Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Jurky nisam znala da si i ti iz Ri. Ja imam bas dobro iskustvo s cijelim gin odjelom, dvaput bila na operaciji, svi su mi bili i vise nego divni i strucni. Ne znam kako je s amnio, ovo je moje iskustvo s operacija i nakon operacije. Znas li koji dr bi ti trebao biti?
    Marica, ja sam u Repromedu obavila prvi pregled. Bila sam toliko nervozna i sva sam se preznojila dok sam cekala. Bilo je ljeto i tako znojna sam legla na onu stolicu i sva se zalijepila pa im se ispricavala. Doktor vidio da sam van sebe pa me pokusao opustiti pricom. Pregled izgleda kao svaki ginekoloski pregled, pregledao me vaginalno sondom, pokazao bebicu kako se smjestio i upalio zvuk da cujem srce. Tu sam ja pocela plakati nezaustavljivo pa su mi zvali muza. Onda je i njemu pokazao sve, cestitao nam. Dosle su i sestre cestitati, a za to vrijeme je dr. Radoncic zvao embriologa Stanica da i on vidi kako se beba smjestila i cestita nam. Sam pregled nije dugo trajao, al dok sam se ja isplakala, oni svi cestitali i dok sam se uspjela odlijepiti s te stolice tako mokra od suza i znoja proslo je dosta vremena. Evo ja i sad placem dok ovo pisem, svima zelim taj osjecaj. Takodjer sam bila doma, vrijeme mi je prolazilo uzasno sporo i samo su mi se glupe misli nizale s obzirom na moja iskustva prije toga tako da bih ja svima koji mogu preporucila da ipak rade i zaokupe se necim.
    Pixi veselim se pratiti tvoju fet pricu. Ja cu isto prvo u prirodni fet, kakav ti je dogovor s doktorom, koliko cesto moras na folikulometrije?
    Lunolina nemaaa predahaaaa, ajmoooo!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Slee

Jurky nisam znala da si i ti iz Ri. Ja imam bas dobro iskustvo s cijelim gin odjelom, dvaput bila na operaciji, svi su mi bili i vise nego divni i strucni. Ne znam kako je s amnio, ovo je moje iskustvo s operacija i nakon operacije. Znas li koji dr bi ti trebao biti?
    Marica, ja sam u Repromedu obavila prvi pregled. Bila sam toliko nervozna i sva sam se preznojila dok sam cekala. Bilo je ljeto i tako znojna sam legla na onu stolicu i sva se zalijepila pa im se ispricavala. Doktor vidio da sam van sebe pa me pokusao opustiti pricom. Pregled izgleda kao svaki ginekoloski pregled, pregledao me vaginalno sondom, pokazao bebicu kako se smjestio i upalio zvuk da cujem srce. Tu sam ja pocela plakati nezaustavljivo pa su mi zvali muza. Onda je i njemu pokazao sve, cestitao nam. Dosle su i sestre cestitati, a za to vrijeme je dr. Radoncic zvao embriologa Stanica da i on vidi kako se beba smjestila i cestita nam. Sam pregled nije dugo trajao, al dok sam se ja isplakala, oni svi cestitali i dok sam se uspjela odlijepiti s te stolice tako mokra od suza i znoja proslo je dosta vremena. Evo ja i sad placem dok ovo pisem, svima zelim taj osjecaj. Takodjer sam bila doma, vrijeme mi je prolazilo uzasno sporo i samo su mi se glupe misli nizale s obzirom na moja iskustva prije toga tako da bih ja svima koji mogu preporucila da ipak rade i zaokupe se necim.
    Pixi veselim se pratiti tvoju fet pricu. Ja cu isto prvo u prirodni fet, kakav ti je dogovor s doktorom, koliko cesto moras na folikulometrije?

Hej, nisam nisam ja iz RI.. kažem za RI da je specifična jer se po forumu uvijek nekako provlači kao loša klinika, tj. žene nemaju baš dobra iskustva. Zbog toga sam rekla. Ja sam daleko i od RI i od ZG, ali ću na amnio u ZG, tamo mi je i sestra pa ću ostati kod nje malo mirovati.

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32

Broj poruka: 1243

Prijavi adminu

Pixi

Jurky32

Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
    Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
    😘😘😘😘😘😘😘😘
    Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁

Hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• marica36

Broj poruka: 308

Prijavi adminu

Slee

Ajme hvala ti na divnoj priči ..želim to svima nama 🙏♥️😀

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Jurky ahaaa, da, nasa humana je bas posebna prica, ali ostatak ginekologije je stvarno divan, bar bio!
    Marice nema na cemu. Od srca to svima zelim!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Cure imam jedno pitanje, evo 2 godine se mučim sa IVF bez prestanka, inače sam oduvijek bila mršavica , moglo bi se reći i preko mjere na visinu 178 bila sam teška 63 kg, međutim u ove 2 godine šopanja hormonima, stvari su počele izmicati kontroli preko svake mjere, sada sam došla do 79 kg 😱😱, stomak mi je izražajno napuhnut i dobila sam dosta sala u području trbuha… Dali je i vama tako od silnih pikalica?? Ako ima koja cura da mi da preporuku za plan ishrane, što jesti , što ne, ovim tempom 90 kg ću lako natući… Ajme meni… A nije mi ni za plodnost ovo ok , kud godine , AMH loš, nekvalitetne jajne stanice sad još i ovo… Iskustva i savijeti dobrodošli 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

sanjushka

Broj poruka: 1144

Prijavi adminu

Slee

Jurky ahaaa, da, nasa humana je bas posebna prica, ali ostatak ginekologije je stvarno divan, bar bio!

Ja bi isto rekla da je ostatak ginekologije super. Nisam nažalost prošla rodilište, samo onkologiju i dnevnu bolnicu i tamo su baš svi divni. I doktori ali sestre pogotovo.. Baš sam u svemu tome ružnome imala jako lijepo iskustvo s njima.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

BikMik

Pixi

Jurky32

Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
    Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
    😘😘😘😘😘😘😘😘
    Jurky32, nemam iskustva sa amniocentezom, samo govorim svoje mišljenje. Nekako uvijek imam dojam da privatnici imaju bolju tehnologiju i biraju stručnjake. Ne kazem da u KBC-u nisu stručni. Drzim fige da budeš što smirenija do tada. ❤️Sad ću i ja biti aktivnija, danas sam išla na prvu folikometriju, ići će prirodni FET sa štopericom. 😁
    Super, onda cemo se i mi pratiti :). Kako je proslo na folikulometriji, kad ti je stoperica?

Dobro je prošlo, endometrij mi je 6, štoperica ili u ponedjeljak ili u utorak.
    Kada je tvoj transfer? 
    Pratimo se 😃

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

annboleyn

Broj poruka: 535

Prijavi adminu

Lunolina zao mi je za betu, navijam jako da “upali” prirodni postupak 🤞🤗
    Wildflower odlican broj stanica, neka ih se sto vise oplodi ibrazvija 🤞
    Hypnoticpoison sretno ubsubotu, bice to dobro ovaj put 🙏❤️
    Medolina vidi se sjena, neka tamni 🤞
    Loli bravo za endometrij, sretno sa FET-om
    Rolica ti si PUPO ili cekas transfer? Sretnonu svakom slucaju 🤗
    Svima zaista zel da sve ide  po planu 🤗
    Kod nas nije najbolja situacija, od preksinoc je pocelo neko krvarenje, prvo veoma oskudno, pa povremeno nesto obilnije, uglavnom smedje i roze ali ponekad je prisutna i crvena krv… isla jutros na kliniku, pogledao me UZ, u uterusu se vidi GV promjera 9,3 mm, bez zumanjcane i ploda. Doktor kaze da je jos rano, da treba sacekati, meni to za 5+3 kolika je trudnoca danas ne zvuci obecavajuce ali vidjet cemo, u utorak ponovo idem…
    Vadila Progesteron i Estrogen, nalazi dobro pa nije dodao depo Progesteron.
    U ova dva dana sam dosta toga na emotivnom planu prosla, tesko je, osobito obzirom i na prethodna iskustva ali nastojim ostati pribrana koliko je moguce

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

Slee

Ovo mi je prvi FET, pa još pomalo hvatam kako sve to funkcionira. Idem na još jednu folikumetriju, pa štoperica i pet dana nakon O ide transfer ( imam blastocistu staru pet dana)
    Pratimo se😃
    Kada ti ideš?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.