Hvala svima, ubacit cu jos toga, detaljnije cu istražiti i dodatno se posvetiti... 💓
Babyinprogress koje imunološko testiranje ste planirali napraviti, mislim se da i to jos napravimo dok cekamo...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno
Pozdrav drage žene,
Mi nakon ljetne pauze ponovno krećemo u IVF sa idućim ciklusom.
Pitala sam doktora za eventualne pretrage koje bi još trebali napraviti ali rekao mi je da nemamo šta jer je dobar bio rezultat u prvoj stimulaciji i da je to nažalost samo metoda pokušaja i pogreške 🤷🏼♀️
Moram priznati da nisam bas odusevljena tim odgovorom, pa ne zanima imate li vi kakav savjet?
Nakon uredne trudnoće i dvije godine pokušavanja malo mi je neshvatljivo sto se dogodilo da se od tri blastice nije uspjela zadržati niti jedna. U puku srecu kao takvu bas i ne vjerujem, vise bih voljela ako mogu kako još utjecati da si povećam sanse.
Sretno svima! ✨
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj IVF ⏳
Moj popis suplemenata: vitamin c 1000, omega 3, aktivna folna (dakle 5 metiltetrahidrafolat) koji ima dodano b12, koenzim q10 ubiquinol (ne ubiquinone) koji ima dodano sitno vitamin e, magnezij bisglicinat (inace pijem citrat, sad sam uzela na preporuku i nisam sigurna hocu li ponovit kupnju jer mi je skupo), vitamin d 4000 (1-3 put tjedno), nekad maca prah (iskljucivo do ovulacije). Pila sam cink i selen jedno vrijeme i VM 75 od solgara koji ima sve i svasta. Probala sam i bioastin i spirulinu. Ovo gore naravno ne pijem istovremeno vec kombiniram kako koji dan (tipa rotiram c, d i magnezij, trudim se folnu, q10 i omegu svaki dan). I obavezno radit pauze. Kad sam pila cink sam ga pila tjedan dana pa imala pauzu jer bi mi nakon tjedan dana bilo mucno svaki put kad bi ga popila (vjerujem da ga imam i vise nego dovoljno). I najvaznije - slusat svoje tijelo. Bolje pit jedan dodatak pa uvodit ostalo jer ak krenete sa svim odjednom necete znat od kojeg vam je muka (kao sto je meni bilo s cinkom). Kupila sam si i myo inositol kojeg cu rotirat (ima folne pa cu ga uzimat na dane kad necu uzimat folnu s dodatkom b). Javim kakva ce jaja bit u listopadu. Mom partneru nijedan od ovih svih dodataka nije pomogao za spermiogram.
Ja 30-ok, on 31-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Batice jako mi je žao😪Nadam se nisi previše tužna, probaj se uvijek sjetiti da je zapravo samo 1 pravi embrij dovoljan❤️ A to što do sada nije bilo govora o lošoj kvaliteti možda govori u prilog tomu da se radi o lošem ciklusu a ne o kvaliteti jajnih stanica generalno. Nadam se da ćeš već idući mjesec moći u FET i da će biti uspješan 🤞🏻
Medenko, Ariella sretno, pratimo se🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Batice jako mi je žao😪Nadam se nisi previše tužna, probaj se uvijek sjetiti da je zapravo samo 1 pravi embrij dovoljan❤️ A to što do sada nije bilo govora o lošoj kvaliteti možda govori u prilog tomu da se radi o lošem ciklusu a ne o kvaliteti jajnih stanica generalno.Nadam se da ćeš već idući mjesec moći u FET i da će biti uspješan 🤞🏻
Medenko, Ariella sretno, pratimo se🤞🏻
Lori, hvala ti...tužna sam, ali ne možemo iz svoje kože...to i mene tješi, dao Bog da je samo riječ o lošem ciklusu... 🙏
Fet ne može biti sljedeći mjesec jer mi je dosta jak hiper pa dokt misli da je boje pričekati 10. mjesec...mozda cu se i ja s vama biti pupo 🫂💕
Cure kojima je spomenuta loša kvaliteta js, jeste li išle na neke dodatne pretrage osim kariotipa? Meni je kariotip uredan, a ne znam je li postoji jos nešto od pretraga sto bih mogla napraviti kroz ovaj period dok cekam?
Kariogram ✅️
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
Batica ovo je popis sta su mi poslali iz PFC prag (imunology 2:ANA IgG, ENA screen, APA IgG, IgM, ACLA IgG, IgM, A-beta 2 GPI IgG, IgM, a-tTg IgA, IgG, A-annexin IgG, IgM, Imunofenotyp CD3, CD4, CD8, CD19 and NK, Intracellular production of cytokines (TNF, IFN, IL-4), a-ovaries, sperm, zona pellucida, a-TPO, a-Tg, T-regulation lymphocyte) i iskreno nemam pojma o cem se radi, kad sam ih pitala rekli su da kod njih dodje 240 eura a kod nas koliko znaju oko 700 eura, a clayo mi je napisao samo imunologija (nk stanice).
Uglavnom kad sam krenula to istrazivat zakljucak je da mi ginekolog treba pustit 4 uputnice ako bude dobre volje:
1. Uputnica za autoimunološki panel (ANA, ENA, APA, ACLA, β2GPI): Rebro / Merkur / Vinogradska
2. Uputnica za a-tTg (celijakija): Rebro, Merkur
3. Uputnica za štitnjačna antitijela (a-TPO, a-Tg): bilo koji lab
4. Imunofenotip CD3, CD4, CD8, CD19, NK (protočna citometrija)- ovo istvari hibekolog pusta za hematologa pa hematolog za ovu pretragu (Rebro, Merkur, Vinogradska)
A ovo ostalo ili nije dostupno u hrv ili se radi u privatnom labu, nije pokriveno preko HZZO-a.
Tako da ako netko ima iskustva i pametniji je po ovom pitanju, svaki savijet je dobrodošao ☺️
🚺 35 god., AMH 3.4 pmol/L
🚹 52 god., AST ➡️ OA
2021. ICSI Poliklinika IVF (1 + ❄️❄️)- 👧🏼
02/2023. ICSI Poliklinika IVF (1 + ❄️)- missed ab. 9tt ❌
05/2023. ICSI Poliklinika IVF (1 + ❄️❄️)- ❌
03/2024. ICSI Poliklinika IVF (2 trodnevna)- ❌
03/2025. Prirodna trudnoća- blighted ovum 7tt
09/10 mj. - ❓
Batica ovo je popis sta su mi poslali iz PFC prag (imunology 2:ANA IgG,ENA screen,APA IgG, IgM,ACLA IgG, IgM,A-beta 2 GPI IgG, IgM,a-tTg IgA, IgG,A-annexin IgG, IgM,Imunofenotyp CD3, CD4, CD8, CD19 and NK,Intracellular production of cytokines (TNF, IFN, IL-4),a-ovaries, sperm, zona pellucida,a-TPO,a-Tg,T-regulation lymphocyte) i iskreno nemam pojma o cem se radi, kad sam ih pitala rekli su da kod njih dodje 240 eura a kod nas koliko znaju oko 700 eura, a clayo mi je napisao samo imunologija (nk stanice).
Uglavnom kad sam krenula to istrazivat zakljucak je da mi ginekolog treba pustit 4 uputnice ako bude dobre volje:
1. Uputnicaza autoimunološki panel (ANA, ENA, APA, ACLA, β2GPI):Rebro / Merkur / Vinogradska
2. Uputnicaza a-tTg (celijakija):Rebro, Merkur
4. Imunofenotip CD3, CD4, CD8, CD19, NK (protočna citometrija)- ovo istvari hibekolog pusta za hematologa pa hematolog za ovu pretragu (Rebro, Merkur, Vinogradska)
A ovo ostalo ili nije dostupno u hrv ili se radi u privatnom labu, nije pokriveno preko HZZO-a.
Tako da ako netko ima iskustva i pametniji je po ovom pitanju, svaki savijet je dobrodošao ☺️
da li ti je netko spomenuo biopsiju endometrija na NK i plazma stanice?
40 god, hipo, pai i 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)06/23 Missed ab. 9+6 tt,
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, 6+4 ❤️
Batica ovo je popis sta su mi poslali iz PFC prag (imunology 2:ANA IgG,ENA screen,APA IgG, IgM,ACLA IgG, IgM,A-beta 2 GPI IgG, IgM,a-tTg IgA, IgG,A-annexin IgG, IgM,Imunofenotyp CD3, CD4, CD8, CD19 and NK,Intracellular production of cytokines (TNF, IFN, IL-4),a-ovaries, sperm, zona pellucida,a-TPO,a-Tg,T-regulation lymphocyte) i iskreno nemam pojma o cem se radi, kad sam ih pitala rekli su da kod njih dodje 240 eura a kod nas koliko znaju oko 700 eura, a clayo mi je napisao samo imunologija (nk stanice).
1. Uputnicaza autoimunološki panel (ANA, ENA, APA, ACLA, β2GPI):Rebro / Merkur / Vinogradska
2. Uputnicaza a-tTg (celijakija):Rebro, Merkur
Hvala ti! Istrazit cu i ja malo, antitijela za štitnjaču sam vadila, ali ima tu dosta toga... 🤗
Kariogram ✅️
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 3/2025 Bemfola 225
Sortiraj odgovore
Najstariji