Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    20. Kolovoz 2025. 14:57

Batice sjećam te se, drago mi je da se vraćaš u borbu i želim ti svu sreću🤞🏻Meni se rezultat oplodnje čini super, pogotovo u odnosu na prošli postupak. Nisam shvatila ideš li sad odmah na transfer ili freeze all? Mislim da se uglavnom zamrzavaju blastice ali embriolozi o tome odlučuju. 
    Frequency dobrodošla! Ne znam odgovor na tvoje pitanje jer me čeka prvi FET ali sigurno će ti druge cure znati odgovoriti. Sretno!
    Verbena negdje sam pročitala da prosječna žena nakon 35.god ima gotovo 50% abnormalnih js. Što znači da je s tvojim tijelom sve u redu i da nisi imala sreće. Ne gubi nadu i glavu gore, sigurno ima još dobrih❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Hypnoticpoison
    20. Kolovoz 2025. 15:19

Pozdrav, lavice!😘😘🤗🤗
    Evo da se i ja malo javim.😊
    Pratim Vas,navijam za svaku od Vas i svima od ❤️ želim da što prije dođete do svojih srećica!🙏🙏🤞🤞🍀🍀
    Grliiiiimmm 🫂 i cmokam 😘 svoje suborkinje iz "stare garde": Jurky, Rolica, Dodo, Saniii, Sanjushka, Pebbles, Wildflower, Stela, Tratinčica, Čokoladica, Marisha, NPelica, Leona. Nadam se da ste mi sve dobro i da uživate u ljetu 🌞🏖🌊 i punite baterije za dalje.😊😊🤗🤗😘😘❤️❤️🫶🫶
    Puuuunoooo pozdrava i podrške svim borilicama uz najbolje i najljepše želje!🤞🤞🍀🍀😘😘❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Batica
    20. Kolovoz 2025. 15:29

Frequency dobrodošla i sretno! 🙏🍀
    Verbena, hvala ti!  Vjerujem da je teško, držite se! 💕 Samo hrabro dalje jer nije ništa gotovo...nama su isto rekli da je zbog lošeg nalaza DNK fragmentacije velika šansa da može doći do spontanog ili abnormalnosti ploda. Zymot bi to trebao poboljšati, ali nije lako čuti. 🫂
    Medenko, slažem se, možemo napraviti samo o onoliko koliko je u našoj moći i moliti se da ostalo bude kako treba! 🤗
    Lori, hvala ti! Sretno i tebi u 9. mjesecu! U petak, 3. dan imam ET jednog embrija, a za ostale se nadam da ce dobro napredovati! 🙏💕

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

Rolica
    20. Kolovoz 2025. 17:00

Hypnotic draga, otvorim forum i vidim tvoj post  Kako si, kako bebačica? Javi mi se na mail ako želiš :***
    .
    Svim curama šaljem puno pusa! Javite mi se za objavu vaše priče na našem IVF portalu www.miraculum-ivf.com, svaku iskustvo je veliko i važno 💕💕💕

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Blueberry12
    20. Kolovoz 2025. 17:06

Frequency dobrodoslaa i sretno! 😄

👩 31, endometrioza, AMH 5.5
    👨34 sve ok
    03/24 AIH ➖
    12/24 LPSC
    08/25 HISTERO
    9/25 prvi postupak✨
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
    1/26 salpingektomija ✂️ ⏳

• Frequency
    20. Kolovoz 2025. 17:26

Hvala na dobrodošlici! 
    Hvala Verbena na odgovoru 😊 Žao mi je zbog rezultata koje si dobila, vjerujem da je sada šok, ali postoji nada da će veselje doći već u idućem postupku ❤️

06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
    Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
    FET 9./10. mjesec ⏳️

• Baccarat
    20. Kolovoz 2025. 19:58

Cure da vas i ja malo pozdravim,stalno vas čitam,tugujem i veselim se s vama. Drzite se,doci ce svjetlo, sigurna sam😘

Verbena zao mi je jako radi svega sta prolazis,startale smo otprilike u isto vrime i baš mi teško padnu tvoje tuge. Ja sam se isto borila sa strahovima o lošoj kvaliteti jajnih stanica nakon 2 biokemijske, pa mi je dr.R objasnio da jedan ciklus mogu biti sve s greškom, a već sljedeći dobijemo dva tri zdrava embrija.  Nije to ništa upisano u kamenu i svaki ciklus je priča za sebe. Virujem da uzimaš sve suplemente,ja sam ih uzimala skoro 2 godine. I ako već nisi,istraži malo nad+ ja sam ga bila uvela par mj.prije postupka. Virujem da ce vrlo skoro doc najlipse vijesti i drzim fige za jesen svima💞

advocatus
    20. Kolovoz 2025. 20:38

Javljam se s mini update-om. Dobila sam markere (koje trebam obaviti prije postupka) i Anti-Hbs mi je pozitivan (14IU/L). Uplasila sam se pa sam guglala da to znaci da imam antitijela, ali mi je cudno imajuci u vidu da sam se cijepila prije valjda 16 godina u osnovnoj skoli.
    Nadalje, partner je danas bio kod urologa i zakljucak je da prirodnim putem nikad necemo imati djecu, a klomifen terapija je ostavljena samo da se nalaz za postupak jos vise ne pogorsa jer je i ovo malo sto imamo za postupak. Duboko u sebi znam da se uzalud nadam svaki mjesec, ali i dalje mi je tesko uopce prihvatiti da ne mozemo imati djecu. Vjerujem da se svaka od vas susrela s ovim mislima i osjecajima, i da nisam jedina. Mozda je ovo samo moj nacin da olaksam dusu. Zelim srecu curama s plusicima i curama koja prolaze trenutno ovo sto i svi mi tu. 

30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳

Batica
    20. Kolovoz 2025. 21:07

advocatus

Javljam se s mini update-om. Dobila sam markere (koje trebam obaviti prije postupka) i Anti-Hbs mi je pozitivan (14IU/L). Uplasila sam se pa sam guglala da to znaci da imam antitijela, ali mi je cudno imajuci u vidu da sam se cijepila prije valjda 16 godina u osnovnoj skoli.
    Nadalje, partner je danas bio kod urologa i zakljucak je da prirodnim putem nikad necemo imati djecu, a klomifen terapija je ostavljena samo da se nalaz za postupak jos vise ne pogorsa jer je i ovo malo sto imamo za postupak. Duboko u sebi znam da se uzalud nadam svaki mjesec, ali i dalje mi je tesko uopce prihvatiti da ne mozemo imati djecu. Vjerujem da se svaka od vas susrela s ovim mislima i osjecajima, i da nisam jedina. Mozda je ovo samo moj nacin da olaksam dusu. Zelim srecu curama s plusicima i curama koja prolaze trenutno ovo sto i svi mi tu.

Sretno s postupkom! 🫂
    Sve smo se susrele sa sličnim mislima. Uvijek se sjetim tatine rodice koja je nakon 2 posvojene djeca i 20 godina braka dobila dijete prirodnim putem. Uvijek nada postoji i ne smijemo se predati... 💪🤗

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

Lori🍀
    20. Kolovoz 2025. 22:04

Batice onda sretno u petak i držim fige da bude i što više smrzlića🤗
    Baccarat ajme ti si već u 28.tjednu, ne mogu vjerovati! Kako si?
    Advocatus ja isto imam ta antitijela, to je sve ok. Bio bi problem da su visoka, a ovako mali br znači samo da si se cijepila. 
    Žao mi je zbog nalaza ali mislim da je komentar urologa bezobziran i nepotreban jer dok god postoji i najmanja šansa, ona postoji zar ne. U svakom slučaju idete na ivf i dobro je da ste se odlučili na taj korak. A prije postupka možete prirodno pokušavati. Koliko ljudi znam koji su nakon x neuspjelih postupaka ostvarili spontanu trudnoću a isto im je rečeno da neće nikad. A znam i 2 para koji nisu htjeli na ivf pa su uspjeli a prognoze su isto bile "nećete nikad..."

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani