.
Sve ostale cure pratim i citam i svima zelim puno snage i srece 🍀❤️ niste same ❤️
Ej ej ja sam dobro .nemam više nekih bolova dolje .nezz jel to okej il' nije .😐🤔🙏🥰.ugl spavam podrigujem jedem hahaha ..dobila skoro 2 kg i tako .....dobro je ali jedva čekam tjedan dana još do uzv. Kako si ti??? 🥰☀️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Pozdrav svima. Evo za sve koje vas zanima poliklinika Mia je otvorena ali samo za konzultacije, za sada čekaju inspekciju pa da mogu raditi postupke, i sto se tice hzzoa nisu jos sigurno da li Ce imati preko njih.
Imam jedno pitanje, suprug mi je dobio nalaz spermiograma i pise da ima asthemozoospermia. Da li tko zna da li je to jako strasno?
Hvala
To ti znači da mu je pokretljivost spermija smanjena. Nije to ništa strašno. ICSI metoda oplodnje to rješava bez problema.
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Medena bravo 🥰🎉🤗
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Giselle super, imas na nalazu velicinu i endometrij.
Marica36 znas kako sam se prepala da meni nijedan lijek nece djelovati. Sreca pa evo danas 4, samo da nastave rasti dalje. Citam tvoje postove. Veselim se tvom uzv da nam javis dojmove.
Wildflower, čestitam super broj 🥰🥰 Čekamo razvoj situacije ❤️
Medena, dobro je to, bit će još više u ponedjeljak sigurno 🥰
Kod mene endometrij 8. Imam 11 folikula, u ponedjeljak ultrazvuk ponovno.
Od silne nervoze uopće ne znam veličinu, budala nisam pitala, a dr je samo pričao kako je super i kako je jako zadovoljan i da je znao da će tako biti. Onda je valjda i veličina dobra.
Meni se to cini super, tako je i meni bilo
Ali dr ti je trebao napisati velicine na onom papiru s tablicom di pratite simulaciju....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marica36 znas kako sam se prepala da meni nijedan lijek nece djelovati. Sreca pa evo danas 4, samo da nastave rasti dalje. Citam tvoje postove. Veselim se tvom uzv da nam javis dojmove.
Jao i ja..nemaš pojma koliko🙏🫣 . Hajde hajde naravno da nešto mora djelovati...glavu gore🙏 ..4 su super ...uzivaj nemoj se previše stresirati pikaj se lijepo i brzo će uzv i aspiracija 🥰🤗🎉🎉
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Da znas da sam te imala stalno na umu da ti se to dogodilo da nisi reagirala na terapiju, stoga sam i ja imala odredene strahove jer sam se ja taman u to vrijeme pripremala za postupak....
Drago mi je da ti to vise nije slucaj🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja sam totalno pogubljena, pa da, pisao je nešto 🤣 Idem sad u auto odmah pogledati što je napisao, tamo mi je ostao papir. Hvala cure❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji