Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala_lutkica
    30. Ožujak 2024. 22:32

Slee

marica36 - sretnoooo! Ja isto imam za Repromed samo rijeci hvale, drago mi je da je tako i ostalo nakon 3 godine koliko nisam bila tamo. A za savjet nakon ET stvarno ne znam, jedino drugacije sto sam uvela taj dobitni postupak su injekcije progesteronom i aspirin i kasnije heparin. Ako imas neko konkretno pitanje, pitaj :)
    Sanjushka - da, meni su tri transfera u Beti bile trudnoce, ali nista od toga, kao sto se vidi u potpisu. Ali evo ne znam koliko je do njih jer sam tek naknadno otkrila blagi oblik trombofilije pa sam trudnocu odrzavala heparinom. Iako je istina da sam u Repromedu u samom startu dobila bolji odgovor na stimulaciju, ali to stvarno nista ne mora znaciti. Vidim da si i ti iz Rijeke, znas li mozda ista o ovoj novoj klinici?
    Angel eyes sretnooo!
    Mala lutkica ja sam dosta krvarila na pocetku trudnoce, skoro do 8tt, razlog nepoznat, na pocetku mislili zbog nizeg progesterona pa smo pojacali dozu na max. Ako te bude jos grcilo odi na hitnu. Koji progesteron uzimas?

To je bilo samo mali kap krvi, vise nemam nista
    Ja uzimam samo Utrogestan i Andol od 100 jer kod mene je sve zdravo plus imam djete po prirodnim putem…..
    Ako bude jos idem odma na hitnoj….
    Hvala ti

Slee
    30. Ožujak 2024. 22:58

Andol razrjedjuje krv, mozda je neka kapilarica pukla, drzim fige da se ne ponovi ni krv ni grcenje :)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Mala_lutkica
    30. Ožujak 2024. 23:19

Slee

Andol razrjedjuje krv, mozda je neka kapilarica pukla, drzim fige da se ne ponovi ni krv ni grcenje :)

Hvala puno na odgovoru❤️
    Nadam se i ja da nece biti nista nije se pojavilo nista evo do sada…🤷🏼‍♀️

Fionci99
    30. Ožujak 2024. 23:39

djetelina13

Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
    Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂

Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊

Kako si ti? 😉

annboleyn
    31. Ožujak 2024. 00:34

Rolica, Sanjushka, Tratincica, Lali i sve ostale cure, hvala ❤️
    Ovo mi je prvi put da sam PUPO, osjecaj je bas lijep, uzbudjena sam i sretna, nadam se da cu zadrzati ovaj optimizam kako vrijeme bude prolazilo 😀 
    Ja od terapije imam Utrogestan 3x3, Estrofem 2x2, Aspirin 75, Clexane 0,4, Medrol, Euthyrox, Bromokriptin, Nivalac i Folacin, dok sve rasporedim i uzmem, cijeli dan ispunjen 😂

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

wildflower
    31. Ožujak 2024. 08:22

Drage cure vidim ima vas puno PUPO i sretno vam da se mrve prime🍀🍀
    Sretan Uskrs svima!!💐🌷
    .
    I vidim neke nove i stare cure iz Repromeda. Drago mi je da nas ima tu :)
    .
    Ja uzimam Suprecure spray i cekam M...
    Nemam nikakve simptome za sada.. Isto me to muci.. A kao trebala bi doci sutra ili preksutra.. Ali od spreja zna zakasniti. Joooj😥

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Mala_lutkica
    31. Ožujak 2024. 08:24

SRETAN USKRS SVIMA 🐹🐣
    ZELIM VAM SVI ZELJE DA VAM SE ISPUNE I PUNO SREČE 🍀❤️

Jurky32
    31. Ožujak 2024. 08:33

Marica, pupice sretno dalje 🤞🥰
    Lali, koja divna beta, čestitam 🥳❤️
    Mala lutkica, dobro nam došla i držim 🤞 fige da sve bude dobro 🥰
    Monny, koliko magnezija bi trebala uzimati? U prenatal tabletama ga ima 50mg.
    Dodo, pupice sretno dalje 🤞🥰
    Ania, ja sam se isto na Sv Duhu bockala u ruku, tj. muž me bockao, nezgodno je dosta. Ja mislim da možeš i u trbuh, nadam se da će ti netko od iskusnijih cura odgovoriti. Sretno 🤞🥰
    Giselle, dobro nam došla i sretno 🤞🥰
    Angel eyes, pupice sretni dalje 🤞🥰
    BikMik, super, sretno dalje 🤞🥰
    Annboleyn, pupice sretno dalje 🤞🥰
    Slee, sretnoo 🤞🥰
    Sanjushka, možda za svoj mir da odeš i u Repro na konze. U svakom slučaju sretno 🤞🥰
    Lali, kod mene se na 6+1 vidjelo srce kako kucka ❤️
    Sretan Uskrs svima koji slave 🐣❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

NPelica
    31. Ožujak 2024. 09:27

Sretan Uskrs svima koji slave🥰 
    Sretno lavice ❤️🥰 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Monny
    31. Ožujak 2024. 09:29

Jurky32

Monny, koliko magnezija bi trebala uzimati? U prenatal tabletama ga ima 50mg.

Meni su prije amnio dali dvije vrećice po 300 mg da popijem, a sad uzimam nekad jednu, nekad dvije dnevno s tim da ga ima i u prenatalnim i u roidakalu. Ja uzimam Mg Verla granule.
    .
    Sretan Uskrs svima koje slave! 🐰

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.