Cure Sretan vam i blagoslovljen Uskrs 😘.
Malo sam uzela odmak od foruma i htjela sam posljednji postupak odraditi sa što manje stresa. Ali nažalost plan nije uspio.
Terapija je bila Pergoveris 225 i Gonal 75. Na 9. dan su bila 3 folikula 16, 16 i 18, na 11.dan 4- 12, 18, 20, 21, taj dan je išla štoperica i punkcija na 13.dc. Na kraju smo dobili samo 1 stanicu koja se nije ni oplodila. Usred postupka sam imala smrtni slučaj jednog od roditelja i bila sam baš loše pa moguće i da je to sve imalo ulogu. Ali i smatram da su ovi veći folikuli pukli da je nešto ostalo samo od ovoga koji je bio 18.
Čestitam na lijepim betama, žao mi je zbog minusa.
Ja ne znam jel mi ima smisla ići opet u postupak ovaj put privatno kad sam 2 zadnja puta i bez transfera ostala, pa se i pitam da nisu možda prva dva transfera odrađena samo reda radi, ne znam jel tako nešto moguće da bi radili i gubili vrijeme.
Isto tako ne znam jel bi u novoj klinici obratili pozornost kako sam reagirala na određene terapije ili bi oni nešto po svome, nešto novo pa neću nikako reagirati.
Sanjuška 😘Jurky sretno da s bebom bude sve u redu.
Pozdrav i sretno svima.
Jao mi je zao Bebolina, primi moje saucesce 😥. Zelim ti puno snage da se izboris sa svim udarcima koje ti zivot zadaje i da opet dodje sunce iza kise ❤️❤️❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina čula sam za Beta+ da traže ispis prošlih stimulacija i gledaju reakcije...oni ti uzimaju preko hzzo-a međutim koliko sam zadnje čula da su im liste pune do jeseni. Javi nam što odlučiš
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sretan Uskrs svima želim ❤️❤️
Jurky hvala 🥰
Bebolina jako mi je žao zbog svega što ti se dogodilo!
Marica i ja sam full smanjila kavu, sad popijem samo jednu ness i to nekad ne uspijem ni cijelu, bude mi jaka 😂
Nisam se baš ubila od odmaranja, uvijek ima po kući posla, a znam da moram.
...
Uglavnom javili mi da se nisu razvile one dvije koje su ostavili do danas. Sve nade polazemo u 2 mrvice u meni 🙏🙏❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sretan Uskrs svima koji slavite!!❤️🤗😘
👱🏻35-sve ok
👱🏻♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻♀️
2014 u mpo vode
2015,2016 AIH-❌
1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
11.17.stim.FET-2 blastice❌
05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
09.21-stim.FET,2 blastice❌
04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
3xstim.FET❌
04.24.-FET uz Femaru⏳
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
TRAVANJ 2024.1.4. pon
LUNOLINA - ultrazvuk ivf
BIKMIK - transfer
2.4. uto
NICAIVO - ultrazvuk ivf
3.4. sri
MEGYCA - beta
4.4. čet
IVAA1234 - beta
8.4. pon
MILA123 - ultrazvuk
ROLICA - ultrazvuk fet
MARISHA - ultrazvuk ivf
10.4. sri
TRATINČICA - beta
IVKA33 - beta
11.4. čet
LALI28 - ultrazvuk
ANGEL EYES - beta
12.4. pet
KOALICA2 - konzultacije ivf
24.4. sri
NPELICA - ultrazvuk
29.4. pon
KORNI - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Slee da, iz Ri sam, jedino što znam je da počinju raditi od srijede kompletno gore jer ja u utorak još moram još u kbc Ri po prvu tableticu za čišćenje i onda u četvrtak u novo na Sušak po nastavak. Ali što se same humane tiče, odustali smo od njih nakon 2+2 neuspješna pokušaja, prebacili smo se u Zg..
Sretan Uskrs,
7 dan dnt sam radila betu jer sam svakako morala vaditi kks i beta je bila negativna, nadala sam se da je možda prerano. Danas mi je 10 dnt, sinoc mi je krenilo minimalno krvarenje, oskudno tamno smeđe i jutros isto minimalno bez bolova. Prestala sam sa utricima, ovaj mjesec na žalost ništa😞 Da li je neophodno da krene krvarenje da prođe bar par dana od prekida uziimanja progesterona
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Sretan Uskrs svima želim ❤️❤️Jurkyhvala 🥰
Bebolina jako mi je žao zbog svega što ti se dogodilo!
Maricai ja sam full smanjila kavu, sad popijem samo jednu ness i to nekad ne uspijem ni cijelu, bude mi jaka 😂
Nisam se baš ubila od odmaranja, uvijek ima po kući posla, a znam da moram.
…
Uglavnom javili mi da se nisu razvile one dvije koje su ostavili do danas. Sve nade polazemo u 2 mrvice u meni 🙏🙏❤️❤️
I meni se dosta spava. Polažemo sve nade u naše mrvice koje su u nama i bogu hvala neka nam budu dobre i sa nama 9 mj 🙏☀️🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Fionci kako si ti? Kako se osjecas?
Ne znam jesam li propustila negdje tvoje komentare, ako jesam oprosti 🙂
Hej, hvala ti na pitanju 😊 al nisi, nisam nista duze pisala nes o sebi jer se nista ne dogadja 😁 sto mi je naravno drago jer racunam da je zato sve ok 😊 imam prakticki svaki dan grcice i umorna sam mozda vise nego inace. Po doma radim vise manje sve samo uzimam pauze i ne dizem pretesko, a muz je preuzeo tipa usisavanje. 😊 i odbrojavam jos tjedan dana do pregleda 🙊
Kako si ti? 😉
Odličnooooooo, i ja mislim da je to odlično. Baš mi je dragoooo radi tebe. Naravno očekujemo da nam javiš šta kaže ultrazvukić 🤩
Ja sam evo dobro. Pozitivni smo i muž i ja oko cijele priče. Ako se ne dogodi ništa u nadolazeća 2 mjeseca idemo na prvu inseminaciju. Krajem 4.mj muž radi drugi spermiogram i sve ovisi o nalazu. Ako bude bolji nego sad idemo na inseminaciju sigurno, a ako ne, onda odmah na IVF. Tako nam je rekla u petak doktorica na konzultacijama. Jedino sta je sad stvar šta u Rijeci sele iz grada na Sušak i pitanje je kad ce to sve profunkcionirati. Ako ne bude kroz par mjeseci sljakalo morat cemo u privatnu Polikliniku. Taman se otvorila u Rijeci sad.
Hvala ti 🤗 naravno da se javim nakon pregleda! 😉
Nadam se da ce mu pomoci ovo sto pije, nama je treci spermiogram bio dosta bolji nego prvi (iako i dalje ne idealan) al ocito im pomognu dosta svi vitamini. Najvaznije da ste pozitivni i svakako sretno slijedecih mjeseci sa svim 🥰
Cure, sretan vam Uskrs!
Bebolina neizmjerno mi je zao sto oplodnja nije uspjela i zelim ti izraziti iskrenu sucut zbog gubitka roditelja. Nikad ne mozes biti previse odrasla osoba da te ne pogodi takva situacija. Jesu ti rekli zasto zadnja 2x nije doslo do oplodnje? Nadam se da cete naci rjesenje i da ces uspjeti doci do svoje bebice❤️
Dodo drzim palceve da ti se mrve prime i da po smrzlice dodjes za koju godinu. Moram priznati da sam si poslikala Slee-ine simptome da imam za ubuduce😬🙈
Angel eyes zao mi je sto ipak nije bilo mrvica za smrzlice, drzim palceve da se ove mrve u busi prime i da nam za koji dan javis sretne vijesti❤️
Ivaa jako mi je zao 😔😔
.
Ja od jucer popodne imam dosta obilan ovulacijski iscjedak, danas sam 6.dc i nadam se da pikalice nisu nesto zeznule i pomaknule mi ovulaciju hiper prerano😐
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina neizmjerno mi je zao sto oplodnja nije uspjela i zelim ti izraziti iskrenu sucut zbog gubitka roditelja. Nikad ne mozes biti previse odrasla osoba da te ne pogodi takva situacija. Jesu ti rekli zasto zadnja 2x nije doslo do oplodnje? Nadam se da cete naci rjesenje i da ces uspjeti doci do svoje bebice❤️
Dodo drzim palceve da ti se mrve prime i da po smrzlice dodjes za koju godinu. Moram priznati da sam si poslikala Slee-ine simptome da imam za ubuduce😬🙈
Angel eyes zao mi je sto ipak nije bilo mrvica za smrzlice, drzim palceve da se ove mrve u busi prime i da nam za koji dan javis sretne vijesti❤️
Ivaa jako mi je zao😔😔
.
Ja od jucer popodne imam dosta obilan ovulacijski iscjedak, danas sam 6.dc i nadam se da pikalice nisu nesto zeznule i pomaknule mi ovulaciju hiper prerano😐
Imala sam isto i isto ovdje pisala, sve je ok ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sanjuskai ja sam iz Rijeke i najvjerojatnije idemo za 2 mjeseca na inseminaciju ako mužev spermiogram bude bolji od prošlog puta. Ako ne, idemo na IVF.
Tvoje iskustvo s riječkom humanom nije baš dobro ? Možeš mi malo reći o tome, jer nam se neda gubiti vrijeme ako unaprijed mozemo znat da ce bit neuspješno, iako naravno sve ovisi o individualnom slučaju.
Pa ja ne mogu reći da nije dobro iskustvo, ali nije bilo uspješno i bilo je vrijeme za pokušati nešto drugo.
Mislim da oni u bolnicama to općenito dosta površno odrade pa ako se uhvati uhvati. Čast izuzetcima..
Ako mene pitaš, mogli su me poslati na puno više pretraga prije i između postupaka, ali nije bilo nikakvih dodatnih pretraga nakon neuspješnih postupaka, sve je pripisano mojoj lošoj kvaliteti stanica i kao treba pogoditi kvalitetnu. Profesorica je na glasu kao ne baš empatična osoba, zna biti dosta gruba i svašta izgovoriti i nekima to ne odgovara ali meni je bila ok, bilo mi je važnije da odradi posao kako treba. Nama je očito trebao bolji embriolog s obzirom na moju situaciju, a što se terapije tiče, dobila sam sličnu i u B+ samo malo pojačanu.
Ima ovdje cura koje su imale uspjeha u Ri tako da je to stvarno individualno.
Želim ti sreću, ako ti ne sjedne uvijek se možeš odlučiti za nešto drugo.. 🤞🏻❤️
Slee Tea Štimac? Nisam ništa čula o njoj… 🤷🏻♀️
Bebolina baš mi je žao da nije došlo do oplodnje.. 😔
U kojoj si klinici bila?
Ja kad sam dosla u B+ su me pitali o prošlim stimulacijama i kako sam reagirala na njih tako da bi ti sigurno prilagodili terapiju ovisno o prošlim uspjesima i neuspjesima..
Sanjuska jasno. Naravno da si trebala promijeniti ako nije išlo. Nadam se da će u B+ biti uspješnoooo i to uskoro 🤞
Ja nisam kod te profesorice za koju mislim da pricas jer je ova jako draga i mlada. Za tu drugu sam svašta čula zato nisam ni htjela ići kod nje. Mozda u našem slučaju neće biti tih dodatnih pretraga jer je kod nas "problem" u spermiogramu i njih bustamo sada suplementima da se popravi bar malo pa da probamo s inseminacijom, bar dva puta prije IVF-a. Rekla je da možemo i odustati u nekom trenu od IUI i prijeći na IVF ako i mi i ona vidimo da nejde i nema smisla. Tako da mi se to sviđa 🙂 čini mi se ženica ful oke pa dajemo KBC-u šansu ali ako se oduzi necemo čekati i tražit ćemo i mi drugu opciju.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji