Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    04. Kolovoz 2025. 22:13

Ariella čestitam 🤗

Hani sretno dalje🤞🏻 Možeš li mi reći koliko si uzv imala do sad za FET? Ne znam kako to ide kod FET-a a u 9.mj imam hrpu obaveza pa gledam mogu li i to "ubaciti".

Tetraoak beta rasturila, sretno u srijedu!

Nicol nadam se da će ti uskoro stati krvarenje, možda je samo takav ciklus ili se malo poremetilo poslije spontanog.

Luckita čestitke!!

Nove cure dobrodošle i sretno🤞🏻🤞🏻 Nemam iskustva s muškim faktorom ni sa Kbc Ri pa nemam neki savjet. Nalaze smo skupili u cca 2 mj ali je dio nalaza odrađen privatno.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Razumna
    05. Kolovoz 2025. 05:34

Blueberry12

Pozdrav cure, ja jutros obavila histeroskopiju i uklonili su mi polip. Usput su mi napravili scratching endometrija i sada cekamo 9.mj za postupak 😍 Sretno svima!

hej, gdje si radila histeriskopiju?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lori🍀
    05. Kolovoz 2025. 07:33

Srijeda 6.8.
    TetraOak - beta 3
    Hani - uzv FET
    Četvrtak 7.8.
    Dreamer - uzv 🤰🏼
    XOXO - uzv 🤰🏼
    Petak 8.8.
    Titi - uzv 🤰🏼
    Ponedjeljak 25.8.
    Ariella - uzv 🤰🏼
    Luckita- uzv 🤰🏼

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
     https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836 

PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH

https://miraculum-ivf.com

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

TetraOak
    05. Kolovoz 2025. 08:31

Lela97

Pozdrav cure :)
    Čitam i pratim ovaj forum već jaaako dugo. Ja i suprug se mučimo već neko vrijeme ostati trudni, ali jednostavno ne ide…Ni jedna prirodna trudnoća u više od skoro tri godine se nije dogodila. Javila sam se ginekologici i uključili smo se u MPO jer nemamo više što čekati. Njemu dijagnosticirana oligoastheno, kod mene sve ok. Mene najviše muči što to sve skupa kod nas predugo traje. Samo skupljanje nalaza i stalne konzultacije, a poostupak još ni jedan nismo imali Prije godinu dana smo krenuli vaditi nalaze, čitajući po vašim postovima to i nije baš normalno?! Ili sam umislila, više neznam…sada kada mislim da sam skupila više-manje sve razmišljam kako nisam briseve radila, a papu sam radila prije godinu dana. Javila se ginekologici kaže papa sada ide na godinu ipol…Imam još jedne konzultacije u 9 mjesecu i stvarno mi se ne da ići tamo samo da mi kaže da uradim briseve…neznam da li imate kakav savjet? Da li će mi ginekologica htjeti odraditi briseve bez uputnice specijaliste? Osjećam se nesposobno da skupim nalaze. Traje vjekovima… Radi se o KBC Ri.

Meni su ovako rekli, da brisevi vrijede godinu dana (ureoplazma,papa,sifilis i jos neki mikrobi) a nalazi krvi na spolne bolesti za mene i muza 6 mjeseci. Ja sam u Rijeci isla privatno brisevi su me kostali 150 eura papa 30 ili 50 eura i nalazi krvi za mene i muza mislim 300 eura. Nisam  cula dobre preporuke za kbc ri i nije mi se dalo vise cekati. A sta se moje soc. gin tice jos bi pokusavala spontano ostati trudna jer je ona bila uvjerena da je kod nas sve ok samo da treba vremena i nikako mi nije htjela dati upitnicu za mpo. Nadam se da sam ti pomogla. Sretno 🤞 

👩‍🦰 JA 36 | 👱‍♂️ ON 35 | Sve OK
    👶 Pokušavamo od 2022
    🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
    💔 04/2024 – Missed A.
    💥 07/2024 – Vanmaternična (desni jajovod)
    Mia poliklinika Rijeka
    🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
    💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
    💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
    🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
    ❄️ 4 blastociste freez
    🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
    ⏳ 1 β 56,4 🤞2 beta 331 👌3 beta 919 - 1UZV ⏳

Ivyyyy
    05. Kolovoz 2025. 08:37

Realno bas i traje nekako sve dugo, kad dugo pokusavas i kad krenes imas osjecaj da nikad kraja, kod nas je isto tako.. mi smo imali konzultacije u 7 mj(prvi put), izvadjeni hormoni i nalazi krvi kod oboje, tek u 9 mj imamo opet ponavljanje spermiograma, i nakon tj dana razgovor kod androloga za TESA.. mislim da cemo i ni dugo cekati da uopce krenemo negdje, jer sam gledala da prije TESA zele i genetsko testiranje obaviti i sve, jos pogotovo u njemackoj di se na sve duze ceka.. kad obavimo sa muzem to sve, tek onda se moramo javiti opet u kliniku da vidimo kako dalje ako bude uspjesna op i ako nadju sta.. 
    i jos nesto, ako je ciji muz to radio, ja sam puno citala i istrazivala i svi kazu da Mickrotesa uspjesnija i preciznija, kada sam pitala doktora za to rekao mi je da se to skoro vise i ne radi, da se radi samo TESA, i ako se prvo puta nista ne nadje, da li se to smije ponoviti ili ? 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

TetraOak
    05. Kolovoz 2025. 08:53

nicol, z

Lorikako si, nisam popratila jeli ti stigla M. Imam pitanje prvi pravi menzis nakon spontanog koliko traje?

Koliko se sjecam meni je trajao sigurno tjedan dana a inace traje 4 do max 5 dana ali 4 i 5 dana je skoro nista nosim dnevni ulozak. 

👶 Pokušavamo od 2022
    💔 04/2024 – Missed A.
    Mia poliklinika Rijeka
    ❄️ 4 blastociste freez

TetraOak
    05. Kolovoz 2025. 08:57

Ariella26, Luckita cestitam cure neka vam mi je mirna i skolska trudnoca. 

Hvala svima na cestitkama za betu ❤️ Malo sam istrazivala pa sam otisla u bunar jer mi se beta dupla svakih 28 sati ali onda sam procitala da je to ok da se mora poduplati za 48 ali moze se i u kracem periodu duplat. Evo ako koja cura bude u slicnoj situaciji da zna i da ne ode “down the rabbit hole” kao ja. 

👶 Pokušavamo od 2022
    💔 04/2024 – Missed A.
    Mia poliklinika Rijeka
    ❄️ 4 blastociste freez

TetraOak
    05. Kolovoz 2025. 09:03

Ivyyyy

Realno bas i traje nekako sve dugo, kad dugo pokusavas i kad krenes imas osjecaj da nikad kraja, kod nas je isto tako.. mi smo imali konzultacije u 7 mj(prvi put), izvadjeni hormoni i nalazi krvi kod oboje, tek u 9 mj imamo opet ponavljanje spermiograma, i nakon tj dana razgovor kod androloga za TESA.. mislim da cemo i ni dugo cekati da uopce krenemo negdje, jer sam gledala da prije TESA zele i genetsko testiranje obaviti i sve, jos pogotovo u njemackoj di se na sve duze ceka.. kad obavimo sa muzem to sve, tek onda se moramo javiti opet u kliniku da vidimo kako dalje ako bude uspjesna op i ako nadju sta..
    i jos nesto, ako je ciji muz to radio, ja sam puno citala i istrazivala i svi kazu da Mickrotesa uspjesnija i preciznija, kada sam pitala doktora za to rekao mi je da se to skoro vise i ne radi, da se radi samo TESA, i ako se prvo puta nista ne nadje, da li se to smije ponoviti ili ?

Neznam puno za muski faktor ali se sjecam da sam na forumu procitala da je netko isao u Tursku na mickrotesu i podjelio svoje iskustvo. Mozda cak na prvim stranicama ovog foruma, tamo negdje u uvodu. 

👶 Pokušavamo od 2022
    💔 04/2024 – Missed A.
    Mia poliklinika Rijeka
    ❄️ 4 blastociste freez

Saniii
    05. Kolovoz 2025. 09:35

Advocatus dobrodošla 🤗. Vidim da si uzela odma stvari u svoje ruke, pohvale za samoinicijativno vađenje pretraga 💪😉
    Htjela bi samo nadodati da učinak suplemenata i promjene načina života nije odma vidljiv na nalazima, a i uvođenje naglih promjena u život je svojevrsni šok za organizam pa otud zna bit pogoršanje jer je potrebno vrijeme da organizam navikneš i da se učinak istih vidi, dakle minimum 3-6mj kontinuirane primjene suplementa pa do godinu dana da se vide rezultati. Spermatogeneza (stvaranje novih spermija) traje oko 3mj I nema baš smisla ponavljati sgram češće od toga. Neka partner nastavi sa svime (suplementi) svo vrijeme do postupka jer mu škoditi sigurno neće. Procitaj prve stranice ove teme i imaš link na portal Miraculum gdje imas brdo savjeta za početak i za sebe i za partnera. Vaša prednost su vaše godine 💪.
    Mrvicu mi se čini kod tebe povisok fsh, ali to može biti do tog ciklusa i to se da izregulirati terapijom. U principu se slažem sa Riamaro, sa malo težim dijagnozama možda je pametnije ići u privatnu kliniku gdje ćete dobiti više individualan pristup. Imas opcije i privatne klinike koje rade preko hzzo-a, platiš samo prve konze, sve ostalo je na upztnicu. Sretno 🤞
    Iva30 dobrodošla I ti 🤗, evo mogu samo copy/paste gornji post i na tebe 🤗
    Lela97 dobrodošla I sretno 🤞. Inače se nalazi za mpo obave u 2-3mj a na webu svake klinike imas popis potrebnih nalaza za postupak pa ih možeš i sama obavit i doc spremna na konze 💪.
    Hani welcome back 😘🤗
    Mariposa, Sage, Srculence, Xoxo,Ariella,Luckita super super za uzv-e i nek tako nastavi🤞🙏
    Tetra0k super beta 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

sanjushka
    05. Kolovoz 2025. 10:07

Pozdrav cure, malo da vas pozdravim i da se javim.. 
    Želim prvo čestitat svim novim trudnicama, plusićima i pozitivnim vijestima.. ❤️❤️
    Pratim vas i dalje iz sjene i navijam 🥳 ali nisam bas redovita pa nista ne pisem jer dok ja pročitam to je već stara vijest.. 😁
    Ja sad malo odmaram na godišnjem i u rujnu startamo ponovo.. 🤞🏻

Lela97 htjela sam ti se samo javiti jer smo i mi krenuli u Rijeci i isto nam je dugo trebalo za skupit nalaze jer prof.S ima običaj reći da napravite jednu stvar za sljedeće konzultacije, umjesto da kaže sve što treba napraviti. I onda kad napravite to nešto, čekate mjesec dana konze i ona to pogleda pa kaže ok, sada napravite nešto drugo i tako se to oduži 100 godina. 
    Ok, nama se odužilo samo 4 mjeseca jer sam ja imala neke nalaze gotove i bila sam prije kod nje zbog drugih stvari ali svejedno..
    Naravno da kad ideš prvi put ne znaš kako to sve funkcionira pa se to sve jako oduži ali zna se koje su pretrage obavezne za napraviti prije postupka pa sve to skupa možete napraviti i prije konzultacija i doći joj s gotovim nalazima.. 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (5 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️⏳
    📧 s88.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.