Everestzao mi je zbog bete..
Marishaja ti nisan stručnjak u tumačenju, pa ti nemogu puno pomoć 😅 ja bit ubacila u chatgpt 😁
uniqlopupo sretno ❤️ neznan koliko je dobro sve, vidit ćemo sutra, opet smedarim ,grudi vise nisu bolne i leđa me dosta bole pa nisam bas optimistična ali kako bude 😊
Ivyneznan zašto misliš da se ne uklapaš u temu, ode ima dosta sličnih slučajeva. Ne razumim zbog čega sumnja na endometriozu? Nešto je vidia na uzv ili ? U svakom slučaju se ti možeš krenit pripremat i obavit sve pretrage .. nemaš šta izgubit i sretno 😊
Verbena brz oporavak 🫂❤️
Na ultrazvuku nije vidio nista, ali sumnja zbog uzasnih bolova koje imam kad dobijem, cak je rekao da maternica, jajnici, sve izgleda dobro.. posto je kod nas i azoospermija rekao je da na meni da odlucim, zelim li prije ili poslije to obavljati..
sad ni sama ne znam, cekam da vidim da li ce nam Tesa biti uspjesna, pa da mozda probamo jedan postupak pa ako nejde da onda to obavim..
isto tako me zanima, da li se aspiracija radi sa anestezijom ili kako? Meni treba dosta da se psihicki pripremim na svaki korak jer ako dodjem u grcu, hvata me napad panike, pa da znam sta me ceka..
"Hej! 😊 Mene su uspavali kada sam imala aspiraciju. Nisam to ni tražila, ali je doktorica rekla da će me uspavati jer mi je bio prvi put 🙈. Sve je trajalo otprilike 10 minuta, i odmah su me nakon toga probudili. Ja bi im objasnila na tvom mjestu da bi mi bilo lakše da me uspavaju i zbog čega, ako imaju tu opciju
Nadam se da sam ti pomogla.
Curke držite se
👩🦰 JA 36 | 👱♂️ ON 35 | Sve OK
👶 Pokušavamo od 2022
🌸 04/2022 – Biokemijska trudnoća
💔 04/2024 – Missed A.
💥 07/2024 – Vanmaternična (desni jajovod)
Mia poliklinika Rijeka
🧬 06/2025 – 1. IVF (prirodni ciklus) – pukli folikuli
💉 07/2025 – 2. IVF (blaga stimulacija)
💊 Letrozol, Ovaleap 150/225, Ovitrelle, Decapeptyl 0,2 mg
🥚 7 jajnih stanica – sve oplođene
❄️ 4 blastociste freez
🌟 1 blastocista vraćena – ET 23.07.
⏳ 1 β 56,4 🤞2 beta 331 👌3 beta 919 - 1UZV 6+2 ❤️, 2UZV 7+3 💔 missed ab.
Everest žao mi je 🫂
Uniqlo sretno PUPO 🤗
Ivyyy, Tetra0k cure dobrodošle i što prije otišle na neke ljepše teme 🥰
Verbena drži se🧡
Xoxo sretnoo 🤞🤞🤞🤞🤞
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️
Verbena i Everest držite se 🫂
Uniqlo nek se mrvica čvrsto primi ❤️
Xoxo držim fige 🤞
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ⌛
Cao cure,
poklanjam dvije kutije prolutexa ako nekome uskoro treba.
Lijek lagerovan na tamnom mjestu, sobna temperatura.
Kupljene su u kraj aprila ali mi nisu trebale.
Takodje ako neko zeli caj/gin/mjesavina i kapi od konopljike poklanjam.
Javite se na suzana.sr.dragicevic@gmail.com
Lp Suzana

🧍42 sve u redu
🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
- Pokusavamo od 2020.
- 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
- 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
- 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni
2025 April Prag, donacija js
Martisha ako nisi mirovala prije vađenja krvi moguće da je od toga povisen prolaktin. Čini mi se da ti je dhea-s niža, bude inače niža kod cura sa niskom rezervom, a bolje je da je u gornjoj ref vrijednosti pa vidi sa dr da suplementiraš koji mjesec. 😘
Everest žao mi je 😔, svakako ju isprati do kraja.
Uniqloskroz zanimljiva situacija i rasplet događaja 😂. U kom.stadiju ste vratili embrij? Sretno pupice 🤞🙏
Ivyyy dobrodošla 🤗, kod kojeg ste dr i koja klinika? Što se tiče endometrioze najbolje ti je otići kod stručnjaka za endometriozu koji zna gdje će gledati da pogleda jer obično ginekolozi kojima to nije uže područje spec. ne znaju prepoznati realno stanje. Očito ni tvoj gin nema baš iskustva s njom čim ju nije mogao vidjeti,a sumnja na endo..
Nekad operacija nosi više štete nego koristi (ako je na jajniku može operacijom oštetiti jajnik i tako znatno umanjiti sanse za buducu trudnoću) pa se dobro informiraj prije bilo kakvog zahvata. Inače trudnoća je lijek za endometriozu..
U kojoj mjernoj jedinici ti je amh?
Tetra0kdobrodošla I što prije otišla 🤗
Verbena draga drži se 🤗
Sretno svima 🤞
Thx Saniii ali nekako me strah uzimati to radi endometrioze i drugih nuspojava. Ne znam da li je moj strah opravdan ili ne ali eto, mislim da ću nju preskočiti. Već sam dugo na nekim drugim suplementima pa ću vidjeti kakva će biti situacija u novom postupku, to mi je zadnji i bit će kako treba biti
Xoxo sretno danas
Ivyyy složila bih se sa Saniii, ponekad operacija napravi više štete nego koristi. Ja osobno nisam imala izbora i morala sam na operaciju, godinu dana nakon nje ostala sam trudna. Svakako se dobro posavjetuj, a što se tiče aspiracije iz mog gledišta i zbog endometrioze sami su rekli da je najbolja opća. 2x sam bila u prirodnom postupku gdje sam dobila samo lijekove i bolilo me je nenormalno baš zbog endometrize. Sretno u svakom slučaju i tebi i svim curama
Okej, na pravom je mjestu. Za sada izgleda sve okej, gestacijska i zumanjcana su tu .. slj pregled za tjedan dana 😊🙏🏻
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Okej, na pravom je mjestu. Za sada izgleda sve okej, gestacijska i zumanjcana su tu .. slj pregled za tjedan dana 😊🙏🏻
bravooo, neka se sve dalje nastavi razvijat kako treba... zaslužili ste ❤️❤️
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️
Xoxo23 čestitkeee na urednom uzv❤️
Lori evo dobro bez znacajnih simptoma kako imam malo dijete nemam kad možda ni mislit o simptomima 😅🤣samo jako bolne i velike grudi mislim da su narasle za dva broja ovako mi nije bilo u prvoj trudnoći 🙆🏽♀️

👩🍼broj 1 iz trećeg ivf postupka 🙏🏻
👩🍼broj 2
08/2024 dva trodnevna zametka ▶️Beta hcg❌
05/2025 jedna trodnevni zametak ▶️1 beta86.8 2 Beta 180.1 3.Beta 430.4 ▶️6+2 imamo❤️
Ulovila sam da tipkate o endometriozi pa evo mog iskustva. Nakon par mjeseci pokušavanja i ne uspijevanja ostvarivanja trudnoće, otišla sam kod običnog ginića (nisam htjela čekati godinu dana kako svi predlažu). On je po mojim simptomima posumnjao na endo i spojio me sa specijalisticom za endo i neplodnost. Ona je odmah prepoznala da se radi o jednoj endo cisti i odmah smo krenuli s terapijom. Žene drage, te tablete visanne su zlo. Imala sam grozne nuspojave i nakon 3 mjeseca smo se odlučili na laparoskopsku operaciju koju je baš ta divna doktorica odradila. I sreća da je bilo tako jer su tek na operaciji vidjeli pravo stanje. Ok, imala sam tu jednu cistu ali i hrrrrpu žarišta koja se ne vide pod ultrazvukom. Zahvatilo mi je desni jajnik, debelo crijevo i neke žilice..endo se toliko proširila da je to sve uspjela nekako zakeljiti skupa (od tud bolni odnosi, bolna stolica,i slični simptomi). I zahvaćena mi je bila cijela trbušna maramica. Jajnik je spašen i funkcionalan (manje daje ali daje..) i ja već dugo nemam nekih endo tegoba osim te neplodnosti koja nas je gurnula u ivf. I da, par mjeseci nakon operacije smo imali prvi uspješan ivf.
Poanta moje priče je da operacija puno više otkriva i može više pomoći ali naravno bitno je tko ju izvodi (p.s. ta specijalistica je odselila u Irsku pa sam i sama u go*nima jer ne znam di ću jednog dana na kontrole). Eto to je moje iskustvo, nadam se da će nekome pomoći....<3 puse svima i samo hrabro <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Odlično, baš mi je drago!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji