⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.
1.4. pon
LUNOLINA - ultrazvuk ivf
BIKMIK - transfer
2.4. uto
NICAIVO - ultrazvuk ivf
3.4. sri
MEGYCA - beta
4.4. čet
IVAA1234 - beta
8.4. pon
MILA123 - ultrazvuk
ROLICA - ultrazvuk fet
MARISHA - ultrazvuk ivf
10.4. sri
TRATINČICA - beta
IVKA33 - beta
11.4. čet
LALI28 - ultrazvuk
ANGEL EYES - beta
12.4. pet
KOALICA2 - konzultacije ivf
24.4. sri
NPELICA - ultrazvuk
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Slee da, iz Ri sam, jedino što znam je da počinju raditi od srijede kompletno gore jer ja u utorak još moram još u kbc Ri po prvu tableticu za čišćenje i onda u četvrtak u novo na Sušak po nastavak. Ali što se same humane tiče, odustali smo od njih nakon 2+2 neuspješna pokušaja, prebacili smo se u Zg..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.1.4. pon
LUNOLINA - ultrazvuk ivf
BIKMIK - transfer
2.4. uto
NICAIVO - ultrazvuk ivf
3.4. sri
MEGYCA - beta
4.4. čet
IVAA1234 - beta
8.4. pon
MILA123 - ultrazvuk
ROLICA - ultrazvuk fet
MARISHA - ultrazvuk ivf
10.4. sri
TRATINČICA - beta
IVKA33 - beta
11.4. čet
LALI28 - ultrazvuk
ANGEL EYES - beta
12.4. pet
24.4. sri
NPELICA - ultrazvuk
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
Slee da, iz Ri sam, jedino što znam je da počinju raditi od srijede kompletno gore jer ja u utorak još moram još u kbc Ri po prvu tableticu za čišćenje i onda u četvrtak u novo na Sušak po nastavak. Ali što se same humane tiče, odustali smo od njih nakon 2+2 neuspješna pokušaja, prebacili smo se u Zg..
Sanjushka mozes molim te i mene dodati na listu, 1.4. UZV
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sanjushka mislila sam na novu privatnu kliniku za ivf koja bi se trebala otvoriti sada nekad u Ri, cula sam da ce suradjivati s Pragom, navodno otvaraju za dva tjedna, bit ce negdje na Zametu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sretan i blagoslovljen Uskrs 🙏♥️🌺
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
marica36 - sretnoooo! Ja isto imam za Repromed samo rijeci hvale, drago mi je da je tako i ostalo nakon 3 godine koliko nisam bila tamo. A za savjet nakon ET stvarno ne znam, jedino drugacije sto sam uvela taj dobitni postupak su injekcije progesteronom i aspirin i kasnije heparin. Ako imas neko konkretno pitanje, pitaj :)
Sanjushka - da, meni su tri transfera u Beti bile trudnoce, ali nista od toga, kao sto se vidi u potpisu. Ali evo ne znam koliko je do njih jer sam tek naknadno otkrila blagi oblik trombofilije pa sam trudnocu odrzavala heparinom. Iako je istina da sam u Repromedu u samom startu dobila bolji odgovor na stimulaciju, ali to stvarno nista ne mora znaciti. Vidim da si i ti iz Rijeke, znas li mozda ista o ovoj novoj klinici?
Angel eyes sretnooo!
Mala lutkica ja sam dosta krvarila na pocetku trudnoce, skoro do 8tt, razlog nepoznat, na pocetku mislili zbog nizeg progesterona pa smo pojacali dozu na max. Ako te bude jos grcilo odi na hitnu. Koji progesteron uzimas?
Eh da pitanje🫣🤗jel si kad što osjetila i koji dan...il' su to puste priče ...eto to je pitanje moje hehehehe. Ja pripisujem sve naravno do sada hormončićima... Nezz što da mislim, jedino znam što želim a to je da se obje zadrže i ne puštaju 🙏🤗🙏prvi puta i ja koristim injekcije pa baš me zanima....jel si puno/malo ležala,šetala itd? Eh da ja sam kavopija i ujutro si priuštim nes druge poroke nemam al bez kave ne mogu🫣al smanjila sam sa ziher 3 na 1 💃💃😛
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Drage curke, sretan Uskrs svima! ❤️❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav, lavice moje!🥰🥰
Od ❤ Vam svima želim sretan Uskrs i da idući Uskrs iščekujemo sa svojim bebicama u bušicama ili na ručicama!🥰🥰🤗🤗🙏🙏🍀🍀❤❤
Uživajte!
Sretnoooooo svima!😘😘🤞🤞🍀🍀❤❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂
Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊
Kako si ti? 😉
Odličnooooooo, i ja mislim da je to odlično. Baš mi je dragoooo radi tebe. Naravno očekujemo da nam javiš šta kaže ultrazvukić 🤩
Ja sam evo dobro. Pozitivni smo i muž i ja oko cijele priče. Ako se ne dogodi ništa u nadolazeća 2 mjeseca idemo na prvu inseminaciju. Krajem 4.mj muž radi drugi spermiogram i sve ovisi o nalazu. Ako bude bolji nego sad idemo na inseminaciju sigurno, a ako ne, onda odmah na IVF. Tako nam je rekla u petak doktorica na konzultacijama. Jedino sta je sad stvar šta u Rijeci sele iz grada na Sušak i pitanje je kad ce to sve profunkcionirati. Ako ne bude kroz par mjeseci sljakalo morat cemo u privatnu Polikliniku. Taman se otvorila u Rijeci sad.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.1.4. pon
LUNOLINA - ultrazvuk ivf
BIKMIK - transfer
2.4. uto
NICAIVO - ultrazvuk ivf
3.4. sri
MEGYCA - beta
4.4. čet
IVAA1234 - beta
8.4. pon
MILA123 - ultrazvuk
ROLICA - ultrazvuk fet
MARISHA - ultrazvuk ivf
10.4. sri
TRATINČICA - beta
IVKA33 - beta
11.4. čet
LALI28 - ultrazvuk
ANGEL EYES - beta
12.4. pet
24.4. sri
NPELICA - ultrazvuk
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
Sanjuska i ja sam iz Rijeke i najvjerojatnije idemo za 2 mjeseca na inseminaciju ako mužev spermiogram bude bolji od prošlog puta. Ako ne, idemo na IVF.
Tvoje iskustvo s riječkom humanom nije baš dobro ? Možeš mi malo reći o tome, jer nam se neda gubiti vrijeme ako unaprijed mozemo znat da ce bit neuspješno, iako naravno sve ovisi o individualnom slučaju.
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
Sanjushka mislila sam na novu privatnu kliniku za ivf koja bi se trebala otvoriti sada nekad u Ri, cula sam da ce suradjivati s Pragom, navodno otvaraju za dva tjedna, bit ce negdje na Zametu.
Slee meni su poslali mail prošli tjedan da otvaraju u utorak,2.4. i da se možemo čuti za termin konzultacija. Nisam čula za suradnju s Pragom ali moguće. Mi smo zasad još u KBC-u ali ako ovo preseljenje humane bude otezalo cijelu situaciju vjerojatno cemo ici u MIU.
Sortiraj odgovore
Najstariji