Pozdrav, cure! 2020. i 2021. sam bila jako aktivna na ovom forumu. Nakon vanmaternicne i odstranjena oba jajovoda, 2 stimulirana postupka, 3 bezuspjesna transfera (sva tri spontani), uz potporu heparina i promjenom pristupa u novoj klinici (Repromed) postala sam mama 2022.
U Repromedu imamo dva smrzlica i kroz 2 mjeseca se planiramo vratiti po jednoga. Biljezim se tu i veselim se pratiti vase price i iscekivati nas transfer. Malo sam uzbudjena opet biti ovdje!
Dobro došla nazad!! 🎉🎉💐
Neke savjete udijeli nama što i kako poslije ET pošto si ti već mamica 🥰🥰
Ja sam isto u repro.i sve najbolje o njima i za njih...hvala im do neba za dva prekrasna embrića koje čuvam od jučer i nadam se da će im se svidjeti kod mene 🥰🙏i ostati do prosinca 🙏🙏😇😀😀🙏🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Angel eyes i Annboleyn pupo-ice čestitam, neka se mrvice čvrsto prime. 🤞🏻🍀🍀🤞🏻
Ja sad opet malo razmišljam.. 🙈 Prvotni plan mi je bio ispucati još ta dva preko hzzo-a u B+ i ako bude trebalo plaćati prebaciti se u Repromed jer se tu na forumu pričalo da su oni dosta uspješni s niskim amh-om.
Pa sad više ne znam, dal možda sad probati Repromed pa ako ne bude ništa vratiti se u B+ preko hzzo-a zadnji ili sad još dva iskoristiti u B+ (plaćanje i bez).
Nisam htjela mijenjati nakon jednog postupka da ne bi opet bilo nekakvih pokušaja i probnih stimulacija ali malo sam se zamislila kad sam pročitala potpis od Slee s obzirom da ti je svaki put došlo do trudnoće u B+ ali nikad uspješno.
Ja sam se veselila da su nam u B+ uspjeli nešto iskemijat da se uhvati ali šta ako to nije dovoljno..?
Ne znam ni sama.
Možda da odem na konze kad ovo prođe u Repromed pa vidim što oni tamo kažu..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Angel eyes pupooo! Sad uživaj i nek se čvrsto prime 🤗❤️🍀 Pa koliko čitam, čaj je dobar kao priprema za Et ili FET. Iza toga bi ja prestala jer ima oprečnih savjeta. Neki su za, neki protiv. Evo recimo ima svašta o toj temi na engleskom više nego HR;
https://www.google.com/search?q=is+raspberry+leaf+tea+good+for+fet&oq=is+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggCECMYJzIGCAAQRRg5MgYIARBFGDsyBggCECMYJzIHCAMQABiABDIGCAQQRRg9MgYIBRBFGDwyBggGEEUYPTIGCAcQRRhB0gEINjgyN2owajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
BikMik, supeer vijesti 🤗🍀
Annboleeeyn nek se čvrsto prime 🤗🍀
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Angel eyes i Annboleyn pupo-ice čestitam, neka se mrvice čvrsto prime. 🤞🏻🍀🍀🤞🏻
Ja sad opet malo razmišljam.. 🙈 Prvotni plan mi je bio ispucati još ta dva preko hzzo-a u B+ i ako bude trebalo plaćati prebaciti se u Repromed jer se tu na forumu pričalo da su oni dosta uspješni s niskim amh-om.
Pa sad više ne znam, dal možda sad probati Repromed pa ako ne bude ništa vratiti se u B+ preko hzzo-a zadnji ili sad još dva iskoristiti u B+ (plaćanje i bez).
Nisam htjela mijenjati nakon jednog postupka da ne bi opet bilo nekakvih pokušaja i probnih stimulacija ali malo sam se zamislila kad sam pročitala potpis od Slee s obzirom da ti je svaki put došlo do trudnoće u B+ ali nikad uspješno.
Ja sam se veselila da su nam u B+ uspjeli nešto iskemijat da se uhvati ali šta ako to nije dovoljno..?
Ne znam ni sama.
Možda da odem na konze kad ovo prođe u Repromed pa vidim što oni tamo kažu..
Sanjushka mislim da to nakon ostvarene trudnoće nije više do klinike već do tijela... kod Slee su recimo iza Bete otkrili trombofiliju, što joj je možda u Repromedu pomoglo očuvati trudnoću, ako dobro čitam potpis. Kako kažeš, svi istražuju dok ne vide na što reagiraš...iako bi klinike trebale tražiti sve stare kombinacije lijekova iz eventualnih prošlih ivf-ova pa izvući zaključak 😬🙏
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Cure moje, kao sto uvijek kazem konstantno vas pratim ali ne oglasavam se..trenutno je tako..na cekanju sam i iskreno ne znam ni sama kad bi mogla imati novi pokusaj ali se nadam da ce to biti maju..
Treba mi vase misljenje..cini mi se da je vec neko spominjao ali nisam sigurna..danas mi je ovulacija i primjetila sam naravno kao i svaki mjesec kad je ovulacija prozirni i rastegljivi sekret ali sad sam primjetila i tragove krvi, kao niti krvi..ne znam kako bih objasnila.. 🤦♀️🤷♀️ Znate li mozda sta je razlog tome?
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Lali28
Kada imas uzv? 😍
11.4., taman 7 tjedana; ti?
Ja imam u srijedu uzv 03.04
A kako se to presmetuje sa tjednima meni je ovo prvi uspijesnog i neznam kako ide
Transfer je bio 09.03 i sada koji tjedan sam ako moze mi netko rec(zvuci malo glupo pitanje) jer imam ja djete ali po prirodan put….makedonka sam pa mislim da sam dobro napisala😂❤️
Angel eyes joooj meni je isto kao tebi bilo, rekli su mi da ne praznim mjehur jer tako mogu bolje locirati sto bolje mjesto. Isto me bolilo, prvi put od svih transfera do sada 🤯 ali bitno da smo prosli i izdrzali 🍀
Marice i Lali osim prolutexa imate i ostale ljekove (estrofem, estradot, duphaston, cyclogest, andol) ?
Kako se osjecate osim povremenih napetosti u trbuhu?
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Evo mi vratili dvije dobre blastociste, sad cekanje 🙏
Oduzilo se, mjehur nije saradjivao ali na kraju je zaista proslo lako i potpuno bezbolno. Cekam da odlezim 20 minuta pa da vidim kakve upute cu dalje dobiti
Nisam citala nista jos, zapamtila s da i angel eyes ima danas transfer, nadam se da je sve ok proslo 🤗
Annboleyn cestitam 🍀
12.04. beta 2 = 2282
Sretan Uskrs svima 🐣🐰
12.04. beta 2 = 2282
Cure hvala vam, onda mantram u glavi da se folikulici lijepo razbijaju, a to sto me ne boli - neka budem sretna da je tako ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji