Mala_lutkica mi smo ušle u 7.mj i sve ide kako treba ❤️ tebi i svim curama ovdje zelim to isto ❤️
Sanjushka drzi se.. 🫂❤️
Marica ja sam prva dva dana laganini, malo lezanje, malo po kuci, a ostale dane sam radila i bila aktivnija.. sretno 🥰
Cure sretno danas ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro svima hvala na lijepim riječima…nadam se da su mrvice tu kod mene i da im je lijepo ..ove Pike prolutex ajme meni jučer zaspala u 21h 🫣🤣
Kako je kod tebe dodo ? Jel stalno ležiš? Ja baš ne ..nastojim većinu ali i prošetam malo pa s muzem nešto u kuhinji prčkam….što ste vi curke radile poslije ET…prvih par dana se kao dobro čuvati …
Lijepi dan svima …danas bude puno ☀️☀️☀️☀️☀️pa svi Vanka 🩷🙏🥰🤗
Ja evo ne znam sto reci za ovo “ponasanje” nakon ET ili FET. 😅🤪
Evo ja sam prvi ET mirovala,pazila,sve ono kao naaajbolje,pa ništa. Drugi put sam preležala taj dan nakon FET-a,nisam dizala teško( npr teglila oprani veš da bi stavila sušiti i tako) i dosta sam šetala,mama i tata mi žive na 3.katu i svaki dan sam išla kod njih,penjala se ( a citala sam kao da nije dobro😅). Pred vađenje bete sam imala osjećaj da ću procuriti i rekla muzu : ma ni ovaj put ništa! I taj dan uzela usisavac i od ljutine usisavala,naprezala se. Sutradan izvadila betu a ono suprise-evo djete ima 4 godine sada 😂.
3.i4. FET sam jednom pazila,drugi put se opustila kao ono kako je suđeno- ni jednom ništa. Tako da čovjek tu vise nije pametan kako se ponašati. Mislim isto kao i cure,ako će se primiti primit će se. Samo evo,nije isto nama u glavi nakon transfera i nekome tko ide prirodno na trudnoću,ipak mi u startu već znamo da je tu potencijalna bebica i naravno da pazimo na neke stvari. 🥹☺️
Mislim da je najvažnije nekako slušati sebe,ne naprezati se previše i u konačnici nadati se da je to sada zaista to.
Iako i ja volim kada netko otvori ovu temu pa svaki savjet upijam kao spužva 😉😃
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Hvala curke!!!! Ma da nije ni dobro previše ležati jer cirkulacija je tu...nezz nisam pametna al da manje naprezanja i zapravo što je suđeno ....ahhh da ... U božje ruke....malo pripaziti i to je to....malo rada i uzivanja u šetnji i na suncu nikako ne škodi....🌺💐☀️
Sretno svima danas koji nešto imaju 🤞🤞
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Javljam se jej. Pupo!!!!!! Papam krumpiriće u mekiću.
Neka ostanu mrvice male tu gdje sada jesu. 🙏🙏
Svima sretno !!!! 🩷🙏biolog je rekao da su jako lijepe 3dnevne i jedna čak ide prema morulu tako da puni smo nade i sreće. Sretno svima i ljubim vas
🥳🥳💕 jedva cekamo!
Draga jel imas bolove u donjem djelu trbuha?
Ja imam onako na trenutak po par sekunde valjda je to normalno?
ANNBOLEYN i angel eyes, sretno danas 🍀❤️
Lutkice, dobrodošla 🤗
Marice, ne znam što bih ti rekla, iskreno, već mi je dosta ležanja, jučer sam odležala, a odsad pa nadalje se samo neću naprezati.
Boli me glava i kičma 🤣
Muž će odraditi sve pripreme pa ćemo popodne u šetnju i na kavu.
Danas mi se vraća moja prvorođena i više odmaram kao pripremu za njezine potrebe.
Samo ću paziti da ju ne dižem, a u utorak već mislim ići na posao.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Jutro svima hvala na lijepim riječima…nadam se da su mrvice tu kod mene i da im je lijepo ..ove Pike prolutex ajme meni jučer zaspala u 21h 🫣🤣
Kako je kod tebe dodo ? Jel stalno ležiš? Ja baš ne ..nastojim većinu ali i prošetam malo pa s muzem nešto u kuhinji prčkam….što ste vi curke radile poslije ET…prvih par dana se kao dobro čuvati …
Lijepi dan svima …danas bude puno ☀️☀️☀️☀️☀️pa svi Vanka 🩷🙏🥰🤗
Koliko si dobila pikica? Ja 7, za svaki drugi dan.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Svima sretno !!!! 🩷🙏biolog je rekao da su jako lijepe 3dnevne i jedna čak ide prema morulu tako da puni smo nade i sreće. Sretno svima i ljubim vas
🥳🥳💕 jedva cekamo!
Ma to je normalno ..to je od vaginaletica. .il' punkcije još ...
Dodo dobila sam 12 za svaki dan 1. Jučer zaspala ko top
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Drage moje samo da se javim pa cu čitati zaostatke. Od 8 js 5 ih je bilo zrelih, od kojih su se 4 oplodile. 2 su odlične blastice, a 2 će ostaviti do sutra i ako budu ok zamrznut će ih. Transfer je bio nezgodan, dobro su uopće uspjeli jer imam zavaljenu maternicu, na kraju punog mjehura nije bilo šanse, ali kad sam ispraznila uspjeli su. Svaka čast dr Petru, samo riječi hvale imam. Da ne duljim... PUPO i to 2 mrvice ❤️❤️❤️❤️ vidjela sam na uzv kako su zasvjetile 💞💞💞💞 baš sam sretna, Bože pomozi 🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
🥳🥳💕 jedva cekamo!
Ma to je normalno ..to je od vaginaletica. .il' punkcije još …
Dodo dobila sam 12 za svaki dan 1. Jučer zaspala ko top
aha u redu, hvala puno
u srijedu idem na prvi uzv pa drzite mi srecuuuu
Sortiraj odgovore
Najstariji