Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    04. Listopad 2025. 16:41

Xoxo23

Došla sam vidit kako ste mi i vidim puno predivnih vijesti 😍💖💗 marisha, medenko, lori, muki (oprostite ako sam nekoga zaboravila jer sam samo proletilo na brzinu stranice) čestitam i želim vam da vam ostatak trudnoće prođe sto bezbrižnije i sa lijepih ishodom 😘😘😘 ❤️❤️❤️ verbena sretno 💞💞
    ja sam dobro, napokon mi je negativan test pa mislim da sam se napokon do kraja očistila i čekam pregled, moram obavit papu i briseve i nadam se da će me poslat na daljnje pretrage za ponavljajuće spontane .. jer bez njih ne želim vise na transfer ..treba mi još neki duži period psihičkog odmora, iako se dobro osjećam čim nisam u mislima i u postupcima. Ljubim vas sve puno i svima želim svu sreću 😘😘❤️❤️❤️

Xoxo drago mi je da si se javila i malo dosla k sebi😘 Vjerujem da ti je trebao odmor, teska je ovo borba i covjek si mora nekako pomoci da bi ostao pribran. Svakako inzistiraj da te posalju na dodatne pretrage, imas jos smrzlica i razumijem da zelis biti sigurna da je tijelo spremno za transfer. Mi smo tu kad se pozelis javiti, saljemo pozitivnu energiju😘❤️

👱‍♀️31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙

Astarion
    04. Listopad 2025. 17:28

Žuži

Cure cestitke na super betama jučer, svima nam daju vjetar u leđa ❤️🤗
    Astarion ja krećem malo iza tebe, isti nam je protokol (estrofem i pergoveris). A i ista poliklinika😅 Kod kojeg si doktora?
    Marija1990 hvala ti, jedva cekam sad početi i vidit kako će sve ići 🤗
    Bella evo i ja krećem krajem sljedećeg tjedna ako bude sve ok🍀

Heej, ja sam u dr. Mršića, ti? Sretno ti 🤗🤗🤗

34/37
    KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - ❌
    10/25 Cito IVF/ICSI - 4❄️ freeze all
    FET ⏳

Blueberry12
    04. Listopad 2025. 20:29

Xoxo23

Blueberry12

Cure bas nam je jesen aktivna, da ne nabrajam posebno zelim svima svu srecu!❤️
    Meni je pregled u petak pa cu znati termin operacije 🙏🏻 Nadam se cim prije i da se vratim po svog 🐧🤩

Hej tek sada vidim opis i skužila san tvoj komentar, zbog čega ideš na operaciju? Jeli na hsg bilo nešto vidljivo ?

Sumnja na hidrosalpinx a vec sam operirala endometriozu prosle god i jajovod je jednako izgledao na uzv…na operaciji su mi bile nadene sitne priraslice koje su uklonjene. 9 mj nakon operacije jajovod opet tako izgleda 😏 i sada moj mpo dr zeli da izvadim taj jajovod i da tek onda radimo transfer jer smatra da ce se tu stalno nesto desavati i da nije pogodno za implantaciju 

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 HISTERO
    9/25 prvi postupak✨
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    1/26 salpingektomija ✂️ ⏳

Blueberry12
    04. Listopad 2025. 20:30

Doktor Mrsic ❤️ cure vjerujem da ste u pravim rukama i ja sam kod njega 😊

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 HISTERO
    9/25 prvi postupak✨
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    1/26 salpingektomija ✂️ ⏳

Žuži
    04. Listopad 2025. 22:41

Astarion

Žuži

Cure cestitke na super betama jučer, svima nam daju vjetar u leđa ❤️🤗
    Astarion ja krećem malo iza tebe, isti nam je protokol (estrofem i pergoveris). A i ista poliklinika😅 Kod kojeg si doktora?
    Marija1990 hvala ti, jedva cekam sad početi i vidit kako će sve ići 🤗
    Bella evo i ja krećem krajem sljedećeg tjedna ako bude sve ok🍀

Heej, ja sam u dr. Mršića, ti? Sretno ti 🤗🤗🤗

Isto😅😅Hvala ti, sretno nam obima❤️

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

advocatus
    04. Listopad 2025. 23:32

Btw cure koje pijete ciklu za endometrij, kad krecete pit? Od pocetka ciklusa ili nakon transfera? Koliko ga kolicinski pijete? Inace ja ga pijem ovak kak se sjetim jer mi je fin, ali me zanima od kad je "bolji ucinak". S time da mene "iritira" prilikom mokrenja ako ga popijem previse (tipa preko cca 250 ml dnevno), boja urina me ne smeta koliko to "peckanje", je li se ikome ovak nes desavalo? 

30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
    1. ICSI 10/25 - 2🐧
    12/25 FET⏳

Lori🍀
    05. Listopad 2025. 07:41

Cure baš mi je drago da vas toliko kreće sad u 10.mj, bit će ovo stvarno lijepa jesen🤞🏻😊
    Jane kako si? 
    XOXO drago mi je da si ok🤗 Super da si uzela dužu pauzu i nadam se da ćeš u idući fet mirne glave, koliko je to moguće. Javi nam na koje su te pretrage poslali i sretno!❤️

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Verbena
    05. Listopad 2025. 08:39

Xoxo 🤗💕 drago mi je da imaš plan i apsolutno podržavam pretrage! Meni su recimo, nakon ovog drugog gubitka, mpo doktori rekli da ne treba ništa od pretraga, a moja ginekologica me svejedno samoinicijativno, bez mog uplitanja, poslala da obavim trombofilije i kariogram. I iako znam da je velika vjerojatnost da će to sve biti ok, nekako sam mirnija kad znam da je odrađeno i da idem dalje bez upitnika nad glavom. Nadam se da ćeš dobiti svoje odgovore i da će problem biti lako rješiv! Čuvaj se 😘

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Marisha
    05. Listopad 2025. 12:00

Xoxo draga nadam se da si dobro i samo njezno prema sebi, sve znas 🥰 Mene je uhvatila prehlada, smijemo li strepsilse koristiti? Sva sam nikakva i bojim se da se ne zacepim, ako ne smijemo ni kapi za nos koristiti ne znam kako cu izdrzati 🧟‍♀ 

• Mukii
    05. Listopad 2025. 12:02

Marisha

Xoxo draga nadam se da si dobro i samo njezno prema sebi, sve znas 🥰 Mene je uhvatila prehlada, smijemo li strepsilse koristiti? Sva sam nikakva i bojim se da se ne zacepim, ako ne smijemo ni kapi za nos koristiti ne znam kako cu izdrzati 🧟‍♀

Znam kako ti je, meni je tako od kad sam usla u ovaj fet, stalno mi nos curi i grlo me boli, mislim da mozes, ja sam koristila i angal, stala sam kada mi je test bio pozitivan. 

👱‍♀️31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI