Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    27. Srpanj 2025. 08:56

Ariella26

Dreamer ja sam imala bas sad vadila nalaze prije par dana , ginekolog me poslao napravit urinokulturu na temelju takvog nalaza urina a urinokultura sterilna sve u redu došlo . Kako nisam nosila od doma urin već sam ga tamo napravila vjerojatno je došlo do kontaminacije.. najbolje napravi urinokulturu pa ćeš sa sigurnošću znati jeli sve u redu .. a mislim da bi trebalo bit sve ok❤️

Urinokulturu sam nosila od doma, a nisam znala da ću još jednom dati u laboratoriju i nisam odmah mogla pišati i čašu sam stavila u ruksak pa sam malo kasnije riješila. Hmmm, možda sam i ja kontaminirala 😶 Mada, neznam dal bi mi zbog toga eritrociti bili povišeni. Čekam nalaz urinokulture i nadam se da ću riješiti što god bilo i da plodu neće naškoditi 😓

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV ⏳️🙏

Finika
    27. Srpanj 2025. 10:09

dreamer ❤

Ariella26

Dreamer ja sam imala bas sad vadila nalaze prije par dana , ginekolog me poslao napravit urinokulturu na temelju takvog nalaza urina a urinokultura sterilna sve u redu došlo . Kako nisam nosila od doma urin već sam ga tamo napravila vjerojatno je došlo do kontaminacije.. najbolje napravi urinokulturu pa ćeš sa sigurnošću znati jeli sve u redu .. a mislim da bi trebalo bit sve ok❤️

Urinokulturu sam nosila od doma, a nisam znala da ću još jednom dati u laboratoriju i nisam odmah mogla pišati i čašu sam stavila u ruksak pa sam malo kasnije riješila. Hmmm, možda sam i ja kontaminirala 😶 Mada, neznam dal bi mi zbog toga eritrociti bili povišeni. Čekam nalaz urinokulture i nadam se da ću riješiti što god bilo i da plodu neće naškoditi 😓

Kad je kontaminacije piše na nalazu tako, i ne bi bi bili eritrociti i leukociti prisutni. Možda treba piti više tekućine da se mjehur isčisti, ne mora značiti nužno da je upala. Sretno. 😊

06/23 Missed ab. 9+6 tt, spontana trudnoća
    03/24 beta 120 , biokemijska, spontana trudnoća
    03/25 Poliklinika Mia, 12 js
    ICSI 9 js oplođeno, 1 morula i 1 blasta
    04/25 ET morule, 10 dnt beta 5,7, 12 dnt beta 10,1- biokemijska
    04/25 kariogram, uredno
    05/25 biopsija endometrija, uredno
    07/25 FET

wacky
    27. Srpanj 2025. 12:12

Lori🍀

Subota 26.7.
    Wacky - aspiracija
    Četvrtak 31.7.
    Sage - uzv 🤰🏼
    Mariposa - uzv 🤰🏼
    Petak 1.8.
    TetraOak - beta
    Ponedjeljak 4.8.
    Ariella - uzv 🤰🏼
    Četvrtak 7.8.
    Dreamer - uzv 🤰🏼
    Petak8.8.
    Titi - uzv 🤰🏼

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno

LINK NA REZULTATE ANKETE
    https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836

PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH

https://miraculum-ivf.com

Wacky sretno!

Na aspiraciji uzvađeno 6 jajnih stanica, jutros zvali da je svih 6 oplođeno. U četvrtak 31.7. embriotransfer, vraćaju jednu 🤗

👩 1986. AMH 11.4 pmol/L
    👨🏻 1991. NORMOZOOSPERMIA
    Pokušavamo od 09/2023
    ● IVF poliklinika ➡️ 7/2025 početak stimulacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.