Hvala na dobrodošlici!
Hvala Verbena na odgovoru 😊 Žao mi je zbog rezultata koje si dobila, vjerujem da je sada šok, ali postoji nada da će veselje doći već u idućem postupku ❤️
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 9./10. mjesec ⏳️
Cure da vas i ja malo pozdravim,stalno vas čitam,tugujem i veselim se s vama. Drzite se,doci ce svjetlo, sigurna sam😘
Verbena zao mi je jako radi svega sta prolazis,startale smo otprilike u isto vrime i baš mi teško padnu tvoje tuge. Ja sam se isto borila sa strahovima o lošoj kvaliteti jajnih stanica nakon 2 biokemijske, pa mi je dr.R objasnio da jedan ciklus mogu biti sve s greškom, a već sljedeći dobijemo dva tri zdrava embrija. Nije to ništa upisano u kamenu i svaki ciklus je priča za sebe. Virujem da uzimaš sve suplemente,ja sam ih uzimala skoro 2 godine. I ako već nisi,istraži malo nad+ ja sam ga bila uvela par mj.prije postupka. Virujem da ce vrlo skoro doc najlipse vijesti i drzim fige za jesen svima💞
Javljam se s mini update-om. Dobila sam markere (koje trebam obaviti prije postupka) i Anti-Hbs mi je pozitivan (14IU/L). Uplasila sam se pa sam guglala da to znaci da imam antitijela, ali mi je cudno imajuci u vidu da sam se cijepila prije valjda 16 godina u osnovnoj skoli.
Nadalje, partner je danas bio kod urologa i zakljucak je da prirodnim putem nikad necemo imati djecu, a klomifen terapija je ostavljena samo da se nalaz za postupak jos vise ne pogorsa jer je i ovo malo sto imamo za postupak. Duboko u sebi znam da se uzalud nadam svaki mjesec, ali i dalje mi je tesko uopce prihvatiti da ne mozemo imati djecu. Vjerujem da se svaka od vas susrela s ovim mislima i osjecajima, i da nisam jedina. Mozda je ovo samo moj nacin da olaksam dusu. Zelim srecu curama s plusicima i curama koja prolaze trenutno ovo sto i svi mi tu.
Ja 30-ok, on 31-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Javljam se s mini update-om. Dobila sam markere (koje trebam obaviti prije postupka) i Anti-Hbs mi je pozitivan (14IU/L). Uplasila sam se pa sam guglala da to znaci da imam antitijela, ali mi je cudno imajuci u vidu da sam se cijepila prije valjda 16 godina u osnovnoj skoli.
Nadalje, partner je danas bio kod urologa i zakljucak je da prirodnim putem nikad necemo imati djecu, a klomifen terapija je ostavljena samo da se nalaz za postupak jos vise ne pogorsa jer je i ovo malo sto imamo za postupak. Duboko u sebi znam da se uzalud nadam svaki mjesec, ali i dalje mi je tesko uopce prihvatiti da ne mozemo imati djecu. Vjerujem da se svaka od vas susrela s ovim mislima i osjecajima, i da nisam jedina. Mozda je ovo samo moj nacin da olaksam dusu. Zelim srecu curama s plusicima i curama koja prolaze trenutno ovo sto i svi mi tu.
Sretno s postupkom! 🫂
Sve smo se susrele sa sličnim mislima. Uvijek se sjetim tatine rodice koja je nakon 2 posvojene djeca i 20 godina braka dobila dijete prirodnim putem. Uvijek nada postoji i ne smijemo se predati... 💪🤗
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno
Batice onda sretno u petak i držim fige da bude i što više smrzlića🤗
Baccarat ajme ti si već u 28.tjednu, ne mogu vjerovati! Kako si?
Advocatus ja isto imam ta antitijela, to je sve ok. Bio bi problem da su visoka, a ovako mali br znači samo da si se cijepila.
Žao mi je zbog nalaza ali mislim da je komentar urologa bezobziran i nepotreban jer dok god postoji i najmanja šansa, ona postoji zar ne. U svakom slučaju idete na ivf i dobro je da ste se odlučili na taj korak. A prije postupka možete prirodno pokušavati. Koliko ljudi znam koji su nakon x neuspjelih postupaka ostvarili spontanu trudnoću a isto im je rečeno da neće nikad. A znam i 2 para koji nisu htjeli na ivf pa su uspjeli a prognoze su isto bile "nećete nikad..."
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji