Drage cure borilice, sretan Uskrs svima 🐣🐣
Svim pupicama, čekalicama i pikalicama želim najbolji mogući ishod - jednog ili dva pilića ispod bora za Božić ❤️🤞🏼🍀
Što se tiče privatne poliklinike u Ri, meni su u IVF poliklinici u Zgu rekli da je to njihova sestrinska poliklinika, odnosno članica grupe Pronatal iz Praga 😎
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Sanjushka mislila sam na novu privatnu kliniku za ivf koja bi se trebala otvoriti sada nekad u Ri, cula sam da ce suradjivati s Pragom, navodno otvaraju za dva tjedna, bit ce negdje na Zametu.
Ahaaa, da, bilo je govora tu na forumu. Poliklinika Mia, trebala se otvorit još 1.3., ne znam u kojoj je fazi sada. Tamo će raditi dr. Vlašić. Ali nisam čula nikakve nove informacije..
Čokoladica upisano..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Marica36 pa evo ja sam 5 puta bila trudna i u svih 5 trudnoca mi je jedan simptom je bio isti - neobicna bol u donjem dijelu ledja. Nasla sam u biljeskama simptome koje sam zapisivala u jednoj od trudnoca pa saljem na uvid:
1dnt - ujutro bole cice jako, bole me i ispod pazuha. Navecer se pojavili lagani menstrualni grcici. Navecer prestale boliti jako cice, samo na dodir malo.
2dnt - Cice skoro nista ne bole. Popodne probadanje u jajniku kao da s iglicama netko bode. Navecer me cice pocele zariti.
3dnt - Napravila test, negativan. Zedj po noci i probadanje u lijevom jajniku. Muce me vjetrovi.
4dnt - Cice pocele boliti drugacije, sa strane
5dnt - sjena na testu. Cice opet postale jako bolne. Ali ne neizdrzivo.
6dnt - Napuhanost i ne mogu uvuci trbuh, Opet bockanje u lijevom jajniku. Nakon hodanja se pojavila tezina u donjem dijelu trbuha. Uzasna migrena. Bol ide i kroz lijevu nogu i kroz jaknik, neka tupa bol. I u guzicu mi je isla bol 😂 i taj neki cudan pritisak dolje, kao menstrualni bolovi, ali drugacije. Grudi vise ne bole jako, samo zare.
7dnt - Boli donji dio ledja. Zdjelica. I kao da trebam dobiti, ali povremeno, ne cijelo vrijeme. Navecer grudi pa skoro uopce ne bole, ali i dalje zare. Cudno pulsiranje, pucketanje, zatezanje dolje nisko, vise prema lijevoj strani.
8dnt - grudi bole, malo me nekad nesto strcne, zdjelica zaboli.
Eto, to je neko moje iskustvo. Sto se tice aktivnosti, bila sam normalno aktivna do nekih 7dnt kad sam prokrvarila pa sam usporila tempo, krvarila sam dosta dugo i na kraju zavrsila na mirovanju do kraja trudnoce, al to je sad neka druga prica
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sretan i blagoslovljen Uskrs od srca drage borilice!
🌸🌿😊💛🐣🐰😘
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Djetelina - ja znam cure koje su uspjele i one koje su se godinama borile u Ri, svakako je individualno, al nije tajna da im nedostaje strucnog kadra, a i organizacijskih sposobnosti.
Sanjushka - e da, Vlasic je trebao raditi tamo, al neki dan sam bila kod njega pa je rekao da ipak nece, neki problem je nastao. Navodno ce raditi dr. Stimac 🤷🏻♀️
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure Sretan vam i blagoslovljen Uskrs 😘.
Malo sam uzela odmak od foruma i htjela sam posljednji postupak odraditi sa što manje stresa. Ali nažalost plan nije uspio.
Terapija je bila Pergoveris 225 i Gonal 75. Na 9. dan su bila 3 folikula 16, 16 i 18, na 11.dan 4- 12, 18, 20, 21, taj dan je išla štoperica i punkcija na 13.dc. Na kraju smo dobili samo 1 stanicu koja se nije ni oplodila. Usred postupka sam imala smrtni slučaj jednog od roditelja i bila sam baš loše pa moguće i da je to sve imalo ulogu. Ali i smatram da su ovi veći folikuli pukli da je nešto ostalo samo od ovoga koji je bio 18.
Čestitam na lijepim betama, žao mi je zbog minusa.
Ja ne znam jel mi ima smisla ići opet u postupak ovaj put privatno kad sam 2 zadnja puta i bez transfera ostala, pa se i pitam da nisu možda prva dva transfera odrađena samo reda radi, ne znam jel tako nešto moguće da bi radili i gubili vrijeme.
Isto tako ne znam jel bi u novoj klinici obratili pozornost kako sam reagirala na određene terapije ili bi oni nešto po svome, nešto novo pa neću nikako reagirati.
Sanjuška 😘
Jurky sretno da s bebom bude sve u redu.
Pozdrav i sretno svima.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Marica36 pa evo ja sam 5 puta bila trudna i u svih 5 trudnoca mi je jedan simptom je bio isti -neobicna bol u donjem dijelu ledja. Nasla sam u biljeskama simptome koje sam zapisivala u jednoj od trudnoca pa saljem na uvid:
1dnt - ujutro bole cice jako, bole me i ispod pazuha. Navecer se pojavili lagani menstrualni grcici. Navecer prestale boliti jako cice, samo na dodir malo.
2dnt -Cice skoro nista ne bole. Popodne probadanje u jajniku kao da s iglicama netko bode. Navecer me cice pocele zariti.
3dnt -Napravila test, negativan. Zedj po noci i probadanje u lijevom jajniku. Muce me vjetrovi.
4dnt -Cice pocele boliti drugacije, sa strane
5dnt - sjena na testu. Cice opet postale jako bolne. Ali ne neizdrzivo.
6dnt - Napuhanost i ne mogu uvuci trbuh, Opet bockanje u lijevom jajniku. Nakon hodanja se pojavila tezina u donjem dijelu trbuha. Uzasna migrena. Bol ide i kroz lijevu nogu i kroz jaknik, neka tupa bol. I u guzicu mi je isla bol 😂 i taj neki cudan pritisak dolje, kao menstrualni bolovi, ali drugacije. Grudi vise ne bole jako, samo zare.
7dnt - Boli donji dio ledja. Zdjelica. I kao da trebam dobiti, ali povremeno, ne cijelo vrijeme. Navecer grudi pa skoro uopce ne bole, ali i dalje zare. Cudno pulsiranje, pucketanje, zatezanje dolje nisko, vise prema lijevoj strani.
8dnt - grudi bole, malo me nekad nesto strcne, zdjelica zaboli.
Eto, to je neko moje iskustvo. Sto se tice aktivnosti, bila sam normalno aktivna do nekih 7dnt kad sam prokrvarila pa sam usporila tempo, krvarila sam dosta dugo i na kraju zavrsila na mirovanju do kraja trudnoce, al to je sad neka druga prica
Ajme zbilja si si dala truda 🫣🫣🤗hvala ti ♥️
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sanjuskai ja sam iz Rijeke i najvjerojatnije idemo za 2 mjeseca na inseminaciju ako mužev spermiogram bude bolji od prošlog puta. Ako ne, idemo na IVF.
Tvoje iskustvo s riječkom humanom nije baš dobro ? Možeš mi malo reći o tome, jer nam se neda gubiti vrijeme ako unaprijed mozemo znat da ce bit neuspješno, iako naravno sve ovisi o individualnom slučaju.
Pa ja ne mogu reći da nije dobro iskustvo, ali nije bilo uspješno i bilo je vrijeme za pokušati nešto drugo.
Mislim da oni u bolnicama to općenito dosta površno odrade pa ako se uhvati uhvati. Čast izuzetcima..
Ako mene pitaš, mogli su me poslati na puno više pretraga prije i između postupaka, ali nije bilo nikakvih dodatnih pretraga nakon neuspješnih postupaka, sve je pripisano mojoj lošoj kvaliteti stanica i kao treba pogoditi kvalitetnu. Profesorica je na glasu kao ne baš empatična osoba, zna biti dosta gruba i svašta izgovoriti i nekima to ne odgovara ali meni je bila ok, bilo mi je važnije da odradi posao kako treba. Nama je očito trebao bolji embriolog s obzirom na moju situaciju, a što se terapije tiče, dobila sam sličnu i u B+ samo malo pojačanu.
Ima ovdje cura koje su imale uspjeha u Ri tako da je to stvarno individualno.
Želim ti sreću, ako ti ne sjedne uvijek se možeš odlučiti za nešto drugo.. 🤞🏻❤️
Slee Tea Štimac? Nisam ništa čula o njoj... 🤷🏻♀️
Bebolina baš mi je žao da nije došlo do oplodnje.. 😔
U kojoj si klinici bila?
Ja kad sam dosla u B+ su me pitali o prošlim stimulacijama i kako sam reagirala na njih tako da bi ti sigurno prilagodili terapiju ovisno o prošlim uspjesima i neuspjesima..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Sretan Uskrs, sestre po cilju 🤗
Moje 2 preostale bebe su se izborile do stadija blastociste i smrzavanja, dok 2 bebe u buši izgleda odrađuju svoje, puno mi ulijeva nadu sve što se događa u meni i oko mene, pogotovo dok čitam Slee-ine simptome 🤭
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Sanjuskai ja sam iz Rijeke i najvjerojatnije idemo za 2 mjeseca na inseminaciju ako mužev spermiogram bude bolji od prošlog puta. Ako ne, idemo na IVF.
Tvoje iskustvo s riječkom humanom nije baš dobro ? Možeš mi malo reći o tome, jer nam se neda gubiti vrijeme ako unaprijed mozemo znat da ce bit neuspješno, iako naravno sve ovisi o individualnom slučaju.
Pa ja ne mogu reći da nije dobro iskustvo, ali nije bilo uspješno i bilo je vrijeme za pokušati nešto drugo.
Mislim da oni u bolnicama to općenito dosta površno odrade pa ako se uhvati uhvati. Čast izuzetcima..
Ako mene pitaš, mogli su me poslati na puno više pretraga prije i između postupaka, ali nije bilo nikakvih dodatnih pretraga nakon neuspješnih postupaka, sve je pripisano mojoj lošoj kvaliteti stanica i kao treba pogoditi kvalitetnu. Profesorica je na glasu kao ne baš empatična osoba, zna biti dosta gruba i svašta izgovoriti i nekima to ne odgovara ali meni je bila ok, bilo mi je važnije da odradi posao kako treba. Nama je očito trebao bolji embriolog s obzirom na moju situaciju, a što se terapije tiče, dobila sam sličnu i u B+ samo malo pojačanu.
Ima ovdje cura koje su imale uspjeha u Ri tako da je to stvarno individualno.
Želim ti sreću, ako ti ne sjedne uvijek se možeš odlučiti za nešto drugo.. 🤞🏻❤️
Slee Tea Štimac? Nisam ništa čula o njoj… 🤷🏻♀️
Bebolina baš mi je žao da nije došlo do oplodnje.. 😔
U kojoj si klinici bila?
Ja kad sam dosla u B+ su me pitali o prošlim stimulacijama i kako sam reagirala na njih tako da bi ti sigurno prilagodili terapiju ovisno o prošlim uspjesima i neuspjesima..
Vinogradska
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji