Pozdrav, kraljice!🥰🥰🤗🤗
Evo i mene, obavila sam ultrazvuk i vađenje krvi...
Wildflower wooooow, prekrasan brojček jajnih stanica.🔝🔝 Držimo 🤞 na najjače za super oplodnju!🙏🙏🍀🍀❤❤
Lunolina ajme, neopisivo mi je žao.🥺 A baš sam se nadala. Vidim, plan je tu. Odmori koliko ti je potrebno i onda hrabro u nove pobjede.💪💪🍀🍀❤❤ Grliiiiiim na najjače 🫂
Tinčice baš mi je drago da si se javila.❤ Uskoro i ti startaš.💪💪 Držim 🤞 na najjače da bude sve po planu.🙏🙏🍀🍀❤❤ Samo hrabro i smireno.❤ Grliiiiimmmmm 🫂
Medolina jeeeeeej, i ja vidim sjenicu.🥰 Sad neka ona bude poslušna i neka lijepo tamni.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤I baš dok vam pišem su me nazvali iz poliklinike, nalaz estradiola je kako i mora biti, tako da večeras ide štoperica i u subotu aspiracija.🙏🙏
Sanjushka može na listu? 20.04. subota - aspiracija. Hvala!❤
Svim lavicama sretnooooo!🤗🤗🤞🤞🍀🍀❤❤
Nove curke dobrodošle i samo hrabro!💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Medolina, sorry, nisam komentirala 🙂
Ne razumijem se u tvoju vrstu postupka, ali sjenivu vidim 🤗🤭 sretnoooo🤞🍀🤗
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Wildflowersuper je brojcek, navijamo dalje. Hvala na detaljnom opisu, bas me zanimalo kako to sve skupa izgleda. Ja sam sutra na uzv da vidimo ima li folikula i kako rastu. Malo sam pospana od terapije..
Nadam se da ce sutra bit sve ok iako me panika lagano pere.
Vjerujem da ti je panika. I meni je bila…
Pogotovo jer ti prva terapija nije bila uspjesna.
Ali vjerujem sam da ce ti ova biti🤞🏻
I ja sam bila pospana od terapije… mislim najvise od suprecur spreja…
Pokusaj se smiriti koliko mozes, bit ce to sve dobro🥰
Tebi je ovo prvi postupak? Odnosno nisi u Splitu probala kod nikoga?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure iz Rijeke, zna li se što se trenutno može obaviti? Može li se na stimulirani, rade li spermiogram? Jesu dočekali Godota?
Lunolina pratila sam tvoju priču, baš sam držala fige da bude plusić.. možda još ima nade?
Drugim curama svu sreću u postupcima i iščekivanjima❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Hypnoticpoison, sretno u subotu 🤞🥰
Cure drage, imam jedno pitanje, treba mi vaše mišljenje, čisto onako informativno. Kada bi morale ići na amniocentezu bi li radije odabrale bolnicu kao što je npr. Petrova ili možda privatnika kao što je npr. Podobnik? Zadnjih par dana mi se po glavi šeta misao o privatniku, pa eto zanima me vaše mišljenje.
😘😘😘😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky mislim da bih otišla u KBC pod onom pretpostavkom da oni to rade svaki dan pa imaju puno više iskustva. Ne znam koliko često žene odlaze na amnio u privatne klinike.
Inače, nedavno sam bila poslovno u Skopju, i pričali smo o sindromu down. Rekli su mi da je kod njih praksa da baš svaka trudnica odradi amniocentozu bez obzira je li trudnoća uredna ili sumnjaju na nešto.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Dobro jutro svima🥰
Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije odu s ove teme🤞🏻
Medolina tebi cestitam na sjenici! Neka nastavi lijepo tamniti. Jako lijepo sto ste dio pozitivne statistke za IUI🥰
.
Evo mene s aspiracije, pa da ispricam svoje dojmove…
Prije svega krivo sam skuzila sestru prosli put. Trebala sam nesto pojesti prije i popiti tabletu protiv bolova tipa brufen, preventivno - doma. Ne znam kako sam ja uspjela shvatiti da ce mi oni dati.
Kako god, otisla sam bez tablete ali sam barem nesto pojela😂
Kada sam dosla tamo, presvukla sam se u onu medicinsku haljinu i slapice i odmah na stolac.
Prvo ide ispiranje, koje je malo neugodno ali nista neizdrzivo. Zatim lokalna anestezija u cerviks. Osjetila sam 2 uboda od njih 5-6..
Dok sam cekala djelovanje anestezije ugodno sam popricala sa sestrom Matijom😊super cura
Potom je islo opet ispiranje, pa aspiracija. Cijelo vrijeme sam gledala ekran, doktor je sve objasnjavao. Cak sam se uspjela donekle opustiti. Cijeli tim je odlican :)
Dio ulaska te uzv sonde je malo neugodan, kao i probadanje jajnika iglom, ali samo usisavanje nisam ni osjetila…
Paralelno dr. Stanic gleda i izolira jajne stanice i obavijestava o njihovom broju.
Na kraju, opet ispiranje i zatim sam isla leci na krevet u sobu.
Sve u svemu ja sam se jako prepala ishoda, samog postupka, medutim sve je proslo odlicno. Oni su kao tim jako uhodani, smirili su me, jako ugodno je bilo….
Na kraju imamo 11 jajnih stanica🥳
Ali nazalost, nista od partya za nas…
Ipak je spermiogram los, stoga ce biti ICSI na kraju..
Dr. Stanic ce me sutra nazvati da mi kaze kako napreduje.
Ocekuje transfer 5.dan, znaci utorak, ali sve cemo vidjeti u hodu.
Ostala sam lezati jos nekih sat vremena, i mm je isto dosao. Pa Giselle cisto da znas da ne moras biti sama tamo… partner moze biti s tobom u sobi za oporavke.
Ja taj dio isto nisam shvatila stoga je moj dosao tek kasnije🤣🤣
I da, dobila sam Cyclogest do transfera. Nakon transfera cu dobiti daljne upute.Hypnoticpoison kako je kod tebe?
Super berba❤️ Sad držimo fige da se što više oplode❤️
Hvala ti na detaljnom opisu, puno si pomogla❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
1.ivf 4/24 neuspješan,
7/24 FET neuspješan
4❄️
Čestitke svima na pozitivnim betama i testovima.Medolina, išli ste na inseminaciju na Vuk Vrhovec?
I mi imamo dijete i jedan spontani iza nas, nalazi svi uredni, jedino niži amh zbog godina vjerojatno, iako dok.kaže da jajnici odlično izgledaju, puno bolje nego što amh prikazuje i ne zna zašto ne dolazi do trudnoće. Savjetuje prirodni postupak ili inseminaciju. Od inseminacije me svi odgovaraju jer je "gubljenje vremena". Nakon tvog pozitivnog ishoda, mislim da ćemo ipak pokušati barem s 1 inseminacijom.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji