Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fionci99
    30. Ožujak 2024. 20:21

Cure vidim da ima puno lijepih al nazalost i tuznih vijesti za koje se nadam da ce ubrzo imati novi uspjesan postupak ❤️ Nadam se da cemo uskoro vidjeti jos puno pozitivnih beta jer je ovih dana bilo turbulentno 🥰
    Marisha ako sam dobro zapamtila ides na prirodni i nadam se da ce to biti uspjesno pa da jesen zaboravis 😉
    Sanjushka ne znam kaj reci, to su stvarno teske odluke i znam da je mene isto sve mucilo kad sam se dvoumila izmedju nastaviti na Sv. Duhu jer nes smo isprobali pa cemo sad nes drugo i mozda to bude to. Il sto ak nisu dovoljno strucni pa bolje ici dalje. Meni je presudio uz forum i prvi susret u Beti. Mozda cisto da odes na konzultacije da vidis kak ti se tamo cini 🤷‍♀️

angel eyes
    30. Ožujak 2024. 20:35

Slee dobrodošla natrag. Nadam se da će biti uspješan transfer 🤗
    Sanjushka, Rolica hvala ❤️❤️
    Tratincica nije bolilo ali jedva su uspjeli odraditi, skoro su odustali i zamrzli sve, ali ne znam sto bi se drugi put promijenilo tako da je dobro proslo. Moguce da je meni taj oblik maternice i izazvap dosadasnje probleme iako mi nije ginekolog nije rekao da to moze imati utjecaja. 
    Želim vam svima predivan vikend i sretan Uskrs ☀️☀️☀️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Lali28
    30. Ožujak 2024. 20:39

Mala_lutkica

Lali28

Mala_lutkica

Lali28
    Kada imas uzv? 😍

11.4., taman 7 tjedana; ti?

Ja imam u srijedu uzv 03.04
    A kako se to presmetuje sa tjednima meni je ovo prvi uspijesnog i neznam kako ide
    Transfer je bio 09.03 i sada koji tjedan sam ako moze mi netko rec(zvuci malo glupo pitanje) jer imam ja djete ali po prirodan put….makedonka sam pa mislim da sam dobro napisala😂❤️

Po tome sam ja izracunala da ces  3.4. biti 6tjedana+1dan
    Nekako mi je to rano, ali moze se vidjeti je li trudnoća normalno u maternici. Ne znam moze li se srce vidjeti kako titra tada. Mozda moze.

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Dodo87
    30. Ožujak 2024. 20:39

TraTinčica

Angel eyes joooj meni je isto kao tebi bilo, rekli su mi da ne praznim mjehur jer tako mogu bolje locirati sto bolje mjesto. Isto me bolilo, prvi put od svih transfera do sada 🤯 ali bitno da smo prosli i izdrzali 🍀
    Marice i Lali osim prolutexa imate i ostale ljekove (estrofem, estradot, duphaston, cyclogest, andol) ?
    Kako se osjecate osim povremenih napetosti u trbuhu?

Evo ja ti osim Prolutexa imam Utrogestan i Duphaston. Uzimam i Folacin.
    Prepisan mi je i Andol, ali sam alergična pa ništa od njega.
    Ja dosad nisam imala nikakve simptome, otišla danas u laganu šetnju, doslovno 3000 koraka i sad me počelo sjeći u preponama i imam kao grčeve menstruacijske.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Lali28
    30. Ožujak 2024. 20:41

TraTinčica

Angel eyes joooj meni je isto kao tebi bilo, rekli su mi da ne praznim mjehur jer tako mogu bolje locirati sto bolje mjesto. Isto me bolilo, prvi put od svih transfera do sada 🤯 ali bitno da smo prosli i izdrzali 🍀
    Marice i Lali osim prolutexa imate i ostale ljekove (estrofem, estradot, duphaston, cyclogest, andol) ?

Nisam sigurna jesi me slucajno oznacila ili si bas na mene mislila? Meni je ovo bio prirodan ciklus, prirodna ovulacija, ja samo cyclogest stavljam. Ja jako rijetko osjetim u trbuhu nesto, ali sam jako umorna i to mi je bas jedan pravi pravi simptom.

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• marica36
    30. Ožujak 2024. 20:59

TraTinčica

Ja cyclogest i prolutex ..to je to. Drugo ništa
    Napetosti u trbuhu da i neku kao vrućinu na njemu il da prode kroz njega nemam pojma .prvi puta ikada mi je to.  Danas pogotovo onako ležim i valovi vrućine neki i zadržalo se kao da trbuh gori .drugo ništa .cicke bole al to od svega ranije...hormons divota 🤣🤣

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

angel eyes
    30. Ožujak 2024. 21:17

Ja uzimam Duphaston, Estrofem, Utrogestan, Andol i Novalac, uz Eutyhrox i Dostinex ali samo jos par dana, ovo drugo do daljnjega.

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

djetelina13
    30. Ožujak 2024. 21:38

Fionci kako si ti? Kako se osjecas? 
    Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Mala_lutkica
    30. Ožujak 2024. 21:41

Curee molim vas za pomoc
    Isla sam prije pola sata u wc i na papiru je bila svijeza kap krvi i imam grcevi u donjem djelu trbuha
    Nakon toga sam bila jos par puta i nije bilo nista
    Molim vas recite mi jeli to strasno ili je normalno?

Slee
    30. Ožujak 2024. 22:29

marica36 - sretnoooo! Ja isto imam za Repromed samo rijeci hvale, drago mi je da je tako i ostalo nakon 3 godine koliko nisam bila tamo. A za savjet nakon ET stvarno ne znam, jedino drugacije sto sam uvela taj dobitni postupak su injekcije progesteronom i aspirin i kasnije heparin. Ako imas neko konkretno pitanje, pitaj :)
    Sanjushka - da, meni su tri transfera u Beti bile trudnoce, ali nista od toga, kao sto se vidi u potpisu. Ali evo ne znam koliko je do njih jer sam tek naknadno otkrila blagi oblik trombofilije pa sam trudnocu odrzavala heparinom. Iako je istina da sam u Repromedu u samom startu dobila bolji odgovor na stimulaciju, ali to stvarno nista ne mora znaciti. Vidim da si i ti iz Rijeke, znas li mozda ista o ovoj novoj klinici? 
    Angel eyes sretnooo! 
    Mala lutkica ja sam dosta krvarila na pocetku trudnoce, skoro do 8tt, razlog nepoznat, na pocetku mislili zbog nizeg progesterona pa smo pojacali dozu na max. Ako te bude jos grcilo odi na hitnu. Koji progesteron uzimas? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.