Bebolina2024 i mene zanima hoce li transfer biti ranije tko ima manje js. Dosta nas je bas u Repromedu pa cemo vidjeti iskustva.
Stvarno se nadamhttps://ibb.co/mNC9fvQ ovo je clearblue od jutros..
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Bebolina2024i mene zanima hoce li transfer biti ranije tko ima manje js. Dosta nas je bas u Repromedu pa cemo vidjeti iskustva.
Sad samo neka nam svima donesu sreću i super.
Vidim da si ti na Elonvi, jel i kod nje ima neka jačina koja se uzima ono kako druge lijekove znamo uzimati 150, 225 ili 300 ili se ona drugačije uzima?
Moj AMH je još niži pa pitanje kako bi ja reagirala na nju. Možda bi bilo bolje da mi daju nešto što sam već imala i uvijek sam imala po 7, 8 predzadnje i 10 folikula i samo neka nada da će podjednako rasti. Makar su mi u VG rekli da zbog mojih godina ne rastu podjednako, kao da je to za očekivati.
LaIslaBonita baš su mi lijepi tvoji testići pa čak i ovaj Clear Blue koji inače baš ne vole.
Ja imam one Gravignost spremne u ormaru i još neke jeftine.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav, curice moje!😘😘🤗🤗
Evo mene napokon.
LaIslaBonita woooow, prekrasna je crtica.😊 Sad navijamo na najjače da nastavi lijepo tamniti.🤞🤞🍀🍀❤❤
Imamo 12 jajnih stanica, ali neće biti klasičan party u labosu, već se zbog prošlog neuspjeha ide na ICSI. Sutra će mi javiti kakva je situacija.🙏🙏 Baš sam zabrinuta još od prošli put.🥺🥺😞😞
Svim lavicama želim svu sreću ovog svijeta!🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Stvarno se nadamhttps://ibb.co/mNC9fvQovo je clearblue od jutros..
Draga meni ovo izgleda da imaš + 😊❤️ samo nek nastavi tamniti, bas mi je drago zbog tebe 🥰
Jel ti ovo prvi AIH ili?
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Hvala Vam purke sto navijate za mene! I ja od srca navijam za sve vas (nas)!
Medolina, ovo mi je treci AIH-a, 2 sam imala kod dr L a ovaj treci kod dr. G u Polikinici IVF.
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Bebolina2024 ja sam vadila prosle godine amh i bio je 7, ove godine nalaz 10. Meni se cini kao nekakva greska ili ga nesto maskira. A sudeci po antralcima i sad rekaciji def bi rekla da nije 10 nego nizi.
Elonvu uzmes drugi dan ciklus i ta inekcija se razgradjuje 7 dana pa se dodaju drugi lijekovi. Koliko sam imala citat kod nje je karakteristican ujednacan rast folikula. Al vidjet cemo. E sad doza, nisam doma da procitam sto pise na njoj. Meni je uz nju sad dodao 3 dana pergoveris 150 pa cemo vidjeti u poned stanje.
Meni je prosli ciklus bio neuredan (dobila nakon 15 dana), mozda sam trebala pricekati tada al eto. Vidjet cemo ovaj ciklus sta cemo dobiti.
Bebolina2024 ja sam vadila prosle godine amh i bio je 7, ove godine nalaz 10. Meni se cini kao nekakva greska ili ga nesto maskira. A sudeci po antralcima i sad rekaciji def bi rekla da nije 10 nego nizi.
Elonvu uzmes drugi dan ciklus i ta inekcija se razgradjuje 7 dana pa se dodaju drugi lijekovi. Koliko sam imala citat kod nje je karakteristican ujednacan rast folikula. Al vidjet cemo. E sad doza, nisam doma da procitam sto pise na njoj. Meni je uz nju sad dodao 3 dana pergoveris 150 pa cemo vidjeti u poned stanje.
Meni je prosli ciklus bio neuredan (dobila nakon 15 dana), mozda sam trebala pricekati tada al eto. Vidjet cemo ovaj ciklus sta cemo dobiti.
Znači uzela si samo jednu kutiju Elonve kad se jednom pika. Kad bi znala da će mi ujednačeno rasti baš bi nju htjela. A kad je to sve lutrija. Sretno na sljedećem UZV.
Hypnotics lijepa brojka, sad samo neka ih se što više oplodi. Sretno 🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Znači uzela si samo jednu kutiju Elonve kad se jednom pika. Kad bi znala da će mi ujednačeno rasti baš bi nju htjela. A kad je to sve lutrija. Sretno na sljedećem UZV.
Hypnotics lijepa brojka, sad samo neka ih se što više oplodi. Sretno 🤞
Bebolina hvala ti!❤ I ja sam bila na elonvi u prvom postupku gdje mi je kasnije dodan gonal 150, a sad u ovom postupku sam isto bila na elonvi drugi dan ciklusa i već četvrti dan ciklusa mi je dalje išao menopur. Elonva ide samo jedna pikica, ja sam dobila 150 mg. Da, baš je lutrija. Sa elonvom bi trebao biti ujednačeniji rast folikula, ali nije uvijek tako.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hypnoticp oooo supeer, držimo fige na najjače da ih se što više oplodi 😍😍💪💪
LaIslaBonita neka i dalje lijepo tamni, navijamooo! 🥰💫
TraTičice nisam pronašla iglice 0,3 a obišla sve ljekarne u kvartu, očito mi nisu suđene, nema veze. Još kratko ide to pikanje prolutexom, nadam se. Do kada se ti pikas? 🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji