Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    31. Ožujak 2024. 21:43

Fionci99

djetelina13

Fionci99

djetelina13

Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
    Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂

Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊

Kako si ti? 😉

Odličnooooooo, i ja mislim da je to odlično. Baš mi je dragoooo radi tebe. Naravno očekujemo da nam javiš šta kaže ultrazvukić 🤩
    Ja sam evo dobro. Pozitivni smo i muž i ja oko cijele priče. Ako se ne dogodi ništa u nadolazeća 2 mjeseca idemo na prvu inseminaciju. Krajem 4.mj muž radi drugi spermiogram i sve ovisi o nalazu. Ako bude bolji nego sad idemo na inseminaciju sigurno, a ako ne, onda odmah na IVF. Tako nam je rekla u petak doktorica na konzultacijama. Jedino sta je sad stvar šta u Rijeci sele iz grada na Sušak i pitanje je kad ce to sve profunkcionirati. Ako ne bude kroz par mjeseci sljakalo morat cemo u privatnu Polikliniku. Taman se otvorila u Rijeci sad.

Hvala ti 🤗 naravno da se javim nakon pregleda! 😉
    Nadam se da ce mu pomoci ovo sto pije, nama je treci spermiogram bio dosta bolji nego prvi (iako i dalje ne idealan) al ocito im pomognu dosta svi vitamini. Najvaznije da ste pozitivni i svakako sretno slijedecih mjeseci sa svim 🥰

Cure, sretan vam Uskrs!

Fionci i ja se nadam stvarno da ce mu pomoci. Sad pije taj FH PRO i 6 kapsula se na dan prije (propisano je toliko). Pa valjda ce mu to pomoci 🤣 
    Tvoj muž zapravo ima smanjenu progresivnu pokretljivost? Jel tako? I evo uspjeli ste 😎 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Lunolina
    31. Ožujak 2024. 21:43

BikMik

Imala sam isto i isto ovdje pisala, sve je ok ✌️

Hvala ti na info. Imala sam u sjecanju da je netko pisao, ali od mora poruka nisam bila sigurna jesam li nesto krivo povezala. Sad si me malo smirila, hvala ti🥰
    Jesi ti spremna sutra za ET? Kad ti je?
    Drzim palceve da uspije i onda da se kroz godine vracas po jos bebica🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

djetelina13
    31. Ožujak 2024. 21:48

Slee

Djetelina - ja znam cure koje su uspjele i one koje su se godinama borile u Ri, svakako je individualno, al nije tajna da im nedostaje strucnog kadra, a i organizacijskih sposobnosti.
    Sanjushka - e da, Vlasic je trebao raditi tamo, al neki dan sam bila kod njega pa je rekao da ipak nece, neki problem je nastao. Navodno ce raditi dr. Stimac 🤷🏻‍♀️

Slee a nema mi druge nego dati šansu pa vidjeti 🙂 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• BikMik
    31. Ožujak 2024. 22:11

Lunolina

BikMik

Imala sam isto i isto ovdje pisala, sve je ok ✌️

Hvala ti na info. Imala sam u sjecanju da je netko pisao, ali od mora poruka nisam bila sigurna jesam li nesto krivo povezala. Sad si me malo smirila, hvala ti🥰
    Jesi ti spremna sutra za ET? Kad ti je?
    Drzim palceve da uspije i onda da se kroz godine vracas po jos bebica🥰

Jest sutra u 12h i sveram danas izmedju ciste srece i uzbudjenja do joj Boze necu preziviti jos jedno razocarenje 😅😂. Od brata zena je trudna i samk postavlja slike, a mi bukvalno vise ovdje u Njemackoj nemamo sa kim izaci na pice jer su svi sa djecom pa samo navece do 8 mogu. Tako da se teudim biti pozitivna i ne placem recimo kao u proslim ciklusima, ali dodju teski trenutci svima nama poznati. 
    I ja tebi zelim puno srece i da se pratimo eto u par dana i drugom stanju ako Bog da ❤️❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Marisha
    31. Ožujak 2024. 23:26

Cure sretan vam i blagoslovljen Uskrs🌼🐤🌸🐰  Bebolina prije svega ti zelim izraziti saucesce ❤‍🩹 i pozeljeti najvecu mogucu srecu u novom postupku i zivotu🍀 Angel eyes zao mi je da nemas smrzlice i zelim jedne prekrasne blizance 🤗💥 Dodo drago mi je za tvoje smrzlice🍀 Bik mik sretno ti sutra 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Slee
    01. Travanj 2024. 00:03

Bebina jako mi je zao zbog gubitka roditelja. Drzi se ❤️
    BikMik sretno sutra! 
    Pretesko je to kada su svi oko tebe s djecom ili trudni, mi kad smo bili u postupcima ja sam imala osjecaj kao da nitko netrudan niti ne postoji, bas mi je bilo tesko ne misliti na to koliko su drugi sretni, a mi se vrtimo u krug s bockanjem i gubicima. Jako paihicki iscrpljujuce sve skupa, saljem svima koji to sada osjecaju veliki zagrljaj i puno podrske! 
    Ici u fet i prolazit sve ovo sad kad vec imam dijete je stvarno 100000 puta lakse, zelja je jako, bas kao i prvi put, ali nema one neke crne misli koja me opsjedala tada: sto ako nikad ne osjetim kako je biti mama. Suosjecam jako i zelim vam svima da sto prije ispunite najvecu zelju ❤️

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    01. Travanj 2024. 00:08

Mi smo danas dogovorili da cemo za dva ciklusa u fet. Trenutno imam menstruaciju i prema mojim izracunima iski bi s onom menstruacijom koja bi trebala doci krajem 5. mjeseca. Jednom sad bila u fetu u beti+, tada sam bila na estrofemu. Zna li koja od vas preferira li Radoncic vise fet pod lijekovima ili bez? Znam da ovisi od slucaja do slucaja, ali ako npr. nema zapreke sto se tice ovulacije, kakav je po tom pitanju? Plan mi je nazvati ih u utorak i vidjeti sto nam sve treba, ne znam treba li se prije feta ponoviti neki nalaz, osjecam se kao da sam prvi put u svemu.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Lunolina
    01. Travanj 2024. 07:09

BikMik sretno danas! Da ti se mrve cvrsto prime❤️
    .
    Slee dobro dosla natrag i cim prije otisla na neke ljepse, sretnije teme🥰🐣

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

korni
    01. Travanj 2024. 08:16

Pupice sretno svima, nek vam se mrve čvrsto prime i ne puštaju 🍀❤️
    Djetelina ja sam bila u kbc ri, i iako sam nezadovoljna njihovim pristupom i (ne)znanjem, javljam se kao primjer uspješnosti. Nitko ti ne može unaprijed reći da će biti neuspješno, no statistika da kbc ri ima skoro najniži postotak uspješnosti, govori sama za sebe. U kbc-u svog doktora imaš samo na papiru. Pregled, uzv, inseminaciju, transfer - radi ti dokt koja taj dan radi kad ti imaš dogovoreno (ja to npr.nisam znala kad smo krenuli). Dakle, izmjenjivati će ti se prof.i dr.smajla (i možda dokt.tina ako se vratila s bolovanja). Od prof.možeš svašta očekivati, a dr smajla je mirnija i ima potpuno drukciji pristup prema zenama. Koja god ti bude, pitaj šta god te zanima. Radi se dosta površno, ofrlje, nema individualnog pristupa pacijenticama, svakoj se jednako pristupa, pa kojoj uspije, uspije.. unatoč svemu tome, ima pozitivnih primjera, pa su se i nama tako zvijezde poklopile i drugi fet je bio uspješan 🩷 od srca isto zelim i tebi, sretno ❤️
    Bebolina jako mi je žao 😔 drzi se 🫂
    Slee sretno ❤️
    Cure sretno danas 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Fionci99
    01. Travanj 2024. 08:23

djetelina13

Fionci99

djetelina13

Fionci99

djetelina13

Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
    Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂

Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊

Kako si ti? 😉

Odličnooooooo, i ja mislim da je to odlično. Baš mi je dragoooo radi tebe. Naravno očekujemo da nam javiš šta kaže ultrazvukić 🤩
    Ja sam evo dobro. Pozitivni smo i muž i ja oko cijele priče. Ako se ne dogodi ništa u nadolazeća 2 mjeseca idemo na prvu inseminaciju. Krajem 4.mj muž radi drugi spermiogram i sve ovisi o nalazu. Ako bude bolji nego sad idemo na inseminaciju sigurno, a ako ne, onda odmah na IVF. Tako nam je rekla u petak doktorica na konzultacijama. Jedino sta je sad stvar šta u Rijeci sele iz grada na Sušak i pitanje je kad ce to sve profunkcionirati. Ako ne bude kroz par mjeseci sljakalo morat cemo u privatnu Polikliniku. Taman se otvorila u Rijeci sad.

Hvala ti 🤗 naravno da se javim nakon pregleda! 😉
    Nadam se da ce mu pomoci ovo sto pije, nama je treci spermiogram bio dosta bolji nego prvi (iako i dalje ne idealan) al ocito im pomognu dosta svi vitamini. Najvaznije da ste pozitivni i svakako sretno slijedecih mjeseci sa svim 🥰

Cure, sretan vam Uskrs!
    Fionci i ja se nadam stvarno da ce mu pomoci. Sad pije taj FH PRO i 6 kapsula se na dan prije (propisano je toliko). Pa valjda ce mu to pomoci 🤣
    Tvoj muž zapravo ima smanjenu progresivnu pokretljivost? Jel tako? I evo uspjeli ste 😎

Da, da. I sanse da dodje do ovoga su bile dosta male tako da smo bili u blagorecenom soku. Jesam pozitivna ali me jos uvijek nekad ulovi strah jel stvarno moguce da je beba tu. Tako da jos tjedan dana i onda cu imati veci mir 🙏

Bebolina zao mi je procitati sto ti se sve dogodilo. Sretno draga za dalje 😔
    Angel eyes steta za smrzlice al sad samo pozitiva za ove mrvice 🤗
    Dodo super za smrzlice i nek te cekaju za neki drugi put u buducnosti 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.