Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    advocatus
    17. Rujan 2025. 18:24

Bella🌟

Advocatus hvala na info! I sretno😘
    Laganinii odlična beta,čestitam 🥳🍀

Hvala puno💚

Btw cuva li se bemfola u hladnjaku? Nitko mi nis nije rekao, a tek sad sam doma dosla i vidjela da pise da se cuva. Nisam valjda sad lijek unakazila

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Batica
    17. Rujan 2025. 19:55

advocatus

Bella🌟

Advocatus hvala na info! I sretno😘
    Laganinii odlična beta,čestitam 🥳🍀

Hvala puno💚

Btw cuva li se bemfola u hladnjaku? Nitko mi nis nije rekao, a tek sad sam doma dosla i vidjela da pise da se cuva. Nisam valjda sad lijek unakazila

Pozdrav, bitno je samo da je bila na sobnoj temperaturi, stavi sad u hladnjak...mislim da čak u uputama piše da moze i sobna temperatura ako ce biti iskorištena ubrzo...pogledaj tamo, a možeš ujutro nazvati i poliklinika za svaki slučaj...

Medenko, sretno! 🙏🫂
    Laganini, cestitam! 😍

🙍‍♀️37 odstranjena štitnjača, Hashimoto
    Kariogrami ✅️
    🙍‍♂️39 oligizoospermia, 🧬DNK fragm. 48%
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1. ICSI - 2 js, ET 3 dan, 1- 6st BETA ❌️
    🟡 2. ICSI - 8js, 1 oplodena, ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 3. ICSI Zymot, 16js, hiper, ❄️ 1 - 3dn
    10/2025 FET 🤰🎀

Batica
    17. Rujan 2025. 20:03

Cure, imam jedno pitanje. Danas mi je došao nalaz brisa, bakteriološki: Normalna mikrobiota ženskog spolnog sustava.Mikroskopski: malo upalnih stanica, gram pozitivni bacili.

Muči me ovo što stoji malo upalnih stanica jer bi u 10. mjesecu trebala na FET...jeste li imali slično iskustvo? Ostali nalazi su uredni...

🙍‍♀️37 odstranjena štitnjača, Hashimoto
    Kariogrami ✅️
    🙍‍♂️39 oligizoospermia, 🧬DNK fragm. 48%
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1. ICSI - 2 js, ET 3 dan, 1- 6st BETA ❌️
    🟡 2. ICSI - 8js, 1 oplodena, ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 3. ICSI Zymot, 16js, hiper, ❄️ 1 - 3dn
    10/2025 FET 🤰🎀

advocatus
    17. Rujan 2025. 20:12

Batica

Pozdrav, bitno je samo da je bila na sobnoj temperaturi, stavi sad u hladnjak…mislim da čak u uputama piše da moze i sobna temperatura ako ce biti iskorištena ubrzo…pogledaj tamo, a možeš ujutro nazvati i poliklinika za svaki slučaj…

Medenko, sretno! 🙏🫂
    Laganini, cestitam! 😍

Hvala ti na odgovoru. Detaljno sam izucila upute i moze biti van hladnjaka. Pise: "Prije otvaranja i unutar roka valjanosti, lijek se može izvaditi i čuvati izvan hladnjaka do 3 mjeseca na 25°C ili ispod 25°C, bez ponovnog odlaganja u hladnjak." Dakle u ovih manje mjesec dana mu nece biti nista na sobnoj temperaturi i ne mora biti u hladnjaku. Pa evo da znate cure koje ste dobile Bemfolu. 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

Bella⭐
    17. Rujan 2025. 20:59

Ima li netko iskustva toleriraju li papa test koje vrijeme ako je taman godina dana prošla? Brisevi su mi friški, no papa test mi "istječe" tj bit će godina dana sad u 10mj kad bi trebala u drugi postupak. 

Advocatus znam da su meni rekli kad sam ovitrelle dobila,koja mora biti u frizideru, da nema veze ako je koji sat vani,da je bitno da danima ne stoji vani,da neće nista biti što odmah nije u frižideru.

👱‍♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    ✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
    ..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
    ✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
    ..🔅 ET- 1, beta❌️
    ..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
    ..❄️ FET-1, beta❌️
    ✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
    ✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
    ..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️

Lori🍀
    17. Rujan 2025. 21:41

Laganini čestitam na beti! 🥰
    Bella meni prije postupka/transfera kažu šta trebam od nalaza ponoviti. Znam da su mi neki nalazi bili mrvicu istekli pa svejedno nisu tražili nove. Najbolje vidjeti s njima što im treba.

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷

Astarion
    17. Rujan 2025. 23:27

Laganini super, odlična beta!!! 🥰🥰

Advocatus meni su rekli da je držim u hladnjaku, ali vjerojatno nece nista biti ako je bila na sobnoj temperaturi. 😊

34/37
    KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    09/23 FET - ❌
    10/25 Cito IVF/ICSI - 4❄️ freeze all
    FET 12/25 ➕ Beta 12dpt 461, 14dpt 1049
    1. UZV 16.01. 🤞🏼imamo ❤️
    NIPT low risk - 💙

• Malčić
    18. Rujan 2025. 00:47

Pozdrav svima,

Nova sam ovdje. 
    Mislim da nitko ne piše u 1 u noći osim ako nije očajan kao ja 😅
    Dakle, imam 27 godina, suprug 34. Moji su svi nalazi do sada u redu, kao i njegov spremiogram. 
    Imala sam spontani u 6 tj. prošle godine, do trudnoće je došlo odmah. Pred kraj 5tt sam primjetila smeđkastu sluz, otišla na hitnu, beta 63, preksutra prokrvarila, prirodno se očistila. Od tada ne mogu ostati trudna iako svaki mjesec pratim ovulacije. 
    Od vitamina pijem folate, aspirin 100, dekristol, vitamin e, c, kalcij, omega 3, selen, maticnu mlijec, prenatale. Iduci mjesec idem na folikulometrije. Trebam li obratiti posebno pozornost na nešto? 
    Razmišljala sam o propuhivanju jajnika? Da li je to dobra ideja? 
    Također, mogu li inzistirati da me se odmah šalje na potpomognutu? Duboko u sebi znam da bez takve vrste pomoći neću opet dočekati svoj plusić 😒

👧🏽 27, AMH 34 pmol, hormoni, štitnjača - sve ok
    👦🏽 34, sve ok
    11/2024 - spontani 6tt
    ⏳️

Lori🍀
    18. Rujan 2025. 06:34

Četvrtak 18.9.
    Lori - uzv FET
    Miss - uzv 🤰
    Petak 19.9.
    Mukii - uzv FET
    Everest - transfer 
    Blueberry - aspiracija
    Aurora B. - folikolumetrija 
    Subota 20.9.
    Medenko - transfer
    Srijeda 24.9.
    Markolina - beta
    Ponedjeljak 29.9.
    Marija - konzultacije
    Utorak 30.9.
    Laganini - uzv 🤰

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
    ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM  

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno

LINK NA REZULTATE ANKETE
    https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
    PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
    https://miraculum-ivf.com

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷

Bella⭐
    18. Rujan 2025. 06:53

Lori hvala na odgovoru,budem pitala. Planiran je ovaj put dugi protokol pa ćemo vidjeti. Javim za neke značajnije datume da me staviš na listu 
    Malčić dobrodošla 🤗 uvijek možeš pitati gibekologa da ti da uputnicu za humanu. Ako je od tad prošla godina dana, vjerujem da ćeš ju i dobiti pa će ti tamo više reći. Možeš tražiti i od ginekologa da ti neke pretrage pošalje da napraviš od onih osnovnih tipa krvna slika,tsh,svi hormoni, da s tim dođeš na prvi pregled na humanu, spermiogram ako muž moze dobiti uputnicu svog doktora opće prakse pa te osnovne stvari odradiš. Evo ja npr nakon 2 trudnoće koja je bila spontana i brzo ostvarena,zavrsila spontanim nakon kojeg sam dobila neku upalu,nikad više nisam ostvarila prirodnu trudnoću uz svo praćenje svega,i eto me tu di jesam. Da mogu vratiti vrijeme,isla bih odma u postupak tad 2021. Tako da ako ti je vec godina prošla,a redovno pratiš ovulaciju i ništa se ne događa, možda nije loša opcija tražiti uputnicu za dalje.  Sretno🍀

👱‍♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    ✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
    ..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
    ✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
    ..🔅 ET- 1, beta❌️
    ..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
    ..❄️ FET-1, beta❌️
    ✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
    ✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
    ..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI