Ja sam nakon aspiracije išla na zamrzavanje svih oplođenih js koje su došle do faze blastice.
Nije bilo ni govora da se zamrznu prije. Ne znam da li je uvijek takva praksa, ali do sada sam uvijek sam čula da zamrzavaju blastice.
Hvala, tako sam i ja nekako zaključila...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Bila sam sretna zbog rezultata od 6 oplođenih, ali embriolog nije sretan pa sam splasnula.
Što Vam je embriolog rekao? Zbog čega nije zadovoljan?
👩 41 👨39
1. IVF 05/24 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezeAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧pohranjen
Bila sam sretna zbog rezultata od 6 oplođenih, ali embriolog nije sretan pa sam splasnula.
Što Vam je embriolog rekao? Zbog čega nije zadovoljan?
Rađena je Zymot metoda i očekivana je bolja oplodnja, u petak cu svakako pitati detaljnije... Nadam se da ce ovih 6 dobro napredovati 🙏
Kariogram ✅️
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Rađena je Zymot metoda i očekivana je bolja oplodnja, u petak cu svakako pitati detaljnije… Nadam se da ce ovih 6 dobro napredovati
I kod nas je bila Zymot metoda iako nam nisu to ni spomenuli da će biti, ali tako je bilo pisalo na otpusnom pismu.
Držim fige da se svih 6 lijepo razvija i da imate lijepe smrzliće uskoro!!!
👩 41 👨39
1. IVF 05/24 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezeAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧pohranjen
Rađena je Zymot metoda i očekivana je bolja oplodnja, u petak cu svakako pitati detaljnije… Nadam se da ce ovih 6 dobro napredovati
I kod nas je bila Zymot metoda iako nam nisu to ni spomenuli da će biti, ali tako je bilo pisalo na otpusnom pismu.
Držim fige da se svih 6 lijepo razvija i da imate lijepe smrzliće uskoro!!!
Hvalaa puno! Nadam se da ćete i Vi brzo u novi postupak i želim puno sreće! 🍀🤗
Kariogram ✅️
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
FET 10. mjesec ⏳️
Drage cure,
čitam vas već neko vrijeme i nikako da se priključim. Kao što vidite iz potpisa moj prvi IVF je krenuo odlično, ali je nažalost vrlo brzo dobio loš završetak. Ostala nam je zamrznuta još jedna blastocista te bi išli na transfer u 9. ili 10. mjesecu. Doktor je rekao da ćemo ovisno o tom ciklusu odlučiti hoćemo li ići na prirodni ili stimulirani postupak. Zanima me kakva su iskustva s jednim, a kakva s drugim te je li se jedan pokazao boljim ili je vrlo individualno? Također kako ste se vi pripremale za FET? Trenutno sam u glavi u borbi između uzbuđenja i straha pa ne znam kako da se nosim s time
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 10. mjesec - beta <1.2
Batice, 6 oplođenih stanica je lijep rezultat ☺️ držim fige da ih što više dođe do blastice! 🙏
Frequency, dobrodošla i žao mi je zbog tvog giubitka..
Što se tiče FET-a, nema zapravo neke razlike u uspješnosti između prirodnog i arteficijelnog. Ako imaš redovne i "dobre" ovulacije, možda je ipak bolje ići u prirodni jer ovulacija ostavlja žuto tijelo koje je dodatna potpora trudnoći do potpunog razvoja posteljice. S druge strane, ako nemaš redovne ovulacije, arteficijelni ciklus je možda bolji jer ne ovisiš o O nego uzimanjem hormona pripremaš maternicu za transfer.
Budući da su zameci već tu, za pripremu nemaš nešto puno za napraviti - probati podebljati endometrij sokom od cikle i uzimati vitamin E 200-400 IU dnevno te uzimati prenatal.
Sretno kakogod!
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Evo da vam javim da smo dobili rezultate citogenetike ploda i da se radilo Down sindromu..
Dakle, kod mene je sada, a vjerojatno i prvi put, ipak u pitanju bila kvaliteta jajnih stanica...
I unatoč svemu što radim, pitanje je koliko ću na to moći utjecati..
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
Evo da vam javim da smo dobili rezultate citogenetike ploda i da se radilo Down sindromu..
Dakle, kod mene je sada, a vjerojatno i prvi put, ipak u pitanju bila kvaliteta jajnih stanica…
I unatoč svemu što radim, pitanje je koliko ću na to moći utjecati..
Joj draga moja..pratim te otpočetka i znam koliko je tu truda ljubavi i volje uloženo…😔…
Uz sav trud s naše strane,doktora,stručnjaka…na kraju sve predajemo u ruke Bogu,svemiru,zivotu…i molimo za najbolje od svega…Zelim ti da nađeš to najbolje za sebe,vas🙏🏽💜🙏🏽
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽dolazi princeza 👨👩👧👧
Medenko, hvala ti 💙
Baš me nekako dotuklo.. kad s 39/40 godina ispada da imam tijelo nekoga bliže 50-toj... Ali trudim se prihvatiti da je tako kako je i da realno postoji mogućnost da možda neće biti. Ja ću dati sve od sebe, koliko je u mojoj moći, da mogu biti u miru sa sobom, a sad, kako bude, bit će.
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji