Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Medena33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

Wildflower je prvi mi je postupak. Nisam probala u Splitu. Imamo los spermiogram, bas poprilicno, morfoloski, brojcano, svakako pa sam se fokusirala na dobrog embriologa. 
    Ovaj put osjecam jajnike, bol u donjem dijelu ledja i nadam se da ce sutra biti sve ok na uzv i da cemo nastaviti terapiju.

loli2020

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

Medena33

Wildflowerje prvi mi je postupak. Nisam probala u Splitu. Imamo los spermiogram, bas poprilicno, morfoloski, brojcano, svakako pa sam se fokusirala na dobrog embriologa.
    Ovaj put osjecam jajnike, bol u donjem dijelu ledja i nadam se da ce sutra biti sve ok na uzv i da cemo nastaviti terapiju.

Heeej,ne znam jeli ti muž pije neku terapiju,ali moj muž je spermiogram popravio sa profertilom. Pa evo,mužev nalaz je isto bio los,embriolog je rekao da pije 2x1 tabletu. 💚🤞🏻💪🏻

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Medena33

Prijavi adminu

Loli2020 pio je proxeed i nalaz je isti. Nije mu nista pomoglo. Jeo je med, celer i orahe i dalje isto. 

Medena33

Prijavi adminu

Sad smo uzeli catafertyl pa cemo vidit jeli ima kakvog pomaka.

• marica36

Broj poruka: 308

Prijavi adminu

Medena33

E to je moj pio i pomoglo je 😀i ako puši neka stane umjerena vježba vode...manje kave ....zdrava hrana....

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• eni233

Broj poruka: 1832

Prijavi adminu

Lunolina

Kawanama ti IUI ne dolazi u obzir jer nam je spermiogram postao katastrofa. To je bila opcija u slucaju da ne uspije ovaj postupak, ali nam je to otpalo.
    Wildflowerjako si me nasmijala sa svojim postom🤭drago mi je da ti je sve dobro proslo i da si se usput nasmijala na male nesporazume! Bravo za super berbu!
    Curehvala vam svima na lijepim rijecima. Naravno da imamo mali obrat situacije. Cula sam se s doktorom i malo mi je vratio optimizan i rekao da probamo s prirodnim ciklusom.Marishati si iduci ciklus nakon stimulacije isla na UZV pa su rekli da je O prerano ili si odmah preskocila ciklus? I zapisala sam se za kolovoz za stimulaciju. Vracaju se 10.-15.8. s godisnjeg.
    Nista od mog predaha. Pas mater😂🙈

Šansa uvijek postoji , tak da ne gubi nadu nikad ❤️❤️❤️Ostat ćeš ti nama trudna ubrzooo , i prije nego što misliš 🥰🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

Medena33

Loli2020pio je proxeed i nalaz je isti. Nije mu nista pomoglo. Jeo je med, celer i orahe i dalje isto.

Moj je popravio sa Prosperm tabletama, koštaju oko 50 eura, moraju se naručiti.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

loli2020

Broj poruka: 256

Prijavi adminu

marica36

Medena33

E to je moj pio i pomoglo je 😀i ako puši neka stane umjerena vježba vode…manje kave ….zdrava hrana….

Složila bi se isto sa ovime,moj je sada imao duplo bolji nalaz nego prije 5 godina- prestao pustiti,trenira već godinu i pol,prehrana puno zdravija. A od nekih dodataka ništa nije koristio. 

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Pixi

Jurky32

Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
    Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
    😘😘😘😘😘😘😘😘
    Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁

Super, onda cemo se i mi pratiti :). Kako je proslo na folikulometriji, kad ti je stoperica?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

djetelina13

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

Lunolina definitivno mislim sa trebas u subotu izvaditi betu. Mozda je stvarno prerano 🤞Wildflower hvala ti na izvještaju 😀 znači nam svima toooo ❣️ samo neka ih se sto više oplodi 🍀Simbalija nisam bas sigurna dal je KBC Rijeka uopce krenula s ičim. Sutra cemo zvati pa pitati jesu li krenuli raditi spermiogram. Kad smo zvali 8.4.rekli su da ne rade i da probamo krajem mjeseca zvat, ali ja ne mogu docekat pa cemo sutra i onda ti javim 🙂

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.