Lori mozes me staviti na listu u petak mi je aspiracija 😊 odlucila sam se ipak za opcu anesteziju. Javim kako je proslo 🤞🏼🍀
Sretno..bit će to sve super🥳🤞🏽..eto ako Bog da..pratimo se u iščekivanju bete🙏🏽
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Medenko i blueberry zelim vam velike bete 🍀🙏🥰
AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice. 🔹11.24.&1.15. 2 IUI - biokem.
🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509, imamo ❣️(6+1)
Blueberry12 sretno🤞🍀 💗 anestazija je stvarno kratka i brzo to prođe☺️
👱♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
..🔅 ET- 1, beta❌️
..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
..❄️ FET-1, beta❌️
✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️
Cure jeste li isle na bolovanje nakon aspiracije ili trsnsfera? Jeste li rekli poslodavcu? Koliko ceste su folikulometrije i ima li u bolnicama prostora da me stave rano ujutro ds stignem prije posla? Situacija je takva da nisam poslodavcu nista rekla niti planiram osim ako je bas krajnje neophodno. Posao mi je sam po sebi jako stresan i bojim se da bi se mogla dovesti u nezahvalnu poziciju ako im kazem da idem u postupak. Naravno, svjesna sam da je moguce da ce se iz doznaka vidjeti sto i kako, ali u tom slucaju cu nesto vec smislit ako me bas pitaju.

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵
Cure jeste li isle na bolovanje nakon aspiracije ili trsnsfera? Jeste li rekli poslodavcu? Koliko ceste su folikulometrije i ima li u bolnicama prostora da me stave rano ujutro ds stignem prije posla? Situacija je takva da nisam poslodavcu nista rekla niti planiram osim ako je bas krajnje neophodno. Posao mi je sam po sebi jako stresan i bojim se da bi se mogla dovesti u nezahvalnu poziciju ako im kazem da idem u postupak. Naravno, svjesna sam da je moguce da ce se iz doznaka vidjeti sto i kako, ali u tom slucaju cu nesto vec smislit ako me bas pitaju.
otvorila sam bolovanje s danom transfera, rekla sam bila direktno nadređenoj. Ljudi su svakakvi, ako je netko u stanju kopat po doznakama, evo, nemam riječi.

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Kad sam bila na stimulaciji sam bila na godišnjem i taman mi je godišnji istekao kad je bio dan aspiracije, tako da sam otvorila bolovanje s danom aspiracije do prve bete.*

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Advocatus, ja sam uzela bolovanje samo na dan aspiracije, dalje, uključujići i nakon transfera, sam normalno radila. A šro se tiče folikulometrije, očino su svaka 2 dana. Ne znam kako je u drugim bolnicama, ali evo na Sv duhu kreću od 7i30 ujutro i idu po redu dolaska pa sam uvijek tempirala da dođem među prvima da stignem to odraditi prije posla.

🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Ja sam uzela godisnji na dan aspiracije, a iduca dva dana sam radila od kuce, isto na poslu nisam nista govorila, folikulometrije obicno idu brzo tako da mislim da za to ne trebas uzimati bolovanje ili slobodne dane ako se nekako mozes iskombinirati

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Advocatus meni su folikulometrije bile 2 dana za redom(8 i 9 dc), u to vrijeme i na aspiraciji sam bila na godišnjem,a počela raditi od transfera,i za taj dan sam ranije izašla. Ostatak do bete sam normalno radila. Slijedeći put idem sigurno na bolovanje nakon transfera. Nisam govorila na poslu niti planiram. Mislim da se na doznakama ne bi smjela vidjeti dijagnoza nego samo šifra bolovanja, prema kojoj se ne vidi što je i da je šifra A0. Ali ponavljam da nisam sigurna za info,moram provjeriti s ginekologom. Ne bi išla na bolovanje da mi radno mjesto nije stresno i da nisam u kontaktu na dnevnoj bazi sa puno ljudi,posebno sad kad idu viroza i prehlade i sve ostalo.
👱♀️34,nizak amh,endometrioza, adenomioza ...👱35 sve ok
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
..🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
..🔅 ET- 1, beta❌️
..❄️ FET-1, beta ❌️hematolog,histeroskopija✔️
..❄️ FET-1, beta❌️
✴️2026/ 3.IVF - prirodni- 1🐣 - nema transfera❌️
✴️2026/ 4.IVF - stimilirani- 4🐣, 0❄️
..🔅 ET- 2 trodnevna, beta ❌️
Hvala cure ❤️

👩 31, endometrioza(2xLPSC) AMH 5.5
👨34 sve ok
9/25 prvi postupak-Cito🏥
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle - 6js aspirirano-6 oplođeno-6 blastica ✨ freeze all ❄️
1/26 salpingektomija lijevo ✂️
🌷1.FET 2/26 beta 9dnt 135 ✨🍀 beta 11dnt 314✨
Imamo ❤️ (6+3)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji