Cure ja sam se malo isključila i uživam na moru do idućeg pregleda 🥰
Vidim puno novih nickova, želim vam dobrodošlicu i da što prije odete na neke ljepše teme 🤗
Iva_šumi ja sam histeroskopiju s biopsijom i analizom na cd138 i cd 56 radila u poliklinici IVF u Zagrebu :)
Hvala na odgovoru!
A kod kojeg doktora ste to radili tamo? Jel bila anestezija?
Lp
Evo i mene cure da javim. Trudim se pratiti vas ali imam puno zaostatka a još nisam na komplikacijama pa ne stižem.
Dobrodošle sve nove borilice i sretno🍀
Vjetar u leđa svima s dg teški OAT i žene ima nade. Suprug ima istu dg, neotkriven uzrok i imamo dečkića iz prvog ICSI i evo mene trudna s curicom iz drugog ICSI.
Suprug je pio Profertil, Crnu Macu i matičnu mliječ od Radoševića svo vrijeme između postupaka i tijekom. Promijenili smo prehranu na zdravije i suprug izbacio alkohol.
Prvi ICSI je uspješan s nalazom 4%progresivno pokretnih i jako loša morfologija i evo nakon 2g isli u novi postupak i nalaz mu bio jednak💪🙏
Mi smo radili postupke u Vinogradskoj ali slažem se da je u našim situacijama najbitniji embriolog pa se vodite time. 🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Drage moje borilice,evo da se i ja javim danas smo 13+1 bili smo na ultrazvuku sve je uredu sa bebicom se je po tjednima kako i treba bit.🥰 cekamo nifty pa cemo znat i spol. Mucnine me bas ne napustaju ali nadam se da oce uskoro. Riomarokako si mi ti? Jesi se prebacila na neku drugu temu?
Netko je pitao za Škvorc i što sve treba od nalaza najbolje nazvat sestre su jako ljubazne i sve ce ti rec što treba imat na prvim konzultacijama.☺️
Sageprekrasno! Čestitam i neka cijela trudnoca bude lijepa i uredna ❤️
Ostale curke sretno i držim najveće fige za najljepše vijesti. Jesen mora rasturit! ☺️🫶🏻💪🏼
Draga Srculence čestitam 🥰
Jako mi je drago zbog tebe. Čestitam od sveg srca. Neka ti trudnoća protekne mirno i neka mučnine budu najveći problem ( brzo će i one proci 😉).
Kako više nisam toliko aktivna na forumu a htjela bih ostati u kontaktu s tobom, ostavljam ti svoj mail ukoliko se želiš javiti: pixiphoto47@gmail.com
Marisha kako si ti? I za tebe vrijedi javljanje ako želiš 😊
Svim ostalim curama zelim puno uspjeha u postupcima. Hrabrice, vrijedi se boriti 💪🏻❤️
Nama je nakon borbe od skoro tri godine stigla djevojčica 🥰
Škvorcovke moje ❤️
Pixi od srca ti čestitam mazite se i pazite!!!! Eto sve nekako dođe na svoje
dapače, zapisat ću si mail
Srculence sretno neka ide sve svojim tokom, mučnine će prestati u nekom periodu, suosjećam i izdrži
Veliki zagrljaj šaljem našoj Sanjushki, pratimo se na jesen
U iščekivanju godišnjeg a onda mozak na pašu Svi nalazi spremni, samo se trebam dr.Lani javiti kada dobijem mengu da me upišu za postupak početkom rujna i onda je to to
Jesen mi je nekako prijelomna ove godine, ako ne uspijemo napokon se bacam na traženje novog posla, nekim novim stvarima ću se okrenuti. Svim curama želim sreću i samo hrabro
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 4.2pmol/L, hashimoto, TSH 1,93
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Barrrbi baš mi je drago da vam je uspjelo oba puta. Ja se nadam da ćemo i mi što prije krenuti u sve to i da će biti uspješno.
Muž po nalazu od prije mjesec dana ima 7% progresivnih, ne znam hoće li se išta popraviti uz sve ove suplemente ali se nadam samo da se neće pokvariti situacija dok ne dobijemo smjernice za dalje postupke🤞🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - OAT
Pokušavamo od 10.2024.
Evo i mene cure da javim. Trudim se pratiti vas ali imam puno zaostatka a još nisam na komplikacijama pa ne stižem.
Vjetar u leđa svima s dg teški OAT i žene ima nade. Suprug ima istu dg, neotkriven uzrok i imamo dečkića iz prvog ICSI i evo mene trudna s curicom iz drugog ICSI.
Suprug je pio Profertil, Crnu Macu i matičnu mliječ od Radoševića svo vrijeme između postupaka i tijekom. Promijenili smo prehranu na zdravije i suprug izbacio alkohol.
Prvi ICSI je uspješan s nalazom 4%progresivno pokretnih i jako loša morfologija i evo nakon 2g isli u novi postupak i nalaz mu bio jednak💪🙏
Mi smo radili postupke u Vinogradskoj ali slažem se da je u našim situacijama najbitniji embriolog pa se vodite time. 🤞
Hvala puno na odgovoru i drago mi je da ste uspjeli! Ako nije tajna, a imajuci u vidu da je nama prvi postupak u Vinogradskoj, mozete li podijeliti kojeg ste embriologa imali?
Ja 30-ok, on 31-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; Cekamo simulirani postupak 10/2025 (icsi vinogradska)
Hvala puno na odgovoru i drago mi je da ste uspjeli! Ako nije tajna, a imajuci u vidu da je nama prvi postupak u Vinogradskoj, mozete li podijeliti kojeg ste embriologa imali?
2021. je bila Martina a sada nisam sigurna. Na transferu je bila druga ženska a ne znam joj ime.
Prvi ICSI terapiju odredio dr B. a transfer obavila dr Š. a sada dr P. sve obavila.
Ivaaa30 držim 🤞 da se spermiogram održi. Moj suprug je kad smo krenuli u MPO imao ove rezultate progresivno pokretnih
2017-29% normo
2018-27%
2019-19%
2020-10%
2021-8% oat
2022-4% oat
2025-4% oat
Nisu mu tablete pomagale jer je nalaz bio sve lošiji ali svejedno je pio jer to je jedino za što smo se "držali" s njegove strane da ima nade. S time da radi s kemikalijama i ispušnim parama koje naravno štete zdravlju.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏
Male and Female Maine Coon Kittens For Sale
Adorable Maine Coon Kittens For Sale – Registered Kittens
Not all Maine coons for sale are from the same Litter*
https://russianbluebabies.com/
Hvala na odgovoru!
A kod kojeg doktora ste to radili tamo? Jel bila anestezija?
Lp
Meni je radila dr. Bračun pošto mi ona vodi postupke. U poliklinici IVF koriste Bettocchi histeroskop te nije potrebna anestezija. Sat vremena prije postupka sam popila Brufen 800 i Normabel 5mg. Pretraga nije ugodna, ali nije ni bolna. Moram naglasiti da ja nisam imala nikakvih priraslica koje je trebalo odstraniti tako da ne znam kako taj dio funkcionira. Zapravo se pod tlakom pušta voda u maternicu te se gleda unutrašnjost, što je veći tlak, veća je nelagoda, ali cijelo vrijeme komunicirate s doktorom i ako je previše napravi se pauza. Uzimanje uzorka za biopsiju ne boli i nalaz je gotov za neka 2 tjedna. Nadam se da sam pomogla :)
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ♥️
Pixi čestitke na djevojčici, uživajte u njoj
Barbi kako si nam ti? Već si u lijepim tjednima
Hani i Tetraoak čekamo vaše vijesti danas
Imam pitanje za cure koje su išle u prirodni FET - na koji broj uzv da računam otprilike prije FET-a? Znam da ide prvi uzv 8, 9 dan ciklusa, barem kod Škvorca. A dalje?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
ja sam imala 2 UTZ, prvii mi je bio na 12 dc i odmalh tu vecer stoperica i cyclogest do transfera 2 puta dnevno, nakon transfera se nastavlja.
06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
03/25 Poliklinika Mia, 12 js
ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska
04/25 kariogram, uredno
05/25 biopsija endometrija, uredno
07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707
Sortiraj odgovore
Najstariji