Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    24. Srpanj 2025. 18:38

Xoxo23

Everestzao mi je zbog bete..

Marishaja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁

uniqlopupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊

Ivyneznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊

Verbena brz oporavak 🫂❤️

Na ultrazvuku nije vidio nista, ali sumnja zbog uzasnih bolova koje imam kad dobijem, cak je rekao da maternica, jajnici, sve izgleda dobro.. posto je kod nas i azoospermija rekao je da na meni da odlucim, zelim li prije ili poslije to obavljati.. 
    sad ni sama ne znam, cekam da vidim da li ce nam Tesa biti uspjesna, pa da mozda probamo jedan postupak pa ako nejde da onda to obavim.. 
    isto tako me zanima, da li se aspiracija radi sa anestezijom ili kako? Meni treba dosta da se psihicki pripremim na svaki korak jer ako dodjem u grcu, hvata me napad panike, pa da znam sta me ceka..

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

Finika
    24. Srpanj 2025. 19:04

Ivyyyy

Xoxo23

Marishaja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁

uniqlopupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊

Ivyneznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊

Verbena brz oporavak 🫂❤️

Na ultrazvuku nije vidio nista, ali sumnja zbog uzasnih bolova koje imam kad dobijem, cak je rekao da maternica, jajnici, sve izgleda dobro.. posto je kod nas i azoospermija rekao je da na meni da odlucim, zelim li prije ili poslije to obavljati..
    sad ni sama ne znam, cekam da vidim da li ce nam Tesa biti uspjesna, pa da mozda probamo jedan postupak pa ako nejde da onda to obavim..
    isto tako me zanima, da li se aspiracija radi sa anestezijom ili kako? Meni treba dosta da se psihicki pripremim na svaki korak jer ako dodjem u grcu, hvata me napad panike, pa da znam sta me ceka..

Što su Vam rekli konkretno da obavite vezano za endometriozu?
    Vezano za aspiraciju, svaka klinika nudi neki način analgezije ili anestezije, ovisi gdje radite. Možda da navedete gdje idete pa ako netko ima da podjeli iskustvo. 

06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
    03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
    03/25 Poliklinika Mia, 12 js
    ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET morule, 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
    04/25 kariogram, uredno
    05/25 biopsija endometrija, uredno
    07/25 FET

Lori🍀
    25. Srpanj 2025. 06:00

Petak 25.7.
    XOXO- uzv 🤰🏼
    Subota 26.7.
    Wacky - aspiracija
    Četvrtak 31.7.
    Sage - uzv 🤰🏼
    Mariposa - uzv 🤰🏼
    Petak 1.8. 
    TetraOak - beta
    Ponedjeljak 4.8.
    Ariella - uzv 🤰🏼
    Četvrtak 7.8.
    Dreamer - uzv 🤰🏼
    Petak 8.8.
    Titi - uzv 🤰🏼

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
     https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836 

PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH

https://miraculum-ivf.com

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    25. Srpanj 2025. 06:05

XOXO sretno danas na uzv🤞🏻

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Saniii
    25. Srpanj 2025. 07:19

Martisha ako nisi mirovala prije vađenja krvi moguće da je od toga povisen prolaktin. Čini mi se da ti je dhea-s niža, bude inače niža kod cura sa niskom rezervom, a bolje je da je u gornjoj ref vrijednosti pa vidi sa dr da suplementiraš koji mjesec. 😘
    Everest žao mi je 😔, svakako ju isprati do kraja.
    Uniqlo skroz zanimljiva situacija i rasplet događaja 😂. U kom.stadiju ste vratili embrij? Sretno pupice 🤞🙏
    Ivyyy dobrodošla 🤗, kod kojeg ste dr i koja klinika? Što se tiče endometrioze najbolje ti je otići kod stručnjaka za endometriozu koji zna gdje će gledati da  pogleda jer obično ginekolozi kojima to nije uže područje spec. ne znaju prepoznati realno stanje. Očito ni tvoj gin nema baš iskustva s njom čim ju nije mogao vidjeti,a sumnja na endo..
      Nekad operacija nosi više štete nego koristi (ako je na jajniku može operacijom oštetiti jajnik i tako znatno umanjiti sanse za buducu trudnoću) pa se dobro informiraj prije bilo kakvog zahvata. Inače trudnoća je lijek za endometriozu..
    U kojoj mjernoj jedinici ti je amh?
    Tetra0k dobrodošla I što prije otišla 🤗
    Verbena draga drži se 🤗
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

TetraOak
    25. Srpanj 2025. 07:36

Ivyyyy

Xoxo23

Verbena brz oporavak 🫂❤️

"Hej! 😊 Mene su uspavali kada sam imala aspiraciju. Nisam to ni tražila, ali je doktorica rekla da će me uspavati jer mi je bio prvi put 🙈. Sve je trajalo otprilike 10 minuta, i odmah su me nakon toga probudili. Ja bi im objasnila na tvom mjestu da bi mi bilo lakše da me uspavaju i zbog čega, ako imaju tu opciju  
    Nadam se da sam ti pomogla. 
    Curke držite se  

👩‍🦰 JA 36 | 👱‍♂️ ON 35 | Sve OK
    👶 Pokušavamo od 2022
    🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
    💔 04/2023 – Missed A.
    💥 07/2023 – Vanmaternična (desni jajovod)
    Mia poliklinika Rijeka
    🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
    💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
    💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
    🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
    ❄️ 4 blastociste freez
    🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
    ⏳ Čekamo betu... 🤞💛

Sage
    25. Srpanj 2025. 07:51

Everest žao mi je 🫂
    Uniqlo sretno PUPO 🤗
    Ivyyy, Tetra0k cure dobrodošle i što prije otišle na neke ljepše teme 🥰
    Verbena drži se🧡
    Xoxo sretnoo  🤞🤞🤞🤞🤞

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480

Markolina
    25. Srpanj 2025. 08:06

Verbena i Everest držite se 🫂 
    Uniqlo nek se mrvica čvrsto primi ❤️
    Xoxo držim fige 🤞

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌

• Zana43
    25. Srpanj 2025. 10:02

Cao cure,

poklanjam dvije kutije prolutexa ako nekome uskoro treba.

Lijek lagerovan na tamnom mjestu, sobna temperatura.
    Kupljene su u kraj aprila ali mi nisu trebale.

Takodje ako neko zeli caj/gin/mjesavina i kapi od  konopljike poklanjam. 

Javite se na suzana.sr.dragicevic@gmail.com
     Lp Suzana 

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
    2025 April Prag, donacija js

Marisha
    25. Srpanj 2025. 10:15

Saniii

Martisha ako nisi mirovala prije vađenja krvi moguće da je od toga povisen prolaktin. Čini mi se da ti je dhea-s niža, bude inače niža kod cura sa niskom rezervom, a bolje je da je u gornjoj ref vrijednosti pa vidi sa dr da suplementiraš koji mjesec. 😘
    Everest žao mi je 😔, svakako ju isprati do kraja.
    Uniqloskroz zanimljiva situacija i rasplet događaja 😂. U kom.stadiju ste vratili embrij? Sretno pupice 🤞🙏
    Ivyyy dobrodošla 🤗, kod kojeg ste dr i koja klinika? Što se tiče endometrioze najbolje ti je otići kod stručnjaka za endometriozu koji zna gdje će gledati da pogleda jer obično ginekolozi kojima to nije uže područje spec. ne znaju prepoznati realno stanje. Očito ni tvoj gin nema baš iskustva s njom čim ju nije mogao vidjeti,a sumnja na endo..
    Nekad operacija nosi više štete nego koristi (ako je na jajniku može operacijom oštetiti jajnik i tako znatno umanjiti sanse za buducu trudnoću) pa se dobro informiraj prije bilo kakvog zahvata. Inače trudnoća je lijek za endometriozu..
    U kojoj mjernoj jedinici ti je amh?
    Tetra0kdobrodošla I što prije otišla 🤗
    Verbena draga drži se 🤗
    Sretno svima 🤞

Thx Saniii ali nekako me strah uzimati to radi endometrioze i drugih nuspojava. Ne znam da li je moj strah opravdan ili ne ali eto, mislim da ću nju preskočiti. Već sam dugo na nekim drugim suplementima pa ću vidjeti kakva će biti situacija u novom postupku, to mi je zadnji i bit će kako treba biti 
    Xoxo sretno danas 
    Ivyyy  složila bih se sa Saniii, ponekad operacija napravi više štete nego koristi. Ja osobno nisam imala izbora i morala sam na operaciju, godinu dana nakon nje ostala sam trudna. Svakako se dobro posavjetuj, a što se tiče aspiracije iz mog gledišta i zbog endometrioze sami su rekli da je najbolja opća. 2x sam bila u prirodnom postupku gdje sam dobila samo lijekove i bolilo me je nenormalno baš zbog endometrize. Sretno u svakom slučaju i tebi i svim curama 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 4.2pmol/L, hashimoto, TSH 1,93
    9.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    3.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    9.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
    9.2025. ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.