Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    01. Listopad 2025. 08:42

Hope82

Hvala cure na savjetima. Brinu me ti grčevi koje osjetim odmah nakon transfera. U predzadnjem postupku sam hodala po trgovačkom centru i baš me jako grcilo.
    Sada dolazi hladnije vrijeme i ne znam kako će mi noge biti tople jer su mi uvijek hladne. Upravo su i sada dok se lagano spremam za polazak.

Vidis ja grcice dozivljavam kao nesto pozitivno, to mi je na neki nacin znak da se nesto dolje dogadja🙈 i u uspjesnom transferu sam ih povremeno imala, ovaj put manje i zato me strah..prvi put sam imala i implantacijsko krvarenje sada nemam nista..u svakom slucaju sto kazu i cure, nista ti ne moze odmoci, sto je sudjeno sudjeno je😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.

Bella🌟
    01. Listopad 2025. 09:30

Laganinii drži se, 6tt zna biti neugodan po tom pitanju,kako je netko rekao da je za dva dana kasnije ,već bi bilo pa bi se izbjegao stres. Vjerujem da će sve biti ok, neka ti vrijeme do pregleda brzo prođe♥️
    Jane23 pupo🍀🍀♥️ neka se mrvica dobro ugnjezdi🤞🤞
    Hope82 mislim da ti je potpuno u redu šetati,čak štoviše,mislim da je bolje kretati se umjereno radi cirkulacije nego zaleći. Napravila si sve što si mogla, nije sve u tvojoj kontroli, prepusti se I neka mrvica odradi svoje sad. Nismo mi tako fragilne,niti takve sitnice imaju veliki utjecaj, jer inače ne znam tko bi ostao trudan I iznjeo trudnoću da baš svaki pokret utječe. Sigurne su mrvice unutra,bitno da nema ekstrema - tipa da sad ideš planinariti 3 sata,ili vježbati intenzivan hiit sat vremena,... to hoćeš li se lagano prošetati pola sata ili preći autom preko 2 ležeća realno nema nikakvog utjecaja. Napravila si sve što možeš,živi normalno,pripazi da nemaš ekstra velikih napora, nosi debele čarape(dvoje ako treba), mazi svoj trbušćić I imaj povjerenja u svoje tijelo da to može! Uskoro si pupo, mrvica je tu,samo hrabro 🍀🍀♥️
    Medenko hmmm, ja sam u bolnici vadila betu, ali je ginekolog trebao napisati uputnicu,isprintati I na uputnici je trebalo pisati hitno... probaj nazvati laboratorij na VV I pitaj u kojim slučajevima vade betu subotom.
    Everest sretno🍀♥️

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Markolina
    01. Listopad 2025. 09:43

Hope mislim da je najbitnije da slušaš svoje tijelo i kako se osjećaš. Meni su preporučili kretanje nakon transfera, rekli su da mirovanje nije poželjno. Ja sam isto osjećala grčeve povremeno,ponekad nakon dužeg hodanja bi osjetila neki pritisak i laganu bol-to mi je bio znak za usporiti i odmoriti.

Everest  imali smo na grupnim treninzima curu koja je bila 6 mjeseci trudna i bez problema je vježbala jačim intenzitetom. Trenerica joj je malo prilagodila neke vježbe, ali ona se super osjećala i nastavila je cijelu trudnoću vježbati.
    Možda je najbolje pričekati prve preglede i dobiti zeleno svjetlo za vježbanje, mislim da to svakako dobro utječe na cijelo tijelo.

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

• Hope82
    01. Listopad 2025. 09:50

Hvala cure.
    Medenko, ako možeš, izvaditi privatno betu. Naravno, ako ta poliklinika radi subotom npr. Syblab i sl.

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
    9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice

💜Medenko
    01. Listopad 2025. 11:28

Hope82

Hvala cure.
    Medenko, ako možeš, izvaditi privatno betu. Naravno, ako ta poliklinika radi subotom npr. Syblab i sl.

Nista..cekat ću drugu u pon🫣🤷🏽‍♀️..očito je tako suđeno…zelim da bude isti labos u približno isto vrijeme,jer onaj put kad se nije duplala pravilno pojela sam se sa kombinacijama..
    Hvala cure na podršci..
    Sretno svima🤞🏽🤞🏽🤞🏽

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟

Barrrbi
    01. Listopad 2025. 11:41

Hope82

Curke, malo me frka sutrašnjeg dana. Bojim se da će zvati.

Za slučaj da ne zovu i sve bude u redu, jel bolje odmah nakon transfera setati do Ljekarne (imam nekih 7,8 minuta) ili se odvesti autom?
    Čini mi se da je Lori pisala da je ona u uspješnom transferu vozila se autobusom, što znači da je i setala do kolodvora.
    I još nešto, nakon transfera me odmah počinje grčiti, žigati. I tako svaki put. Nešto mi je sad palo na pamet da to nisu kontrakcije i da tijelo možda odmah na taj način odbaci zametak?
    Oprostite na hrpi napisanih gluposti. Razmišljam jesam li do sad radila nešto pogrešno i što promijeniti.

Hope ne treba toliko paziti.
    Prvih par postupaka me muž vozio doma autom jer živimo 60km od Zagreba. 
    U prvoj trudnoći otisla pješke - tramvaj - na posao i onda vlakom doma.
    Druga trudnoća sve isto osim što nisam taj dan isla na posao i jos se nakon vlaka vozila autom po centrima.
    Opušteno i sretno 🤞
    I obavezno 🍟🫣🙂

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

• Hope82
    01. Listopad 2025. 14:26

Cure, obavila sam. Vracene su dvije blastociste. Jedan zametak se prestao razvijati treći dan.

Krumpirice nisam pojela, nije bilo vremena.

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
    9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice

Everest
    01. Listopad 2025. 14:38

Hope držim ti fige na najjače za obje, da se čvrsto ugnjezde i ne puštaju 🤞🍀🤞🍀

🙋🏻‍♀️ 1989; nalazi uredni
    👨🏻 1986; normo
    2020 spontana trudnoća, stigao dečko 💙
    Beba br. 2 - pokušavamo od 8/23, sekundarna neplodnost
    🏢 MIA poliklinika
    🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
    🏢 KBC Rijeka
    🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
    🔹07/25 IVF: 7 blastica; 6 ❄️, ET 1 bc; biokemijska ✖️
    🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ β 10 dnt 395; β 12 dnt 1326; UZV 14.10 ⏳

Lori🍀
    01. Listopad 2025. 14:51

Hope82

Cure, obavila sam. Vracene su dvije blastociste. Jedan zametak se prestao razvijati treći dan.

Čestitam pupo! Nisam ni ja zadnji put pa je bio plus. Ne sekiraj se❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1.beta (12dnt)723; 2.beta (14 dnt) 1684;⏳️uzv🤞🏻

💜Medenko
    01. Listopad 2025. 15:00

Hope82

Neka to bude to,pupice✨🌟❤️..idućih 9 mj🙏🏽…

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani